2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de yay burcu olmasini cok istiyordum. Kayinpeder oglak bizim herkes bir aileye bir oglak yeter diyor simdi akrep olma ihtimali de olunca hangisi daha iyi bilemedim.
Ben aslanim esim balik, cok farketmez aslinda her sekilde kontrol bende

burger king i hangi öğünlerde yiyosun canımcımm :)))))))

Benim oglanda çok hareketli maşallah inanamıyorum bazen yerimden sıçrıyorum dogunca böyle olursa napcaz bilmiyoruz hiç :)
Masallah canım. bugün ultrason ölçümü alırken doktorum ayakları maşallah durmuyor ölçüm alamıyorum dedi :) sonradan baktım iki hafta önceki ölçümde boyu 49 cm bugünkünde 46 cm hangisi doğru bilemiyorum . Buarada senin kilon nasıl ben 70 olmuşum yaa :/

Benim midem cok kotu oldu artik ilaclardan bir sure onemsemedim ama simdi tekrar almaya baslicam belli ki en cok o etkiliyo
Bende ilk başlarken midemi tuhaf yapıyordu gece yatarken almaya başladım. Bi müddet sonra alıştım. Ama tek hap alıyorum ben içeriğinde herşey var. Tabi demiri ayrıca alıyorum

Bende ilk başlarken midemi tuhaf yapıyordu gece yatarken almaya başladım. Bi müddet sonra alıştım. Ama tek hap alıyorum ben içeriğinde herşey var. Tabi demiri ayrıca alıyorum
Benim demir, vitamin, euthrox, magnezyum, kalsiyum, nidilat ve progestan oldu simdi. Artik ayarlayamiyorum neyi ne zaman alicam

Reactions: 114
Koalina peki şimdi çalışacak mısın? Eğer evde istirahata devam edeceksen doktorunu dinleyip ilaçları bırakıp denersin. Ama işe gideceksen ilaçları bırakma derim. Bir de en azından 36. Haftaya kadar kullansan iyi olurdu sanki. Hani erken doğum olmasa.

Yok canim artik raporu aldim yerime ogretmen geldi daha bozmam evdeyim yani maalesef.
Acaba diyorum baska bir doktora daha gitsem ucuncu bir fikir alsam mi bilemedim ya kafam cok karisti

Ohh maşallah gayet iyiisn sen ben 67 hamile kaldım şuan 82 kiloyum nolcak halim hiç bilmiyorum doktorum baya kilo almşsn ama boydan kurtarıyorsun bişey demiycem dedi

Yok canim artik raporu aldim yerime ogretmen geldi daha bozmam evdeyim yani maalesef.
Acaba diyorum baska bir doktora daha gitsem ucuncu bir fikir alsam mi bilemedim ya kafam cok karisti
Ben şu konuyu anlamadım sadece ikisi nasıl farklı uzunluk ölçtü? Ben iki doktora gittiğimde ikisi de aynı ölçmüştü. Diğer doktor uzunluk ne zaman kısalır bilemezsin dedi hap i önerdi ve karnın çok sert böyle olması iyi değil demişti ve cidden ben o haftalarda zor yürüyordum. Ki 5 gün sonra kendi doktorum 2 ye düşmüş dedi. Normalde 3bucuk çıkıyordu 23 ve 27 haftalarında.
İki doktor bı yandan iyi böyle durumlarda da sorun oluyor. Ben eğer bilmeden erken doğum yaşasaydım diğer doktoru dinlemediğini için üzülürdüm. Adalat a başladığımdan beri diğer doktora gitmiyorum. Ama bı daha hamile olursam aklımda diğer doktor var şimdilik.
Kendi doktorumu da çok sevdim ama karnımın sert olduğunu biliyordu, ilk yatışta serum ve ilaçla yumuşadı sabahında okey ama sadece progestanla devam ettirdi. O gün başlatsa 5 gün sonra ben aynı sorunu yaşamayabilirdim dediğim gibi.
Başka doktora gitmek de sana kalmış ama diyelim o da diğer doktor gibi yorum yaparsa sen kendi doktoruna ne diyeceksin peki?

Bu arada doktor bana olcumleri vermedi. Bunlar o kadar yanlia cikiyor ki sadece anormal bir durum var mi yok mu diye bakiyoruz aslinda dedi. Ama gordugum 2100 gramdi. Bacak boyu 6.7 olctu. Yuzunu falan goremiyoruz kafa cok asagida dedi ona da peki dedim. Rahim uzunlugu da 3.5 dedi.
Canim aslinda soyle oldu. Bu yatis yapan doktor bana carsamba bakip nst iyi degil rahim uzunlugu 3.5 dedi. Cuma tekrar gittim yine nst iyi degil rahim uzunlugu 2.5 a dusmus dedi yatis yapti iste. Pazartesi gidince de rahim uzunlugu 3.5 dedi ayni doktor.
Bugun baska doktora geldim o da 3.5 dedi yani aslinda bir sey degismemis ama yatis yapan doktor ikinci olcumde yanlislik yapmis.
Muhtemelen yanlislik yapan doktoru birakicam yani emin olmak icin ikinci kere olcebilirdi beni telaslandirmak yerine.

O uzunluğu nasıl ölçüyorlar ?

Ölçümün yanlış olabilir ama tek başına rahim ağzın bu haftada 2.5 olsa bile seni yatırmazdı. Benim ablamın rahim ağzı 26.haftada 24 mm 28 de 11mm olculdu hastanede yatti 20mm ile iki gun sonra cikti hamileliginin sonuna kadar 20 mm di ve 40+4 te suni sanciyla dogum yapti. Buarada 37 den sonra deli gibi yurudu merdiven indi cikti. Demem o ki tedbir her zaman iyidir. Bunu erken dogumla bebegini kaybetmis biri olarak soyluyorum. Nst iyi olsaydi belki nidilat progestan kullan diyecek bir gun takip edecekti sadece. Nst de sancı çıkması normal degil haftana göre

Ohh maşallah gayet iyiisn sen ben 67 hamile kaldım şuan 82 kiloyum nolcak halim hiç bilmiyorum doktorum baya kilo almşsn ama boydan kurtarıyorsun bişey demiycem dedi
Başlangıç Kilomdan dolayı bana da baya almışsın dedi :) bugün yine tartıldım 72 şok oldum da Allahtan eczanenin tartısı yanlışmış :)

O uzunluğu nasıl ölçüyorlar ?
Canım eğer karından görebiliyorsa alttan bakmıyorlar bu uzunluk için. Ama benim bebek baya aşağıda olduğu için ölçümü alttan ultrason ile yapıyor doktorum. Bebeğimin başını da alttan ölçüyor. Ancak ordan görebiliyoruz net olarak

Reactions: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…