- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.641
iyi günlerde kullanın, gri bence.Kizlar bebek odamiza sizce pembe hali mi daha iyi olmus gri hali mi?gri normalde daha guzel duruyor ama fotoda bir degisik cikmis:) cok asiri pembe bir oda istemiyorum ama emin olamadim yine de.
Canim pek bi ufak geldi simdi elimde bana da yanlis mi hatirliyorum acabaKuzum benim hastanedeki bebeği koydukları beşik çok minik bi şeye benziyor 2 buçuk metre fazla değil mi acaba
Amin insallah=) evet ben de griye karar verdim=)iyi günlerde kullanın, gri bence.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ikinize de..Dogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
Masallah canim sevindim iyi olmaniza, saglikla kucagina aldin cok sukurDogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
Ay canim dogurdun demek hayirli olsun insallahDogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
Hayretlerdeyim bendeBen de 2 kilo aldım hepi topu, bebiş de 2 kilo. Nerde bu yediklerim?
Hayırlı olsun canım. İyi olmanıza çok sevindim dahada iyi olacaksınız merak etmeDogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
Yaa hayırlı olsun cok sevindimm gözünüz aydınDogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
Masallah canim gozun aydin insallah tez vakitle dahada iyi olur birlikte evinize gidersiniz insallahDogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
Yaa maşallah size. Gözün aydın hayırlı olsun canım benim. Darısı başımıza inşallah sağlıkla alırız biz de bebişleri kucağımızaDogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
amin canım inşaAllahSagolun
Bende oyle dusunuyorum kontrol suresinde gidicem bu seferde ilgisiz gelirse degistircem zaten yeni baslamistim bu 2.gidisimdi tavsiye uzerine gittim Allah saglicakla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah
hay maşaAllah aynı benim kız yaaaa o gün geldi aklıma =) Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllahDogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
moralinizi bozmamaya gayret edin, bol bol için su için bebek için de süt gelmesi için de en önemlisi su diye duymuştum. kısmetse ocak annesi olacağım ben de ve en çok buna dikkat ediyorum faydası oluyor sanırım.Canım ben de her sabah 2 yumurta bol kaşar peyniri yiyorum aylardır kahvaltımı çok iyi yapıyorum. Öğle ve akşamları da düzenli yediğim zamanlarda bile maksimum 250 gram almıştı bir haftada. Onda da başını alttan ölçse 250 gram bile alamamış çıkacaktı. Hani yemesem ben nasıl kilo aldım, hatta 1 haftada 1 kilo almışım.
İnan ki yoruldum artık bu yemek yemekten. Akşamları midem patlayacak gibiydi sürekli yedim yine de öğün atlamayayım diye. Şimdi buna rağmen alamıyorsa napayım artık. Moralim ister istemez bozuluyor aklıma gelince
Hayirli olsun dogumun canim rabbim bebegine sifa versin ins saglkli bir sekilde beraber cıkarsınızDogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
Masallah canım ikinize de geçmiş olsunDogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
Canim bende 34+5 de gittim 2 hafta sonra cagirdi ve nts ye girmedim bu gittigimde gircegimi soyledi. Sanki doktorun da yanlis bisey yapmamis gibiIyi aksamlar hanimlar bugun doktora gittim 35+3gunluguz kilomuz 2700 olmus gayet iyi dedi benim cok halsizligim oluyo ve ilac icemiyorum doktorumla konustum kan ignesi verdi fakat ne dogumla ilgili bilgi verdi nede nst ye bagladi birde 15gun sonra cagirdi ozele gidiyorum dogumu burda dusunuyodum evime yakin diye ama sanki biraz ilgisiz sizde durumlar nasil her hafta cagirmasi gerekmiyomu bu haftalarda bide nstye girmem gerekmiyomuydu bu 3. bebegim kucugumle 8yas olacak arada 2kizimda 37.haftalarda aldim kucagima bunuda soyledim doktora ama yinede 15gun sonra cagirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?