- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #31.841
Aa hatrladm cnm simdi azalmasna sevindm benim de daha gelmez ins o oldugu zaman basn doniyor basm catliyorKuzum yazışmıştık unuttun sanırım :) damarda çatlak var kan basıncı artınca oda tetiklemiş bildiğin akıyordu şükür durdu arada çok minik görüyorum pecetede o kadar. Tabi ben kbbye gitmiştim
Adam isini baya iyi yapiyrmus otrdgna goreBu benim söylediğimde 5 yaşına kadar kullanılır dedi. Çok sağlam kaliteli geldi malzeme açısından. Mağazadaki adam bebek arabasına oturdu o derece diyim yani
Güle güle kullan canım güzelmiş çok kullanışlı duruyorKızlar kızmiin besigi nasil sallanan aldim simdilik oda kurmicagm icin sallanan daha iyi bebekler hemen uyuyr arkdsmda bole aldi
Benimki de öyle ya. Bir bakıyorum kasıklarda pıt pıt bişeyler yapıyor. Bir bakıyorum hem sağda hem solda tepiniyor. Geçen hafta doktora gittiğimizde baş aşağı demişti be kafası tam kasığımdaydı o zaman. Ama bana dönüyor gibi geliyor.Normal bile olsa kassım annesi olma ihtimalin yüksekbenimki aşağı iniyo yukarı çıkıyor sağda solda topluyo kendini ne yaptığı belli değil en son 32de gittim 32den sonra yerleşebilio kasıga normalmiş 37de gitcem bakalım Dr ne dicek pozisyona 37ye ulaşırım inşallah
Sorma ya oturunca bizde bir şok oldukAdam isini baya iyi yapiyrmus otrdgna gorecift yonlu bende dusundm onda yokmus olsun bolede iyi:)
Sepet beşik diye mi geçiyor canım bunlar. Katlanabilir olanlardan öı bir de. Bana da çok tavsiye eden olmuştu onlardan sanırım. Ben de oda yapmadım. Yaza doğru İnşaAllah düşünüyorum o yüzden ana dizi aldım şimdilik. Sonrasında bundan alabilirim.Kızlar kızmiin besigi nasil sallanan aldim simdilik oda kurmicagm icin sallanan daha iyi bebekler hemen uyuyr arkdsmda bole aldi
Baş ağrısı kafa karıştırıcı zaten canım. Yoksa bazı hamilelerde görülebilir demişti doktorum .İnşallah sorunsuz atlatırsınAa hatrladm cnm simdi azalmasna sevindm benim de daha gelmez ins o oldugu zaman basn doniyor basm catliyor
Sağlıkla büyüsün prenses canım gayet güzelKızlar kızmiin besigi nasil sallanan aldim simdilik oda kurmicagm icin sallanan daha iyi bebekler hemen uyuyr arkdsmda bole aldi
Benimde var canim sekerim basta sınırdaydi sonra bebegim iri ve suyu fazla oldugu icin seker takibi istediler aynen senin gibi 140 in ustune bikac defa cikti once diyet denedik ama suan insülin kullaniyorum. En cok 160 i gordum ben bir kere. Ama bazi doktorlar 180 den fazla cikarsa basliyor. Bebegin durumuna bagli sanirim birazda. Yinede doktoruna bildir seker onemliSelam kızlar, aranızda gebelik şekeri çıkan var mı ? ilk hamileliğim, gebelik şekerim çıktı ve bir aydır şeker takibi yapıyorum doktorum 140ın üzerine çıkarsa sıkıntı var haber ver dedi. bir ayın içinde yaklaşık 4-5kez 156 civarı çıktı sizce bu sorun mu? sizlerde hiç 140ın üzerine çıktığı oluyor mu? yardımcı olursanız sevinirim.
Araba cok saglam zaten ebebek disinda satisi yok nunanin.3-5 cocuk cikartir gibi duruyor ama tabi iri bir travel sistem.surusu rahat evde deniyoruz ama disarida nasil olur bilemiyorum. Bir de puseti falan tamamen kapaniyor su sekilde baska arabalarda var mi bilemiyorum.Bu benim söylediğimde 5 yaşına kadar kullanılır dedi. Çok sağlam kaliteli geldi malzeme açısından. Mağazadaki adam bebek arabasına oturdu o derece diyim yani
Hmm pusetine çok dikkat etmedik. Sürüşü çok rahat geldi bana. İsofix li olması kolay katlanabilir olması puseti çıkarınca kullanışlılığı da hoş. Portbebe şekline dönüşenler benim hoşuma gitmiyor. Hiç kullanışlı durmuyor. Zaten bir yaşına kadar anca kullanılır dedi mağazadaki adam da.
Sagol cnm sallamali olmasi iyi bebekler sallannca hemen uyuyrlar erkendn uyutrm rahatlarm biraz:))Güle güle kullan canım güzelmiş çok kullanışlı duruyor
Ins cnm ya sen atlattin sukur bende gelsm 37 lere rahatlarimBaş ağrısı kafa karıştırıcı zaten canım. Yoksa bazı hamilelerde görülebilir demişti doktorum .İnşallah sorunsuz atlatırsın
Sagol cnm istedgn yere tasi hafif sen aldn miSağlıkla büyüsün prenses canım gayet güzel
Bence bi ara sor canım,Merhaba kizlar bir süredir giremedim size birşey sormak istiyorum doğum sancısı nasıl oluyor bileniniz varmı bir kaç saattir yanlarım sızlıyor belimede vurmaya başladı kasiklarimda tam bir hareket yok şuan ne yapsam Dr u arasam mi beklesem mi bilemedim acaba hastahanede gıdım nst ye mi girsem bugün 36+0 oldu acaba sancı vs varsa durdururlarmi
Bu arada 70 cikolata az geldi bana sanirim biraz daha alicam ya da ilk gelenlere vericem sadece.
Kutulu olan da var istersen 10 lira fark ediyor ben istemedim. Ahsap olur tabi neden olmasinO zaman bende 2 paket sipariş veriyim. Tepsin ne güzel olmuş. Koyacak bi kap ayarlamam lazım. Ahşap bir tepsim var küçük sus eşyası gibi o olur mu acaba?
Canm sallanan besik galiba bunlar fiyatlarida uygun hemde rahat her yeri tasiyabiliysn daha iyi kullanisli iste altina yorgan alicam altina koyucam bakicmSepet beşik diye mi geçiyor canım bunlar. Katlanabilir olanlardan öı bir de. Bana da çok tavsiye eden olmuştu onlardan sanırım. Ben de oda yapmadım. Yaza doğru İnşaAllah düşünüyorum o yüzden ana dizi aldım şimdilik. Sonrasında bundan alabili
Merhaba canım sen tabi yine doktorunu ara muhakkak fakat doktora ben doğum sancısını nasıl anlayacağım dediğimde anlarsın merak erme düzenli aralıklarla gelir demişti. Ve dinlenince geçmez demişti. Çünkü bu yalancı kasılmalar dinlenince geçiyor meselaMerhaba kizlar bir süredir giremedim size birşey sormak istiyorum doğum sancısı nasıl oluyor bileniniz varmı bir kaç saattir yanlarım sızlıyor belimede vurmaya başladı kasiklarimda tam bir hareket yok şuan ne yapsam Dr u arasam mi beklesem mi bilemedim acaba hastahanede gıdım nst ye mi girsem bugün 36+0 oldu acaba sancı vs varsa durdururlarmi
Bence bi ara sor canım,
Dr u aramadım ama watsaptan yazdım hemen panik olmak istemedim şuan belimin ortasında kaldı sadece arada karnımın yanlarındanda anlık sancı gruuo geciyor gibi olunca acaba mi dedim takipte kalıp bekleyecegim biraz daha bakalimMerhaba canım sen tabi yine doktorunu ara muhakkak fakat doktora ben doğum sancısını nasıl anlayacağım dediğimde anlarsın merak erme düzenli aralıklarla gelir demişti. Ve dinlenince geçmez demişti. Çünkü bu yalancı kasılmalar dinlenince geçiyor mesela
Bence kesinlikle ihmal etme hemen git doktoraCnm braz daha beklym dyrm gecmezse soledm esime gtcx hastaneye tansyon mu vsr anlamdm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?