- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.701
Cnm bas agrisi tansiyonlami alakaliTansiyon ölçtür mutlaka ya da doktora git direk anlat şikayetini. Allah korusun tansiyon ihmale gelmiyor.
Evet yuksek tansiyon baş ağrısi yapar ama tek nedeni tansiyon degil tabiki ama dedigim gibi tansiyon su ara en önemli sorunlardan biri bizim için en azindan ölçtür için rahatlar yoksadaCnm bas agrisi tansiyonlami alakali
O zaman esime dym hastaneye gidiyim bianda oldu anlamdmEvet yuksek tansiyon baş ağrısi yapar ama tek nedeni tansiyon degil tabiki ama dedigim gibi tansiyon su ara en önemli sorunlardan biri bizim için en azindan ölçtür için rahatlar yoksada
Insallah yoktur yoksada için rahatlar en azından. Boyle kafaya takarsın hiç uyutmaz sabaha kadarO zaman esime dym hastaneye gidiyim bianda oldu anlamdmins kotu brsy yoktr
onu yapicaktim cesaret edemedim.cevizi bile normalde pek sevmem acı gelir 2 tane yerim en fazla.hele ki bekletip suyunu icmekten korktum cok acı olur diye.Az kalmış doğumunuza gerçi, allah sağlıkla nasip etsin de kabızlık için akşamdan bir bardak suya ıslatılmış iki cevizi sabah aç karnına tüketmek inanılmaz iyi geliyor. Tabi mutlaka doktora danışmak lazım bazı bünyelere ağır gelebiliyormuş çünkü
cnm insallah onemli bisey yoktur.O zaman esime dym hastaneye gidiyim bianda oldu anlamdmins kotu brsy yoktr
Gidersen sonucu haber ver canımO zaman esime dym hastaneye gidiyim bianda oldu anlamdmins kotu brsy yoktr
Geçmiş olsun canım aralık bebeklerinde mi varbişey ben anlamadım. Ne güzel anne karnında duruyorsunuz bu ne acele böyle yerlerinde duramıyorlar :) sanırım bir an önce annenin mis kokusuna kavuşmak istiyorlar onlar da :) sancı en fazla kaç çıktı ve sen hissetmedin mi. Nasıl oluyor sancı ne olunca gitmemiz gerekKızlar ben de NST girdim gündüz. Sancı çıktı. Bebek kanala girmişadalat verdi doktor inşallah2 hafta daha tutarız içerde
Kilolar ideal bence az değil. Kilodan ziyade sağlık önemli. Haftasında doğup ciğeri gelişmeyen de var erken doğup küvezdehiç kalmayanı da. Rabbim sağlıkla zamanında kucaklarımıza almak nasip etsinCanım bizim günümüz aynı 35 + 5 te 2535 grdi benimde biraz az geldi demisti ben çok takmadım ama bu donem kilo ağır ilerliyor gibi geldi diğer arkadaşlarda yazınca
Naptiniz canım uyandim valla aklima takildin insallah iyisinizdirO zaman esime dym hastaneye gidiyim bianda oldu anlamdmins kotu brsy yoktr
Hayırlı olsun canım bebeğin Allah analı babalı büyütsün inşallahDogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
Amin canimKilolar ideal bence az değil. Kilodan ziyade sağlık önemli. Haftasında doğup ciğeri gelişmeyen de var erken doğup küvezdehiç kalmayanı da. Rabbim sağlıkla zamanında kucaklarımıza almak nasip etsin
Yay burcu özgürlüğüne düşkün olur diyorlardı sanirim bunu bebeklerden görmüs olduk anne karnina bile gelemiyolarGeçmiş olsun canım aralık bebeklerinde mi varbişey ben anlamadım. Ne güzel anne karnında duruyorsunuz bu ne acele böyle yerlerinde duramıyorlar :) sanırım bir an önce annenin mis kokusuna kavuşmak istiyorlar onlar da :) sancı en fazla kaç çıktı ve sen hissetmedin mi. Nasıl oluyor sancı ne olunca gitmemiz gerek
:) tespite bayıldımYay burcu özgürlüğüne düşkün olur diyorlardı sanirim bunu bebeklerden görmüs olduk anne karnina bile gelemiyolar
Hahah şimdiden böylelerse ilerde nasıl çektirecekler bize kim bilirYay burcu özgürlüğüne düşkün olur diyorlardı sanirim bunu bebeklerden görmüs olduk anne karnina bile gelemiyolar
Buralardayim canim, örgü orerek son hazirliklari yaparak geciriyorum gunleri :)Koalina nerelerdesin canım
Evde tutamicaz kizlar arabaları hazirlayinHahah şimdiden böylelerse ilerde nasıl çektirecekler bize kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?