- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.021
Geçmiş olsun koluna ne oldu ki ablanın alakası nasıl yaniBen doğumumu sezeryan istiyorum. Ablamin normal doğumdan kolunda özrü var ve normal hiç istemiyorum. Korkuyorum çok bişey olucak diye. Birde vücudumda sebebi belirlenemeyen kaşıntım var. Heryerim yara içinde kaldı. Gece kaşınmaktan uyuyamiyorum.
Doktora sezeryan istiyorum dediğimde özelde kabul ediyolarmi. Yarin kontrolum var konusmak istiyorum artik
Benimde yaz boyu olmayan kış gelince yüzünde leke çıkan anormal kişiliğim bende çok gıcık oldum şimdiye kadar 10 kg aldım hiç çatlamadım basenler biraz büyüdüğü için hafif açılmalar var sadece Hindistan cevizi yağı kullanıyorum onuda hergün değil banyodan sonra aklıma geldikçe kaşınınca falanGünaydın kızlar. Bugün çoook moralim bozuk uyandım 35+6 yım bugün karnımın sol alt yanı çatlamış. Sadece bir kaç gün yağ sürmeyi unutmuştum hemen çatlamışım. Ne yapabilirim sarı kantaron yağı sürdüm sadece. Fikri olan var mı?
Rapora hafta sonu dahil olmak zorunda ama kafasina gore 5-5 yazabilir mi ki bilemedim. Bir de 5 gun calismadim ben 3 gun calistim 2 gun de hafta sonuydu.Ben tam 32+0 da aldım raporu. Bitiş tarihi diye tahmini Doğum olan 07.12 yazıyor. Gün sayısı 56 yazıyor. Haftasonları da eklenmiş benmkine. Senin 8.5=40 gün. 5 gün fazla çalıştığını silmiş 40-5=35 yazmış daha mantıklı bence
Arayip sorayim bari, sonra ugrastirmasinlar beni. Idare ile ogretmenler cok problemli muhattap olmak istememistimYanlıştır canım doktorun verdiğinde zaten gün yazmıyor günü md.yardımcısı yazdı benim.7*8=56 gün öncesi 56 gün sonrası 112 gün. Ben de 32+4 te aldım.aradaki 4 günün önemi yok 32+0 gibi başlatılıyor izin.
Günaydın canım maalesef bendede oldu bir yerde kaldık bi kaç gün sürememiştim bi tek o zaman ufak çatlaklarım oldu göğüste. Artık sabah akşam sürüyorum kremi başka olmadıGünaydın kızlar. Bugün çoook moralim bozuk uyandım 35+6 yım bugün karnımın sol alt yanı çatlamış. Sadece bir kaç gün yağ sürmeyi unutmuştum hemen çatlamışım. Ne yapabilirim sarı kantaron yağı sürdüm sadece. Fikri olan var mı?
Yağlamaya devam et canim ilerlemesin en azından. Sıkma canını sağlık olsun.Günaydın kızlar. Bugün çoook moralim bozuk uyandım 35+6 yım bugün karnımın sol alt yanı çatlamış. Sadece bir kaç gün yağ sürmeyi unutmuştum hemen çatlamışım. Ne yapabilirim sarı kantaron yağı sürdüm sadece. Fikri olan var mı?
Bende rahatsız oluyor kim bilir nasıl sarsılıyor orda diyordum ama iyi birşeymiş. Nefes çalışması yapıyormuş meğerse miniklerimiz.Gün-de 2 kere falan hıçkırık tutuyor benim minigi de. En az 5 dk sürüyor. Kiyamam üzülüyorum o orda hıçkırdıkça yazık suyun içinde :)
Ben de 11 kilo aldım ama çatlamışımBenimde yaz boyu olmayan kış gelince yüzünde leke çıkan anormal kişiliğim bende çok gıcık oldum şimdiye kadar 10 kg aldım hiç çatlamadım basenler biraz büyüdüğü için hafif açılmalar var sadece Hindistan cevizi yağı kullanıyorum onuda hergün değil banyodan sonra aklıma geldikçe kaşınınca falan
ben kiloluyum ve kızım minyon. bu kızımda nasıl olur bilemem. ben zorlanmıyorum canım her işi kendim görüyorum sadece çabuk yorulma oluyor oda normal. bende 6 7 kilo aldım ama işte kilolu olduğum için ne kadar az alsam iyi gerçi doğumdan sonra veririm. Allah hepimize bu son ayımızda kolaylık versinve kolay doğumlar nasip etsin inşaAllahBugün doktorada dedim kaba tabir olacak ama anası neki danası ne olsun dedim estağfurullah dedi :))) sadece 10kg aldım şimdiye kadar ona rağmen zorlanıyorum kilolulara allah kolaylık versin
Nemlendirmekle alakası yok sanırım tabi ki faydası vardır sen devam et yine de ama oluyo benim de en korktuğum şeydi ve 7. Aya kadar hiç bişey yokken birden oldu tabi ben nemlendirmedim hep unuttumGünaydın kızlar. Bugün çoook moralim bozuk uyandım 35+6 yım bugün karnımın sol alt yanı çatlamış. Sadece bir kaç gün yağ sürmeyi unutmuştum hemen çatlamışım. Ne yapabilirim sarı kantaron yağı sürdüm sadece. Fikri olan var mı?
Ogretmen arkadaslar; ben 32+5 te dogum iznine ayrilmis oldum. Mebbisten bakinca "analik izni 35 gun" yaziyor. Doktorun verdigi raporda gun yazmiyordu sadece haftam ve dogum oncesi izne ayrilmaai seklinde yaziyor. Normalde 8 hafta degil mi dogum izni, neden 35 gun yazmislar acaba bana?
Sagol canim, ben arayip soyleyeyim bugun kafalarina gore yazmislar herhalde sonra bakariz diye.Yanlis hesaplamislar canim. Mebbis baslangic tarihi ve gun sayisini yazmak zorunda yoksa kaydedemez. Ama 8*7=56 gun iznin sen 5 gun calismissin.oyuzden 51 gun yazmaliydi rapor tarihininden itibaren.
Bu cok onemli degil doguma kadar izinlisin canim. Isterse 60 gun sonra olsun dogum farketmez. Asil dogum sonrasi iznini dogru hesaplasinlar ona dikkat et. Bunu duzeltirsen digerinde de yanlis yapmazlar umarim. Bilmiyorlarsa il/ilce mem arasinlar
Rapora hafta sonu dahil olmak zorunda ama kafasina gore 5-5 yazabilir mi ki bilemedim. Bir de 5 gun calismadim ben 3 gun calistim 2 gun de hafta sonuydu.
Arayip sorayim bari, sonra ugrastirmasinlar beni. Idare ile ogretmenler cok problemli muhattap olmak istememistim
Aynen ben de hep öyle diyorum canım ama sanki yırtılmış gibi görünüyor sol alt karnım. Çok moral bozucu bir kaç gün sürmedim sadece en başında 10 haftalıkken başladım sürmeye. İnşallah geçerNemlendirmekle alakası yok sanırım tabi ki faydası vardır sen devam et yine de ama oluyo benim de en korktuğum şeydi ve 7. Aya kadar hiç bişey yokken birden oldu tabi ben nemlendirmedim hep unuttumama önemli değil meleklerimiz sağlıkla gelsin de
Sagol canim, ben arayip soyleyeyim bugun kafalarina gore yazmislar herhalde sonra bakariz diye.
canım 1 yıl raf ömrü varmış. Serin ve kuru bir yerde saklayabilirmişiz. Ama buzdolabına konulmayacak. Ben de serin bir odaya koydum.Cnm ben de almayı düşünüyorum da acaba erken mi diye düşünüyordum sen yaptırmışsın peki nasıl muhafaza edeceksin?ve ne kadara aldın kaç tane aldın?
Ben 70'li olandan 1 kutu aldım. 490 gram geliyor. 70 adet bize yeter diye düşünüyorum. Sen de gelecek olan kişi sayısına göre 1 yada 2 kutu alabilirsin canm.Son bir soru daha, 72 tane olan 500 gr lik mi aldin yoksa 1 kilo falan mı? ne kadar almak gerekli olur sence?
Evet 15 aralik girmisler tarihiRica ederim canim. Iclerine oyle dogdu galiba dogum tarihi :))
Kutusuyla mi geliyor cikolatalar yani ikram etmelik bir kutu mucanım 1 yıl raf ömrü varmış. Serin ve kuru bir yerde saklayabilirmişiz. Ama buzdolabına konulmayacak. Ben de serin bir odaya koydum.
Ben 70'li olandan 1 kutu aldım. 490 gram geliyor. 70 adet bize yeter diye düşünüyorum. Sen de gelecek olan kişi sayısına göre 1 yada 2 kutu alabilirsin canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?