- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.521
Ben ledli bulutları 80 TL’ye aldım canm. Henüz monte etmedik ama baya beğendik. Yıldızlı sticker da 35 TL içinden irili ufaklı baya bir yıldız çıkıyor sen kendine göre yapıştırıyorsun onları. Bahsettiğim sepetler de şunlar baktsk ederim cnm şimdi bende baktım güzel şeyler varmıs :) 1-2 tanesini mesaj gönderip fiyat istedim hatta :)
canım stresten uzak dur erken doğacak kaygısını sil at kafandan bak kaç haftadır bu ihtimal var ilaçlarla duruyor sonuçta sen kendine dikkat et ve bekle adalatı da diğer doktorun dediği gibi bırakma.sadece kilo alması değil önemli olan ciğer gelişimi de önemli ki anne karnında gelişip doğması sağlıklı olanı..35 haftalık oldun zaten 2 hafta sonra erken doğum ihtimali bitiyor o zamana kadar kullan ilacını ve iyi beslen..erken doğarsa zayıf olursa diye hiç düşünme akışına bırakGece eşimle kavga ettik geceden başladım ağlamaya. Her uyandığımda ağladım resmen. Sabah da doktora gittim, kilo alamamış yani 2100 dedi ama alttan bakmadi, geçen hafta alttan bakınca kafaya 100 g azaltıp 2000 gram demişti kilosuna . Karın çevresindeki gerilik artmış yabi.
Adalat i 1 e düşür pazar günü bırak dedi. Kilo alamayan bebeği içerde tutmanın anlamı yok dedi, çarşambaya kontrole çağırdı yine.
Ben de yeniden ağlamaya basladim, şimdi sakinledim baya.
Başka bir doktora daha gittim. Yani kordon, kan akışı falan hepsi normal, gerilik aynı şekilde. Kilo olarak da 50 gram fazlasını söyledi kendi doktoruma göre. Adalat i da sordum, bence bırakma dedi. En azından 37. Haftaya gelsen iyi olur dedi az kilo alsa da.
Ben de bırakmak istemiyorum çünkü bırakırsam bir iki güne sancı olmasından ve doğum olmasından korkuyorum.
Kendimi de suçladım biraz ama inanın yiyorum yani , kimisi hiçbir şey yemeden 3 buçuk kilo doğuruyor.
Ablamlar da sağlıklı olsun üzülme falan dediler ama ben dün geceden bu saate kadar baya üzüldüm maalesef.
Begenmene sevindim canim tesekkur ederimcanım ben ikisini de ayrı ayrı çok beğendim. Ben pembe düz renk aldım. Ama çok pembe istemiyorsan gri de güzel. Buarada oda nefis olmuş
Öncelikle üzülme canım uzun süredir benim de bu şekilde 3 haftaydı beslenme artırdım 2 haftaya düştü. Bakalım bugün de bakılacak be durumda. Stres yapma bunu yaşayan çok hamile var. Beslenmeni artır sadece ve dinlen.Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım..Bebeğin gelişimi 2 hafta geride çıktı beslenmemiş dedi ufak tefek görünüyor dedi..Dikkat etmem gerekiyormuş..Var mı böyle bir durum yaşayan moralim bozuldu biraz..
Cok iyi almissin gercekten gule gule kullanin canim. Su sepetlerden butun cevreme ordum neredeyse zamaninda, simdi pembe ipim de var ama elime alasim gelmiyor kendi kizima da oreyim diyorum ama bikmisim sanirimBen ledli bulutları 80 TL’ye aldım canm. Henüz monte etmedik ama baya beğendik. Yıldızlı sticker da 35 TL içinden irili ufaklı baya bir yıldız çıkıyor sen kendine göre yapıştırıyorsun onları. Bahsettiğim sepetler de şunlar bak
2 bulut mu 80 canım iyiymiş cnm. cok tatlılar ya :) sanki herşeyi tamamladım da eksiğim bunlar kalmıs gibi telaşa düştümBen ledli bulutları 80 TL’ye aldım canm. Henüz monte etmedik ama baya beğendik. Yıldızlı sticker da 35 TL içinden irili ufaklı baya bir yıldız çıkıyor sen kendine göre yapıştırıyorsun onları. Bahsettiğim sepetler de şunlar bak
evet canım baya kullanışlı oluyor ve şık duruyor. Odaya dekorasyon olarak da güzel oldu. Ben instagramda bir kadına ördürdüm beceriksiz olduğum içinCok iyi almissin gercekten gule gule kullanin canim. Su sepetlerden butun cevreme ordum neredeyse zamaninda, simdi pembe ipim de var ama elime alasim gelmiyor kendi kizima da oreyim diyorum ama bikmisim sanirimkullanisli oluyor ama
bunlar da önemli ama yaa odası için2 bulut mu 80 canım iyiymiş cnm. cok tatlılar ya :) sanki herşeyi tamamladım da eksiğim bunlar kalmıs gibi telaşa düştüm
Estagfirullah canmevet canım baya kullanışlı oluyor ve şık duruyor. Odaya dekorasyon olarak da güzel oldu. Ben instagramda bir kadına ördürdüm beceriksiz olduğum için
dimi cnmbunlar da önemli ama yaa odası içinyok canım bulutların teki 80 TL
Yüzde yüz haklı bile olsam, hamile bir kadınla tartışmamGece eşimle kavga ettik geceden başladım ağlamaya. Her uyandığımda ağladım resmen. Sabah da doktora gittim, kilo alamamış yani 2100 dedi ama alttan bakmadi, geçen hafta alttan bakınca kafaya 100 g azaltıp 2000 gram demişti kilosuna . Karın çevresindeki gerilik artmış yabi.
Adalat i 1 e düşür pazar günü bırak dedi. Kilo alamayan bebeği içerde tutmanın anlamı yok dedi, çarşambaya kontrole çağırdı yine.
Başka bir doktora daha gittim. Yani kordon, kan akışı falan hepsi normal, gerilik aynı şekilde. Kilo olarak da 50 gram fazlasını söyledi kendi doktoruma göre. Adalat i da sordum, bence bırakma dedi. En azından 37. Haftaya gelsen iyi olur dedi az kilo alsa da.
Ben de bırakmak istemiyorum çünkü bırakırsam bir iki güne sancı olmasından ve doğum olmasından korkuyorum.
Kendimi de suçladım biraz ama inanın yiyorum yani , kimisi hiçbir şey yemeden 3 buçuk kilo doğuruyor.
Ablamlar da sağlıklı olsun üzülme falan dediler ama ben dün geceden bu saate kadar baya üzüldüm maalesef.
Aslında onun niyeti de tartışmak değildi ama hatayı yapmış bi kere ben de konuyu kapatmadım, yerden yere vurdum. Ve haklı olan benim maalesef, keşke haksız olsaydım....Yüzde yüz haklı bile olsam, hamile bir kadınla tartışmam
Canim bende dünkü kontrolumde sninle ayni şeyleri duydum bebegim 2 hafta onceki kilosundan 100gr almis sadece 2.bucuk hafta geri kalmis doktorum protein agirlikli beslen 5 gun sali gunu yeniden gel nst ye baglanacaksn dogum haneye cikacaksn en son ultrasonla bakilacak eger ki kilo almadi gelismedi ise bebegini alacagiz dedi cok uzuldm agladim dunden beri delirmek uzereyim cunku bn cok saglikli besleniorm ama iste neden oldu die kndi kndimi yedim bitirdim ama şunu anladm biz ne kadar dikkat edersek edelim malesef almayinca almio dua edelim birbirimize lutfen bsey olmasin ewlatlarimizaGece eşimle kavga ettik geceden başladım ağlamaya. Her uyandığımda ağladım resmen. Sabah da doktora gittim, kilo alamamış yani 2100 dedi ama alttan bakmadi, geçen hafta alttan bakınca kafaya 100 g azaltıp 2000 gram demişti kilosuna . Karın çevresindeki gerilik artmış yabi.
Aramızda tam 3 hafta var kuzum, elbette kilo da önemli ama işte haftayı tamamlamak da önemli organları için. Benim bebeğime 2100 gram dedi, bu saatten sonra kilo alır mı ne kadar alır bilemiyorum.Canim bende dünkü kontrolumde sninle ayni şeyleri duydum bebegim 2 hafta onceki kilosundan 100gr almis sadece 2.bucuk hafta geri kalmis doktorum protein agirlikli beslen 5 gun sali gunu yeniden gel nst ye baglanacaksn dogum haneye cikacaksn en son ultrasonla bakilacak eger ki kilo almadi gelismedi ise bebegini alacagiz dedi cok uzuldm agladim dunden beri delirmek uzereyim cunku bn cok saglikli besleniorm ama iste neden oldu die kndi kndimi yedim bitirdim ama şunu anladm biz ne kadar dikkat edersek edelim malesef almayinca almio dua edelim birbirimize lutfen bsey olmasin ewlatlarimiza
çok güzelmiş cnmm güle güle kullanın dur onu da sorayım :)Ben de bunu yaptirdim duvar icin adi gorunuyor sayfanin. Alali bayagi oldu 90 tl idi o zaman uygundu. Simdi artmistir :/
Saol canm amin=) sor canm diger sayfalara gore daha uygundu sanki belki begendiklerin olur sayfada da=)çok güzelmiş cnmm güle güle kullanın dur onu da sorayım :)
evet cnm uygunmuş, başka biyerden daha fiyat aldım orası 160 yazmıs bu 140 demiş. çift isim oldugu için. tek isim 120 :)Saol canm amin=) sor canm diger sayfalara gore daha uygundu sanki belki begendiklerin olur sayfada da=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?