2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kiyamam minige, saglikla kavusun insallah canim Allah dermansiz dert vermesin cabucak cikar insallah

Ben yay burcuyum oglum var yay burcu insallah kizimda yay burcu olucak bence tek kelimeyle harika bir burc
Bütün paranızı gezmeye verirsiniz ne güzel :) şaka bir yana seviyorum huylarını da şu kızınca inadı ve çektirmeleri olmasa daha da sevecem :))

Benim oglanda çok hareketli maşallah inanamıyorum bazen yerimden sıçrıyorum dogunca böyle olursa napcaz bilmiyoruz hiç :)

Benim doktor da gecen hafta tam 32+0da 2000 gram olcmustu.
Bugun 33+0 da baska doktor 2100 olctu ki bu hafta hic olmadigi kadar dikkat ettim beslenmeme.
Bu arada ben bir suredir vitamini kullanmiyorum ve bebegin kilo alimi yavasladi onunla ilgili midir bilemiyorum tabi ama onde gidiyordu simdi normale dondu.

Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah canım benim

Bütün paranızı gezmeye verirsiniz ne güzel :) şaka bir yana seviyorum huylarını da şu kızınca inadı ve çektirmeleri olmasa daha da sevecem :))
Ölümlü dünya canim bosvercez tabi ya aslinda hic inadi yoktur yay burcunun aceba yukseleninden dolayimidir inadi mesela ben esime kizinca yada kusunce allahim ne olur hafif bir gulumsese hemen yelkenleri indiriyorum bu huyumu aslinda sevmiyorum cok cabuk affediyorum

Canım benim sen annesin dik dur onun sana ihtiyacı var sütün gider aklına kötü getirme bence sağsalim kucağına alıp eve gideceksin dualarımız seninle rabbim şifa versin inşallah inancınızı bilemem ama benim ailemde sağlık sıkıntılarımız olunca hemen bir kurban kestiririz rabbime havale ederiz çok iyi olur

Koalina canım sen ilaç aldığın için şu anki nst sonucu pek doğru olmaz ki, benim de nst de hiçbir şey çıkmadı sabah 10 da ilaç içtim 6 da nst ye girdim tık yoktu çok şükür.
Bana adalat i başka doktor serviks kısalma dan önermişti, benim doktora kontrole gidince baktım 5 gün içinde kısalmış serviks. Nst ye bağlanmıştım ama sancı yoktu doktor artık çalışamazsın demişti 29. Haftada rapor almaya başladım.1 hafta sonra da bu sefer sancı çıkmıştı hastaneye gece gittiğimde ve artık adalat a başlattı. Hani bazı doktor öncesinden önlem alıyor bence, bazen diyorum diğer doktoru dinleyip erkenden kullansaydım belki serviks kısalmayacaktı. Karnım daha rahat olacaktı ikinci kez hastaneye yatmak zorunda kalmayacaktım.

Ederiz tabi canım minik barışa çok geçmiş olsun. Sen dirayetli ol inşallah atlatıcak

Kızım 13 aylık su an canım :) ama eşim ablam kayınvalidem hepsi başak. Başaklar genel olarak anlaşılabilir bi burç zıt değil. Oğlak başak mı daha iyi anlaşır yay başak mı bilmiyorum. Tek isteğim hayatları boyunca yakın kız kardeş olmaları inş

Ben vitaminin çok etkilediğini düşünüyorum. Yediğimiz şeylerdeki vitaminler yetersiz çünkü maalesef

Iste bilemiyorum ki kimi oyle diyor kimi boyle diyor hangisinin yorumuna guvenecegimi sasirdim.
Bugun bakilinca herhangi bir kisalma gorulmedi ilaclari da birak kasilinca alirsin surekli kullanmana gerek yok dedi.
Kime guveneyim simdi 3. Bir doktora mi gideyim ya da hicbirine gitmeyip direk sancim gelince hastaneye gidip doguruyorum mu diyeyim

Canım ben kaçırmışım erken geldi demek bebis.kac haftalıktı doğduğunda? Allah şifa versin ins tez zamanda sen güçlü ol. Onlar bizden daha güçlü oluyorlar

Ben vitaminin çok etkilediğini düşünüyorum. Yediğimiz şeylerdeki vitaminler yetersiz çünkü maalesef
Benim midem cok kotu oldu artik ilaclardan bir sure onemsemedim ama simdi tekrar almaya baslicam belli ki en cok o etkiliyo

Oda hemen unutur küsmeyi bilmez de ben çok küstüğüm için nişanlıyken falan evlendikten sonra oda benden kaptı bazen küsünce kafam rahat ediyor diyor yaa şaka gibi :))

Yay onu bıraksa da başak ablası hep sahiplenir iyi ablalık yapar için rahat etsin canım . Odasını toparlamasa, sana yardım etmese ablası yardım eder öğretir herşeyi kardeşine gayet güzel anlaşırlar :) başakla oğlak zaten anlaşırlar uyumlu kişiliklerdir. Burçlar bir yana inşallah evlatlarımız kendine bize hayırlı olsunlar hep böyle dua ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…