2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
32 den sonra 33+5 te gitmiştim, kontrol için bu hafta tekrar çağırdı. Gelişim geriliği var dedigi için belki bundan sonra her hafta takip etmek ister diye düşündüm bakalım.
Zaten iki gundr arada sanci giriyor goguslerim agriyor ondan sordm bende en son 32 de gttgmde 1800 kilosu az gelmisti erken dogmu atlattn galiba cnm

Peki sonrasında iyileşme sürecin nasıl oldu wc falan çok zorlandınmı nekadar sürede iyileşti çok soru soruyorum dimi :)
Ilk 2-3gun disinda zorlanmadim. Sadece dikislerimin oldugu tarafa oturamamistim. Onun haricinde bisey hatirlamiyorum. Zaten bi karisim veriyor dr her wc den sonra dezenfekte ediyorsun dikis yerini. Baska da birsey hatirlamiyorum. Demek ki cok sıkıntım yoktu.

Bugün doktorada dedim kaba tabir olacak ama anası neki danası ne olsun dedim estağfurullah dedi :))) sadece 10kg aldım şimdiye kadar ona rağmen zorlanıyorum kilolulara allah kolaylık versin

Aynen öyle canım maşallah yoksa unutulmaz olurdu iyiymiş aslında

Ben doğumumu sezeryan istiyorum. Ablamin normal doğumdan kolunda özrü var ve normal hiç istemiyorum. Korkuyorum çok bişey olucak diye. Birde vücudumda sebebi belirlenemeyen kaşıntım var. Heryerim yara içinde kaldı. Gece kaşınmaktan uyuyamiyorum.
Doktora sezeryan istiyorum dediğimde özelde kabul ediyolarmi. Yarin kontrolum var konusmak istiyorum artik

Zaten iki gundr arada sanci giriyor goguslerim agriyor ondan sordm bende en son 32 de gttgmde 1800 kilosu az gelmisti erken dogmu atlattn galiba cnm
Atlattik sayılır kuzum ama işte 36 yı görsek iyiydi. Benim de 34te 2000 di, bence seninki normal değer canım. Ben kiloya çok takmıyorum artik. Ama 2 buçuk olduğunu görmek isterim, bir de 2 hafta daha geçse içim rahatlayacak biraz .

g
Benim ablamın vardı beş yıllık süt sağma makinası. Acaba neyle temizlediniz. Hortumu sararmış şişeleri bulanık olmuş çıkmaz dimi bunlar yeni almak lazım:/
üzelce yikayip kaynattinmi bisi olmaz canim.sut sarartiyor zaten cok normal rengi..e kaynatildigi icinde bulanik goruntu aliyor..

Aynen 2.5 kg olduktan snra icimiz rahat eder atlatrsin ya sabreder senn melegin cnm:)) 2 hafta emin ol su gbi akip gecer ondan snra zaten dogsada birsey olmaz :))

Ben gece geç yatıp sabah da geç kalkmayı severim öğleye kadar uyumam lazım uykumu almak için öyle söyleyeyim :) erken kalkmayı pek sevmem neşesiz olurum zaten belli olur uykusuzluğum. Gece Erken de yatsam uyuyamıyorum çalıştığım zamanlarda bile çok zorlanıyorum bu konuda. Hıçkırık meselesine gelince yeni fark ettim ben de iki üç gündür pıt pıt atıyor düzenli olarak çok tatlı ya :) bayıldım bu harekete :)

ediyolar cnm ben dedim.

ben de senin gibiydim.taki hamile olana kadar.5 6 gibi yatiyorim gece arada kalkiyorum gobekten.ogleden sonra 2 3 gibi uyaniyorum ama deliksiz uyuyamadim hic eskisi gibi.hep uyanik haldeyim.
hamile degilken ne uyurdum.hatta bebek olunca nasil uyucam falan derdim.ama Allah iste hazirliyor seni uykusuzluga.
bizim de hickiriklarimiz var sanirim pit pit atan her gun 1 ya da 2 kere hickiriyor
yalniz o pit pit atan yeri bogazina mi denk geliyor.elimi koydugumda bayagi hissediyorum cunku :)

cnm bu arada süt sagma makinasini ben de 2.el aldigim icin yikicam kaynar suda.
hortumunu da enjektörle yikicam ben.
once soguk suyla deterjanla sonra sicak suyla durulicam.sonra tekrar soguk suyla durulucam.süt lekesini soguk su alirmis.
diger aparatlarini da nirmal kaynar suda kaynatcam 15 dk falan.sonra deterjanla yikayip durulicam iki 3 kere.
daha yikamadim erindim en kisa zmnda yapmam lazim

Benim anlattığım uyku düzeni de hamilelik öncesine ait tabi şimdi nerdeeee deliksiz uykular. Gece sağdan soldan darbeler yiyorum tam uykuya dalıyorum wc ihtiyacı. Saatbaşı sürekli kalkıyorum wc için. Gece geç uyuyup öğleye kadar yatma işi yine var ama saatbaşı wc molaları vererek. Uykumu tam alamıyorum gün içinde sersem oluyorum doğal olarak :/ gündüz hiç uyuyamam zaten gözlerimi açamayacak durumda olsam bile çoğu zaman dalamam. Hıçkırığın neresini hissediyoruz bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor nedense küçük küçük pıt pıt lar MaşaAllah yavrularımıza :)

Bende hissediyorum onu çok sevimli geliyor :)

Ogretmen arkadaslar; ben 32+5 te dogum iznine ayrilmis oldum. Mebbisten bakinca "analik izni 35 gun" yaziyor. Doktorun verdigi raporda gun yazmiyordu sadece haftam ve dogum oncesi izne ayrilmaai seklinde yaziyor. Normalde 8 hafta degil mi dogum izni, neden 35 gun yazmislar acaba bana?

Ben tam 32+0 da aldım raporu. Bitiş tarihi diye tahmini Doğum olan 07.12 yazıyor. Gün sayısı 56 yazıyor. Haftasonları da eklenmiş benmkine. Senin 8.5=40 gün. 5 gün fazla çalıştığını silmiş 40-5=35 yazmış daha mantıklı bence

Yanlıştır canım doktorun verdiğinde zaten gün yazmıyor günü md.yardımcısı yazdı benim.7*8=56 gün öncesi 56 gün sonrası 112 gün. Ben de 32+4 te aldım.aradaki 4 günün önemi yok 32+0 gibi başlatılıyor izin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…