2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar günaydın hepinize. 32. haftadan sonra çalışabilir raporu almıştım 29 kasıma kadar çalışacaktım ama artık işyerinde sabah 9 dan akşam 8 e kadar oturmaktan kaburgam kırılacak gibi ağrımaya başladı. dayanamıyorum dedim ve başlatıyorum raporu yarından itibaren. artık evdeyim evdeyken zaman daha mı hızlı geçer daha mı yavaş geçer diye düşünüyorum şimdi de :) hem bir an önce doğsun istiyorum hem de daha erken ya hemen doğarsa diye korkuyorum. işte bunlar hep hormon :)

Benim de ilki mecburi sezeryan oldu şimdi normal yapsam diye arastırıyorum taktım kafayı aslında şükredip zamana bıraksak ne güzel de. doğamızda her şeyi hesaplamak var

canım su gelince foş diye geliyor sızıntı şeklinde olanlar da var ama onda da hiç durmadan ince ince akıyor ..seninki normal vajinal alıntıdır büyük ihtimal ama için rahat etmiyorsa yarın yerine bugün git doktora

Kızlar grupta ilki sezeryan olup normal doğum düşünen var mı?
ben düşünüyorum ama küçük bir yerde yaşıyorum gittiğim hastane farklı bir ilde 1 saatlik arası var ama o da küçük şehir ve yapmıyorlar..3 saatlik farklı bir ilde doktor yaptırıyor o da mesafeden dolayı riskli görüp kabul etmiyor..o yüzden mecburen yine sezaryen olacağım ama ben bunu pek takmıyorum yani illaki de normal olsun diye çabalamıyorum çünkü bir kere sezaryen olmuşum zaten

Sızıntı şeklindede gelebilir canım belli olmaz doktoru ara söyle bir. Riske girme hiç. Hem yarına kadar düşünmekten mahvolursun

kızlar ben hala çalışıyorum. yarın kontrol için izin alacağımdan bugün de izin almam sıkıntı olur. Akşam acile giderim belki. çok sağolun

Kizlar uyguna gecelk takmi blymsnz cok pahali magazada sordum 200 dedi yuh dedm

Canım işin içine lohusa hamile kelimeleri girince fiyatlar uçuyor valla. Eğer süslü dantelli birşey istemiyorsan normal gecelik bak derim. Ben uzun kollu ve boyu da uzun bir gecelij aldim. Yüzde yüz pamuk yumuşacık gül kurusu renginde yakasıda düğmeli. Ve sadece 50tl. Ayni yerde incecik kisa lohusa gecelikleri 150 falandi.

Benim aradaki süre az 15 ay olacak. Ablam 3.5 yıl arayla yapmıstı pek de önermiyor cok zorlandı. Kimse yardım etmiyor evde doğum gibi yapıosun. Yine de ssvd destekleyen bir doktora muayane olacam aklımda kalsın istemiyorum.

Nerden aldın 50 ye çok iyiymiş bende bulamadım

Selam kızlar 35+2 haftalık hamileyim.öğretmenim ve okuldayım şu an.sol kasığıma ağrı girdi derste.koşarsın da dalağımız şişer de ağrır ya öyle bir ağrı.neden olabilir acaba?korkmalı mıyım ?

Cnm sezeryan 1100, normal 1400
Suit oda istersen 100 TL fark veriyorsun.
Hangi doktora gidiyirdun sen?
doktor dahil mi bu ücretlere ne kadar uygunmuş. Ankarada o kadar pahalı ki doğum ücretleri. Benim doğum yapacağım hastanede doktor hariç tek gece kalırsam 3.000 2 gece kalırsam 3.500 ödeyeceğim. Doktor da 3000-3500 civarı alıyor.

Benim doktorum ssvd yaptiriyor fakat ben 2 saat uzaktayim zaten sezeryanliyim diye ayni ilde de olsam yaptirmazdim. Ilk hamileligimde normal doguma cok hazirlamistim kendimi sezeryan olunca uzulmustum ama simdi hic gozum kesmiyor normal dogumu.
Bu arada sabah kan vermistim hgb degerim 12.6 cikmis referans araligi 13 gorunuyor cumartesi gitcem kontrole size sorayim normal mi?

Herşey dahil fiyatı.evet bende kesin olarak yeni öğrendim baya uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…