2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Günaydın kızlar. Bugün çoook moralim bozuk uyandım 35+6 yım bugün karnımın sol alt yanı çatlamış. Sadece bir kaç gün yağ sürmeyi unutmuştum hemen çatlamışım. Ne yapabilirim sarı kantaron yağı sürdüm sadece. Fikri olan var mı?

Eklentiler

• IMG_20181107_071352.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 97
Geçmiş olsun koluna ne oldu ki ablanın alakası nasıl yani

Benimde yaz boyu olmayan kış gelince yüzünde leke çıkan anormal kişiliğim bende çok gıcık oldum şimdiye kadar 10 kg aldım hiç çatlamadım basenler biraz büyüdüğü için hafif açılmalar var sadece Hindistan cevizi yağı kullanıyorum onuda hergün değil banyodan sonra aklıma geldikçe kaşınınca falan

Rapora hafta sonu dahil olmak zorunda ama kafasina gore 5-5 yazabilir mi ki bilemedim. Bir de 5 gun calismadim ben 3 gun calistim 2 gun de hafta sonuydu.

Arayip sorayim bari, sonra ugrastirmasinlar beni. Idare ile ogretmenler cok problemli muhattap olmak istememistim

Günaydın canım maalesef bendede oldu bir yerde kaldık bi kaç gün sürememiştim bi tek o zaman ufak çatlaklarım oldu göğüste. Artık sabah akşam sürüyorum kremi başka olmadı

Yağlamaya devam et canim ilerlemesin en azından. Sıkma canını sağlık olsun.

Gün-de 2 kere falan hıçkırık tutuyor benim minigi de. En az 5 dk sürüyor. Kiyamam üzülüyorum o orda hıçkırdıkça yazık suyun içinde :)
Bende rahatsız oluyor kim bilir nasıl sarsılıyor orda diyordum ama iyi birşeymiş. Nefes çalışması yapıyormuş meğerse miniklerimiz.

Ben de 11 kilo aldım ama çatlamışım

Bugün doktorada dedim kaba tabir olacak ama anası neki danası ne olsun dedim estağfurullah dedi :))) sadece 10kg aldım şimdiye kadar ona rağmen zorlanıyorum kilolulara allah kolaylık versin
ben kiloluyum ve kızım minyon. bu kızımda nasıl olur bilemem. ben zorlanmıyorum canım her işi kendim görüyorum sadece çabuk yorulma oluyor oda normal. bende 6 7 kilo aldım ama işte kilolu olduğum için ne kadar az alsam iyi gerçi doğumdan sonra veririm. Allah hepimize bu son ayımızda kolaylık versinve kolay doğumlar nasip etsin inşaAllah

Nemlendirmekle alakası yok sanırım tabi ki faydası vardır sen devam et yine de ama oluyo benim de en korktuğum şeydi ve 7. Aya kadar hiç bişey yokken birden oldu tabi ben nemlendirmedim hep unuttum ama önemli değil meleklerimiz sağlıkla gelsin de

Yanlis hesaplamislar canim. Mebbis baslangic tarihi ve gun sayisini yazmak zorunda yoksa kaydedemez. Ama 8*7=56 gun iznin sen 5 gun calismissin.oyuzden 51 gun yazmaliydi rapor tarihininden itibaren.

Bu cok onemli degil doguma kadar izinlisin canim. Isterse 60 gun sonra olsun dogum farketmez. Asil dogum sonrasi iznini dogru hesaplasinlar ona dikkat et. Bunu duzeltirsen digerinde de yanlis yapmazlar umarim. Bilmiyorlarsa il/ilce mem arasinlar

Sagol canim, ben arayip soyleyeyim bugun kafalarina gore yazmislar herhalde sonra bakariz diye.

Raporda haftasonu hesabi yapildigi givi calismis oldugun gunde de sayilir yani rapora gore 5 gun calismissin canim

Aynen ben de hep öyle diyorum canım ama sanki yırtılmış gibi görünüyor sol alt karnım. Çok moral bozucu bir kaç gün sürmedim sadece en başında 10 haftalıkken başladım sürmeye. İnşallah geçer

Cnm ben de almayı düşünüyorum da acaba erken mi diye düşünüyordum sen yaptırmışsın peki nasıl muhafaza edeceksin?ve ne kadara aldın kaç tane aldın?
canım 1 yıl raf ömrü varmış. Serin ve kuru bir yerde saklayabilirmişiz. Ama buzdolabına konulmayacak. Ben de serin bir odaya koydum.

Son bir soru daha, 72 tane olan 500 gr lik mi aldin yoksa 1 kilo falan mı? ne kadar almak gerekli olur sence?
Ben 70'li olandan 1 kutu aldım. 490 gram geliyor. 70 adet bize yeter diye düşünüyorum. Sen de gelecek olan kişi sayısına göre 1 yada 2 kutu alabilirsin canm.

Kutusuyla mi geliyor cikolatalar yani ikram etmelik bir kutu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…