- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.881
36+3 canım sen ?Canım geçmiş olsun, sen kaçıncı haftadasın yakınmıyız?
Canım nekadar olmuşki seninki?Ben düne kadar iyiydim ama kilo alamadığını duyunca içimden yemek hissi gittisuya dikkat ediyorum ama.
36+2 birgün var aramızda36+3 canım sen ?
O konuda benim de fikrim yok. 3 doğumda da hastanede patlattılar dediğin gibi. Her hamilelik farklı oluyor.doktora soramıyorsanız eğer yakınlarda kırtasiye varsa turnusol kağıdı alabilirsiniz. Bebeğin suyunda reaksiyon gösterip renk değiştirir.Ne biliyim ya bu nasıl bir usta acemiliktir,herşeyi kafama takiyorum ama buraya fazla yansıtmıyorum herkesin fazlasıyla derdi var zaten güzel şeyler olsa hep,meselâ dün gece bendede olduruhum_mavi nin bahsettiği şimdi nasıl güzel düşüniym!?? Daha önceki doğumlarda ebeler suyumu getirtmisti ben yaşamadım bilmiyorumki ama iki doğum yapmışım güya acemiyim işte
valla canm iyice psikolojimiz bozuldu. Belki normal bir akıntı bilmiyorum ama insan panikliyor. Hayırlısıyla bi doğursaydık :)Ne biliyim ya bu nasıl bir usta acemiliktir,herşeyi kafama takiyorum ama buraya fazla yansıtmıyorum herkesin fazlasıyla derdi var zaten güzel şeyler olsa hep,meselâ dün gece bendede olduruhum_mavi nin bahsettiği şimdi nasıl güzel düşüniym!?? Daha önceki doğumlarda ebeler suyumu getirtmisti ben yaşamadım bilmiyorumki ama iki doğum yapmışım güya acemiyim işte
Göbeğimiz hafiften küçülecek zaten canım endişe etme benimde öyle.İştahım kesildi yaa ve su içemiyorum eskisi gibi bu beni çok üzüyorkış aylarını hiç sevmiyorum iyi gelmiyor bana göbüşümde küçüldü bebegimde küçülüyor sanki?? Altı aylıkken bunda iyiydik sanki
Öğrendik canım 3 kilo olmuş 48 cm de boyu maşallah kızıma36+2 birgün var aramızdaöğrendinm boyunu posunu?benim randevu pazartesi günü merak ediyorum doğrusu
1800 lük bebeği giydirmesi bile olağanüstü maşallah sana canım büyüttüysen, ben ilk hafta bebeklere dokunmaya korkuyorum bitarafı çıkar die Annem sağolsun yine halleder inşallahKilo almamasının sebebi ne ki canım. Kan akışı ve kordon durumu normalse zayıf bi bebek olacaktır sıkıntı yapma kendine. Benim kızım 1800 doğdu. 2 ayda 4 ü geçti. Doktor çok emziriyorsun azalt dedi hattadoğunca toparlar inşallah.
Gözün aydın canım kilosu da iyi maşallahSmyy89 Didar33 H Heyecanli bekleyis sağolun kızlar çok şükür herşey yolundaymış maşallah 36+3 üm 3 kilo olmuş kızımız boyuda 48 cm. Nst de güzel dedi. Ama çok rahatsız oldu bebeğim hala durmuyor bir saattir kıpır kıpır. 10 gün sonra alttan muayene edecek normal doğum için. Ağrılarımı söyledim normal endişelenme dedi ayaklarında uyuşmada olabilir falan dedi.
9 yaşında şimdi1800 lük bebeği giydirmesi bile olağanüstü maşallah sana canım büyüttüysen, ben ilk hafta bebeklere dokunmaya korkuyorum bitarafı çıkar die Annem sağolsun yine halleder inşallah
Değişik doğrumuki ilk defa duyuyorum bunu!?eğer doğruysa çok önemli bir bilgi daha önce paylaşsaydın keşke??O konuda benim de fikrim yok. 3 doğumda da hastanede patlattılar dediğin gibi. Her hamilelik farklı oluyor.doktora soramıyorsanız eğer yakınlarda kırtasiye varsa turnusol kağıdı alabilirsiniz. Bebeğin suyunda reaksiyon gösterip renk değiştirir.
Aynen canım dua edelim birbirimize inşallah hayırlısı olsun dievalla canm iyice psikolojimiz bozuldu. Belki normal bir akıntı bilmiyorum ama insan panikliyor. Hayırlısıyla bi doğursaydık :)
Haklısın canım benim arkadaşta 1150 gr doğum yaptı bide şişliği indi 1 kilo falandı. Zaten değerliler böyle hassas küçük olunca hepten psikopat olmamız normal bence :))9 yaşında şimdievet çok çok zordu. Prematüre olduğu için kimselere vermezdim. Odaya bile sokmazdım. Öyle psikopatça büyüttüm
Değişik doğrumuki ilk defa duyuyorum bunu!?eğer doğruysa çok önemli bir bilgi daha önce paylaşsaydın keşke??
Ee sen büyütmüşsün kızı maşallah 3 kg dedimi klsu tmmdır darısı bizeÖğrendik canım 3 kilo olmuş 48 cm de boyu maşallah kızımaSende güzel haberlerle gel inşallah
normal turnusol kağıdından mı bahsediyorsun canım? Ben onun için özel amniyon sızıntı test pedi var diye biliyorum. Ama her eczanede de yok. İnternetten baktım yok hiç bir yerde.O konuda benim de fikrim yok. 3 doğumda da hastanede patlattılar dediğin gibi. Her hamilelik farklı oluyor.doktora soramıyorsanız eğer yakınlarda kırtasiye varsa turnusol kağıdı alabilirsiniz. Bebeğin suyunda reaksiyon gösterip renk değiştirir.
İnşallah canım hepimizin yavruları hep sağlıklı olsunEe sen büyütmüşsün kızı maşallah 3 kg dedimi klsu tmmdır darısı bize
Evet canım. Ben kullanmadım hiç ama nette yazarsanız çıkar.normal turnusol kağıdından mı bahsediyorsun canım? Ben onun için özel amniyon sızıntı test pedi var diye biliyorum. Ama her eczanede de yok. İnternetten baktım yok hiç bir yerde.
Dogrumu derken kesin bir bilgimi söylentimi o manada dedimAşk olsun ni dimek doğru muhastanede de turnusol kağıdı kullanılıyor. Googledan bakabilirsin. Gebelikte turnusol kağıdı yazarsan çıkar diye düşünüyorum.
Ben çok giremiyorum canım. Gördüğüm bilgim olan konularda yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?