2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yapma ya ben 4 kilo doğmuşum o kadar olursa normal doğurmaktan korkarım

Ben korkmakla beraber normal doğum istiyorum. Açılma belli seviyeye geldikten sonra epidural yapıyorlar sancı hissetmiyorsun. Son andaki şiddetli sancıları hissetmiyorsun yani prenses Doğum diyorlar bu yüzden de. Epidural olacağım İnşaAllah sancısız normal doğum daha ne olsun

Bende öyle istiyorum inşallah herşey uygun olur bunun için

Hayırlısıyla git gel inşallah kuzum, bakalım ne zaman olacak doğum ben de heyecan oluyor artık günler geçtikçe:)
Hic sorma senle aramizda 2 gun var yakn dogumlarimiz cnm eger normal olmazsa beklemcm sezaryn yapcm direk 40 kadr beklemym dyrm

Bende öyle istiyorum inşallah herşey uygun olur bunun için
İnşaAllah. Normal 2200 epidural istersen 2300 dediler benim gittiğim hastanede. 100 lira için ağrıya acıya ne gerek var dimi ama biz prenses değil miyiz :) bu arada sezeryan da 2300 müş

Hic sorma senle aramizda 2 gun var yakn dogumlarimiz cnm eger normal olmazsa beklemcm sezaryn yapcm direk 40 kadr beklemym dyrm
Onu ben de istemiyorum, benim iki gündür çok ağrım var kasıklarımda baskısı çok fazla bakalım ne zamana kadar dayanacağız, 36 yı geçerim inşallah . Aslında kaçamak yapıp dışarı çıktık dün eşimle çok yürümedim ama yine de yoruldum galiba
Şimdi de 36 geçmeden bir daha çıkmam dedim hastane dışında.

İnşaAllah. Normal 2200 epidural istersen 2300 dediler benim gittiğim hastanede. 100 lira için ağrıya acıya ne gerek var dimi ama biz prenses değil miyiz :) bu arada sezeryan da 2300 müş
Benden ek istemediler normal sezaryen epidural hepsi aynıymış. Ama yüz lira hiçbişey dediğin gibi :)

Karnim çok kasilmaya başladı. Içimden bi ses erken gelcek diyo hayırlısı bakalım. Sizin neden erken olmuştu
Benim gebelik şekerim var canım bide 8 yıl çocuğum olmamıştı oğlumu çok zor bulduk doktorum 37 dolunca artık bütün organları gelişti doğunca sıkıntı olmaz gelişimini tamamladı alalım dedi yoksada bi sıkıntım yoktu yani riske atmadık garantiye aldık paşamı şimdide 38 dolunca alacaklar inşallah

Hep yatman mi gerikyor cn.m zaten kilosu iyi oldktan sonra 36 dida dogsa artk premetur olmuyor soncta bebek gelisimini tamamliyor ins dayanir o bel agrisi ayak agrisi bendede oluyor disarda yurumek iskenceye donuyor bana

Bu arada kızlar mesleği ebe olan bir arkadaşım vardı dün doğum yaptı. Ortak arkadaşıma sordum nasıl doğurdu diye 39+3teymiş, önce normal başlıyorlar sonra sancıya dayanamamış sezaryen yapın demis, kesilince de bebeğin kakasını yaptığını görmüşler . Bunu duyunca normal doğum bir tık daha uzaklaştı kafamdan ya

Şeker demişken ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Dün genel tahliller için dahiliye doktoruna gittim sabah açken tahlilleri ver şekere bakalım dedi. Bu sabah verdim 74-106 normal aralık iken 68 çıkmış benim. Düşük olmasında sıkıntı var mı ki henüz göstermedik sonuçları. Demir değerim en düşük 60 olması gerekirken 38 çıkmış. Kan değerlerim normal kansızlık yok ama demir çok azalmış. Kan İlaç alerji yaptığı için hiç kullanmadım ne yaparlar şimdi acaba

Hep yatman mi gerikyor cn.m zaten kilosu iyi oldktan sonra 36 dida dogsa artk premetur olmuyor soncta bebek gelisimini tamamliyor ins dayanir o bel agrisi ayak agrisi bendede oluyor disarda yurumek iskenceye donuyor bana
Valla canım 40 gün oldu yatıyorum. Progestan ve adalat da kullanıyorum ama maalesef ağrı ve acı durumu arttı dün ve bugün. Ama inan psikolojim de gidiyor yavaştan. Hiçbir iş de yapmıyorum evde.

Valla canım 40 gün oldu yatıyorum. Progestan ve adalat da kullanıyorum ama maalesef ağrı ve acı durumu arttı dün ve bugün. Ama inan psikolojim de gidiyor yavaştan. Hiçbir iş de yapmıyorum evde.
Canm cok zormus durumn ya ins dayanrda 36 haftaya kadr sende rahatlrsn gecms olsn cnm

Canım düşük şekerden bişey olduğunu bilmiyorum fikrim Yok ama sanmıyorum bişey olmaz yani hiç duymadım Demir için doktorunla bir görüş istersen keçiboynuzu özü iç günde 2 yemek kaşığı hem şekerini hemde demirini düzenler inşallah

insallah hayirlisiyla atlatiriz sag salim dogumu bebeklerimizle cnm

Tabiki de her duamda varsiniz insallah hersey yoluna girer rabbim yardimcisi olsun minik melegin.

Annem en kilolu sen doğdun der bana, kilolu dediğide 3kg falan doğmuşumbelki az küsuratı vardırda o unutmuştur. ikiz kardeşlerim 7aylıkken 1.100- 1.300 kg doğunca ben baya topluymuşum die düşünmüştr kadıncağız
Yeterki sağlıklı olsunlarda, dediğin gibi bazı şeylerde genetik. Buarada boy konusunda tereddütlerinde haklısın, gündüz kıyafetleri ütülerkwn benimde aklıma geldi, ki boyu ölçümlerde geri bile çıkıyo ama ben o aletlerin boyu doğru ölçtüğüne inanmıyorum sonuçta karnımızda iki büklümler yavrucaklar.

Ben vakum olayında daha trajik hikayelere şahit oldum ondan korkuyorum canım sivrilik olur tabi sonuçta kanaldan geçiyor benimse öyleymiş düzelmiş ama annem kafam yamuk kalmasın diye hep farklı yatırmış beni aslında normal doğurmayı isterim her ne olursa olsun iyileşme süreci hep kısa diğeri sonuçta ameliyat ama cesaretsizim hemoraidim var bekarlığımdan beri hala kararsızım doktorumda konuşmuyor benimle daha erken kafanı karıştırıp durma diyor ama ben hergün evde nasıl doğurcam muhabbeti yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…