- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.741
Ben zaten o geceyi düşündükçe karnıma ağrılar giriyor.sağol canım Allah razı olsun gece 3 gibi felandı birde aracımız yok yinede sağol canım doğum zamanında nasıl olacak hiç bilmiyorum doğumdan çok kızım duracakmı nasıl olacak hep benimle yatıyor diye düşünüp duruyorum. annemler olsa sıkıntı olmaz ama napalım illaki bir şekilde geçecek o gün.
Bana da yatacaksın dedi benim bahçıvan, aşçı, bakıcı yapar işleri sorun yok dedimaynen canım doktor da zeten demişti bol bol dinlen diye ama ayyy evin içinde bunalıyorum kız =) ev işi desen mecbursun birde çocuk var sürekli ilgi isteyen. zor bilmiyorum
İnşallah canım yaa. Çok da tansiyonumu düşürüyordu önceki hamileliğimde ama inşallah bunda olmaz.Adalat çok rahatlatıyor kuzum stres yapma, çok geçmiş olsun.
kız selçuklu da suite odalar vardı 1+1 şeklindeBen zaten o geceyi düşündükçe karnıma ağrılar giriyor.
Ay Selçuklunun her yanı suit olsa ne yazar berbat orası. Ben doğumdan önce kaçacaktım resmenkız selçuklu da suite odalar vardı 1+1 şeklindemedicana da nasıl odalar sordun mu veya baktın mı
tabii orası daha konforlu inşaAllah memnun kalırsın canım =)Ay Selçuklunun her yanı suit olsa ne yazar berbat orası. Ben doğumdan önce kaçacaktım resmen
Medicananınkiler kral dairesi gibi maşallah çok havalı görünüyordu bakalım göründüğü kadar konforlu mu.
Çok güzel canım. Güzel şeyler okumak iyi geldikızlar günaydın
Kontrolden geliyorum 36+ 4 uz 3400 gr 50 cm olmuşuz maşallah doktor 500 gr fazlası vardır ultrasonun dıyo ama gene 3 ün üstünde doğar insallah.
Nst de sancım falanda cıkmadı herşey yolunda cok şükür
Ayyy bi aceleci ciktilar aralik sipalari. İnsallah biraz daha bekleyebilir canim mevlam yrdcin olsun zamanında saglikli bi sekilde kavus mis kokulunaKızlar ben de NST girdim gündüz. Sancı çıktı. Bebek kanala girmişadalat verdi doktor inşallah2 hafta daha tutarız içerde
Aminnn canım hepimiz inşallahAyyy bi aceleci ciktilar aralik sipalari. İnsallah biraz daha bekleyebilir canim mevlam yrdcin olsun zamanında saglikli bi sekilde kavus mis kokuluna
ay akrep olmasın ya ben sevmedim akrep burcunu :/Aminnn canım hepimiz inşallahBunlar akrep olacaz diye uğraşıyor
Ni dimek sevmedim çok ayıp nesini gördünay akrep olmasın ya ben sevmedim akrep burcunu :/
hahaha pardon akrep burcu muydun =) bilmem hiç tanışmadım akrep burcu ile ama okuduğum kadarı ile ben baş edemem gibi =)Ni dimek sevmedim çok ayıp nesini gördün
Evet akrep burcuyum. Dün doğum günümdühahaha pardon akrep burcu muydun =) bilmem hiç tanışmadım akrep burcu ile ama okuduğum kadarı ile ben baş edemem gibi =)
Aaa ben de akrep burcuyum :) iyiyizdir biz yaa :)hahaha pardon akrep burcu muydun =) bilmem hiç tanışmadım akrep burcu ile ama okuduğum kadarı ile ben baş edemem gibi =)
Aynen akrep candırAaa ben de akrep burcuyum :) iyiyizdir biz yaa :)
aaaa iyiki doğdun canım Allah sağlık sıhhat afiyet versin sevdiklerinle birlikteEvet akrep burcuyum. Dün doğum günümdü
Doğumgünün kutlu olsun canımAynen akrep candır
bahtları güzel olsun yoksa pek inandiğimdan değil =)Aaa ben de akrep burcuyum :) iyiyizdir biz yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?