2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar merhaba biz de bugün 33+3 de kontrole gittik daha yok niyeti 40 ı bulur dedi doktor kilo alımı yavaslamış ama 2400 olmuş boyuda 46 cm bilmiyorum nasıl az geldi bir de hep önde cıkıyordu şimdi ölçümlerde az cıktı haftasna göre kafası dışında

33+3 için 2400 kilo önde oluyor zaten canm. Çok iyi kilosu maşallah.

canım bence gayet iyi ben 33+2 de gittiğimde 2200gr idi. ya ben bu doktorları anlayamıyorum çok diyip de endişe az diyip de endişe ediyorlar insanı. çok diyip de normal olmaz az diyip de bilmem ne sinir oldum iyice böyle diyen dokyorlara. sen canını sıkma canım gayet iyi ber bebekte aynı değil önemli oşan sağlığı

Canım o 5 kilo doğan bebeğin doğumunu izledim. şok oldum gerçekten. o nasıl bir irilik. helal olsun o anneye de doktora da dedim.

Canm yok burnumdan geldi ve basm dondu basm agridi felan ondan korktum . Cok panikmisim ondan kiziyor soncta can tasyrm korkuyrm brsy olcak dye internette tqnsiyon falan dynce iyice korktm . Bu arada dogm gnun kutlu olsn cnm:)
Geçmiş olsun canim anlattiklarin tansiyonda olabilirdi Allah korusun o yüzden iyi ki gittin bosver. Esler keske anlasalar neler hissettigimizi ama maalesef

Öyle oluyor canım. Endişeleniyor insan. Annelik hamile kalınca başlıyor. Babalık doğumla maalesef.
Aynen biliyorum allah korusun birsey olsa daha beter olcak ama paniklememi korkmami anlamali gecen haraket etmedi bir sure öldum resmen agladm sonra yediklerme tepki verdi rahatladm annelik baska cnm.

Ne diyor doktorlar. Sorun yok değil mi?
Soru yok ama ben genel anestezi istiyorum doktorum simdi srnin yapisiklik olmustur itinayla yapmak getek acele etmememiz gerek ameliyat esnasinda ama genel olursan eymemiz gerekir cunku bebek cok fazla narkoz almasin diye ama ben yinede hayir dedim ben genrlden baska olmam dedim doktorumda sonra konusuruz dedi daha belli degil yani

Geçmiş olsun canim anlattiklarin tansiyonda olabilirdi Allah korusun o yüzden iyi ki gittin bosver. Esler keske anlasalar neler hissettigimizi ama maalesef
Aynen cnm sukur yok birsey yine olursa yine gitcm ins olmamda. Aynen anlamiyorlar dogsun o zaman gorcm o zamanda bizden daha tedrgn oluyorlar bizzat arkdsmda gordgm icin cock dogdugnda onlar pinpirikli oluyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…