- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.061
Duydum canım instagramda bir kadın doğum uzmanının sayfasında okumuştum. Ama onun söylediği iç kısmada yapılması perine masajıydı sanırımSelam kızlar yabancı bir gebelik takip programı kullanıyorum 36. Hafta annedeki degisiklikler kısmında bir tavsiye gördüm doğuma hazırlanmak için e vitamini içeren sebze yağı ya da zeytin yağıyla vajinanın dış kısmına ve dudak kenarlarına hafif masaj yapın diyor. Duyan var mı ?
Evet ic de diyor sona kadar beklerse bebekler denenebilir. Ben şuan yapmam da erken gelirse diye korkuyorum zatenDuydum canım instagramda bir kadın doğum uzmanının sayfasında okumuştum. Ama onun söylediği iç kısmada yapılması perine masajıydı sanırım
Evet saçma aslında ama ben de burçları düşündüm. Oğlak burçları inatçı dediğim dedik ve maddiyata çok önem veriyor diye biliyorum ama lider vasıflılar. Yay burcu özgürlüğüne düşkün ama minik yay öğrencilerim var düzenli çalışmaya gelebiliyorlar. Hele bir tanesi çok zeki akranlarından küçük olmasına rağmen. Sağlıklı olsunlar en başta ve hayırlı evlat tabiki gerisi biraz merak...
Yok öyle tam zamanlı yanımda kalacak kimse yok. Eşimin kardeşi var. Annemler burda olsa zaten hiç düşünmem.Benim eşim de yazın çook istediği bir semineri almak için uzak bir yere gitmek istedi. Aynı benim de erken doğum riskim vardı ve o yokken doğuracağık diye çok korkuyordum ama benim annem babam yakın onlara bıraktı beni 5 günlüğüne gitti. Doğurursan hemen gelirim merak etme diye takılıyordu bana. Senin haftan daha ileri tabi şuan tamamen yalnız kalacaksan gitmesin bence ama bir akraba tam zamanlı yanında kalacaksa gitsin derim bence
yollama yollamama meselesi değil.bence kendisi düşünüp gitmemeli. özel durumun var böyle bişey için kimse kusura bakmaz bakmamalı. 12 saatlik yol. akrabayı geç annesi babası bile olsa istemem. eşim gibi olabilirler mi hiç.bence gitmesinHayırlı sebahlar kızlar. Sabah eşimin amcası vefat etmiş ( mekanı cennet olsun.. ama defin Nevşehir de eşim gitmek istiyor. Ve benim erken doğum riskim var. Ben gitmesini istemedim. Eşimde gitmeyeyim dedi ama desem ki git canım desem hemencik gidecek. Aslında bu biraz kırdı benim annemler uzak. Acil bi durumda akrabaları var ama. Bende de vicdan azabı oldu.ikilemde ben kaldım. Ama benim durumumda malum yolda uzak. Ne yapsam kızlar
Ben yag sursemde catliyorlar moralim bu konuda cok bozuk yaniGünaydın kızlar. Bugün çoook moralim bozuk uyandım 35+6 yım bugün karnımın sol alt yanı çatlamış. Sadece bir kaç gün yağ sürmeyi unutmuştum hemen çatlamışım. Ne yapabilirim sarı kantaron yağı sürdüm sadece. Fikri olan var mı?
Günaydın kızlar. Bugün çoook moralim bozuk uyandım 35+6 yım bugün karnımın sol alt yanı çatlamış. Sadece bir kaç gün yağ sürmeyi unutmuştum hemen çatlamışım. Ne yapabilirim sarı kantaron yağı sürdüm sadece. Fikri olan var mı?
Aynen cnm katlyrm benim vucudm musait sursemde catliyor o yuzden artk surmyrm cilt tipm yuzundn ne yazkki bole oluyrÇatlama tamamen ciltle alakalı bence ben 15 kilo aldım hiçbirşey sürmüyorum çatlak Yok oğlumdada 15 kilo almıştım yine olmadı
Benim de dediğim bu aynen canım. Sonuçta cenaze ben bişey diyeniyorum ama düşünmesi lazım sanki. Ama onunda kafası karıştı gitmeyeyim fln diyor. Bende gitme demiyorum. Sonradan ben üzülürüm çünkü.yollama yollamama meselesi değil.bence kendisi düşünüp gitmemeli. özel durumun var böyle bişey için kimse kusura bakmaz bakmamalı. 12 saatlik yol. akrabayı geç annesi babası bile olsa istemem. eşim gibi olabilirler mi hiç.bence gitmesin
ben yağ ve krem kullanıyorum. olan çatlaklar için mustelanın bir kremi var o hafiflettiğini söyledi bir bak istersen. ama karnını nemli tutmaya ve bir şeyler sürmeye devam et daha fazla çatlamasın canım
Canım eşim yay burcu ben başak burcuyum özet geçeyim :) eşim oldukça özgürlük meraklısı çok çalışıp çalıştığını da gezmeye verme peşinde. Rahatına çok düşkün kasıntı ortamlarda duramaz. Kendi bildiğini en doğrusu bilir :) gönlü zengin, kalbi temizdir. Vicdanlıdır. Damarına basarsan canına okur çaktırmadan hayatı zindan eder :) Umursamaz görünür ama takar da. Ben seviyorum herşeyiyleHaklısın aslında benim ilk kızım başak burcu aralarında 15 ay olacak nasipse. Onların anlaşmasını düşünüyorum hep
Kizlar kontrolumu de oldum esimin patronuna gidiyorum normalde ama, boyle rapor vs icin yakindaki bir hastaneye gidiyorum uzaga gitmeyeyim diye. Oldukca bilgili bir doktor. Bir problem yok dogum kasilmasi falan degil bunlar, ilaclari birak dedi. Rahim agzinda da kisalma yok 3.5 cm olctu hatta daha kisa olmasini bekleriz bu haftalarda yavastan dusmesi lazim ki normal dogum kolay olsun. Bayagi bekler gibi seninki dedi. Bos yere korkutup izne ayirdilar beni yani
Başak burcu zor bir burç bence eşim başak çok düzenli tertipli bende aksine dagınıgımdr arkamı toparlarCanım eşim yay burcu ben başak burcuyum özet geçeyim :) eşim oldukça özgürlük meraklısı çok çalışıp çalıştığını da gezmeye verme peşinde. Rahatına çok düşkün kasıntı ortamlarda duramaz. Kendi bildiğini en doğrusu bilir :) gönlü zengin, kalbi temizdir. Vicdanlıdır. Damarına basarsan canına okur çaktırmadan hayatı zindan eder :) Umursamaz görünür ama takar da. Ben seviyorum herşeyiyle
Ama kişilik olarak çok farklıyız ben uyum sağlıyorum yoksa anlaşmamız zorlaşıyor . O rahat, ben takıntılı hassas ilgi bekleyen. o gezelim görelimci ben evcimen. O savurgan ben hep yarını düşünen. Kızın başak burcuysa bilirsin zaten. Oğlum yay olsun istiyorum akrep burcuna göre daha iyi geliyor bana. Erken gelmezse inşallah yay olsun. İki yay burcuyla nasıl başedeceksem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?