- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.081
Çok ilginç ya. İnşallah bu doktor doğru tesbit etmiştir. Zor zamanlar geçirdin ne kadar yazıkKizlar kontrolumu de oldum esimin patronuna gidiyorum normalde ama, boyle rapor vs icin yakindaki bir hastaneye gidiyorum uzaga gitmeyeyim diye. Oldukca bilgili bir doktor. Bir problem yok dogum kasilmasi falan degil bunlar, ilaclari birak dedi. Rahim agzinda da kisalma yok 3.5 cm olctu hatta daha kisa olmasini bekleriz bu haftalarda yavastan dusmesi lazim ki normal dogum kolay olsun. Bayagi bekler gibi seninki dedi. Bos yere korkutup izne ayirdilar beni yani
Ne desem bilemedim acayip uçurum var iki izlenim arasındaKizlar kontrolumu de oldum esimin patronuna gidiyorum normalde ama, boyle rapor vs icin yakindaki bir hastaneye gidiyorum uzaga gitmeyeyim diye. Oldukca bilgili bir doktor. Bir problem yok dogum kasilmasi falan degil bunlar, ilaclari birak dedi. Rahim agzinda da kisalma yok 3.5 cm olctu hatta daha kisa olmasini bekleriz bu haftalarda yavastan dusmesi lazim ki normal dogum kolay olsun. Bayagi bekler gibi seninki dedi. Bos yere korkutup izne ayirdilar beni yani
canım sen sonçları nst yi felan gösterdin mi bu doktora? neye göre böyle yorum yaptı? sen o gün gittin ve nst de sancıların çıkmıştı doktor o zaman yok bunlar doğum sancısı değil diyip de seni eve mi yollasaydı :/ bugün ki gittiğin doktor o günki yaşadıklarına asla yorum yapamaz evet şuan iyi olabilirsin ama oda ilaçların sayesinde diye düşünüyorum ben. eğer gerçekten o eşinin patronuna doktora güveniyorsan ona inan ve bilmiyorum hangisinde doğum yapmayı düşündüğünü buda önemli. kafanı karıştırma lütfen canım herşey Allahın takdiri ve herşey güzel olacakKizlar kontrolumu de oldum esimin patronuna gidiyorum normalde ama, boyle rapor vs icin yakindaki bir hastaneye gidiyorum uzaga gitmeyeyim diye. Oldukca bilgili bir doktor. Bir problem yok dogum kasilmasi falan degil bunlar, ilaclari birak dedi. Rahim agzinda da kisalma yok 3.5 cm olctu hatta daha kisa olmasini bekleriz bu haftalarda yavastan dusmesi lazim ki normal dogum kolay olsun. Bayagi bekler gibi seninki dedi. Bos yere korkutup izne ayirdilar beni yani
Benim eşimde çok titiz ben yemek yapınca çok dagınık çalışırım arkamdan çöp toplar :)ütüyü begenmez bana ütü yapmayı anlatır :))çok rahat bende çok evhamlıyız idare ediyoruz artık oglumda babasına çeksin ev toplama derdim olmasın inşallahBen kocacıgımda başak Allahım çok titiz öldürüyor beni kendide memnun dehil hatta bu kadar titiz olmaktan inşalllah oglumuz sana benzemez diyorum inşalllah diyor ☺☺☺☺
canım inşallah bu doktor doğruyu söylüyordur ama sen yine de başka bir doktora daha git..iki doktorun görüşleri arasında uçurum var çünkü..kafanın rahat etmesi için başka bir doktora daha görün derimKizlar kontrolumu de oldum esimin patronuna gidiyorum normalde ama, boyle rapor vs icin yakindaki bir hastaneye gidiyorum uzaga gitmeyeyim diye. Oldukca bilgili bir doktor. Bir problem yok dogum kasilmasi falan degil bunlar, ilaclari birak dedi. Rahim agzinda da kisalma yok 3.5 cm olctu hatta daha kisa olmasini bekleriz bu haftalarda yavastan dusmesi lazim ki normal dogum kolay olsun. Bayagi bekler gibi seninki dedi. Bos yere korkutup izne ayirdilar beni yani
evet maşaAllah kuzuya gayet iyi canım =)Kızlar 34+3 bebegin kilosun 2.500 iyi degil mi yedigim kuru uzumler muzlar ise yarams cok sevndm kilo almasna nstde iyi dedi dr :)
Çok şanslısın o zamanÇatlama tamamen ciltle alakalı bence ben 15 kilo aldım hiçbirşey sürmüyorum çatlak Yok oğlumdada 15 kilo almıştım yine olmadı
Ben hamileliğimin en başından beri kullanıyorum bir kac gün sürmeyi unuttum hemen çatladım. Sürekli sol yanıma yatıyorum erken doğum riskim olduğu için sol kasığın üstü çatlamışBen ilkinde sebamed kullanmistim ama duzenli kullanmadim. Cunku cildin kuruysa ne surersen sur catlarsin diyorlar diye cok pahali bisey almak istememistim. Ve catlama olmadi. Bu sefer de mustelanin kremini aldim yine duzenli kullanmadim. genelde banyo sonrasi surdum ya da bazen cok kasiniyor, kasindigi zaman hemen gidip kremi surdum. Hala yok gibi ama alt kisimlarda goremedigim yerlerde var mi bilmiyorum. Dogumdan sonra belli olur
Ben her gün muz yiyorum hatta her gün 5 porsiyon meyve yiyorum ama 35te 2540 gr dı. Yediklerim nereye gidiyor acabaKızlar 34+3 bebegin kilosun 2.500 iyi degil mi yedigim kuru uzumler muzlar ise yarams cok sevndm kilo almasna nstde iyi dedi dr :)
İyi canım maşallahKızlar 34+3 bebegin kilosun 2.500 iyi degil mi yedigim kuru uzumler muzlar ise yarams cok sevndm kilo almasna nstde iyi dedi dr :)
Canım yengemde çok yerdi bebek az alırdı doktoru ankarada profesör ne ilginçtir ki bol bol et ve poğaça ekmek gibi karbonhidrat ye dedi gerçekten bebek ancak öyle kilo aldı yengem zayıf olduğu için çokça poğaça falan yaptı yedi senin kilo durumun nasıl bilemem amaBen her gün muz yiyorum hatta her gün 5 porsiyon meyve yiyorum ama 35te 2540 gr dı. Yediklerim nereye gidiyor acaba
Canim benim tecrubem yok ama ben de gumus kapak alacagim. Bir de lansinoh krem aldim. Emzirmeden once yikamak gerekmiyormus. Garmastan da cok iyiymis ama her seferinde yikamak gerekiyormus.Kızlar internette araştırma yapmaktan bıktım daha önce bahsetmiştim oğlumda emzirme dönemim meme ucu yaralarım yüzünden tam bir işkenceydi sezeryan dan korkmuyorum hiç emzirmek daha korkunç geliyor eşimle konuştum gümüş kapaklardan alıcaz birtanede krem alıyım diyorum iki tane var iyi diye duyduğum biri lansinoh diğeri garmastan varmı tecrübeli anneler aranızda bana tavsiye verin
aynindurumdayiz cnm farkli olarak saat basi wc ye gitmiyorum.geve bi kac kere gidiyorum.beni reflü uyutmuyor.Benim anlattığım uyku düzeni de hamilelik öncesine ait tabi şimdi nerdeeee deliksiz uykular. Gece sağdan soldan darbeler yiyorum tam uykuya dalıyorum wc ihtiyacı. Saatbaşı sürekli kalkıyorum wc için. Gece geç uyuyup öğleye kadar yatma işi yine var ama saatbaşı wc molaları vererek. Uykumu tam alamıyorum gün içinde sersem oluyorum doğal olarak :/ gündüz hiç uyuyamam zaten gözlerimi açamayacak durumda olsam bile çoğu zaman dalamam. Hıçkırığın neresini hissediyoruz bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor nedense küçük küçük pıt pıt lar MaşaAllah yavrularımıza :)
Ben ekmek kahvaltıda yiyorum hamur isi neredeyse hic yemiyorum. 53 ile başladım şuan 64 kiloyum. Sebze balık çokça meyve yiyorum kilo da alıyorum ama bebisim minik. Olsun yeter ki sağlıklı olsun kuzum ama çok minik de olmasın bakması zor olur diye yoksa hiiic problem degil.Canım yengemde çok yerdi bebek az alırdı doktoru ankarada profesör ne ilginçtir ki bol bol et ve poğaça ekmek gibi karbonhidrat ye dedi gerçekten bebek ancak öyle kilo aldı yengem zayıf olduğu için çokça poğaça falan yaptı yedi senin kilo durumun nasıl bilemem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?