2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben zaten o geceyi düşündükçe karnıma ağrılar giriyor.

aynen canım doktor da zeten demişti bol bol dinlen diye ama ayyy evin içinde bunalıyorum kız =) ev işi desen mecbursun birde çocuk var sürekli ilgi isteyen. zor bilmiyorum
Bana da yatacaksın dedi benim bahçıvan, aşçı, bakıcı yapar işleri sorun yok dedim
ben gece deliksiz uyusam dua edicem. 3 çocuklu evde yatmak ne mümkün

Adalat çok rahatlatıyor kuzum stres yapma, çok geçmiş olsun.
İnşallah canım yaa. Çok da tansiyonumu düşürüyordu önceki hamileliğimde ama inşallah bunda olmaz.

kız selçuklu da suite odalar vardı 1+1 şeklinde medicana da nasıl odalar sordun mu veya baktın mı
Ay Selçuklunun her yanı suit olsa ne yazar berbat orası. Ben doğumdan önce kaçacaktım resmen
Medicananınkiler kral dairesi gibi maşallah çok havalı görünüyordu bakalım göründüğü kadar konforlu mu.

tabii orası daha konforlu inşaAllah memnun kalırsın canım =)

Çok güzel canım. Güzel şeyler okumak iyi geldi

Kızlar biz Ankara’da oturuyoruz bugün Bolu’ya eşimin kuzeninin düğününe gideceğiz. Bir gece otelde kalıp yarın akşam döneceğiz. Feci de sırt bel ağrım var. Arkama yastık alacağım. Eşim istersen gelme diyor ama gitmek de istiyorum. İnşallah sorunsuzca gider gelirim.

Valla oğlumun derslerini yaptırıp ocağa yemek koysam yetiyor bana kızlar zaten annem bende 1 aydır ev işi onda çok duramıyorum ayakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…