2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet yuksek tansiyon baş ağrısi yapar ama tek nedeni tansiyon degil tabiki ama dedigim gibi tansiyon su ara en önemli sorunlardan biri bizim için en azindan ölçtür için rahatlar yoksada
O zaman esime dym hastaneye gidiyim bianda oldu anlamdm ins kotu brsy yoktr

onu yapicaktim cesaret edemedim.cevizi bile normalde pek sevmem acı gelir 2 tane yerim en fazla.hele ki bekletip suyunu icmekten korktum cok acı olur diye.
sicak balli su birebir.beni cozmedi ama en azindan ikinmadan tuvalete cikmami saglar.ondan da biktim acikcasi saldim artik.herseyi de yiyip icemiyorum reflüden dolayi bulanti yapiyor.o yuzden dogumdan sonraya sakladim artik bagirsak sorunumu.
bana gunde 3 kere duphalac icerdim fayda etmezdi.simdi yine eskiye nazaran iyi..ama iste muzu yiyince artti bende korktum biraktim mecbur.

O zaman esime dym hastaneye gidiyim bianda oldu anlamdm ins kotu brsy yoktr
cnm insallah onemli bisey yoktur.
simdi baktim da yuksek tansiyon belirtileri arasinda baş ağrısı, düzensiz kalp atışı, göğüs ağrısı, kulak uğultusu, yorgunluk ve burun kanaması varmis.
gidin cnm erken muadahele edilir en azindan hic korkma belki de sonlara geliyoruz artik stresten burnun kaniyordur o da bas agrisi yapiyordur.ben de sıkıntı stres yapinca bazem burnum kanar.

Kızlar ben de NST girdim gündüz. Sancı çıktı. Bebek kanala girmiş adalat verdi doktor inşallah2 hafta daha tutarız içerde

Kızlar ben de NST girdim gündüz. Sancı çıktı. Bebek kanala girmiş adalat verdi doktor inşallah2 hafta daha tutarız içerde
Geçmiş olsun canım aralık bebeklerinde mi varbişey ben anlamadım. Ne güzel anne karnında duruyorsunuz bu ne acele böyle yerlerinde duramıyorlar :) sanırım bir an önce annenin mis kokusuna kavuşmak istiyorlar onlar da :) sancı en fazla kaç çıktı ve sen hissetmedin mi. Nasıl oluyor sancı ne olunca gitmemiz gerek

Canım bizim günümüz aynı 35 + 5 te 2535 grdi benimde biraz az geldi demisti ben çok takmadım ama bu donem kilo ağır ilerliyor gibi geldi diğer arkadaşlarda yazınca
Kilolar ideal bence az değil. Kilodan ziyade sağlık önemli. Haftasında doğup ciğeri gelişmeyen de var erken doğup küvezdehiç kalmayanı da. Rabbim sağlıkla zamanında kucaklarımıza almak nasip etsin

Hayırlı olsun canım bebeğin Allah analı babalı büyütsün inşallah

Yay burcu özgürlüğüne düşkün olur diyorlardı sanirim bunu bebeklerden görmüs olduk anne karnina bile gelemiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…