- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.101
aynen benim de hic yay tanidigim olmadiBen akrep esim basak=) ama asiri titiz degildir esim. Huy olarak da pek benzemeyiz ama idare ediyoruzkizimiz da yay olacak insallah. Daha once hic yay burcu tanidigim olmadi bakalim
Masallahh canim bence cok guzel benimde bu gun kontrolum vardi benimkide 2.700 olmus doktor haftasiyla uyumlu dedi bu arada 35 haftalik bende 65 ile hamile kaldim suan 73 kiloyum kilomda iyi sukur artik her hafta gorusucez dediKızlar 34+3 bebegin kilosun 2.500 iyi degil mi yedigim kuru uzumler muzlar ise yarams cok sevndm kilo almasna nstde iyi dedi dr :)
Pardon 10 aralik yazmislar. Yazdim simdi ekran goruntusuyle beraber.
Tekrar tesekkur ettim :)
Hayırlı sebahlar kızlar. Sabah eşimin amcası vefat etmiş ( mekanı cennet olsun.. ama defin Nevşehir de eşim gitmek istiyor. Ve benim erken doğum riskim var. Ben gitmesini istemedim. Eşimde gitmeyeyim dedi ama desem ki git canım desem hemencik gidecek. Aslında bu biraz kırdı benim annemler uzak. Acil bi durumda akrabaları var ama. Bende de vicdan azabı oldu.ikilemde ben kaldım. Ama benim durumumda malum yolda uzak. Ne yapsam kızlar
Sagol cnm:)evet maşaAllah kuzuya gayet iyi canım =)
Bilmyrm dr konustun mu yinede iyi cn mkilosu bebeginBen her gün muz yiyorum hatta her gün 5 porsiyon meyve yiyorum ama 35te 2540 gr dı. Yediklerim nereye gidiyor acaba
Ben istanblda tartildgmda 78 dim daha aldm mi bilmyrm 1 ayi gecti cnm swnnde iyi bebegn kilosu yediklerimiz fayda olmus sukur:)Masallahh canim bence cok guzel benimde bu gun kontrolum vardi benimkide 2.700 olmus doktor haftasiyla uyumlu dedi bu arada 35 haftalik bende 65 ile hamile kaldim suan 73 kiloyum kilomda iyi sukur artik her hafta gorusucez dedi
Evet ben de biraz baktim da bence guzel ozellikleri yay burcunun canimaynen benim de hic yay tanidigim olmadi
ama netten baktigim kadariyla ozgurlukcu dogrucu direk karsindakine pat pat cevap veren inatci olmalari dikkatimi cekti.
bebeklikleri de bayagi hareketli olurlarmis
Evet aradim bana "rapor bitis tarihi yazmadigi icin 5 hafta girdim " dediDuzelttiler mi canim:)
Benim eşimde çok titiz ben yemek yapınca çok dagınık çalışırım arkamdan çöp toplar :)ütüyü begenmez bana ütü yapmayı anlatır :))çok rahat bende çok evhamlıyız idare ediyoruz artık oglumda babasına çeksin ev toplama derdim olmasın inşallah
Ay valla ben de anlamadım bu yediklerim nereye gidiyorCanım yengemde çok yerdi bebek az alırdı doktoru ankarada profesör ne ilginçtir ki bol bol et ve poğaça ekmek gibi karbonhidrat ye dedi gerçekten bebek ancak öyle kilo aldı yengem zayıf olduğu için çokça poğaça falan yaptı yedi senin kilo durumun nasıl bilemem ama
Rabbim evladını korusun sana bagışlasın inşallah şifa versin barış bebişe ya şafi oku sürekli canım ssende lohusasın duan kabul olır bizde dua ederiz sizeKizlar bebegimim akcigerlerinde enfeksiyon olusmussolunum cihazindan cikarmislardi yine baglamak zorunda kalmışlar. Hep iyiye gidiyorken ilk defa bi yerde geri adim oldu. Bu bile beni yikmaya yetti Allah daha beter acilarda korusun.
Hepiniz annesiniz, hamilesiniz, dualariniz makbul, nolur aklınıza geldikce yavruma dua edin olur mu
Maşallah canım beslenmen çok güzel hepsi yarasın bebişe kilo olsun inşallahhAy valla ben de anlamadım bu yediklerim nereye gidiyorsabah 2yumurta zeytin, bol kaşar peyniri yiyorum. Hatta peynir fazla yiyeyim diye ekmek az yiyorum sürekli et kıyma köfte , her gün 2 veya 3 ceviz, 2 mandalina yarım elma, bir ara öğünde de tahin pekmez , yatmadan da bir kupa süt içiyorum, ama yok zayıf sıpa. Son 1hafta muza başladım artık kabız yapsa da.
Bakalım bu sefer nasıl olacak
Haklısın canım zoruz :) helede eş yay olup kafasına estiği gibi yaşarsa daha da zorlaştırıyoruz sanırım :) ama senle bebeğin anlaşırsınız. Ha buarada çocukluğu inanılmaz yaramazmış kendinden büyükleri bile dövmeye çalışıyormuş sonradan içine kapanmış :) zaten Aralık anneleri olarak erkek bebeklerimiz çok çok hareketli şimdiden alışmaya çalışıyorumBaşak burcu zor bir burç bence eşim başak çok düzenli tertipli bende aksine dagınıgımdr arkamı toparlarçok dakik herşeyi düşünür zekidir bende ikizlerim hiç anlaşamayn burçlarz ama evlendik şükür anlaşıyoruz idare ediyoruz birbirimizi ben kararsızm o nettir bakalm ogluş ne olcak yaymı oglak mı
Kızlar internette araştırma yapmaktan bıktım daha önce bahsetmiştim oğlumda emzirme dönemim meme ucu yaralarım yüzünden tam bir işkenceydi sezeryan dan korkmuyorum hiç emzirmek daha korkunç geliyor eşimle konuştum gümüş kapaklardan alıcaz birtanede krem alıyım diyorum iki tane var iyi diye duyduğum biri lansinoh diğeri garmastan varmı tecrübeli anneler aranızda bana tavsiye verin
Anlaşmak için ayrı bi çaba gösterdiğim doğrudur :) ama memnunum benim gibi takıntılı olacağına rahat olsun daha iyi bebeğimizGecen astrolog demisti yay burcu basakla anlasamaz diye. Yay ikizler ve kova ile anlasirmis. Ben ikizler baba kova oglus yay olcak insallah. Muhtesem bir uyum bekliyorum artik :)) ama kizimda boga onla nasil olurlar bilmem
Kizlar bebegimim akcigerlerinde enfeksiyon olusmussolunum cihazindan cikarmislardi yine baglamak zorunda kalmışlar. Hep iyiye gidiyorken ilk defa bi yerde geri adim oldu. Bu bile beni yikmaya yetti Allah daha beter acilarda korusun.
Hepiniz annesiniz, hamilesiniz, dualariniz makbul, nolur aklınıza geldikce yavruma dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?