- 7 Aralık 2008
- 256
- 259
- 628
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.161
Ciğer geliştirici iğne yapılmış miydi önceden? Erken dogum belirtim var miydi peki cnm?35+3 tu canim.
Daha önce erkenden yemek olayını bitirince çözüm oluyordu ama şuan erken yesem de fayda etmiyor. Yoğurt biraz iyi geliyorKızlar bu mide yanmasına çözüm bulanınız oldumu? Rennie şurup içiyorum ama hiç işe yaramıyor. Dün gece hiç uyutmadı bugunde berbat durumda. Artık oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum
Ben de ciltle alakalı olduğunu düşünüyorum ve de irsi olduğunu. Tabiki tedbiri de elden bırakmamak lazım. Şimdilik görmüyorum inşallah da gormemmm insallahhh. Basen ve kalçada vardı zaten g3belik öncesi. Goremedigim yerleri de eşime kontrol ettiriyorum ben.Ben ilkinde sebamed kullanmistim ama duzenli kullanmadim. Cunku cildin kuruysa ne surersen sur catlarsin diyorlar diye cok pahali bisey almak istememistim. Ve catlama olmadi. Bu sefer de mustelanin kremini aldim yine duzenli kullanmadim. genelde banyo sonrasi surdum ya da bazen cok kasiniyor, kasindigi zaman hemen gidip kremi surdum. Hala yok gibi ama alt kisimlarda goremedigim yerlerde var mi bilmiyorum. Dogumdan sonra belli olur
Canim benim acayip midem yaniyor zaten ben de gastrit vardi simdi tavan yapti ben gercekten agliyorum artik bugun doktoruma soyledim mide koruyucu yazdi yarin sabah ac iken icicem bakalim insallah fayda ederKızlar bu mide yanmasına çözüm bulanınız oldumu? Rennie şurup içiyorum ama hiç işe yaramıyor. Dün gece hiç uyutmadı bugunde berbat durumda. Artık oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum
Bide onu deniyim sağol canımDaha önce erkenden yemek olayını bitirince çözüm oluyordu ama şuan erken yesem de fayda etmiyor. Yoğurt biraz iyi geliyor
İnşallah canım.Benim hiç mide sorunum yoktu yeni yeni başladı berbat birşeymiş gerçekten.Şimdi gaviscon şurup aldım birde onu deneyeceğim inşallah rahatlatırCanim benim acayip midem yaniyor zaten ben de gastrit vardi simdi tavan yapti ben gercekten agliyorum artik bugun doktoruma soyledim mide koruyucu yazdi yarin sabah ac iken icicem bakalim insallah fayda eder
Insallah rahatlatir bana hic fayda etmiyor ama dedigim gibi benim zaten sorunluydu midem belki ondan dolayi fayda etmedi insallah sana fayda ederİnşallah canım.Benim hiç mide sorunum yoktu yeni yeni başladı berbat birşeymiş gerçekten.Şimdi gaviscon şurup aldım birde onu deneyeceğim inşallah rahatlatır
ıhlamur bana iyi geldi canım. birde cacık yediğimde naneliKızlar bu mide yanmasına çözüm bulanınız oldumu? Rennie şurup içiyorum ama hiç işe yaramıyor. Dün gece hiç uyutmadı bugunde berbat durumda. Artık oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum
Carsamba olcup 3.5 cikmasi 2 gun sonra 2.5 cikmasinda sorun gordu,arti nst sonucu ve rahim agzi yumusamis da dedi. Belirtilerin hepsini toplayinca yatisa gerek duydu anladigim ne olur ne olmaz diye.Ölçümün yanlış olabilir ama tek başına rahim ağzın bu haftada 2.5 olsa bile seni yatırmazdı. Benim ablamın rahim ağzı 26.haftada 24 mm 28 de 11mm olculdu hastanede yatti 20mm ile iki gun sonra cikti hamileliginin sonuna kadar 20 mm di ve 40+4 te suni sanciyla dogum yapti. Buarada 37 den sonra deli gibi yurudu merdiven indi cikti. Demem o ki tedbir her zaman iyidir. Bunu erken dogumla bebegini kaybetmis biri olarak soyluyorum. Nst iyi olsaydi belki nidilat progestan kullan diyecek bir gun takip edecekti sadece. Nst de sancı çıkması normal degil haftana göre
Onu vajinal aliyorum sadece muayene olacaksam ve oncesinde alacaksam agizdan aliyorum ki kotu seyler olmasinProgestani niye vajinal kullanmıyorsun cnm?
sade soda iyi geliyor..bir de soğuk süt ama buz gibi de olmasın bir kahve fincanı kadar yeterli oluyorKızlar bu mide yanmasına çözüm bulanınız oldumu? Rennie şurup içiyorum ama hiç işe yaramıyor. Dün gece hiç uyutmadı bugunde berbat durumda. Artık oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum
Oo senin ki baya tombul o zaman cnm sennki simdi 3000 kilo olmustr:)35+2 yim canım. Ben en son 32+5 te 2300 dü haftaya kontrolüm bakalım ne kadar olmuş kızım :)
20 haftalık kaybettim. İki gün önce de kontrole gitmistim. Hic bir sorun da yoktu. Akıntımnvar dedim spekulum taktı kurcaladı beni iki gun sonra dogurdum ve acil gittigim doktor nasil farketmezler erken dogum riskin varsa dedi. Hakkimi kesinlikle helal etmiyorum o doktora bildigin her gun agladim ve omrumun sonuna dek de minik melegimi unutmayacagim. O yuzden calissaydim daha mi iyiiyiydi diye dusunme bence. Anliyorum hayat sartlari ama hamilelik belki bir iki kez yasayacagimiz ozel ve kutsal bir donem. Onemli olan bebeklerimizin iyi olmasi. En ufak bir hata cok uzucu unutulmaz anilara sebep olabiliyor malesef. Suan benim bir problemim yok ama degil 32 yi beklemek 27 de okul acildi seminer donemine okula gidip oturmayi bile istemedim. Ozamandan beri izinliyim. Rabbim saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin insallahCarsamba olcup 3.5 cikmasi 2 gun sonra 2.5 cikmasinda sorun gordu,arti nst sonucu ve rahim agzi yumusamis da dedi. Belirtilerin hepsini toplayinca yatisa gerek duydu anladigim ne olur ne olmaz diye.
Yatirmasa ve sorun olsa niye yatirmadi derdim herhalde. Onlem alinmasi daha iyi tabi sonunda uzulmektense.
Sen kac haftalikken kaybetmistin basin sagolsun cok uzucu
Herkeste ayni degil demek ki ben sodayi ictim sabaha daha fazla yandi midem. Felaket artirdi yanmayi. Soguk sut de afedersiniz gaz yapiyor sancidan uyuyamadim. Hafif ilik sut ya da en guzeli yogurt bana iyi geliyor.sade soda iyi geliyor..bir de soğuk süt ama buz gibi de olmasın bir kahve fincanı kadar yeterli oluyor
Canım bnm de aynı felaket yanmam var ben maden suyu ile cozum buldum gercekten onu iciyorum ve rahatliorm bnce denemelisinKızlar bu mide yanmasına çözüm bulanınız oldumu? Rennie şurup içiyorum ama hiç işe yaramıyor. Dün gece hiç uyutmadı bugunde berbat durumda. Artık oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum
Karnımda küçük her gören minik olur diyo bende bişey demiyorum şaşırıp nazar değdirmesinler diyeOo senin ki baya tombul o zaman cnm sennki simdi 3000 kilo olmustr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?