- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.121
Kiyamam minige, saglikla kavusun insallah canim Allah dermansiz dert vermesin cabucak cikar insallahKizlar bebegimim akcigerlerinde enfeksiyon olusmussolunum cihazindan cikarmislardi yine baglamak zorunda kalmışlar. Hep iyiye gidiyorken ilk defa bi yerde geri adim oldu. Bu bile beni yikmaya yetti Allah daha beter acilarda korusun.
Hepiniz annesiniz, hamilesiniz, dualariniz makbul, nolur aklınıza geldikce yavruma dua edin olur mu
Bütün paranızı gezmeye verirsiniz ne güzel :) şaka bir yana seviyorum huylarını da şu kızınca inadı ve çektirmeleri olmasa daha da sevecem :))Ben yay burcuyum oglum var yay burcu insallah kizimda yay burcu olucak bence tek kelimeyle harika bir burc
Evet canim cok sukur hatta ben hic birsey yiyrmiyorum midem cok kotu beni mahfediyor buna ragmen sukur iyi kilosuBen istanblda tartildgmda 78 dim daha aldm mi bilmyrm 1 ayi gecti cnm swnnde iyi bebegn kilosu yediklerimiz fayda olmus sukur:)
Benim oglanda çok hareketli maşallah inanamıyorum bazen yerimden sıçrıyorum dogunca böyle olursa napcaz bilmiyoruz hiç :)Haklısın canım zoruz :) helede eş yay olup kafasına estiği gibi yaşarsa daha da zorlaştırıyoruz sanırım :) ama senle bebeğin anlaşırsınız. Ha buarada çocukluğu inanılmaz yaramazmış kendinden büyükleri bile dövmeye çalışıyormuş sonradan içine kapanmış :) zaten Aralık anneleri olarak erkek bebeklerimiz çok çok hareketli şimdiden alışmaya çalışıyorum
Çok iyi tabi maşallah canımKızlar 34+3 bebegin kilosun 2.500 iyi degil mi yedigim kuru uzumler muzlar ise yarams cok sevndm kilo almasna nstde iyi dedi dr :)
Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah canım benimKizlar bebegimim akcigerlerinde enfeksiyon olusmussolunum cihazindan cikarmislardi yine baglamak zorunda kalmışlar. Hep iyiye gidiyorken ilk defa bi yerde geri adim oldu. Bu bile beni yikmaya yetti Allah daha beter acilarda korusun.
Hepiniz annesiniz, hamilesiniz, dualariniz makbul, nolur aklınıza geldikce yavruma dua edin olur mu
Ölümlü dünya canim bosvercez tabi ya aslinda hic inadi yoktur yay burcunun aceba yukseleninden dolayimidir inadi mesela ben esime kizinca yada kusunce allahim ne olur hafif bir gulumsese hemen yelkenleri indiriyorum bu huyumu aslinda sevmiyorum cok cabuk affediyorumBütün paranızı gezmeye verirsiniz ne güzel :) şaka bir yana seviyorum huylarını da şu kızınca inadı ve çektirmeleri olmasa daha da sevecem :))
Canım benim sen annesin dik dur onun sana ihtiyacı var sütün gider aklına kötü getirme bence sağsalim kucağına alıp eve gideceksin dualarımız seninle rabbim şifa versin inşallah inancınızı bilemem ama benim ailemde sağlık sıkıntılarımız olunca hemen bir kurban kestiririz rabbime havale ederiz çok iyi olurKizlar bebegimim akcigerlerinde enfeksiyon olusmussolunum cihazindan cikarmislardi yine baglamak zorunda kalmışlar. Hep iyiye gidiyorken ilk defa bi yerde geri adim oldu. Bu bile beni yikmaya yetti Allah daha beter acilarda korusun.
Ederiz tabi canım minik barışa çok geçmiş olsun. Sen dirayetli ol inşallah atlatıcakKizlar bebegimim akcigerlerinde enfeksiyon olusmussolunum cihazindan cikarmislardi yine baglamak zorunda kalmışlar. Hep iyiye gidiyorken ilk defa bi yerde geri adim oldu. Bu bile beni yikmaya yetti Allah daha beter acilarda korusun.
Canım eşim yay burcu ben başak burcuyum özet geçeyim :) eşim oldukça özgürlük meraklısı çok çalışıp çalıştığını da gezmeye verme peşinde. Rahatına çok düşkün kasıntı ortamlarda duramaz. Kendi bildiğini en doğrusu bilir :) gönlü zengin, kalbi temizdir. Vicdanlıdır. Damarına basarsan canına okur çaktırmadan hayatı zindan eder :) Umursamaz görünür ama takar da. Ben seviyorum herşeyiyle
Ama kişilik olarak çok farklıyız ben uyum sağlıyorum yoksa anlaşmamız zorlaşıyor . O rahat, ben takıntılı hassas ilgi bekleyen. o gezelim görelimci ben evcimen. O savurgan ben hep yarını düşünen. Kızın başak burcuysa bilirsin zaten. Oğlum yay olsun istiyorum akrep burcuna göre daha iyi geliyor bana. Erken gelmezse inşallah yay olsun. İki yay burcuyla nasıl başedeceksem artık
Ben vitaminin çok etkilediğini düşünüyorum. Yediğimiz şeylerdeki vitaminler yetersiz çünkü maalesefBenim doktor da gecen hafta tam 32+0da 2000 gram olcmustu.
Bugun 33+0 da baska doktor 2100 olctu ki bu hafta hic olmadigi kadar dikkat ettim beslenmeme.
Bu arada ben bir suredir vitamini kullanmiyorum ve bebegin kilo alimi yavasladi onunla ilgili midir bilemiyorum tabi ama onde gidiyordu simdi normale dondu.
Iyi cnm birde yemiyosan ben de tam tersi yiyrm aliyrm bazilarinda bebek trk alyr kendisi almyr kilo cok sanslilarEvet canim cok sukur hatta ben hic birsey yiyrmiyorum midem cok kotu beni mahfediyor buna ragmen sukur iyi kilosu
Aynen rahatladm 2 haftada 700 gram alms 32+ gittgmde kilosu 1800 di dusuktu moralim bozlmstu sukur senn takvmn yok sen kac haftalksn :)Çok iyi tabi maşallah canım
Iste bilemiyorum ki kimi oyle diyor kimi boyle diyor hangisinin yorumuna guvenecegimi sasirdim.Koalina canım sen ilaç aldığın için şu anki nst sonucu pek doğru olmaz ki, benim de nst de hiçbir şey çıkmadı sabah 10 da ilaç içtim 6 da nst ye girdim tık yoktu çok şükür.
Bana adalat i başka doktor serviks kısalma dan önermişti, benim doktora kontrole gidince baktım 5 gün içinde kısalmış serviks. Nst ye bağlanmıştım ama sancı yoktu doktor artık çalışamazsın demişti 29. Haftada rapor almaya başladım.1 hafta sonra da bu sefer sancı çıkmıştı hastaneye gece gittiğimde ve artık adalat a başlattı. Hani bazı doktor öncesinden önlem alıyor bence, bazen diyorum diğer doktoru dinleyip erkenden kullansaydım belki serviks kısalmayacaktı. Karnım daha rahat olacaktı ikinci kez hastaneye yatmak zorunda kalmayacaktım.
Canım ben kaçırmışım erken geldi demek bebis.kac haftalıktı doğduğunda? Allah şifa versin ins tez zamanda sen güçlü ol. Onlar bizden daha güçlü oluyorlarKizlar bebegimim akcigerlerinde enfeksiyon olusmussolunum cihazindan cikarmislardi yine baglamak zorunda kalmışlar. Hep iyiye gidiyorken ilk defa bi yerde geri adim oldu. Bu bile beni yikmaya yetti Allah daha beter acilarda korusun.
Benim midem cok kotu oldu artik ilaclardan bir sure onemsemedim ama simdi tekrar almaya baslicam belli ki en cok o etkiliyoBen vitaminin çok etkilediğini düşünüyorum. Yediğimiz şeylerdeki vitaminler yetersiz çünkü maalesef
Oda hemen unutur küsmeyi bilmez de ben çok küstüğüm için nişanlıyken falan evlendikten sonra oda benden kaptı bazen küsünce kafam rahat ediyor diyor yaa şaka gibi :))Ölümlü dünya canim bosvercez tabi ya aslinda hic inadi yoktur yay burcunun aceba yukseleninden dolayimidir inadi mesela ben esime kizinca yada kusunce allahim ne olur hafif bir gulumsese hemen yelkenleri indiriyorum bu huyumu aslinda sevmiyorum cok cabuk affediyorum
Yay onu bıraksa da başak ablası hep sahiplenir iyi ablalık yapar için rahat etsin canım . Odasını toparlamasa, sana yardım etmese ablası yardım eder öğretir herşeyi kardeşine gayet güzel anlaşırlar :) başakla oğlak zaten anlaşırlar uyumlu kişiliklerdir. Burçlar bir yana inşallah evlatlarımız kendine bize hayırlı olsunlar hep böyle dua ediyorum :)Kızım 13 aylık su an canım :) ama eşim ablam kayınvalidem hepsi başak. Başaklar genel olarak anlaşılabilir bi burç zıt değil. Oğlak başak mı daha iyi anlaşır yay başak mı bilmiyorum. Tek isteğim hayatları boyunca yakın kız kardeş olmaları inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?