2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok ilginç ya. İnşallah bu doktor doğru tesbit etmiştir. Zor zamanlar geçirdin ne kadar yazık

Koalina tamam serviks i yanlış ölçtü ama nst de mi yanlış kuzum , yani aynı durumu ablam da yaşadı onun 3 cm açıklık olmuştu bile nst ye girmeden. Girince sancıları çıktı ki seninki kadar yüksek değildi 40 ve 50 lerdeydi dedi. Sonra ilaçla 38. Haftaya geldi sezaryen olacaktı . İlaçlar yan etki yapıyor diye son hafta bırakmış ve doğumdan önce kontrolde 5 cm açıklık olmuş. İlacı bıraktığı icin olduğunu düşünüyor ablam.
Doğum yapan arkadaş da doğumun olduğu gün adalat i içmemiş sabahleyin bilemedim şimdi senin durumuna ne yorum yapmalı. Ama şunu da unutma derim sen bu sertlikleri hep yaşıyordum dedin e bunlar devam ettiği sürece bence kısalır serviks.

Ne desem bilemedim acayip uçurum var iki izlenim arasında

canım sen sonçları nst yi felan gösterdin mi bu doktora? neye göre böyle yorum yaptı? sen o gün gittin ve nst de sancıların çıkmıştı doktor o zaman yok bunlar doğum sancısı değil diyip de seni eve mi yollasaydı :/ bugün ki gittiğin doktor o günki yaşadıklarına asla yorum yapamaz evet şuan iyi olabilirsin ama oda ilaçların sayesinde diye düşünüyorum ben. eğer gerçekten o eşinin patronuna doktora güveniyorsan ona inan ve bilmiyorum hangisinde doğum yapmayı düşündüğünü buda önemli. kafanı karıştırma lütfen canım herşey Allahın takdiri ve herşey güzel olacak

Ben kocacıgımda başak Allahım çok titiz öldürüyor beni kendide memnun dehil hatta bu kadar titiz olmaktan inşalllah oglumuz sana benzemez diyorum inşalllah diyor ☺☺☺☺
Benim eşimde çok titiz ben yemek yapınca çok dagınık çalışırım arkamdan çöp toplar :)ütüyü begenmez bana ütü yapmayı anlatır :))çok rahat bende çok evhamlıyız idare ediyoruz artık oglumda babasına çeksin ev toplama derdim olmasın inşallah

canım inşallah bu doktor doğruyu söylüyordur ama sen yine de başka bir doktora daha git..iki doktorun görüşleri arasında uçurum var çünkü..kafanın rahat etmesi için başka bir doktora daha görün derim

Ben hamileliğimin en başından beri kullanıyorum bir kac gün sürmeyi unuttum hemen çatladım. Sürekli sol yanıma yatıyorum erken doğum riskim olduğu için sol kasığın üstü çatlamış

Ben her gün muz yiyorum hatta her gün 5 porsiyon meyve yiyorum ama 35te 2540 gr dı. Yediklerim nereye gidiyor acaba
Canım yengemde çok yerdi bebek az alırdı doktoru ankarada profesör ne ilginçtir ki bol bol et ve poğaça ekmek gibi karbonhidrat ye dedi gerçekten bebek ancak öyle kilo aldı yengem zayıf olduğu için çokça poğaça falan yaptı yedi senin kilo durumun nasıl bilemem ama

Kızlar internette araştırma yapmaktan bıktım daha önce bahsetmiştim oğlumda emzirme dönemim meme ucu yaralarım yüzünden tam bir işkenceydi sezeryan dan korkmuyorum hiç emzirmek daha korkunç geliyor eşimle konuştum gümüş kapaklardan alıcaz birtanede krem alıyım diyorum iki tane var iyi diye duyduğum biri lansinoh diğeri garmastan varmı tecrübeli anneler aranızda bana tavsiye verin

Ben akrep esim basak=) ama asiri titiz degildir esim. Huy olarak da pek benzemeyiz ama idare ediyoruz kizimiz da yay olacak insallah. Daha once hic yay burcu tanidigim olmadi bakalim

Canim benim tecrubem yok ama ben de gumus kapak alacagim. Bir de lansinoh krem aldim. Emzirmeden once yikamak gerekmiyormus. Garmastan da cok iyiymis ama her seferinde yikamak gerekiyormus.

aynindurumdayiz cnm farkli olarak saat basi wc ye gitmiyorum.geve bi kac kere gidiyorum.beni reflü uyutmuyor.
masallah sübhanallah cnm

Ben ekmek kahvaltıda yiyorum hamur isi neredeyse hic yemiyorum. 53 ile başladım şuan 64 kiloyum. Sebze balık çokça meyve yiyorum kilo da alıyorum ama bebisim minik. Olsun yeter ki sağlıklı olsun kuzum ama çok minik de olmasın bakması zor olur diye yoksa hiiic problem degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…