2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cok kotu olmus gercekten nasil da farketmemis yani hic mi belirti yokmus?
Calismak istememin sebebi aslinda yine cocuk icin,dogum sonrasina kalsin daha cok ihtiyaci olur diye dusundum ama kismet boyleymis.
Saglikla kucagimiza alalim insallah hepimiz

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın

Cok kotu olmus gercekten nasil da farketmemis yani hic mi belirti yokmus?
Calismak istememin sebebi aslinda yine cocuk icin,dogum sonrasina kalsin daha cok ihtiyaci olur diye dusundum ama kismet boyleymis.
Saglikla kucagimiza alalim insallah hepimiz
Ben de aynı durumdayım ama artık ücretsiz izin rapor biseyler yapip baslamamayi dusunuyorum

Bence seninle kalmasini anlayisla karsilarlar. Amcasinin cocuklari vs defin islemlerini yapacak birileri varsa. Bebeginiz daha korumasiz canim hic kendini suclu hissetme. Kisisel simariklik yapmiyorsun sonucta. Tabi bu bnm fikrim.
Çok kalabalıklar zaten. Evet canım yanımda 10 kişide olsa insanın eşi gibi olmuyor. Ben yinede bişey demedim sen bilirsin dedim. Oda gitmedi. Teşekkür ederim cevabın için

114 şimdi öyle bakınca tuttu, doğum günüm 1 nisan ben hep 29 yaşa baktım ondan kız diye düşünmüştüm 28 yaş olarak bakınca erkek çıkıyor vay canına

Reactions: 114
Iyi ypysn nazar degdren cok oluyr ne yazkki bazi cocuklr bunyesiyle alakali birsy yapmasan alir bazilari yaparsn almaz bunyeyle alakali aman dikkat et bu gidisle sezaryn olmada cnm

Ben biooil ve lierac kremi günde birer kez düzenli kullandım şimdîye kadar bir şey olmadı. Benim gençlikten kalma çatlaklarım vardı karnım kesin çatlar diye korkudan düzenli kullandım çok şükür inşallah bir sıkıntı olmadan doğumu gerçekleştiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…