- 25 Ağustos 2008
- 647
- 449
- 303
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.561
Muzu bi gün tek bir gün iki yedim. Yarım muzu ve kuru kayısıyı sütle mikserde milkshack gibi çırpıp içtim. Yarım litre süt içtim sabah akşama yayarak. Yoğurdu en az iki kase yedim. Şekerim olduğu için sade tahin yedim kahvaltılarda. Cevizi 5-6 yaptım gün içinde toplam. Kaşar ve yumurtayı da iki kata çıkardım. Ekmek ve hamur işini pilav makarna daha az yedim. Bir et, balık, yeşil mercimek, kuru fasulye, nohut tükettim en az 2-3 gün. Bol su. Çok mu ahım şahım işe yaradı? Hayır ama elimden geleni yaptım. Bugün ki kontrolde 15 günde 350 gram almış. 2000 gr. Düşük ama iki haftalık gerilik devam ama gelişimi devam edip gerilik artmadığı için sorun yok dedi peritonolog. Stres yapmamak en doğrusu. Sağlıkla gelsinler inşallah.Teşekkür ederim..İnşallah hepimiz tombik tombik doğururuz Bebişlerşmizi canım..Neler yaptın sen kilo alması için dünden beri deli gibi yemeye başladım ben umarım işe yarar.
Bilmemki burda tahin üzerindeki yağdan bahsetmişlerdi iyi diye ama nemli tutmaksa maksat neden vazelinde olmasın. Yalnız yara tarzıysa onarıcı krem daha mantıklı olur bepanthol tarzı bişeyde olabilirvazelin falan sursem olur mu
Canm ins alinmazda kilo alir rabbim sifa versin bebegine ciger gelistirici igne yaptilar miBnmde kilosu suan 2500 insallah girmez kuveze bakalim sali gunu belki bebegi alirlar eger gelismedi ise cok zor gercekten dunden beri perisan oldum kilosunun az olmasina mi uzuleyimyoksa saliya kadar ya bisey olursa die dusunmekten mi uzuleyimallah yar ve yardimcimiz olsun
Ins erkendn gelmez canm rabbim bebegine sifa versin cnmÇok sağolun kızlar, bakalım beslenmeye devam, bundan sonra aldığı kadar artık. Bazı bebekler doğumda söylenenden kilolu oluyor inşallah benim sıpa da öyle olur :)
Adalat ı da bırakmayacağım, çarşamba kontrol var bakalım o güne kadar nasıl olacak.
yok cnm yara degil de soyuluyo cevresiBilmemki burda tahin üzerindeki yağdan bahsetmişlerdi iyi diye ama nemli tutmaksa maksat neden vazelinde olmasın. Yalnız yara tarzıysa onarıcı krem daha mantıklı olur bepanthol tarzı bişeyde olabilir
Aynen kuzum ben de o yüzden kullanmaya devam edeceğim.Lalekiran canım ben doktorunun söylediğini çok mantıklı bulmadım sonuçta bebekler sadece kilo almak için durmuyor anne karnında bir sürü organ gelişimleri oluyor. Özellikle şu zamanlarda ciğer gelişimleri mühim olan. Ne demek kilo almıyosa karnında olmasının anlamı yok çok itici geldi bana açıkçası
Güzel bir liste olmuş canım bende dikkat edeceğim muz ceviz önemli demek ki çok yemiyordum ben..umarım arayı kapatırız.Muzu bi gün tek bir gün iki yedim. Yarım muzu ve kuru kayısıyı sütle mikserde milkshack gibi çırpıp içtim. Yarım litre süt içtim sabah akşama yayarak. Yoğurdu en az iki kase yedim. Şekerim olduğu için sade tahin yedim kahvaltılarda. Cevizi 5-6 yaptım gün içinde toplam. Kaşar ve yumurtayı da iki kata çıkardım. Ekmek ve hamur işini pilav makarna daha az yedim. Bir et, balık, yeşil mercimek, kuru fasulye, nohut tükettim en az 2-3 gün. Bol su. Çok mu ahım şahım işe yaradı? Hayır ama elimden geleni yaptım. Bugün ki kontrolde 15 günde 350 gram almış. 2000 gr. Düşük ama iki haftalık gerilik devam ama gelişimi devam edip gerilik artmadığı için sorun yok dedi peritonolog. Stres yapmamak en doğrusu. Sağlıkla gelsinler inşallah.
Mevlam gönlündekini hakkinda hayırlı kilsin insallah .bebegine de saglikli bi şekilde kavusmayi nasip etsinGece eşimle kavga ettik geceden başladım ağlamaya. Her uyandığımda ağladım resmen. Sabah da doktora gittim, kilo alamamış yani 2100 dedi ama alttan bakmadi, geçen hafta alttan bakınca kafaya 100 g azaltıp 2000 gram demişti kilosuna . Karın çevresindeki gerilik artmış yabi.
Adalat i 1 e düşür pazar günü bırak dedi. Kilo alamayan bebeği içerde tutmanın anlamı yok dedi, çarşambaya kontrole çağırdı yine.
Ben de yeniden ağlamaya basladim, şimdi sakinledim baya.
Başka bir doktora daha gittim. Yani kordon, kan akışı falan hepsi normal, gerilik aynı şekilde. Kilo olarak da 50 gram fazlasını söyledi kendi doktoruma göre. Adalat i da sordum, bence bırakma dedi. En azından 37. Haftaya gelsen iyi olur dedi az kilo alsa da.
Ben de bırakmak istemiyorum çünkü bırakırsam bir iki güne sancı olmasından ve doğum olmasından korkuyorum.
Kendimi de suçladım biraz ama inanın yiyorum yani , kimisi hiçbir şey yemeden 3 buçuk kilo doğuruyor.
Ablamlar da sağlıklı olsun üzülme falan dediler ama ben dün geceden bu saate kadar baya üzüldüm maalesef.
Canım Allah yardımcın olsun dün ben de aynı şeyi yaşadım seni çok iyi anlıyorum çok moralim bozuldu benimde ama önemli olan kilolu olmasalarda sağlıklı sıhhatli doğmaları inşallah sende sorunsuz alacaksın kucağına buna odaklan herşey çok güzel olacak inşallah.
Tesekkur ederim kizlar sagolun ciger gelistirici igne yapilmadi hayir sali gunu bakalim ne olacakCanm ins alinmazda kilo alir rabbim sifa versin bebegine ciger gelistirici igne yaptilar mi
Stres yapma canım yediğinde işe yaramaz öncelikle rahat ol teknoloji gelişti 600 gr doğan bebekler 24 haftalık doğan bebekler yaşıyor öyle düşün biraz rahatla hepimiz vaktinde sağlıklı doğsun istiyoruz tabiki inşallah sağlıkla kucağına alırsın riskli haftaları geçtik sen üzerine düşeni yap gerisini rabbim bilir kaderin önüne geçemiyoruzÇok sağolun kızlar, bakalım beslenmeye devam, bundan sonra aldığı kadar artık. Bazı bebekler doğumda söylenenden kilolu oluyor inşallah benim sıpa da öyle olur :)
Adalat ı da bırakmayacağım, çarşamba kontrol var bakalım o güne kadar nasıl olacak.
Canım benim yengem iki çocuğunuda 3 kilonun altında doğurdu hiç küveze girmediler zaten senin bebeğinin kilo almasından çok organ gelişimi tamamlanmış haftana göre stres yapıp bebeğine zarar verme Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBnmde kilosu suan 2500 insallah girmez kuveze bakalim sali gunu belki bebegi alirlar eger gelismedi ise cok zor gercekten dunden beri perisan oldum kilosunun az olmasina mi uzuleyimyoksa saliya kadar ya bisey olursa die dusunmekten mi uzuleyimallah yar ve yardimcimiz olsun
Aynen 3. Normal doğumu olduğu için çok ta zor olmamış diğerleride 3.800 3600 gr civarında 41 haftalıklar4600luk bebeği normal mi doğurdu yani
Ben alabilirim canımHacı Şeriften çikolata alacak varsa 50 TL üzeri indirim kodum vardı. Verebilirim.
Canım ya az önce Bi arkadaş özelden yazdı ona verdim.Ben alabilirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?