- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.181
Cok kotu olmus gercekten nasil da farketmemis yani hic mi belirti yokmus?20 haftalık kaybettim. İki gün önce de kontrole gitmistim. Hic bir sorun da yoktu. Akıntımnvar dedim spekulum taktı kurcaladı beni iki gun sonra dogurdum ve acil gittigim doktor nasil farketmezler erken dogum riskin varsa dedi. Hakkimi kesinlikle helal etmiyorum o doktora bildigin her gun agladim ve omrumun sonuna dek de minik melegimi unutmayacagim. O yuzden calissaydim daha mi iyiiyiydi diye dusunme bence. Anliyorum hayat sartlari ama hamilelik belki bir iki kez yasayacagimiz ozel ve kutsal bir donem. Onemli olan bebeklerimizin iyi olmasi. En ufak bir hata cok uzucu unutulmaz anilara sebep olabiliyor malesef. Suan benim bir problemim yok ama degil 32 yi beklemek 27 de okul acildi seminer donemine okula gidip oturmayi bile istemedim. Ozamandan beri izinliyim. Rabbim saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın20 haftalık kaybettim. İki gün önce de kontrole gitmistim. Hic bir sorun da yoktu. Akıntımnvar dedim spekulum taktı kurcaladı beni iki gun sonra dogurdum ve acil gittigim doktor nasil farketmezler erken dogum riskin varsa dedi. Hakkimi kesinlikle helal etmiyorum o doktora bildigin her gun agladim ve omrumun sonuna dek de minik melegimi unutmayacagim. O yuzden calissaydim daha mi iyiiyiydi diye dusunme bence. Anliyorum hayat sartlari ama hamilelik belki bir iki kez yasayacagimiz ozel ve kutsal bir donem. Onemli olan bebeklerimizin iyi olmasi. En ufak bir hata cok uzucu unutulmaz anilara sebep olabiliyor malesef. Suan benim bir problemim yok ama degil 32 yi beklemek 27 de okul acildi seminer donemine okula gidip oturmayi bile istemedim. Ozamandan beri izinliyim. Rabbim saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Az önce içtim canım ama hala aynıCanım bnm de aynı felaket yanmam var ben maden suyu ile cozum buldum gercekten onu iciyorum ve rahatliorm bnce denemelisin
Bnde ictim gecti demekki herkesin farkli ilac al en iyisi cnm sen doktoruba soyleAz önce içtim canım ama hala aynı
benim ilk kızımda tuttu bunda da tuttu =)Kızlar merak ediyorum sizin tutuyormu :) benimki tutuyor :)
Yaşım 33 nisanda hamile kaldım tuttu kızım olacak :)))Kızlar merak ediyorum sizin tutuyormu :) benimki tutuyor :)
Tutmuyor.Kızlar merak ediyorum sizin tutuyormu :) benimki tutuyor :)
Ben de aynı durumdayım ama artık ücretsiz izin rapor biseyler yapip baslamamayi dusunuyorumCok kotu olmus gercekten nasil da farketmemis yani hic mi belirti yokmus?
Calismak istememin sebebi aslinda yine cocuk icin,dogum sonrasina kalsin daha cok ihtiyaci olur diye dusundum ama kismet boyleymis.
Saglikla kucagimiza alalim insallah hepimiz
TurmuyorKızlar merak ediyorum sizin tutuyormu :) benimki tutuyor :)
ay benim niye tutmuyor anlamıyorumKızlar merak ediyorum sizin tutuyormu :) benimki tutuyor :)
Çok kalabalıklar zaten. Evet canım yanımda 10 kişide olsa insanın eşi gibi olmuyor. Ben yinede bişey demedim sen bilirsin dedim. Oda gitmedi. Teşekkür ederim cevabın içinBence seninle kalmasini anlayisla karsilarlar. Amcasinin cocuklari vs defin islemlerini yapacak birileri varsa. Bebeginiz daha korumasiz canim hic kendini suclu hissetme. Kisisel simariklik yapmiyorsun sonucta. Tabi bu bnm fikrim.
Genelde tutuyor ya herkesin tutacak diye bişey yok :)ay benim niye tutmuyor anlamıyorumacaba doğum günümün öncesindeki yaşa mı bakmam gerekiyor ki
Bi dahaki bebeğimi deneyeceğim buna göre114 şimdi öyle bakınca tuttu, doğum günüm 1 nisan ben hep 29 yaşa baktım ondan kız diye düşünmüştüm 28 yaş olarak bakınca erkek çıkıyor vay canına
Benimkide tuttu :)Kızlar merak ediyorum sizin tutuyormu :) benimki tutuyor :)
Benimde tutuyor canım :)Kızlar merak ediyorum sizin tutuyormu :) benimki tutuyor :)
Iyi ypysn nazar degdren cok oluyr ne yazkki bazi cocuklr bunyesiyle alakali birsy yapmasan alir bazilari yaparsn almaz bunyeyle alakali aman dikkat et bu gidisle sezaryn olmada cnmKarnımda küçük her gören minik olur diyo bende bişey demiyorum şaşırıp nazar değdirmesinler diyeSağlıklı olsunda diyip geçiyorum. 21. Haftasında renkli ultrasonda demişti doktor zaten tombik olacak bu kız diye :)) fakat cidden özel bişey yapmıyorum sağlıklı besleniyorum sadece
Ben biooil ve lierac kremi günde birer kez düzenli kullandım şimdîye kadar bir şey olmadı. Benim gençlikten kalma çatlaklarım vardı karnım kesin çatlar diye korkudan düzenli kullandım çok şükür inşallah bir sıkıntı olmadan doğumu gerçekleştiririmBen ilkinde sebamed kullanmistim ama duzenli kullanmadim. Cunku cildin kuruysa ne surersen sur catlarsin diyorlar diye cok pahali bisey almak istememistim. Ve catlama olmadi. Bu sefer de mustelanin kremini aldim yine duzenli kullanmadim. genelde banyo sonrasi surdum ya da bazen cok kasiniyor, kasindigi zaman hemen gidip kremi surdum. Hala yok gibi ama alt kisimlarda goremedigim yerlerde var mi bilmiyorum. Dogumdan sonra belli olur
Çıkartırken kolunu zedeliyolar şimdi sol kolu gelişmedi. Diğer koluna göre daha küçük ve onu kaldırmıyor çok iş yapamıyor onunla yani.Geçmiş olsun koluna ne oldu ki ablanın alakası nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?