2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim hic kendini uzme. Ben doktora sormustum erken dogumlarda kilonun fazla olmasinin avantaji var mi diye hayir onemli olan ciğerlerin gelisimi igneyide yaptigimiz icin icimiz rahat demisti. Hem bu kadar hafta cok sukur bekledi bebeğin insallah bir sorun olmayacaktir. Sen mis gibi bakar buyutursun bebisini

Kizlar bebek odamiza sizce pembe hali mi daha iyi olmus gri hali mi? gri normalde daha guzel duruyor ama fotoda bir degisik cikmis:) cok asiri pembe bir oda istemiyorum ama emin olamadim yine de.
Prensesin odasi cok guzel masallah saglikli guzel gunleri olsun icinde. Ben gri tercih ederdim pembeyle uyumunu cok severim:)

Çok sağol canım inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz..

Pembe fotoda daha iyi duruyor ama perdeyle uyumunu düşünerek ben olsam griyi sererdim :)
Bayıldım odanıza Hep neşeli sağlıklı günleriniz olsun :) bencede pespembe olmasın gri başka bir hava katmış. Seninde gönlün nasıl istiyorsa öyle yap bence

Prensesin odasi cok guzel masallah saglikli guzel gunleri olsun icinde. Ben gri tercih ederdim pembeyle uyumunu cok severim:)
Cok tesekkur ederim arkadaslar amin hepimiz saglikla kullanalim insallah ben de gri diyorum o zaman

Slm kizlar hastane çantanızi hazirladiniz mi neler koydunuz liste yaptinizmi.yaptiysaniz atarmsinz resmini bebklerinizin kilosu boyu ne durumda
Selam canım
10 lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
2 adet uzun kollu zıbın
1 adet kısa kollu zıbın
12 adet bez
1 paket ıslak mendil
2 adet baddaniye (1’i örme )
Biberon
Sabahlıklı pijama takımı
Gecelik
Bir adet alt pijama yedek olarak
Depend hasta bezi
Kotex uzun ped
Tarak
Göğüs ucu kremi
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atleti
4 adet hamile kilodu dikişsiz
Hırka

Ya ben orta boy valize sığdıramadım hastane çantası için hazırladıklarımı. Acaba bebek bakım çantası almiştim. Onu da mi kullansam.

Kizlar selamlar. Basindan beri konuyu takip ediyorum fakat hic yazmadim. Simdi bu duruma uzuldugun ve ayni seyi bende gecen hafta yasadigim icin yazmak istedim.
Gecen hafta bebegim 35. Haftadaydi ve 34. Haftadaki kilosuyla ayni cikti. Dr um benide cok korkuttu. Bu hafta sabahlari hergun yumurtami ve kasar peynirimi yedim. Harnup pekmezi ictim 2 kasik. Ara ogun ceviz ve muz yedim. Ogpen aksam yemeklerimde bi ogun sebze bi ogun et yedim. Ama tum ara ogunlerd3 mutlaka muz yedim. Bu hafta bebegim 400 gr aldi. Bir de bu hafta izne ciktim evde olmakta dinlerdirdi beni mutlaka.
Daha once dogum yapan arkadaslarimida aradim. Cogu boyle bi durum yasamis. O yuzden canini skma beslenmene dikkat et. Bu hafta guzel guzel kilo alacaktir bebegin

Kızlar bugün çalışamaz raporu için baska doktora gittim. Muhabbet ederken bebeğin dün kendi doktorumun çektiği ultrason kağıdını gösterdim. 34. Haftada 2600 çıkmıştı ölçumlerde. Ben fazla diyecek diye beklerken zayif bi bebek olcak 3ün üstüne zor çıkar dedi şok oldum

Dün bizim ki 2200 gr dı bana da çok kötü dedi doktor ama senin bebeğin kilosu gayet iyi canım niye öyle demiş anlamadım:)

Yok cnm kilosu oldukça iyi haftasına uyumlu kiloya takılma ama Doğum sonrası hızla kilo alıyorlar yeterki sağlıklı ve zamanında doğsun ben 32 haftadan sonra sormaya başladım kilosunu haftasına uyumlu mu bunu sorardım hep takılmıyorum yeterli sağlıklı olsun

Canım ben de her sabah 2 yumurta bol kaşar peyniri yiyorum aylardır kahvaltımı çok iyi yapıyorum. Öğle ve akşamları da düzenli yediğim zamanlarda bile maksimum 250 gram almıştı bir haftada. Onda da başını alttan ölçse 250 gram bile alamamış çıkacaktı. Hani yemesem ben nasıl kilo aldım, hatta 1 haftada 1 kilo almışım.
İnan ki yoruldum artık bu yemek yemekten. Akşamları midem patlayacak gibiydi sürekli yedim yine de öğün atlamayayım diye. Şimdi buna rağmen alamıyorsa napayım artık. Moralim ister istemez bozuluyor aklıma gelince

Ya ben orta boy valize sığdıramadım hastane çantası için hazırladıklarımı. Acaba bebek bakım çantası almiştim. Onu da mi kullansam.
Ben bebeğinkileri orta boy valize koydum canım kendiminkileri de ayrı elde tutulan orta boy spor çantasına oğlumdada ayrı yapmıştım çok rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…