2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İyi yapmışsın canım

Ay canım benim sağlıkla büyüt inşallah sağsalim al kucağına eve git iyi olmanıza çok sevindim

cnm cok cok gecmis olsun Allah anali babali buyutsun insallah
nasil olsu da hemen sezeryane aldilar cnm
tansiyon yuksekliginden dolayimi
Hummey
bebisin de sen de kendinize cok iyi bakin cnm

kullaniyorim cnm
benim kabizlik oyle bi boyuttaki hic bisey fayda etmiyo
8 aydir kabizlikla mucadele eden biri olarak yildim
Az kalmış doğumunuza gerçi, allah sağlıkla nasip etsin de kabızlık için akşamdan bir bardak suya ıslatılmış iki cevizi sabah aç karnına tüketmek inanılmaz iyi geliyor. Tabi mutlaka doktora danışmak lazım bazı bünyelere ağır gelebiliyormuş çünkü

Gözün aydın Allah evladınla birbirinize bağıslasın. Insallah sıkıntısızca evinize gidersiniz

35+0 da gittim beni de iki hafta sonra çağırdı. Nst yi de son anda aklına geldi de yaptırdık. Sıkıntı yok bence doktorunda kafana takma. 10 gün içinde ben de gidecektim ama eşimin saatleri uymadı gidemedik. Sorunum da YÖK şükür. Gidebiliyorsa git ama sen. Hem için rahat eder hem kontrol olur.
Hummey Allah analı babalı büyütsün İnşaAllah zamanında müdahale ile ikinizde iyisiniz çok şükür. Rabbim daha iyi etsin sizi.
kafasikarisikogretmen sen de üzülme canım seninkisi debir imtihan. Çok şükür ki son anda müdahale edildi ve ikinizde iyisiniz. Bak bebişin de iyiye gidiyormuş daha ne olsun ki.

Kilo konusuna gelince son ay çok alınmadığını hem okudum hem duydum. Bence kafaya takılacak bir durum değil. Bizim depoları sömürüyorlar zaten biz yesek de yemesek de. 35+0 da 2450 gr günü gününe uygun demişti bana doktor. Zaten çok kilolu olmasın ki kolay çıksın diye düşünüyorum ben de. Annem beni 2750 gr doğurmuş sağlıklı şekilde. O yeter zaten bize de

Canım bizim günümüz aynı 35 + 5 te 2535 grdi benimde biraz az geldi demisti ben çok takmadım ama bu donem kilo ağır ilerliyor gibi geldi diğer arkadaşlarda yazınca

Aaa gecmis olsunn. Saglikla kalin hep insallah. Gozunaydinn canimm❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…