- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.781
Yok yapmadilar benimde aklma takldi onu yaptrsam mi idrarda protein kaybi olunca hemen dikkat ediyrlarms amaTeşekkür ederim canım. Ben uyku sersemi burnundan geldiğini anlamamışım demekki :) idrar tahlili yapıldı mı peki.
Insallah vaktinde gelirler hayirlisi ileSagol cnm ins erkendn gelmezler aralik annelernde herkese birsey oldu anlamdm:)
Ins cnmInsallah vaktinde gelirler hayirlisi ile
33+3 için 2400 kilo önde oluyor zaten canm. Çok iyi kilosu maşallah.Kızlar merhaba biz de bugün 33+3 de kontrole gittik daha yok niyeti 40 ı bulur dedi doktor kilo alımı yavaslamış ama 2400 olmuş boyuda 46 cm bilmiyorum nasıl az geldi bir de hep önde cıkıyordu şimdi ölçümlerde az cıktı haftasna göre kafası dışında
Ne diyor doktorlar. Sorun yok değil mi?Evet canim iki kez sezeryan ucuncu yine sezeyan yerinde kitle olusmustu hatta sezeryan yerinden daha cok acip dikmislerdi
Aynı dert bende de var uyumak işkence ağrılardan ayakta daha rahatım Nazar değiyor Aralık annelerineBel ağrısından ölmezsem iyi ha birde bacak ağrısı, uyku haram oldu zaten şu bir ayda geçse hayırlısıyla, aralık anneleride ne çekmediki, ayınımı seçemedik naptık
Canmxsen bilgilisindr bu aralar akintim yogun normalmidirNe diyor doktorlar. Sorun yok değil mi?
Bilmiyorum canım gerek görseler yaparlardı sanırım.Yok yapmadilar benimde aklma takldi onu yaptrsam mi idrarda protein kaybi olunca hemen dikkat ediyrlarms ama
Normal canım benim de çok.Canmxsen bilgilisindr bu aralar akintim yogun normalmidir
Iyi rahatladm artk iyice korku sardi canm dogum yaklasncaNormal canım benim de çok.
canım bence gayet iyi ben 33+2 de gittiğimde 2200gr idi. ya ben bu doktorları anlayamıyorum çok diyip de endişe az diyip de endişe ediyorlar insanı. çok diyip de normal olmaz az diyip de bilmem ne sinir oldum iyice böyle diyen dokyorlara. sen canını sıkma canım gayet iyi ber bebekte aynı değil önemli oşan sağlığıKızlar merhaba biz de bugün 33+3 de kontrole gittik daha yok niyeti 40 ı bulur dedi doktor kilo alımı yavaslamış ama 2400 olmuş boyuda 46 cm bilmiyorum nasıl az geldi bir de hep önde cıkıyordu şimdi ölçümlerde az cıktı haftasna göre kafası dışında
Öyle oluyor canım. Endişeleniyor insan. Annelik hamile kalınca başlıyor. Babalık doğumla maalesef.Iyi rahatladm artk iyice korku sardi canm dogum yaklasnca
Canım o 5 kilo doğan bebeğin doğumunu izledim. şok oldum gerçekten. o nasıl bir irilik. helal olsun o anneye de doktora da dedim.bu takip ettiğim doktor neredeyse hiç epizyotomi yapmıyor. Hatta suni sancı epidural falan da vermiyor. Tamamen doğal doğum yaptırıyor. Son haftalarda perine masajı yapıyor. Sana da öğretiyor evde kendin yapıyorsun. Perine masajı ciddi oranda engelliyor epizyotomiyi. Ve tabi doğru nefes ve ıkınmalar da çok etkili. İstersen instagramdan takip edebilirsin canım. dr aslıhan yazıcı. Sanıyorum perine masajını tarif ettiği videoları da vardı.
Geçmiş olsun canim anlattiklarin tansiyonda olabilirdi Allah korusun o yüzden iyi ki gittin bosver. Esler keske anlasalar neler hissettigimizi ama maalesefCanm yok burnumdan geldi ve basm dondu basm agridi felan ondan korktum . Cok panikmisim ondan kiziyor soncta can tasyrm korkuyrm brsy olcak dye internette tqnsiyon falan dynce iyice korktm . Bu arada dogm gnun kutlu olsn cnm:)
ben de pembe diyorum :)Fotograflara bakinca ben de pembe diyorumsaol canim insallah
Aynen biliyorum allah korusun birsey olsa daha beter olcak ama paniklememi korkmami anlamali gecen haraket etmedi bir sure öldum resmen agladm sonra yediklerme tepki verdi rahatladm annelik baska cnm.Öyle oluyor canım. Endişeleniyor insan. Annelik hamile kalınca başlıyor. Babalık doğumla maalesef.
Dökülüyoruz canımAynı dert bende de var uyumak işkence ağrılardan ayakta daha rahatım Nazar değiyor Aralık annelerine
Soru yok ama ben genel anestezi istiyorum doktorum simdi srnin yapisiklik olmustur itinayla yapmak getek acele etmememiz gerek ameliyat esnasinda ama genel olursan eymemiz gerekir cunku bebek cok fazla narkoz almasin diye ama ben yinede hayir dedim ben genrlden baska olmam dedim doktorumda sonra konusuruz dedi daha belli degil yaniNe diyor doktorlar. Sorun yok değil mi?
Aynen cnm sukur yok birsey yine olursa yine gitcm ins olmamda. Aynen anlamiyorlar dogsun o zaman gorcm o zamanda bizden daha tedrgn oluyorlar bizzat arkdsmda gordgm icin cock dogdugnda onlar pinpirikli oluyor:))Geçmiş olsun canim anlattiklarin tansiyonda olabilirdi Allah korusun o yüzden iyi ki gittin bosver. Esler keske anlasalar neler hissettigimizi ama maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?