2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Teşekkür ederim..İnşallah hepimiz tombik tombik doğururuz Bebişlerşmizi canım..Neler yaptın sen kilo alması için dünden beri deli gibi yemeye başladım ben umarım işe yarar.
Muzu bi gün tek bir gün iki yedim. Yarım muzu ve kuru kayısıyı sütle mikserde milkshack gibi çırpıp içtim. Yarım litre süt içtim sabah akşama yayarak. Yoğurdu en az iki kase yedim. Şekerim olduğu için sade tahin yedim kahvaltılarda. Cevizi 5-6 yaptım gün içinde toplam. Kaşar ve yumurtayı da iki kata çıkardım. Ekmek ve hamur işini pilav makarna daha az yedim. Bir et, balık, yeşil mercimek, kuru fasulye, nohut tükettim en az 2-3 gün. Bol su. Çok mu ahım şahım işe yaradı? Hayır ama elimden geleni yaptım. Bugün ki kontrolde 15 günde 350 gram almış. 2000 gr. Düşük ama iki haftalık gerilik devam ama gelişimi devam edip gerilik artmadığı için sorun yok dedi peritonolog. Stres yapmamak en doğrusu. Sağlıkla gelsinler inşallah.

Lalekiran canım ben doktorunun söylediğini çok mantıklı bulmadım sonuçta bebekler sadece kilo almak için durmuyor anne karnında bir sürü organ gelişimleri oluyor. Özellikle şu zamanlarda ciğer gelişimleri mühim olan. Ne demek kilo almıyosa karnında olmasının anlamı yok çok itici geldi bana açıkçası

Lalekiran . Doktor neye gore kilo almamia demis sonucta net olcmuyorlar. Benim de gecen hafta 2000 di, tam bir hafta sonra baska doktor 2100 dedi, belki de hic almadi ben de daha hizli almasini beklerdim ama saglikliysa problem yok hic uzulme.
@kalinkaaa ben griyi daha cok begendim ama pembe de guzel. Cok guzel olmus oda

Canm ins alinmazda kilo alir rabbim sifa versin bebegine ciger gelistirici igne yaptilar mi

Ins erkendn gelmez canm rabbim bebegine sifa versin cnm

Bilmemki burda tahin üzerindeki yağdan bahsetmişlerdi iyi diye ama nemli tutmaksa maksat neden vazelinde olmasın. Yalnız yara tarzıysa onarıcı krem daha mantıklı olur bepanthol tarzı bişeyde olabilir
yok cnm yara degil de soyuluyo cevresi
ben bi vazelin deneyim bakim

Aynen kuzum ben de o yüzden kullanmaya devam edeceğim.

Reactions: 114
Güzel bir liste olmuş canım bende dikkat edeceğim muz ceviz önemli demek ki çok yemiyordum ben..umarım arayı kapatırız.

Mevlam gönlündekini hakkinda hayırlı kilsin insallah .bebegine de saglikli bi şekilde kavusmayi nasip etsin

Canm ins alinmazda kilo alir rabbim sifa versin bebegine ciger gelistirici igne yaptilar mi
Tesekkur ederim kizlar sagolun ciger gelistirici igne yapilmadi hayir sali gunu bakalim ne olacak

Stres yapma canım yediğinde işe yaramaz öncelikle rahat ol teknoloji gelişti 600 gr doğan bebekler 24 haftalık doğan bebekler yaşıyor öyle düşün biraz rahatla hepimiz vaktinde sağlıklı doğsun istiyoruz tabiki inşallah sağlıkla kucağına alırsın riskli haftaları geçtik sen üzerine düşeni yap gerisini rabbim bilir kaderin önüne geçemiyoruz

Canım benim yengem iki çocuğunuda 3 kilonun altında doğurdu hiç küveze girmediler zaten senin bebeğinin kilo almasından çok organ gelişimi tamamlanmış haftana göre stres yapıp bebeğine zarar verme Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Slm kizlar hastane çantanızi hazirladiniz mi neler koydunuz liste yaptinizmi.yaptiysaniz atarmsinz resmini bebklerinizin kilosu boyu ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…