2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bu mide yanmasına çözüm bulanınız oldumu? Rennie şurup içiyorum ama hiç işe yaramıyor. Dün gece hiç uyutmadı bugunde berbat durumda. Artık oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum

Kızlar bu mide yanmasına çözüm bulanınız oldumu? Rennie şurup içiyorum ama hiç işe yaramıyor. Dün gece hiç uyutmadı bugunde berbat durumda. Artık oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum
Daha önce erkenden yemek olayını bitirince çözüm oluyordu ama şuan erken yesem de fayda etmiyor. Yoğurt biraz iyi geliyor

Ben de ciltle alakalı olduğunu düşünüyorum ve de irsi olduğunu. Tabiki tedbiri de elden bırakmamak lazım. Şimdilik görmüyorum inşallah da gormemmm insallahhh. Basen ve kalçada vardı zaten g3belik öncesi. Goremedigim yerleri de eşime kontrol ettiriyorum ben.

Canim benim acayip midem yaniyor zaten ben de gastrit vardi simdi tavan yapti ben gercekten agliyorum artik bugun doktoruma soyledim mide koruyucu yazdi yarin sabah ac iken icicem bakalim insallah fayda eder

Canim benim acayip midem yaniyor zaten ben de gastrit vardi simdi tavan yapti ben gercekten agliyorum artik bugun doktoruma soyledim mide koruyucu yazdi yarin sabah ac iken icicem bakalim insallah fayda eder
İnşallah canım.Benim hiç mide sorunum yoktu yeni yeni başladı berbat birşeymiş gerçekten.Şimdi gaviscon şurup aldım birde onu deneyeceğim inşallah rahatlatır

İnşallah canım.Benim hiç mide sorunum yoktu yeni yeni başladı berbat birşeymiş gerçekten.Şimdi gaviscon şurup aldım birde onu deneyeceğim inşallah rahatlatır
Insallah rahatlatir bana hic fayda etmiyor ama dedigim gibi benim zaten sorunluydu midem belki ondan dolayi fayda etmedi insallah sana fayda eder

Carsamba olcup 3.5 cikmasi 2 gun sonra 2.5 cikmasinda sorun gordu,arti nst sonucu ve rahim agzi yumusamis da dedi. Belirtilerin hepsini toplayinca yatisa gerek duydu anladigim ne olur ne olmaz diye.
Yatirmasa ve sorun olsa niye yatirmadi derdim herhalde. Onlem alinmasi daha iyi tabi sonunda uzulmektense.
Sen kac haftalikken kaybetmistin basin sagolsun cok uzucu

Son düzenleme:
sade soda iyi geliyor..bir de soğuk süt ama buz gibi de olmasın bir kahve fincanı kadar yeterli oluyor

20 haftalık kaybettim. İki gün önce de kontrole gitmistim. Hic bir sorun da yoktu. Akıntımnvar dedim spekulum taktı kurcaladı beni iki gun sonra dogurdum ve acil gittigim doktor nasil farketmezler erken dogum riskin varsa dedi. Hakkimi kesinlikle helal etmiyorum o doktora bildigin her gun agladim ve omrumun sonuna dek de minik melegimi unutmayacagim. O yuzden calissaydim daha mi iyiiyiydi diye dusunme bence. Anliyorum hayat sartlari ama hamilelik belki bir iki kez yasayacagimiz ozel ve kutsal bir donem. Onemli olan bebeklerimizin iyi olmasi. En ufak bir hata cok uzucu unutulmaz anilara sebep olabiliyor malesef. Suan benim bir problemim yok ama degil 32 yi beklemek 27 de okul acildi seminer donemine okula gidip oturmayi bile istemedim. Ozamandan beri izinliyim. Rabbim saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

sade soda iyi geliyor..bir de soğuk süt ama buz gibi de olmasın bir kahve fincanı kadar yeterli oluyor
Herkeste ayni degil demek ki ben sodayi ictim sabaha daha fazla yandi midem. Felaket artirdi yanmayi. Soguk sut de afedersiniz gaz yapiyor sancidan uyuyamadim. Hafif ilik sut ya da en guzeli yogurt bana iyi geliyor.

Canım bnm de aynı felaket yanmam var ben maden suyu ile cozum buldum gercekten onu iciyorum ve rahatliorm bnce denemelisin

Oo senin ki baya tombul o zaman cnm sennki simdi 3000 kilo olmustr:)
Karnımda küçük her gören minik olur diyo bende bişey demiyorum şaşırıp nazar değdirmesinler diye Sağlıklı olsunda diyip geçiyorum. 21. Haftasında renkli ultrasonda demişti doktor zaten tombik olacak bu kız diye :)) fakat cidden özel bişey yapmıyorum sağlıklı besleniyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…