2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
tsk ederim cnm şimdi bende baktım güzel şeyler varmıs :) 1-2 tanesini mesaj gönderip fiyat istedim hatta :)
Ben ledli bulutları 80 TL’ye aldım canm. Henüz monte etmedik ama baya beğendik. Yıldızlı sticker da 35 TL içinden irili ufaklı baya bir yıldız çıkıyor sen kendine göre yapıştırıyorsun onları. Bahsettiğim sepetler de şunlar bak

Eklentiler

• E59DBFC1-C5EC-4481-879F-9A517C833892.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 101
  • 45634257-20BF-4B17-A4AC-E4FE0C9BE7AF.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 104
canım stresten uzak dur erken doğacak kaygısını sil at kafandan bak kaç haftadır bu ihtimal var ilaçlarla duruyor sonuçta sen kendine dikkat et ve bekle adalatı da diğer doktorun dediği gibi bırakma.sadece kilo alması değil önemli olan ciğer gelişimi de önemli ki anne karnında gelişip doğması sağlıklı olanı..35 haftalık oldun zaten 2 hafta sonra erken doğum ihtimali bitiyor o zamana kadar kullan ilacını ve iyi beslen..erken doğarsa zayıf olursa diye hiç düşünme akışına bırak

Öncelikle üzülme canım uzun süredir benim de bu şekilde 3 haftaydı beslenme artırdım 2 haftaya düştü. Bakalım bugün de bakılacak be durumda. Stres yapma bunu yaşayan çok hamile var. Beslenmeni artır sadece ve dinlen.

Cok iyi almissin gercekten gule gule kullanin canim. Su sepetlerden butun cevreme ordum neredeyse zamaninda, simdi pembe ipim de var ama elime alasim gelmiyor kendi kizima da oreyim diyorum ama bikmisim sanirim kullanisli oluyor ama

2 bulut mu 80 canım iyiymiş cnm. cok tatlılar ya :) sanki herşeyi tamamladım da eksiğim bunlar kalmıs gibi telaşa düştüm

Cok iyi almissin gercekten gule gule kullanin canim. Su sepetlerden butun cevreme ordum neredeyse zamaninda, simdi pembe ipim de var ama elime alasim gelmiyor kendi kizima da oreyim diyorum ama bikmisim sanirim kullanisli oluyor ama
evet canım baya kullanışlı oluyor ve şık duruyor. Odaya dekorasyon olarak da güzel oldu. Ben instagramda bir kadına ördürdüm beceriksiz olduğum için

Yüzde yüz haklı bile olsam, hamile bir kadınla tartışmam

Canim bende dünkü kontrolumde sninle ayni şeyleri duydum bebegim 2 hafta onceki kilosundan 100gr almis sadece 2.bucuk hafta geri kalmis doktorum protein agirlikli beslen 5 gun sali gunu yeniden gel nst ye baglanacaksn dogum haneye cikacaksn en son ultrasonla bakilacak eger ki kilo almadi gelismedi ise bebegini alacagiz dedi cok uzuldm agladim dunden beri delirmek uzereyim cunku bn cok saglikli besleniorm ama iste neden oldu die kndi kndimi yedim bitirdim ama şunu anladm biz ne kadar dikkat edersek edelim malesef almayinca almio dua edelim birbirimize lutfen bsey olmasin ewlatlarimiza

Aramızda tam 3 hafta var kuzum, elbette kilo da önemli ama işte haftayı tamamlamak da önemli organları için. Benim bebeğime 2100 gram dedi, bu saatten sonra kilo alır mı ne kadar alır bilemiyorum.
Bir arkadaşımda da aynı gelişim geriliği vardı 2400 doğurdu 38. haftasında sezaryenle küveze girmedi çok şükür. İnşallah senin bebişin de küveze girmez bu haftadan sonra, doğumdan sonra da çok güzel kilo almış arkadaşımın bebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…