2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
O konuda benim de fikrim yok. 3 doğumda da hastanede patlattılar dediğin gibi. Her hamilelik farklı oluyor.doktora soramıyorsanız eğer yakınlarda kırtasiye varsa turnusol kağıdı alabilirsiniz. Bebeğin suyunda reaksiyon gösterip renk değiştirir.

valla canm iyice psikolojimiz bozuldu. Belki normal bir akıntı bilmiyorum ama insan panikliyor. Hayırlısıyla bi doğursaydık :)

Smyy89 Didar33 H Heyecanli bekleyis sağolun kızlar çok şükür herşey yolundaymış maşallah 36+3 üm 3 kilo olmuş kızımız boyuda 48 cm. Nst de güzel dedi. Ama çok rahatsız oldu bebeğim hala durmuyor bir saattir kıpır kıpır. 10 gün sonra alttan muayene edecek normal doğum için. Ağrılarımı söyledim normal endişelenme dedi ayaklarında uyuşmada olabilir falan dedi.

Göbeğimiz hafiften küçülecek zaten canım endişe etme benimde öyle.

1800 lük bebeği giydirmesi bile olağanüstü maşallah sana canım büyüttüysen, ben ilk hafta bebeklere dokunmaya korkuyorum bitarafı çıkar die Annem sağolsun yine halleder inşallah

Gözün aydın canım kilosu da iyi maşallah

Reactions: 114
1800 lük bebeği giydirmesi bile olağanüstü maşallah sana canım büyüttüysen, ben ilk hafta bebeklere dokunmaya korkuyorum bitarafı çıkar die Annem sağolsun yine halleder inşallah
9 yaşında şimdi evet çok çok zordu. Prematüre olduğu için kimselere vermezdim. Odaya bile sokmazdım. Öyle psikopatça büyüttüm

Değişik doğrumuki ilk defa duyuyorum bunu!?eğer doğruysa çok önemli bir bilgi daha önce paylaşsaydın keşke??

9 yaşında şimdi evet çok çok zordu. Prematüre olduğu için kimselere vermezdim. Odaya bile sokmazdım. Öyle psikopatça büyüttüm
Haklısın canım benim arkadaşta 1150 gr doğum yaptı bide şişliği indi 1 kilo falandı. Zaten değerliler böyle hassas küçük olunca hepten psikopat olmamız normal bence :))

Değişik doğrumuki ilk defa duyuyorum bunu!?eğer doğruysa çok önemli bir bilgi daha önce paylaşsaydın keşke??

Aşk olsun ni dimek doğru mu hastanede de turnusol kağıdı kullanılıyor. Googledan bakabilirsin. Gebelikte turnusol kağıdı yazarsan çıkar diye düşünüyorum.
Ben çok giremiyorum canım. Gördüğüm bilgim olan konularda yazıyorum.

normal turnusol kağıdından mı bahsediyorsun canım? Ben onun için özel amniyon sızıntı test pedi var diye biliyorum. Ama her eczanede de yok. İnternetten baktım yok hiç bir yerde.

Dogrumu derken kesin bir bilgimi söylentimi o manada dedim herkese lazım bu bilgi bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…