2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hmm geçmiş olsun canım. Doktorlar öyle bi durumda riske atmak istemiyorlar haklisin. Zaten gelişimini tamamlamış oluyor bebisler. Inşallah bu evladınida sağ sağlim kucağına alırsın.

kararsizlik daha zor cnm kendine gore artilari hangisinin daha fazlaysa ona yonel derim.
ben spinal anesteziyle sezeryane yoneldim.
hayrolsun insallah
Açıkcası sezeryana meyilliyim korkuyorum bazen bebek çok hızlı ve seri tekmeliyor alt tarafı o vajina kemiğinede sancı giriyor ozaman vay anasını diyorum 2kglik bebenin attığı tekmeden sanki ikiye ayrılacakmışım gibi acı verdi Doğum sancısını düşünemiyorum

Gerçekten büyük buluşmaya az kaldı :) bende nasıl geçer onca ay diyordum

Bundan ben de endişe ediyorum gerçi zaten tansiyon ilacı kullanıyorum, ama ellerim ve yüzümde şişlik oluyor yine de. Yarın kontrolde sorarım artık

Yapma ya ben 4 kilo doğmuşum o kadar olursa normal doğurmaktan korkarım
Bende korkuyorum beceremicem doğumu veya başına bişey gelcek diye. Eski zamanda doğum olmuş ama annemin organları bütün aşağıya sarkmış. Halamı çok hırpalamışlar rahim gitmis 2. Çocuğu olmadı. Bu muhabbetler yüzünden hep korktum konuşulmaması daha iyi aslında. Ama yorum yapılıyo işte.

Bence yetiştirilme tarzı da önemli diye düşünüyorum. Sonuçta her işimden yaramaz çocuk olabilir :)
Kulağına Yusuf Aras okutacağım. Yusuf tan kurtarırız belki
Bende eymenden kurtarırım diye düşünmüştüm yaaa ve kesinlikle yetiştirmek çok önemli ben bir kitap aldım, ona ve kendi içgüdülerine dayanarak yetiştirmeyi düşünüyorum. Eğer okumayı sever ve içine sinerse kitabın adı bebeğinize fransız kalın. Çok beğendim ve içime sindi benim. Aaa doğru söylüyor böyle yapmak daha iyi dediğim çok olay var içinde

Ama bu kötü doğum hikayeleri eskide kaldı çoğunlukla. Artık herşey takip altında en ufak bi olumsuzlukta zaten dr sezaryen yapıyor. Herşey yolundaysa neden normal olmasın ki doğal bir olay doğurmak.

Walla bazı insalara her iki doğumda ölüm gibi gelir. Bunye meselesi ama bazilari hemen toparliyolar. Ben insallah sezeryan ile yoluma devam ederim . Doktoruma hala söyleyemedim normal doğumcu çok fazlasıyla. :)))

Oooo süpermiş sağolasın instagramda 80-90dan kapağı açıyorlar bu keçe için diğerleri 150-200
Aynen öyle canım aşırı pahalı maalesef. Evet biraz uğraştım ama inan ki o da çok değil hani maksimum 2 günde bitirilir. Ben çok yavaştan aldım bir de oturamıyorum uzanırken yapmaya çalıştığım için sıra sıra yaptım. Ve eşime de dedim ne kadar az maliyeti var ama kaç katına satış yapıyorlar.

Protein kaçagı önemli canım çok dikkat et kendine yeme içme çok önemli bu durumda gerçekten
gebelik zehirlenmesi geçirilebiliyor eltimden biliyorum idrarda protein kaçagı vardı tansiyonuda yükseliyordu ama yeme içmeye dikkat etmedi tansiyonu hep yükseldi ayakları falan çok şişti zehirlenme geçirdi 28+4 de sezeryan oldu
Seni korkutmak için yazmadm canım ama mutlaka dikkatli ol diye yazdım allahım yardımcımız olsun çok kafaya takıp bebişide strese sokma ama dikkatlide ol canım

Ama bu kötü doğum hikayeleri eskide kaldı çoğunlukla. Artık herşey takip altında en ufak bi olumsuzlukta zaten dr sezaryen yapıyor. Herşey yolundaysa neden normal olmasın ki doğal bir olay doğurmak.
Aynen tabikide eski zaman muhabbetleri hep bunlar. Ama hep bunlarla korkuttular bizi walla. Hâlâ daha anlatırlar. Adi üstünde normal doğum normali o yani ama ben yinede çok korkuyorum:/

İnşallah sağlıkla gelsinler canım not aldım kitabın adını. Şimdiye kadar hiç kitap almadım şahsen. Ama bı araştırayım :)

Canim bende de 29.haftada cikmisti. İdrarda protein bazen hamilelikte çıkabiliyormus. Her zaman gebelik zehirlenmesinin isareti degilmis ama takip edilmesi lazim. İhmal etme bi kac defa yapılsın idrar tahlili

kızlar benim çocuk odası olacak odamdaki perdeyi eşim tıkıştırarak diğer perdelerle yıkamış. Çıktığında kırış buruştu ve açılmadı, ıslak yıkadık astık, sıktırmadık, ıslak ütüledik ama nafile. Annem düzelmez o dedi ama yeni perde de hiç yaptırasım yok. Var mı bir çözümü bunu düzeltmenin sizce?

canım kuru temizlemelerdeki sanayi tipi ütülerle mi deneseler acaba açmayı. Onlar açar kırışıklıkları muhtemelen.

İnşallah sağlıkla gelsinler canım not aldım kitabın adını. Şimdiye kadar hiç kitap almadım şahsen. Ama bı araştırayım :)
Amin canım sağlıkla mutlulukla gelsinler inşallah bende bir o kitabı bir de uyku için kim westin kitabını aldım. İçime sinince başka şeylerle kafamı karıştırmamak için almadım

çok mu yüksek derecede yıkadınız

Hic sorma daha ilk konustugumuz kalp atisi olcak dedigimiz gunler geldi aklima zaman su gbi akip gecti gwldik sona birsey kalmadi artk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…