- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.681
Gule güle büyüt canimcimDogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
İyi yapmışsın canımBen de bugün ağda falan yaptırdım kızlar ne olur ne olmaz. Hep 37-38’de yaptırırım diye planlıyordum ama hayat hiç planladığımız gibi ilerlemiyor. Hastane çantamız da hazır zaten. Biz tedbiri ele alalım da gerisi takdiri ilahi
Ay canım benim sağlıkla büyüt inşallah sağsalim al kucağına eve git iyi olmanıza çok sevindimDogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
kullaniyorim cnmMagnezyum kullanıyor musun? Benim kabızlığı bıçak gibi kesti de..
Az kalmış doğumunuza gerçi, allah sağlıkla nasip etsin de kabızlık için akşamdan bir bardak suya ıslatılmış iki cevizi sabah aç karnına tüketmek inanılmaz iyi geliyor. Tabi mutlaka doktora danışmak lazım bazı bünyelere ağır gelebiliyormuş çünkükullaniyorim cnm
benim kabizlik oyle bi boyuttaki hic bisey fayda etmiyo
8 aydir kabizlikla mucadele eden biri olarak yildim
Gözün aydın Allah evladınla birbirinize bağıslasın. Insallah sıkıntısızca evinize gidersinizDogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
35+0 da gittim beni de iki hafta sonra çağırdı. Nst yi de son anda aklına geldi de yaptırdık. Sıkıntı yok bence doktorunda kafana takma. 10 gün içinde ben de gidecektim ama eşimin saatleri uymadı gidemedik. Sorunum da YÖK şükür. Gidebiliyorsa git ama sen. Hem için rahat eder hem kontrol olur.Makatta agrim var kasilmamda var agrimi soyledim kasilmayi soylemeyi unuttum oda sormadi gecen gitmemde sormustu 15 gunu beklemeyip 10gun sonra gitsemmi dogumada az var doktoru degistirsem ayni hastanede baskasina gitsem bir problem olurmuki kafam karisti bugun tamam hersey normal dedide kontrol suresi ve nst ye baglamayisi beni sasirtti
Canım bizim günümüz aynı 35 + 5 te 2535 grdi benimde biraz az geldi demisti ben çok takmadım ama bu donem kilo ağır ilerliyor gibi geldi diğer arkadaşlarda yazıncaKilo konusuna gelince son ay çok alınmadığını hem okudum hem duydum. Bence kafaya takılacak bir durum değil. Bizim depoları sömürüyorlar zaten biz yesek de yemesek de. 35+0 da 2450 gr günü gününe uygun demişti bana doktor. Zaten çok kilolu olmasın ki kolay çıksın diye düşünüyorum ben de. Annem beni 2750 gr doğurmuş sağlıklı şekilde. O yeter zaten bize de
Dogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
Noldu canim hayirdirKızlar hastabeye gidiym mi sizce
Umarım kötü bi şey yoktur ama gidin bence hemen müdahale edilmesi ii olabilir ya da sorun yok derler içiniz rahat ederKızlar hastabeye gidiym mi sizce
Canm basm donuyor ve peceteyle sildgmde az kan gelyr bianda olduNoldu canim hayirdir
Cnm braz daha beklym dyrm gecmezse soledm esime gtcx hastaneye tansyon mu vsr anlamdm kiUmarım kötü bi şey yoktur ama gidin bence hemen müdahale edilmesi ii olabilir ya da sorun yok derler içiniz rahat eder
Tansiyon ölçtür mutlaka ya da doktora git direk anlat şikayetini. Allah korusun tansiyon ihmale gelmiyor.Canm basm donuyor ve peceteyle sildgmde az kan gelyr bianda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?