2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hadi ya inşallah benim oğlum da böyle güzel kilo alır. Onlarda sıkıntı yok canım sebebini bulamadık maalesef. Yani dikkat ettim o kadar muz bile yedim günde 2 tane 100 gram bile alamamıştı. Ben kilo aldım ama o aynıydı.

benimkinde de koku falan yoktu canm renksiz su gibiydi. 2-3 defa suyun aktığını hissettim. Sancım falan da yok. Daha çok erken inşallah su gelmemiştir.
bazılarının sızıntı oluyormus ama genelde su geldıkten sonra sancılar baslıyor durumun nasıl suan ?bırde hastaneyede gıtsen ıyı olur suyunu olcsun doktor kafanda rahat etmıs olur

maşaAllah kuzuna bakalım ben o haftalara gelebilecek miyim

Reactions: 114
bazılarının sızıntı oluyormus ama genelde su geldıkten sonra sancılar baslıyor durumun nasıl suan ?bırde hastaneyede gıtsen ıyı olur suyunu olcsun doktor kafanda rahat etmıs olur
sancım falan yok canım. Şuan akıntı da yok zaten. Karnımda sertleşme olursa gideyim dedim. Doktorum yurtdışındaydı bugün dönüyor. yarın kontrole kadar sabredeyim bakalım.

En son 2100 de kaldı canım. Son 2 haftadır kilo almıyor. Karın çevresi 31. Haftadan beri geri çıkıyordu.
Benimki de en son azicik almisti. Son hafta sinir oldum o kadar dikkat etmeme ragmen kilo almamis ugrasmiyorum dedim. 5 gunde 250 gram almis olarak ölçtü. Ne yaparsan yap onlar ister kilo aliyor ister almiyor demek ki

sancım falan yok canım. Şuan akıntı da yok zaten. Karnımda sertleşme olursa gideyim dedim. Doktorum yurtdışındaydı bugün dönüyor. yarın kontrole kadar sabredeyim bakalım.
Canım dua oku bazen bana da öyle düşünce geliyor maalesef. Bol su iç inşallah hiçbir şey olmamıştır. Hareketlerinde değişiklik olurmuş su azalınca normal ise endişelenme.

Canım dua oku bazen bana da öyle düşünce geliyor maalesef. Bol su iç inşallah hiçbir şey olmamıştır. Hareketlerinde değişiklik olurmuş su azalınca normal ise endişelenme.
haklısın canım bazen geliyor böyle düşünceler. Hareketleri gayet iyi çok şükür allah sağlık versin bebişlerimize.

Sızıntı şeklindede gelebilir canım belli olmaz doktoru ara söyle bir. Riske girme hiç. Hem yarına kadar düşünmekten mahvolursun

Teyzosları günaydın muayenenin vardı.hic sancı yok henüz. biz artık çok kilo almıyoruz acaba yanlış mı besleniyorum desem çok dışarda birşey de yemiyorum ama saskinim
Maşallah ya resmen ellerine dayamış yüzünü uyuyor sanki :) Kiloyu takma canım hepsi doğunca toparlanıyorlar normale dönüyorlar. Kilolusuda zayıfıda.

Doktorum önermedi canim. Düşünmekten yoruldum inan. Artık bıraktım akışına hatta bir an önce kavuşmak istiyorum.
Bazen evde üzüldüğüm anlar oldu bunaldım ağladım, kendimi suçladım ondan mı diye. Ama bilemiyorum her şeyi o kadar yedim düzenli ama yok işte .

Maşallah ya resmen ellerine dayamış yüzünü uyuyor sanki :) Kiloyu takma canım hepsi doğunca toparlanıyorlar normale dönüyorlar. Kilolusuda zayıfıda.
Evet canım ilk defa uyuyordu, hep ellerininkoyuyor öyle Alta :) baya iyi alıyordu şimdi yavaşladı iyice.rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah.

Reactions: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…