2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende orada yaptıracağım, isim yazdırdın mi? Ne kadar sürede geldi?
İsim yazdırdım evet. Yani kendin yap olanlardan aldım. Etiketlerini ayrı gönderdiler biz yapıştırdık. Daha uyguna geldi. Sipariş verdikten 2 gün sonra elimdeydi kargo.

Eklentiler

• 2E7BBA58-9FE9-4E25-9564-5CE2FDFD5CB5.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 99
Aranizda sepet beşik tarzinda kullanacak olanlar var mı? Sünger yatağı ince geldi bana, sünger mi kestirsem ayriyeten yatak mi yaptirsam bilemedim. Zaten kisa süre kullanacağım tekrar yatak almak istemiyorum.
Benim kizimdan kalma var yine onu kullanicam yeterli geliyor kendi yatagi .

Kesinlikle ya ben sabahları hiç uyuyamıyorum artık geç yattığım halde. Heralde diyorum bu saatlerde zaten uyutmayacak beni miniğim
Ben basından beri uykusuzluk çekiyorum. Uyu çok arayacaksın diyorlar ama her avg 6da uyanıyorum. Gece defalarca uyanıyorum. Uyanmasam da zaten wc için kalkmak zorunda kalıyorum. Sağa dönüyorum vuruyor sola dönüyorum vuruyor bebek de. Uykuyu bende pek sevmezdim o da sevmeyecek sanırım.
Ve bu aralar çok hickirik tutuyor minigimi. Iyi birşeymiş ama bu nefes alıştırması yapıyormuş bebeğim. Başladı mı sizde de?

Kızlar bu akşam hareketlerini daha sert hissediyorum acaba kilo mu almıştır ki, canım acıyor içim de. Hareketli olması iyi bir şeydir diye düşünüyorum ama böyle de şaştım kaldım .

Kızlar bu akşam hareketlerini daha sert hissediyorum acaba kilo mu almıştır ki, canım acıyor içim de. Hareketli olması iyi bir şeydir diye düşünüyorum ama böyle de şaştım kaldım .
Hiç merak etme canim büyüyor bebişin.
Güçlendikçe büyüyüp kilo aldıkça hareketlerini daha sert hissedeceksin dedi bana doktorum. Benim çoğu zaman canim yanıyor. Çok sukur diyorum.

Aynısını bende yasadm goguslerimin altinda ki kemiklerin orda sert haraketleeini hissetrim hatta esime dedim canm acıyor yarn kontrole giderm ona gore kilosunu solerm oleyse buyudkleri icn olabilir cnm

Tamam canım çok teşekkürler bende öyle yapayım en iyisi. Lansinoh sitesinde yedek parçalar var daha kötü olursa ordan alirim artık.

Aynısını bende yasadm goguslerimin altinda ki kemiklerin orda sert haraketleeini hissetrim hatta esime dedim canm acıyor yarn kontrole giderm ona gore kilosunu solerm oleyse buyudkleri icn olabilir cnm
Ben de cuma kontrole gideceğim normalde ama yarın gitsem diye düşündüm bir an

Gün-de 2 kere falan hıçkırık tutuyor benim minigi de. En az 5 dk sürüyor. Kiyamam üzülüyorum o orda hıçkırdıkça yazık suyun içinde :)

İsim yazdırdım evet. Yani kendin yap olanlardan aldım. Etiketlerini ayrı gönderdiler biz yapıştırdık. Daha uyguna geldi. Sipariş verdikten 2 gün sonra elimdeydi kargo.
Peki çikolatanın kendisinde de isim yaziyor mu sadece ambalajda mi var

cnm yapma derim oriel den bahsediyosun sanirim o cok fena kokuyo cigerlerine gecmesin bebek de etkilenir.
doktoruna danisip kuafore gitsen daha iyi olur.
kendin boyayaunca boyayla daha cok hasir nesir oluyosun kokuyu dahs cok nufus ediyosun ama kuaforde oyle olmuyo haliyle cnmaz kalmis riske atma derim

Reactions: 114
Cnm ben de almayı düşünüyorum da acaba erken mi diye düşünüyordum sen yaptırmışsın peki nasıl muhafaza edeceksin?ve ne kadara aldın kaç tane aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…