- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.821
AminBugün itibariyle 37+0 olduk çok şükür darısı tüm erken dogum riski olan arkadaşlara ve tabi herkese :)
Bana da cumartesi ve pazar hem adalat ı hem progestanı 1 düşür pazartesi bırak dedi, benim bebeğimde gelişim geriliği var amaKizlar dr a gittim bugun. Enfeksiyon vardi antibiyotik kullaniyorduk sukur enfeksiyon görünmüyor. Nidicard a devam dedi haftaya persembeye kadar nidicard kullanacgiz persembe kesecegiz ilacı dedi. Artik ne zaman gelirse dedi
Daha cok kucuk ya haftaya persembe 35+2olacak keske 37e kadar beklese bebeklese bebegim
Bende çıktı canım biraz ölçüm yaptım bir ay falan bu senin değerlerden daha yüksek çıkıyordu,diyet yaptım bıraktım kendi haline kanım düştü onu yeme bunu yeme bebeğim zayıfladı !Biraz diyet yap şeker diyeti tavsiyem, geçmiş olsun..Selam kızlar, aranızda gebelik şekeri çıkan var mı ? ilk hamileliğim, gebelik şekerim çıktı ve bir aydır şeker takibi yapıyorum doktorum 140ın üzerine çıkarsa sıkıntı var haber ver dedi. bir ayın içinde yaklaşık 4-5kez 156 civarı çıktı sizce bu sorun mu? sizlerde hiç 140ın üzerine çıktığı oluyor mu? yardımcı olursanız sevinirim.
çok teşekkür ederim bebek zarar görecek diye çok korkuyorum çok zor bulduk bebeğimizi:) diyetisyene gitmeden kendimce bi diyet yaptım sonuç bu. çarşamba randevum var da bu sabah yine 156 çıkınca çarşambayı beklemeden doktoru arasam mı dedim ama gerek yok herhaldeBende çıktı canım biraz ölçüm yaptım bir ay falan bu senin değerlerden daha yüksek çıkıyordu,diyet yaptım bıraktım kendi haline kanım düştü onu yeme bunu yeme bebeğim zayıfladı !Biraz diyet yap şeker diyeti tavsiyem, geçmiş olsun..
Doktorun haber ver dediyse haber ver canım. Vardır bi bildiği.çok teşekkür ederim bebek zarar görecek diye çok korkuyorum çok zor bulduk bebeğimizi:) diyetisyene gitmeden kendimce bi diyet yaptım sonuç bu. çarşamba randevum var da bu sabah yine 156 çıkınca çarşambayı beklemeden doktoru arasam mı dedim ama gerek yok herhalde
Amin canımDökülüyoruz canımAllah yardım etsin hepimize geçmiş olsun buarada
Maşallah canım bizde görürüz inşallah 37+0 demek bebek tamam demek sağlıkla kucağına al inşallah bol bol gez ev işini yap risk bitti artık ne güzel ben 37+3 te Doğum yapmıştımBugün itibariyle 37+0 olduk çok şükür darısı tüm erken dogum riski olan arkadaşlara ve tabi herkese :)
Tabiki şükrediyoruz hiçbirimiz doktor değiliz endişelerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz sadeceHamilelik takvimine göre bile bebeğiniz 35 haftaya uyumlu yani daha ne istiyorsunuz şükür edin
35ten sonra kullanmayi onermiyoruz dedi drum. Zaten nidicard basima agri getiriyor tasikardi yapiyorBana da cumartesi ve pazar hem adalat ı hem progestanı 1 düşür pazartesi bırak dedi, benim bebeğimde gelişim geriliği var amabugün ben de 35+0 ım. Sen devam edebilirdin aslında neden bıraktırıyor acaba
Ben de progestan kullanıyorum her gün. Normal doğum düşünmüyorum ama 37.haftada bırakmamız gerekiyor canım. Sen de doktoruna sor bıraktıracaktır zaten.kızlar hergün progestan alıyorum. kafama birşey takıldı. benim gebeliğim şuan herşey normal gidiyor. progestanı almasam mı diye düşünüyorum. bebek kendisi ne zaman gelmek isterse gelsin diye düşünüyorum böyle sanki engelliyormuşum gibime geliyor. ben kendi suyum gelsin istiyorum öyle suyım gelmeden sezeryan olmak istemiyorum. yanlış mı düşünüyorum
haftaya gidecem sorayım o zaman canım teşekkür ederimBen de progestan kullanıyorum her gün. Normal doğum düşünmüyorum ama 37.haftada bırakmamız gerekiyor canım. Sen de doktoruna sor bıraktıracaktır zaten.
Bu benim söylediğimde 5 yaşına kadar kullanılır dedi. Çok sağlam kaliteli geldi malzeme açısından. Mağazadaki adam bebek arabasına oturdu o derece diyim yaniCnm e bebek pahali baya bebek arabalari bende baby hope aldm memnunum 4 yasna kadr kullanlyrmus
Hmm pusetine çok dikkat etmedik. Sürüşü çok rahat geldi bana. İsofix li olması kolay katlanabilir olması puseti çıkarınca kullanışlılığı da hoş. Portbebe şekline dönüşenler benim hoşuma gitmiyor. Hiç kullanışlı durmuyor. Zaten bir yaşına kadar anca kullanılır dedi mağazadaki adam da.Ben aldim ondan ama kullanmadim tabi henuz. Bana da puseti biraz garip geldi sanki tam oturmuyor gibi degisik bir sabitlemesi var hafif sallaniyor.
Kuzum yazışmıştık unuttun sanırım :) damarda çatlak var kan basıncı artınca oda tetiklemiş bildiğin akıyordu şükür durdu arada çok minik görüyorum pecetede o kadar. Tabi ben kbbye gitmiştimAletim yokta eczaneye karsmda olmadi oraya kontrol ettiririm sendede mi vardi dr birsy dedimi sana senn neden vardi tansiyondan mi
Toklukmu 156? Sen yine dra görün canım ben akışına bıraktım her tarafım ağrıyor Dr fobim var her ağrı icin gitsem hastanede dgumu beklemem lazımçok teşekkür ederim bebek zarar görecek diye çok korkuyorum çok zor bulduk bebeğimizi:) diyetisyene gitmeden kendimce bi diyet yaptım sonuç bu. çarşamba randevum var da bu sabah yine 156 çıkınca çarşambayı beklemeden doktoru arasam mı dedim ama gerek yok herhalde
Normal doğum için takip ediyor doktorum bebeğin kafası baya aşağıda canım tabi acil bir durum olmazsa :)Amincanım 1 aralık senin doğum galiba ?normalmi olcak Yoksa daha erkenmi gelicek bebiş??
Son günleri şafak sayar gibi saydım inan bikaç gün önce sıvı akıntım oldu korktum baya da kontrolde bişey çıkmadı. Ne zormuş son düzlük . 33 haftalık doğacak derken 37 ye geldik sende bugünleri görürsün inşallah canım tabi gönül 40 haftayı devirmekten yana sağlıkla inşallahMaşallah canım bizde görürüz inşallah 37+0 demek bebek tamam demek sağlıkla kucağına al inşallah bol bol gez ev işini yap risk bitti artık ne güzel ben 37+3 te Doğum yapmıştım
Normal bile olsa kassım annesi olma ihtimalin yüksekNormal doğum için takip ediyor doktorum bebeğin kafası baya aşağıda canım tabi acil bir durum olmazsa :)
10 gün daha dişinizi sıkın :) bugün bir rahatlama geldi sağlıkla gelsinler inşallah. Bebeğin hareketli demek oluyor maşallah canım. Bizim hareketler de baya can yakıcı olmaya başladı :) ama en güzeli ayağını dayadığı yerde izinin çıkması sanırım içi ısınıyor insanınNormal bile olsa kassım annesi olma ihtimalin yüksekbenimki aşağı iniyo yukarı çıkıyor sağda solda topluyo kendini ne yaptığı belli değil en son 32de gittim 32den sonra yerleşebilio kasıga normalmiş 37de gitcem bakalım Dr ne dicek pozisyona 37ye ulaşırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?