2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar bebek odamiza sizce pembe hali mi daha iyi olmus gri hali mi? gri normalde daha guzel duruyor ama fotoda bir degisik cikmis:) cok asiri pembe bir oda istemiyorum ama emin olamadim yine de.
iyi günlerde kullanın, gri bence.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ikinize de..

Masallah canim sevindim iyi olmaniza, saglikla kucagina aldin cok sukur

Hayırlı olsun canım. İyi olmanıza çok sevindim dahada iyi olacaksınız merak etme

Yaa hayırlı olsun cok sevindimm gözünüz aydın

Masallah canim gozun aydin insallah tez vakitle dahada iyi olur birlikte evinize gidersiniz insallah

Yaa maşallah size. Gözün aydın hayırlı olsun canım benim. Darısı başımıza inşallah sağlıkla alırız biz de bebişleri kucağımıza

Sagolun
Bende oyle dusunuyorum kontrol suresinde gidicem bu seferde ilgisiz gelirse degistircem zaten yeni baslamistim bu 2.gidisimdi tavsiye uzerine gittim Allah saglicakla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah
amin canım inşaAllah

hay maşaAllah aynı benim kız yaaaa o gün geldi aklıma =) Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah

moralinizi bozmamaya gayret edin, bol bol için su için bebek için de süt gelmesi için de en önemlisi su diye duymuştum. kısmetse ocak annesi olacağım ben de ve en çok buna dikkat ediyorum faydası oluyor sanırım.

Hayirli olsun dogumun canim rabbim bebegine sifa versin ins saglkli bir sekilde beraber cıkarsınız

Masallah canım ikinize de geçmiş olsun

Canim bende 34+5 de gittim 2 hafta sonra cagirdi ve nts ye girmedim bu gittigimde gircegimi soyledi. Sanki doktorun da yanlis bisey yapmamis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…