- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #30.981
İsim yazdırdım evet. Yani kendin yap olanlardan aldım. Etiketlerini ayrı gönderdiler biz yapıştırdık. Daha uyguna geldi. Sipariş verdikten 2 gün sonra elimdeydi kargo.Bende orada yaptıracağım, isim yazdırdın mi? Ne kadar sürede geldi?
Benim kizimdan kalma var yine onu kullanicam yeterli geliyor kendi yatagi .Aranizda sepet beşik tarzinda kullanacak olanlar var mı? Sünger yatağı ince geldi bana, sünger mi kestirsem ayriyeten yatak mi yaptirsam bilemedim. Zaten kisa süre kullanacağım tekrar yatak almak istemiyorum.
Ben basından beri uykusuzluk çekiyorum. Uyu çok arayacaksın diyorlar ama her avg 6da uyanıyorum. Gece defalarca uyanıyorum. Uyanmasam da zaten wc için kalkmak zorunda kalıyorum. Sağa dönüyorum vuruyor sola dönüyorum vuruyor bebek de. Uykuyu bende pek sevmezdim o da sevmeyecek sanırım.Kesinlikle ya ben sabahları hiç uyuyamıyorum artık geç yattığım halde. Heralde diyorum bu saatlerde zaten uyutmayacak beni miniğim
Hiç merak etme canim büyüyor bebişin.Kızlar bu akşam hareketlerini daha sert hissediyorum acaba kilo mu almıştır ki, canım acıyor içim de. Hareketli olması iyi bir şeydir diye düşünüyorum ama böyle de şaştım kaldım .
Bende yaptırcam canım etiketi kendimiz yapıştırcaz diye belirtiyormuyuz nasıl olacakCanm sepet beşik kullanacağım ben. İçinde bir yatağı var onun üzerine reflü yatağı koydum.
Aynısını bende yasadm goguslerimin altinda ki kemiklerin orda sert haraketleeini hissetrim hatta esime dedim canm acıyor yarn kontrole giderm ona gore kilosunu solerm oleyse buyudkleri icn olabilir cnmKızlar bu akşam hareketlerini daha sert hissediyorum acaba kilo mu almıştır ki, canım acıyor içim de. Hareketli olması iyi bir şeydir diye düşünüyorum ama böyle de şaştım kaldım .
Tamam canım çok teşekkürler bende öyle yapayım en iyisi. Lansinoh sitesinde yedek parçalar var daha kötü olursa ordan alirim artık.Canim benim pompada 5 yılıdır kullanilmiyor.haliyle sararmalar olur normaldir. Elinizde varken bosyere para verip almayin.ben biberon falan temizlemek icin ozel deterjanlar var onlarla bi guzel yikadim sonra kaynar suyun icine atip 5 dk kaynattim tertemiz oldu.
Ben de cuma kontrole gideceğim normalde ama yarın gitsem diye düşündüm bir anAynısını bende yasadm goguslerimin altinda ki kemiklerin orda sert haraketleeini hissetrim hatta esime dedim canm acıyor yarn kontrole giderm ona gore kilosunu solerm oleyse buyudkleri icn olabilir cnm
Gün-de 2 kere falan hıçkırık tutuyor benim minigi de. En az 5 dk sürüyor. Kiyamam üzülüyorum o orda hıçkırdıkça yazık suyun içinde :)Ben basından beri uykusuzluk çekiyorum. Uyu çok arayacaksın diyorlar ama her avg 6da uyanıyorum. Gece defalarca uyanıyorum. Uyanmasam da zaten wc için kalkmak zorunda kalıyorum. Sağa dönüyorum vuruyor sola dönüyorum vuruyor bebek de. Uykuyu bende pek sevmezdim o da sevmeyecek sanırım.
Ve bu aralar çok hickirik tutuyor minigimi. Iyi birşeymiş ama bu nefes alıştırması yapıyormuş bebeğim. Başladı mı sizde de?
Şu şekilde olandan satın alacaksın canım, kendin yap diye yazıyor zaten üründeBende yaptırcam canım etiketi kendimiz yapıştırcaz diye belirtiyormuyuz nasıl olacak
Peki çikolatanın kendisinde de isim yaziyor mu sadece ambalajda mi varİsim yazdırdım evet. Yani kendin yap olanlardan aldım. Etiketlerini ayrı gönderdiler biz yapıştırdık. Daha uyguna geldi. Sipariş verdikten 2 gün sonra elimdeydi kargo.
Yok canım çikolatada isim yazmıyor. Çikolatanın üzerinde hacı şerif yazıyor.Peki çikolatanın kendisinde de isim yaziyor mu sadece ambalajda mi var
Ayniymis banada dr 9 cuma gunu gel dedi ama o kadar bekleyemicem yarn gitcem merak edyrm 2 haftadr kilo aldimi sende yarn git cmm icin rahatlar:)Ben de cuma kontrole gideceğim normalde ama yarın gitsem diye düşündüm bir an
Geçen hafta perşembe girmiştim biraz arası olsun istiyorum kuzum, hafiften duruldu biraz yavrum :)Ayniymis banada dr 9 cuma gunu gel dedi ama o kadar bekleyemicem yarn gitcem merak edyrm 2 haftadr kilo aldimi sende yarn git cmm icin rahatlar:)
Sen gitmssn yne :) 2 haftdr gormyrm ozledim kizimi cnm sennde goguslern agryor muGeçen hafta perşembe girmiştim biraz arası olsun istiyorum kuzum, hafiften duruldu biraz yavrum :)
cnm yapma derim oriel den bahsediyosun sanirim o cok fena kokuyo cigerlerine gecmesin bebek de etkilenir.Kızlar bişey soracağım. Ben saçlarımı saç açıcı spreyle açıyordum şimdi yapsam bi zararı olur mu acaba. Ama bu oryal gibi bişey değil. Renk açıcı sprey boyanmamış saçlar için. Hiç boyatmadım saçımı sadece onu kullanıyordum
Cnm ben de almayı düşünüyorum da acaba erken mi diye düşünüyordum sen yaptırmışsın peki nasıl muhafaza edeceksin?ve ne kadara aldın kaç tane aldın?İsim yazdırdım evet. Yani kendin yap olanlardan aldım. Etiketlerini ayrı gönderdiler biz yapıştırdık. Daha uyguna geldi. Sipariş verdikten 2 gün sonra elimdeydi kargo.
İsim yazdırdım evet. Yani kendin yap olanlardan aldım. Etiketlerini ayrı gönderdiler biz yapıştırdık. Daha uyguna geldi. Sipariş verdikten 2 gün sonra elimdeydi kargo.
Bu ara değil, ama bı ara ağrıyordu kuzum.Sen gitmssn yne :) 2 haftdr gormyrm ozledim kizimi cnm sennde goguslern agryor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?