2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok şükür inşallah sesaryeni de sorunsuz atlatırız Neden genel istiyorsun peki.

O bebek resmen bir aylık gibi şok oldum :) maşallah anneyede bebeğede ve tabi doktorada. İyi cesaret etmişler

Merhaba anneler. Dün çarşıya gittik e bebek e girdik fikir olsun diye bebek arabalarına bakalım dedim. Nuna marka isofixli bebek arabası bana çok kullanışlı geldi. Tek eksiği çift yönlü olmaması kullanan ya da alan var mı memnun musunuz inceleyen oldu mu hiç

Cnm e bebek pahali baya bebek arabalari bende baby hope aldm memnunum 4 yasna kadr kullanlyrmus

Benim 33+0 da 2.200 dü doktorum normal dedi boyuda 43 dü yani zaten internette de ortalama böyle ben anlamıyorum sizleri ve doktorları bi stres herkeste doktorlar da bi alem

İnstada aslıhan yazıcı diye bir doktorun sayfasında canım 4800 bebek normal ve kesisiz doğum yaptılar. Doktorda normal doğurttuğum en iri bebek demiş zaten :)
Yok artk 5 kg resmen bebek ya demekki dogablyrmus dr hemen 3.700 olsun cok diyip sezaryan yapiyorlar onlarada ders olsun :)kadn neyemis masallh

Reactions: 114
Hamilelik takvimine göre bile bebeğiniz 35 haftaya uyumlu yani daha ne istiyorsunuz şükür edin

Ben aldim ondan ama kullanmadim tabi henuz. Bana da puseti biraz garip geldi sanki tam oturmuyor gibi degisik bir sabitlemesi var hafif sallaniyor.

Kizlar dr a gittim bugun. Enfeksiyon vardi antibiyotik kullaniyorduk sukur enfeksiyon görünmüyor. Nidicard a devam dedi haftaya persembeye kadar nidicard kullanacgiz persembe kesecegiz ilacı dedi. Artik ne zaman gelirse dedi
Daha cok kucuk ya haftaya persembe 35+2olacak keske 37e kadar beklese bebeklese bebegim

Sevindim canım ama tansiyon gün içinde değişiklik gösteren bişey. Aletin olsaydı ölçerdin aslında. Yakında eczane varsa belki orda ölçerler. Bikaç gün takip etseydin iyi olurdu. Buarada benim burun kanamam durdu çok şükür . Darısı sana

Aletim yokta eczaneye karsmda olmadi oraya kontrol ettiririm sendede mi vardi dr birsy dedimi sana senn neden vardi tansiyondan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…