- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.241
Yapma ya ben 4 kilo doğmuşum o kadar olursa normal doğurmaktan korkarımSıkma portakalilahi anneler yaaaa kilo konusu eşin ve senin vücut tipinle alakalı. Ben 3800 doğmuşum. Zamanında gelirse 3700 3800 diyo doktor kilosuna. Doğumdan sonra toparliyolar zaten bebisler. Önemli olan sağlıklı olması. Boyu uzarsa daha yeni doğan kıyafetleri olmaz diye korkuyorum walla
Benim doktorumda normal doğumcu eşime neden söylemedin sezeryan istiyoruz die kızıyorum oysaki benim söylemem gerekiyor:)))) bende senin gibi tedirginliklerim çok. Sezeryan istiyorum o yüzden. Herkes normal doguramaz. Olcak diye bişey yok. Bazıları da sezeryan yapamaz ama bizim ona cesaretimiz daha fazla. Spinal daha mantıklı genelden şimdi teknoloji ilerledi. Herşeyin kolayı var. 4 dk da doğum bitiyo. Bide normal doğum sancısı çekip çekip sezeryana alınmak var o daha da kötüsü
aynen o kadar sanci cekip sezeryane alinmak cok cok kotu.ondan bende korkarim hep.
zaten sezeryan kolay diye bisey olamaz ameliyata gircez sonucta.ama malesef bazi insanlardda oyle bi algi var.halbuki bazisi sezeryanden bazisi normalden korkar.ikisi de kolay degil.normal dogum o an cok zor.ama sonrasi rahat ediliyor hemen ayaga kalkiliyor.seseryande ise bazilari hemen ayaga kalkiyor bazilari kalkamiyor zmn geciyor.dikis yerleri sizlayanlar oluyo bir omur.
Bende öyle istiyorum inşallah herşey uygun olur bunun içinBen korkmakla beraber normal doğum istiyorum. Açılma belli seviyeye geldikten sonra epidural yapıyorlar sancı hissetmiyorsun. Son andaki şiddetli sancıları hissetmiyorsun yani prenses Doğum diyorlar bu yüzden de. Epidural olacağım İnşaAllah sancısız normal doğum daha ne olsun
Sağol canım evet, normal dikiş ipiyle diktim hatta :)Eline sağlık çok güzel olmuş elindemi diktin
Hic sorma senle aramizda 2 gun var yakn dogumlarimiz cnm eger normal olmazsa beklemcm sezaryn yapcm direk 40 kadr beklemym dyrmHayırlısıyla git gel inşallah kuzum, bakalım ne zaman olacak doğum ben de heyecan oluyor artık günler geçtikçe:)
İnşaAllah. Normal 2200 epidural istersen 2300 dediler benim gittiğim hastanede. 100 lira için ağrıya acıya ne gerek var dimi ama biz prenses değil miyiz :) bu arada sezeryan da 2300 müşBende öyle istiyorum inşallah herşey uygun olur bunun için
Onu ben de istemiyorum, benim iki gündür çok ağrım var kasıklarımda baskısı çok fazla bakalım ne zamana kadar dayanacağız, 36 yı geçerim inşallah . Aslında kaçamak yapıp dışarı çıktık dün eşimle çok yürümedim ama yine de yoruldum galibaHic sorma senle aramizda 2 gun var yakn dogumlarimiz cnm eger normal olmazsa beklemcm sezaryn yapcm direk 40 kadr beklemym dyrm
Benden ek istemediler normal sezaryen epidural hepsi aynıymış. Ama yüz lira hiçbişey dediğin gibi :)İnşaAllah. Normal 2200 epidural istersen 2300 dediler benim gittiğim hastanede. 100 lira için ağrıya acıya ne gerek var dimi ama biz prenses değil miyiz :) bu arada sezeryan da 2300 müş
Benim gebelik şekerim var canım bide 8 yıl çocuğum olmamıştı oğlumu çok zor bulduk doktorum 37 dolunca artık bütün organları gelişti doğunca sıkıntı olmaz gelişimini tamamladı alalım dedi yoksada bi sıkıntım yoktu yani riske atmadık garantiye aldık paşamı şimdide 38 dolunca alacaklar inşallahKarnim çok kasilmaya başladı. Içimden bi ses erken gelcek diyo hayırlısı bakalım. Sizin neden erken olmuştu
Hep yatman mi gerikyor cn.m zaten kilosu iyi oldktan sonra 36 dida dogsa artk premetur olmuyor soncta bebek gelisimini tamamliyor ins dayanir o bel agrisi ayak agrisi bendede oluyor disarda yurumek iskenceye donuyor banaOnu ben de istemiyorum, benim iki gündür çok ağrım var kasıklarımda baskısı çok fazla bakalım ne zamana kadar dayanacağız, 36 yı geçerim inşallah . Aslında kaçamak yapıp dışarı çıktık dün eşimle çok yürümedim ama yine de yoruldum galiba
Şimdi de 36 geçmeden bir daha çıkmam dedim hastane dışında.
Şeker demişken ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Dün genel tahliller için dahiliye doktoruna gittim sabah açken tahlilleri ver şekere bakalım dedi. Bu sabah verdim 74-106 normal aralık iken 68 çıkmış benim. Düşük olmasında sıkıntı var mı ki henüz göstermedik sonuçları. Demir değerim en düşük 60 olması gerekirken 38 çıkmış. Kan değerlerim normal kansızlık yok ama demir çok azalmış. Kan İlaç alerji yaptığı için hiç kullanmadım ne yaparlar şimdi acabaBenim gebelik şekerim var canım bide 8 yıl çocuğum olmamıştı oğlumu çok zor bulduk doktorum 37 dolunca artık bütün organları gelişti doğunca sıkıntı olmaz gelişimini tamamladı alalım dedi yoksada bi sıkıntım yoktu yani riske atmadık garantiye aldık paşamı şimdide 38 dolunca alacaklar inşallah
Valla canım 40 gün oldu yatıyorum. Progestan ve adalat da kullanıyorum ama maalesef ağrı ve acı durumu arttı dün ve bugün. Ama inan psikolojim de gidiyor yavaştan. Hiçbir iş de yapmıyorum evde.Hep yatman mi gerikyor cn.m zaten kilosu iyi oldktan sonra 36 dida dogsa artk premetur olmuyor soncta bebek gelisimini tamamliyor ins dayanir o bel agrisi ayak agrisi bendede oluyor disarda yurumek iskenceye donuyor bana
Canm cok zormus durumn ya ins dayanrda 36 haftaya kadr sende rahatlrsn gecms olsn cnmValla canım 40 gün oldu yatıyorum. Progestan ve adalat da kullanıyorum ama maalesef ağrı ve acı durumu arttı dün ve bugün. Ama inan psikolojim de gidiyor yavaştan. Hiçbir iş de yapmıyorum evde.
Canım düşük şekerden bişey olduğunu bilmiyorum fikrim Yok ama sanmıyorum bişey olmaz yani hiç duymadım Demir için doktorunla bir görüş istersen keçiboynuzu özü iç günde 2 yemek kaşığı hem şekerini hemde demirini düzenler inşallahŞeker demişken ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Dün genel tahliller için dahiliye doktoruna gittim sabah açken tahlilleri ver şekere bakalım dedi. Bu sabah verdim 74-106 normal aralık iken 68 çıkmış benim. Düşük olmasında sıkıntı var mı ki henüz göstermedik sonuçları. Demir değerim en düşük 60 olması gerekirken 38 çıkmış. Kan değerlerim normal kansızlık yok ama demir çok azalmış. Kan İlaç alerji yaptığı için hiç kullanmadım ne yaparlar şimdi acaba
insallah hayirlisiyla atlatiriz sag salim dogumu bebeklerimizle cnmBen korkmakla beraber normal doğum istiyorum. Açılma belli seviyeye geldikten sonra epidural yapıyorlar sancı hissetmiyorsun. Son andaki şiddetli sancıları hissetmiyorsun yani prenses Doğum diyorlar bu yüzden de. Epidural olacağım İnşaAllah sancısız normal doğum daha ne olsun
Kizlar bebegimim akcigerlerinde enfeksiyon olusmussolunum cihazindan cikarmislardi yine baglamak zorunda kalmışlar. Hep iyiye gidiyorken ilk defa bi yerde geri adim oldu. Bu bile beni yikmaya yetti Allah daha beter acilarda korusun.
Hepiniz annesiniz, hamilesiniz, dualariniz makbul, nolur aklınıza geldikce yavruma dua edin olur mu
Annem en kilolu sen doğdun der bana, kilolu dediğide 3kg falan doğmuşumSıkma portakalilahi anneler yaaaa kilo konusu eşin ve senin vücut tipinle alakalı. Ben 3800 doğmuşum. Zamanında gelirse 3700 3800 diyo doktor kilosuna. Doğumdan sonra toparliyolar zaten bebisler. Önemli olan sağlıklı olması. Boyu uzarsa daha yeni doğan kıyafetleri olmaz diye korkuyorum walla
Varmı bi püf noktaları bende yapayım YouTube den bi kere izlemiştim zor gibi görünüyordu maliyetide az galiba dimiSağol canım evet, normal dikiş ipiyle diktim hatta :)
Ben vakum olayında daha trajik hikayelere şahit oldum ondan korkuyorum canım sivrilik olur tabi sonuçta kanaldan geçiyor benimse öyleymiş düzelmiş ama annem kafam yamuk kalmasın diye hep farklı yatırmış beni aslında normal doğurmayı isterim her ne olursa olsun iyileşme süreci hep kısa diğeri sonuçta ameliyat ama cesaretsizim hemoraidim var bekarlığımdan beri hala kararsızım doktorumda konuşmuyor benimle daha erken kafanı karıştırıp durma diyor ama ben hergün evde nasıl doğurcam muhabbeti yapıyorumcnm bizim bi yakinimizin bebeginin kafasi normal yolla cikmamis doktor cok zorlanmis vakumlama yoluyla cikartmislar.
bebegin ilk dogdugunda 40 inda falan kafasi bayagi sivriydi.ama zamanla duzeliyo.daha tam duzelmedi.ama duzeliyo yavas yavas.
zaten you tube da dinlemistim sezeryande bebegin kafasi haliyle direk normal cikiyor.ama normal dogumla vakumlamasalar bile hafif sivrilik oluyor cikartirken.bu da cok normal bence.bebek sonucta cikarken zorlaniyor.
tabi bazi zorlayici durumlarda vakumdan dolayi kafasindaki sivrilik yavas yavas zmnka geciyor.ama illa ki geciyor.o konuda korkma derim.
ben de aksine ya ikinamazsam ya kitlenir kalirsam ya bebek cikmaz da oksijensiz kalirsa ya o kadar sanciya ragmen sezeryane alinirsam ya bel fitigim ilerlerse ya safra kesemdeki tas yerinden oynarsa iliski sirasinda bile agrim oluyo hele normal dogumda ben hayatta yapamam diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?