2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben akrep esim basak=) ama asiri titiz degildir esim. Huy olarak da pek benzemeyiz ama idare ediyoruz kizimiz da yay olacak insallah. Daha once hic yay burcu tanidigim olmadi bakalim
aynen benim de hic yay tanidigim olmadi
ama netten baktigim kadariyla ozgurlukcu dogrucu direk karsindakine pat pat cevap veren inatci olmalari dikkatimi cekti.
bebeklikleri de bayagi hareketli olurlarmis

Kizlar tke tek alinti yapamadim daha eve ulasamadik.
Tanidik bir doktor oldugu icin iyi kotu ne varsa soyluyor kendisi, biraz da dogalcidir. Vitamin,mineral pek kullandirmaz mesela.
Yapilan mudahale dogru evet kasilmalarin cikmis ama dogum iznine ayiracak kadar ciddi bir durum yok dedi. Burada da nstye baglandim nst boyunca yanimda oturdu, kasilma oldukca bakti. Tabi duzensiz ve agrisiz kasilmalardi. Bunlar gercek dogum kasilmalari degil zaten serviks de kisalmamis problem yok dedi. Hatta rahim agzi beklenenden fazla uzun dedi, bebegin kafasi asagida olsa da normal dogum olmayabilirmis kisalmadigi icin.
Acikcasi hangi doktorda ne yapacagima karar veremedim, ilk doktorumdan cok memnundum ama hastane cok kotuydu o yuzden birakmak durumunda kaldim. Yatisi yapan doktoru da sevemedim ama hastanenin yenidogan bakimi cok iyi o yuzden tercih ettim.
Esimin patronu ise fazla rahat ve klinikteler yani dogum icin onu secsem bile hastane ayarlamam gerekiyor

Kızlar 34+3 bebegin kilosun 2.500 iyi degil mi yedigim kuru uzumler muzlar ise yarams cok sevndm kilo almasna nstde iyi dedi dr :)
Masallahh canim bence cok guzel benimde bu gun kontrolum vardi benimkide 2.700 olmus doktor haftasiyla uyumlu dedi bu arada 35 haftalik bende 65 ile hamile kaldim suan 73 kiloyum kilomda iyi sukur artik her hafta gorusucez dedi

Bence seninle kalmasini anlayisla karsilarlar. Amcasinin cocuklari vs defin islemlerini yapacak birileri varsa. Bebeginiz daha korumasiz canim hic kendini suclu hissetme. Kisisel simariklik yapmiyorsun sonucta. Tabi bu bnm fikrim.

Masallahh canim bence cok guzel benimde bu gun kontrolum vardi benimkide 2.700 olmus doktor haftasiyla uyumlu dedi bu arada 35 haftalik bende 65 ile hamile kaldim suan 73 kiloyum kilomda iyi sukur artik her hafta gorusucez dedi
Ben istanblda tartildgmda 78 dim daha aldm mi bilmyrm 1 ayi gecti cnm swnnde iyi bebegn kilosu yediklerimiz fayda olmus sukur:)

aynen benim de hic yay tanidigim olmadi
ama netten baktigim kadariyla ozgurlukcu dogrucu direk karsindakine pat pat cevap veren inatci olmalari dikkatimi cekti.
bebeklikleri de bayagi hareketli olurlarmis
Evet ben de biraz baktim da bence guzel ozellikleri yay burcunun canim her turlu kabulumuz minnoslar

Kizlar bebegimim akcigerlerinde enfeksiyon olusmus solunum cihazindan cikarmislardi yine baglamak zorunda kalmışlar. Hep iyiye gidiyorken ilk defa bi yerde geri adim oldu. Bu bile beni yikmaya yetti Allah daha beter acilarda korusun.
Hepiniz annesiniz, hamilesiniz, dualariniz makbul, nolur aklınıza geldikce yavruma dua edin olur mu

O zaman burçlar kesinlikle kişiligi yansıtıyor çünkü benimkide begenmez ütümü gömleklerini 3 kere ütülerim :)) benim bünyem bitanesini idare ediyor o yüzden bebegim babasına çekmesin diyorum ☺☺

Ay valla ben de anlamadım bu yediklerim nereye gidiyor sabah 2yumurta zeytin, bol kaşar peyniri yiyorum. Hatta peynir fazla yiyeyim diye ekmek az yiyorum sürekli et kıyma köfte , her gün 2 veya 3 ceviz, 2 mandalina yarım elma, bir ara öğünde de tahin pekmez , yatmadan da bir kupa süt içiyorum, ama yok zayıf sıpa. Son 1hafta muza başladım artık kabız yapsa da.
Bakalım bu sefer nasıl olacak

Rabbim evladını korusun sana bagışlasın inşallah şifa versin barış bebişe ya şafi oku sürekli canım ssende lohusasın duan kabul olır bizde dua ederiz size

Maşallah canım beslenmen çok güzel hepsi yarasın bebişe kilo olsun inşallahh

Haklısın canım zoruz :) helede eş yay olup kafasına estiği gibi yaşarsa daha da zorlaştırıyoruz sanırım :) ama senle bebeğin anlaşırsınız. Ha buarada çocukluğu inanılmaz yaramazmış kendinden büyükleri bile dövmeye çalışıyormuş sonradan içine kapanmış :) zaten Aralık anneleri olarak erkek bebeklerimiz çok çok hareketli şimdiden alışmaya çalışıyorum

Ben ilk bebegimde lansinohu kullandim ve cok memnundum. Ama her emzirmeden sonra mutlaka sureceksin. Yaram yok diye surmemezlik etme.

Gecen astrolog demisti yay burcu basakla anlasamaz diye. Yay ikizler ve kova ile anlasirmis. Ben ikizler baba kova oglus yay olcak insallah. Muhtesem bir uyum bekliyorum artik :)) ama kizimda boga onla nasil olurlar bilmem
Anlaşmak için ayrı bi çaba gösterdiğim doğrudur :) ama memnunum benim gibi takıntılı olacağına rahat olsun daha iyi bebeğimiz

Hiç üzülme bebegine yansımasın erken dogdu henüz dünyaya alışmaya çalışıyor. Az çok biliyoruz henüz gelişemedi cigerleri Allah yarıdmcısı olsun yavrunun tez zamanda saglıgına kavuşsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…