2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kaç çıktı bilmiyorum canım ya ama ben hissediyorum. adet olacakmışım gibi ağrılar giriyor. Bel bölgem, böbreğim falan sızlıyor. Benim zaten kızım 30 haftalık doğmuştu bu haftaya kadar iyi geldik iğnelerle. İnşallah 38 e kadar dayanırız hep beraber. Doktorun bana dediği;
1. Sancılar en az 10 dk da bir düzenli olursa
2. Suyun gelirse
3. Nişan gelirse
4. Bebeğin hareketlerini hissetmezsen
5. Tansiyonun yükselirse
Acilen gel dedi.

kızlar gece adet sancısı girdi birde belime ağrı yalancı sancıydı sanırım ama çok kötüydü 2 saat sürdü doktora gitmedim kızıma emanet bırakacak kimsem yok malesef ama bugün de tekrar olursa muhakkak doktora gideceğim. ama doğum geliyor diye endişe etmedim değil. dün çok yürüdüm dışarda ondan mı acaba :/ bende bilemedim

Benim bebegim de 35+0da 2540 gr dı. Ablamında aynı civardaydı 40+4te 3450 gr dogdu bebis. Beklerse sonuna kadar biraz toparlar bebislerimiz insallah

O bende de oldu dun hatta saat tuttum, duzenli olmadigini gorunce endiselenmedim. Artik ayakta durmaya fazla is yapmaya gelemiyoruz sanirim.

canım sıkılıyor evde eve giresim gelmiyor dün baya dışardaydım ve gece 2 saat adet sancısı ve bel ağrısı girdi çok kötüydü :/ biraz daha beklesinler minnaklar yaaa
Aynen canım. Aman dikkat et lütfen seninki daha da küçük. Canım acil bir durumda bize bırakabilirsin kızını. Bizde çocuk çok oynatırız onu:) senin hastaneye de yakınız biz zaten.

Canım yürüdüğün içindir. Ben markete giderken bile 3 kere düşünüyorum. İnternetten bir seyler aldım kargo 100-150 mt uzakta aradilar gelip alabilir misiniz diye alamam getirin dedim. Biraz yurusem yurusem sirtim agriyor. Gittigim hastane 1 saat uzaklikta arabayla kapiya kadar gitmemize ragmen nst kan aldir arada bekle filan normalde uyuyamayan ben 8 de dusuyorum sabaha kadar uyuyorum. Son zamanlarimiz dzamanlarimiz dinlenmeye calisalim 38den sonra yurumeye baslayacagim ben insallah. 37de bile gelsin istemiyorum

Daha bir suru isim var ya.
Kisisel bakim zaten hak getire, agda, sac boyasi, pedikuru artik yapamiyorum.
Halilarim ve storlarim yikanacak.
Cocugun yatagini almamiz lazim.
Odasinin perdesini almamiz lazim.
Hediyeleri or or bitiremedim onlari bitirmem lazim.

Benimde ne canta hazir ne de eksiklerim bitmedi. Bu hafta herseyi bitirmeliyim. Panik oldum dogumlari gorunce.

Ne örgüsü yat dedik sana canım millet için bebeğini riske atıyorsun olmaz böyle oturmak yasak

O bende de oldu dun hatta saat tuttum, duzenli olmadigini gorunce endiselenmedim. Artik ayakta durmaya fazla is yapmaya gelemiyoruz sanirim.
aynen canım doktor da zeten demişti bol bol dinlen diye ama ayyy evin içinde bunalıyorum kız =) ev işi desen mecbursun birde çocuk var sürekli ilgi isteyen. zor bilmiyorum

Ne örgüsü yat dedik sana canım millet için bebeğini riske atıyorsun olmaz böyle oturmak yasak
Oremedim ki zaten 20 tane ormustum onlari paketledim ve etiketledim kaldi oylece. Simdi elimde 40 tane mavi kese var, bari onlara lavanta doldurayim diyorum ama bilemedim. Esimle de papaz olduk, uzanma, yapma diyor surekli kiziyor bir seyler yapmama. Gelecek olan benim sulalem isteyen kendi yapsin dagitsin sen bir sey yapma diyor

aynen canım doktor da zeten demişti bol bol dinlen diye ama ayyy evin içinde bunalıyorum kız =) ev işi desen mecbursun birde çocuk var sürekli ilgi isteyen. zor bilmiyorum
Bana da tuvalete gidebilir yemegini yapabilirsin dedi ama fazlasi yapiliyor tabi.
Senin daha zor istesen de ne kadar dinlenebilirsin kucuk cocukla.

Adalat çok rahatlatıyor kuzum stres yapma, çok geçmiş olsun.

Aynen canım. Aman dikkat et lütfen seninki daha da küçük. Canım acil bir durumda bize bırakabilirsin kızını. Bizde çocuk çok oynatırız onu:) senin hastaneye de yakınız biz zaten.
sağol canım Allah razı olsun gece 3 gibi felandı birde aracımız yok yinede sağol canım doğum zamanında nasıl olacak hiç bilmiyorum doğumdan çok kızım duracakmı nasıl olacak hep benimle yatıyor diye düşünüp duruyorum. annemler olsa sıkıntı olmaz ama napalım illaki bir şekilde geçecek o gün.

evet dikkat etmek lazım artık. evde bir tane çocuk daha var onunda canı sıkılıyor işte zor ama biraz daha dayanacak kuzum kardeşi için =)

aynen canım zor. sende dinlen canım sonra pişman olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…