- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.281
Hmm geçmiş olsun canım. Doktorlar öyle bi durumda riske atmak istemiyorlar haklisin. Zaten gelişimini tamamlamış oluyor bebisler. Inşallah bu evladınida sağ sağlim kucağına alırsın.Benim gebelik şekerim var canım bide 8 yıl çocuğum olmamıştı oğlumu çok zor bulduk doktorum 37 dolunca artık bütün organları gelişti doğunca sıkıntı olmaz gelişimini tamamladı alalım dedi yoksada bi sıkıntım yoktu yani riske atmadık garantiye aldık paşamı şimdide 38 dolunca alacaklar inşallah
Geçmiş olsun canımYok canım kan ilacı alerji yaptığı için kullanamıyorum ilaçsız hali bu
Açıkcası sezeryana meyilliyim korkuyorum bazen bebek çok hızlı ve seri tekmeliyor alt tarafı o vajina kemiğinede sancı giriyor ozaman vay anasını diyorum 2kglik bebenin attığı tekmeden sanki ikiye ayrılacakmışım gibi acı verdi Doğum sancısını düşünemiyorumkararsizlik daha zor cnm kendine gore artilari hangisinin daha fazlaysa ona yonel derim.
ben spinal anesteziyle sezeryane yoneldim.
hayrolsun insallah
Gerçekten büyük buluşmaya az kaldı :) bende nasıl geçer onca ay diyordumKızlar ben kontrollere ayda 1 gittim hep en son 33de gittim. 36da gel dedi bir dahakine. Sonra 38-39 bitti dediay nasıl mutlu oldum sormayın. 36dan sonra haftada 1 nst çekilecek dedi. Duruma göre 2-3 gunde bir istenebilirmis son haftalarda. Valla sonlara geldik şaka gibi. Hala çocuk yapsak mi acaba diye tereddüt ettiğimiz günler aklimda.
Bundan ben de endişe ediyorum gerçi zaten tansiyon ilacı kullanıyorum, ama ellerim ve yüzümde şişlik oluyor yine de. Yarın kontrolde sorarım artıkKızlar bi kaç gündür sancım vardı kasıklarda idrar tahlili istedi doktorum protein kaçagı varmış tansiyon takibi yaptır dedi yükselirse sıkıntıymış böyle bir durum yaşayanı duydunuz mu ;(
Bende korkuyorum beceremicem doğumu veya başına bişey gelcek diye. Eski zamanda doğum olmuş ama annemin organları bütün aşağıya sarkmış. Halamı çok hırpalamışlar rahim gitmis 2. Çocuğu olmadı. Bu muhabbetler yüzünden hep korktum konuşulmaması daha iyi aslında. Ama yorum yapılıyo işte.Yapma ya ben 4 kilo doğmuşum o kadar olursa normal doğurmaktan korkarım
Bende eymenden kurtarırım diye düşünmüştüm yaaa ve kesinlikle yetiştirmek çok önemli ben bir kitap aldım, ona ve kendi içgüdülerine dayanarak yetiştirmeyi düşünüyorum. Eğer okumayı sever ve içine sinerse kitabın adı bebeğinize fransız kalın. Çok beğendim ve içime sindi benim. Aaa doğru söylüyor böyle yapmak daha iyi dediğim çok olay var içindeBence yetiştirilme tarzı da önemli diye düşünüyorum. Sonuçta her işimden yaramaz çocuk olabilir :)
Kulağına Yusuf Aras okutacağım. Yusuf tan kurtarırız belki
Ama bu kötü doğum hikayeleri eskide kaldı çoğunlukla. Artık herşey takip altında en ufak bi olumsuzlukta zaten dr sezaryen yapıyor. Herşey yolundaysa neden normal olmasın ki doğal bir olay doğurmak.Bende korkuyorum beceremicem doğumu veya başına bişey gelcek diye. Eski zamanda doğum olmuş ama annemin organları bütün aşağıya sarkmış. Halamı çok hırpalamışlar rahim gitmis 2. Çocuğu olmadı. Bu muhabbetler yüzünden hep korktum konuşulmaması daha iyi aslında. Ama yorum yapılıyo işte.
Walla bazı insalara her iki doğumda ölüm gibi gelir. Bunye meselesi ama bazilari hemen toparliyolar. Ben insallah sezeryan ile yoluma devam ederim . Doktoruma hala söyleyemedim normal doğumcu çok fazlasıyla. :)))aynen o kadar sanci cekip sezeryane alinmak cok cok kotu.ondan bende korkarim hep.
zaten sezeryan kolay diye bisey olamaz ameliyata gircez sonucta.ama malesef bazi insanlardda oyle bi algi var.halbuki bazisi sezeryanden bazisi normalden korkar.ikisi de kolay degil.normal dogum o an cok zor.ama sonrasi rahat ediliyor hemen ayaga kalkiliyor.seseryande ise bazilari hemen ayaga kalkiyor bazilari kalkamiyor zmn geciyor.dikis yerleri sizlayanlar oluyo bir omur.
Aynen öyle canım aşırı pahalı maalesef. Evet biraz uğraştım ama inan ki o da çok değil hani maksimum 2 günde bitirilir. Ben çok yavaştan aldım bir de oturamıyorum uzanırken yapmaya çalıştığım için sıra sıra yaptım. Ve eşime de dedim ne kadar az maliyeti var ama kaç katına satış yapıyorlar.Oooo süpermiş sağolasın instagramda 80-90dan kapağı açıyorlar bu keçe için diğerleri 150-200
Protein kaçagı önemli canım çok dikkat et kendine yeme içme çok önemli bu durumda gerçektenKızlar bi kaç gündür sancım vardı kasıklarda idrar tahlili istedi doktorum protein kaçagı varmış tansiyon takibi yaptır dedi yükselirse sıkıntıymış böyle bir durum yaşayanı duydunuz mu ;(
Aynen tabikide eski zaman muhabbetleri hep bunlar. Ama hep bunlarla korkuttular bizi walla. Hâlâ daha anlatırlar. Adi üstünde normal doğum normali o yani ama ben yinede çok korkuyorum:/Ama bu kötü doğum hikayeleri eskide kaldı çoğunlukla. Artık herşey takip altında en ufak bi olumsuzlukta zaten dr sezaryen yapıyor. Herşey yolundaysa neden normal olmasın ki doğal bir olay doğurmak.
İnşallah sağlıkla gelsinler canım not aldım kitabın adını. Şimdiye kadar hiç kitap almadım şahsen. Ama bı araştırayım :)Bende eymenden kurtarırım diye düşünmüştüm yaaa ve kesinlikle yetiştirmek çok önemli ben bir kitap aldım, ona ve kendi içgüdülerine dayanarak yetiştirmeyi düşünüyorum. Eğer okumayı sever ve içine sinerse kitabın adı bebeğinize fransız kalın. Çok beğendim ve içime sindi benim. Aaa doğru söylüyor böyle yapmak daha iyi dediğim çok olay var içinde
Canim bende de 29.haftada cikmisti. İdrarda protein bazen hamilelikte çıkabiliyormus. Her zaman gebelik zehirlenmesinin isareti degilmis ama takip edilmesi lazim. İhmal etme bi kac defa yapılsın idrar tahliliKızlar bi kaç gündür sancım vardı kasıklarda idrar tahlili istedi doktorum protein kaçagı varmış tansiyon takibi yaptır dedi yükselirse sıkıntıymış böyle bir durum yaşayanı duydunuz mu ;(
Amin sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızHmm geçmiş olsun canım. Doktorlar öyle bi durumda riske atmak istemiyorlar haklisin. Zaten gelişimini tamamlamış oluyor bebisler. Inşallah bu evladınida sağ sağlim kucağına alırsın.
canım kuru temizlemelerdeki sanayi tipi ütülerle mi deneseler acaba açmayı. Onlar açar kırışıklıkları muhtemelen.kızlar benim çocuk odası olacak odamdaki perdeyi eşim tıkıştırarak diğer perdelerle yıkamış. Çıktığında kırış buruştu ve açılmadı, ıslak yıkadık astık, sıktırmadık, ıslak ütüledik ama nafile. Annem düzelmez o dedi ama yeni perde de hiç yaptırasım yok. Var mı bir çözümü bunu düzeltmenin sizce?
Amin canım sağlıkla mutlulukla gelsinler inşallah bende bir o kitabı bir de uyku için kim westin kitabını aldım. İçime sinince başka şeylerle kafamı karıştırmamak için almadımİnşallah sağlıkla gelsinler canım not aldım kitabın adını. Şimdiye kadar hiç kitap almadım şahsen. Ama bı araştırayım :)
çok mu yüksek derecede yıkadınızkızlar benim çocuk odası olacak odamdaki perdeyi eşim tıkıştırarak diğer perdelerle yıkamış. Çıktığında kırış buruştu ve açılmadı, ıslak yıkadık astık, sıktırmadık, ıslak ütüledik ama nafile. Annem düzelmez o dedi ama yeni perde de hiç yaptırasım yok. Var mı bir çözümü bunu düzeltmenin sizce?
Hic sorma daha ilk konustugumuz kalp atisi olcak dedigimiz gunler geldi aklima zaman su gbi akip gecti gwldik sona birsey kalmadi artk:)Kızlar ben kontrollere ayda 1 gittim hep en son 33de gittim. 36da gel dedi bir dahakine. Sonra 38-39 bitti dediay nasıl mutlu oldum sormayın. 36dan sonra haftada 1 nst çekilecek dedi. Duruma göre 2-3 gunde bir istenebilirmis son haftalarda. Valla sonlara geldik şaka gibi. Hala çocuk yapsak mi acaba diye tereddüt ettiğimiz günler aklimda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?