2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Korkma demek kolay ama emin ol cok cok ciddi bir durum olsa doktorun bebegini asla riske atmaz hemen alalim derdi canim. Bir dahaki kontrolde belki kilo alacak ve gununu bekletecek belki de bebegi alalim artik diyecek ama ne olursa olsun bebegi riske atmaz canim uzme kendini. Sagsalim kavusacaksin kuzuna insallah

Bnmde kilosu suan 2500 insallah girmez kuveze bakalim sali gunu belki bebegi alirlar eger gelismedi ise cok zor gercekten dunden beri perisan oldum kilosunun az olmasina mi uzuleyimyoksa saliya kadar ya bisey olursa die dusunmekten mi uzuleyimallah yar ve yardimcimiz olsun

Insallah kuzum insallah sag salim dunyaya gelsin ben ona bakarim yeterki bsey olmasin

Aslında onun niyeti de tartışmak değildi ama hatayı yapmış bi kere ben de konuyu kapatmadım, yerden yere vurdum. Ve haklı olan benim maalesef, keşke haksız olsaydım....
Gebeliğin sonlanana kadar yok saymanı tavsiye ederim, hem mevzuyu hem eşini.. Bebeğinin sağlığı için. Ne yaşadın bilmiyorum hafife almıyorum ama masum yavru etkilenmesin diye bizim üzülmeye bile hakkımız yok. Sonra çıkarırsın acısını.
Allah şifa versin bebeğine de inşallah ölçümlerden fazla kiloyla ve sağlıklı bir şekilde doğar.

Teşekkür ederim..İnşallah hepimiz tombik tombik doğururuz Bebişlerşmizi canım..Neler yaptın sen kilo alması için dünden beri deli gibi yemeye başladım ben umarım işe yarar.

Insallah kuzum insallah sag salim dunyaya gelsin ben ona bakarim yeterki bsey olmasin
Bir tanidigim da 38 haftada dogum yapti bebek 35 haftayla uyumluydu kilo almamis son 3 hafta, sapasaglam dogdu kuveze bile girmedi masallah. 2500 hic az degil hersey guzel olacak insallah dualarim sizinle canm

arkadaşlar canınızı hiç sıkmayın benim arkadaşım 35. haftada erken doğum yaptı. ama risk varken uçağa bindi çok umursamadı sigara içti falan daha bir çok nedenle erken geldi. bebeği 1250 gr doğdu ben inanamadım o kadar ufak doğduğuna. 1 gün küvezde kaldı. sonra çıktı. şimdi maşallah 1 aylık oldu 3 kiloya yaklaştı. hiç korkmayın kilosundan önemli olan organları gelişti mi gelişti gerisini düşünmeyin içinizi ferah tutun. sağlıkla gelecek bebeklerimiz kucaklarımıza

Canım Allah yardımcın olsun dün ben de aynı şeyi yaşadım seni çok iyi anlıyorum çok moralim bozuldu benimde ama önemli olan kilolu olmasalarda sağlıklı sıhhatli doğmaları inşallah sende sorunsuz alacaksın kucağına buna odaklan herşey çok güzel olacak inşallah.

İnşallah kuzum üzme artık kendini...

Çok sağol kuzum, hakkımız yok ama işte insan tutamıyor kendini bazen, içime atsam daha çok üzülürdüm sanırım zaten bundan sonra hayatımdaki en önemli varlığım yavrum.

Canım üzme kendini Allah korusun sağlığında sorun yok bebeğini de üzme. Bazı bebekler anne karnında az beslenebilir bu normal emin ol doğduktan sonra toparlanacak. Sütünle besleyeceksin kendini yıpratma inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Kizlar bebek odamiza sizce pembe hali mi daha iyi olmus gri hali mi? gri normalde daha guzel duruyor ama fotoda bir degisik cikmis:) cok asiri pembe bir oda istemiyorum ama emin olamadim yine de.
Bayıldım odanıza Hep neşeli sağlıklı günleriniz olsun :) bencede pespembe olmasın gri başka bir hava katmış. Seninde gönlün nasıl istiyorsa öyle yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…