2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aa hatrladm cnm simdi azalmasna sevindm benim de daha gelmez ins o oldugu zaman basn doniyor basm catliyor

Bu benim söylediğimde 5 yaşına kadar kullanılır dedi. Çok sağlam kaliteli geldi malzeme açısından. Mağazadaki adam bebek arabasına oturdu o derece diyim yani
Adam isini baya iyi yapiyrmus otrdgna gore cift yonlu bende dusundm onda yokmus olsun bolede iyi:)

Benimki de öyle ya. Bir bakıyorum kasıklarda pıt pıt bişeyler yapıyor. Bir bakıyorum hem sağda hem solda tepiniyor. Geçen hafta doktora gittiğimizde baş aşağı demişti be kafası tam kasığımdaydı o zaman. Ama bana dönüyor gibi geliyor.

Adam isini baya iyi yapiyrmus otrdgna gore cift yonlu bende dusundm onda yokmus olsun bolede iyi:)
Sorma ya oturunca bizde bir şok olduk diğerlerine oturamaz cesaret edemem dedi

Kızlar kızmiin besigi nasil sallanan aldim simdilik oda kurmicagm icin sallanan daha iyi bebekler hemen uyuyr arkdsmda bole aldi
Sepet beşik diye mi geçiyor canım bunlar. Katlanabilir olanlardan öı bir de. Bana da çok tavsiye eden olmuştu onlardan sanırım. Ben de oda yapmadım. Yaza doğru İnşaAllah düşünüyorum o yüzden ana dizi aldım şimdilik. Sonrasında bundan alabilirim.

Eklentiler

• 83049A30-46A4-49EA-9B9B-ED89E9325D38.webp
    122,2 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba kizlar bir süredir giremedim size birşey sormak istiyorum doğum sancısı nasıl oluyor bileniniz varmı bir kaç saattir yanlarım sızlıyor belimede vurmaya başladı kasiklarimda tam bir hareket yok şuan ne yapsam Dr u arasam mi beklesem mi bilemedim acaba hastahanede gıdım nst ye mi girsem bugün 36+0 oldu acaba sancı vs varsa durdururlarmi

Aa hatrladm cnm simdi azalmasna sevindm benim de daha gelmez ins o oldugu zaman basn doniyor basm catliyor
Baş ağrısı kafa karıştırıcı zaten canım. Yoksa bazı hamilelerde görülebilir demişti doktorum .İnşallah sorunsuz atlatırsın

Benimde var canim sekerim basta sınırdaydi sonra bebegim iri ve suyu fazla oldugu icin seker takibi istediler aynen senin gibi 140 in ustune bikac defa cikti once diyet denedik ama suan insülin kullaniyorum. En cok 160 i gordum ben bir kere. Ama bazi doktorlar 180 den fazla cikarsa basliyor. Bebegin durumuna bagli sanirim birazda. Yinede doktoruna bildir seker onemli

Araba cok saglam zaten ebebek disinda satisi yok nunanin.3-5 cocuk cikartir gibi duruyor ama tabi iri bir travel sistem.surusu rahat evde deniyoruz ama disarida nasil olur bilemiyorum. Bir de puseti falan tamamen kapaniyor su sekilde baska arabalarda var mi bilemiyorum.

Eklentiler

• 20181110_150037-1.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 80
Bence bi ara sor canım,

Bu arada 70 cikolata az geldi bana sanirim biraz daha alicam ya da ilk gelenlere vericem sadece.

O zaman bende 2 paket sipariş veriyim. Tepsin ne güzel olmuş. Koyacak bi kap ayarlamam lazım. Ahşap bir tepsim var küçük sus eşyası gibi o olur mu acaba?

Canm sallanan besik galiba bunlar fiyatlarida uygun hemde rahat her yeri tasiyabiliysn daha iyi kullanisli iste altina yorgan alicam altina koyucam bakicm

Merhaba canım sen tabi yine doktorunu ara muhakkak fakat doktora ben doğum sancısını nasıl anlayacağım dediğimde anlarsın merak erme düzenli aralıklarla gelir demişti. Ve dinlenince geçmez demişti. Çünkü bu yalancı kasılmalar dinlenince geçiyor mesela

Bence bi ara sor canım,

Dr u aramadım ama watsaptan yazdım hemen panik olmak istemedim şuan belimin ortasında kaldı sadece arada karnımın yanlarındanda anlık sancı gruuo geciyor gibi olunca acaba mi dedim takipte kalıp bekleyecegim biraz daha bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…