- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.921
Başka dra gittin mi yada gitsen?belki bu Dr yanılıyordur!?En son 2100 de kaldı canım. Son 2 haftadır kilo almıyor. Karın çevresi 31. Haftadan beri geri çıkıyordu.
Doktorum önermedi canim. Düşünmekten yoruldum inan. Artık bıraktım akışına hatta bir an önce kavuşmak istiyorum.
Bazen evde üzüldüğüm anlar oldu bunaldım ağladım, kendimi suçladım ondan mı diye. Ama bilemiyorum her şeyi o kadar yedim düzenli ama yok işte .
canım su gelince foş diye geliyor sızıntı şeklinde olanlar da var ama onda da hiç durmadan ince ince akıyor ..seninki normal vajinal alıntıdır büyük ihtimal ama için rahat etmiyorsa yarın yerine bugün git doktoraYa kızlar dünden beri normalde zaten olan akıntım biraz daha artmıştı ama progestan fitil de kullandığım için önemsememiştim. Gece 2-3 defa günlük ped olmasına rağmen pedi taşan akıntım oldu. Su gibiydi. ıslaklıktan kalkıp çamaşır değiştirdim. hatta sabah eşim namaza kalkmıştı suyum geldi galiba falan dedim. Şaka yaptım sandı güldü, yattı uyudu. Sabah kalkıp biraz araştırdım ama su gelince foş diye boşalıyormuş bir anda. Siz yaşadınız mı böyle yoğun akıntı? Yada daha önce doğum yapanlar suyun gelmesi nasıl bişey bilgi verir misiniz? Kontrolüm de yarın doktora şimdi bişey demeyeyim dedim.
inşaAllah canım ben haftaya gelir mi acaba diye düşünüyorumGelirsin tabi su gibi akıyor zaman
maasallah iyi görünüyor büyümüş baya bayaTeyzosları günaydın muayenenin vardı.hic sancı yok henüz. biz artık çok kilo almıyoruz acaba yanlış mı besleniyorum desem çok dışarda birşey de yemiyorum ama saskinim
ben düşünüyorum ama küçük bir yerde yaşıyorum gittiğim hastane farklı bir ilde 1 saatlik arası var ama o da küçük şehir ve yapmıyorlar..3 saatlik farklı bir ilde doktor yaptırıyor o da mesafeden dolayı riskli görüp kabul etmiyor..o yüzden mecburen yine sezaryen olacağım ama ben bunu pek takmıyorum yani illaki de normal olsun diye çabalamıyorum çünkü bir kere sezaryen olmuşum zatenKızlar grupta ilki sezeryan olup normal doğum düşünen var mı?
Sızıntı şeklindede gelebilir canım belli olmaz doktoru ara söyle bir. Riske girme hiç. Hem yarına kadar düşünmekten mahvolursun
kızlar ben hala çalışıyorum. yarın kontrol için izin alacağımdan bugün de izin almam sıkıntı olur. Akşam acile giderim belki. çok sağoluncanım su gelince foş diye geliyor sızıntı şeklinde olanlar da var ama onda da hiç durmadan ince ince akıyor ..seninki normal vajinal alıntıdır büyük ihtimal ama için rahat etmiyorsa yarın yerine bugün git doktora
hoş geldinizSelam kızlar aranıza yeni geldim nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
Hoşbuldumhoş geldiniz
Kizlar uyguna gecelk takmi blymsnz cok pahali magazada sordum 200 dedi yuh dedm
ben düşünüyorum ama küçük bir yerde yaşıyorum gittiğim hastane farklı bir ilde 1 saatlik arası var ama o da küçük şehir ve yapmıyorlar..3 saatlik farklı bir ilde doktor yaptırıyor o da mesafeden dolayı riskli görüp kabul etmiyor..o yüzden mecburen yine sezaryen olacağım ama ben bunu pek takmıyorum yani illaki de normal olsun diye çabalamıyorum çünkü bir kere sezaryen olmuşum zaten
Nerden aldın 50 ye çok iyiymiş bende bulamadımCanım işin içine lohusa hamile kelimeleri girince fiyatlar uçuyor valla. Eğer süslü dantelli birşey istemiyorsan normal gecelik bak derim. Ben uzun kollu ve boyu da uzun bir gecelij aldim. Yüzde yüz pamuk yumuşacık gül kurusu renginde yakasıda düğmeli. Ve sadece 50tl. Ayni yerde incecik kisa lohusa gecelikleri 150 falandi.
Cnm sezeryan 1100, normal 1400Manisa’da oturan arkadaşlar vardı grandmedicale giden fiyatları öğrendinizmi hastane zamlanmıştı en son güncelleri merak ettim
doktor dahil mi bu ücretlere ne kadar uygunmuş. Ankarada o kadar pahalı ki doğum ücretleri. Benim doğum yapacağım hastanede doktor hariç tek gece kalırsam 3.000 2 gece kalırsam 3.500 ödeyeceğim. Doktor da 3000-3500 civarı alıyor.Cnm sezeryan 1100, normal 1400
Suit oda istersen 100 TL fark veriyorsun.
Hangi doktora gidiyirdun sen?
Herşey dahil fiyatı.evet bende kesin olarak yeni öğrendim baya uygun.doktor dahil mi bu ücretlere ne kadar uygunmuş. Ankarada o kadar pahalı ki doğum ücretleri. Benim doğum yapacağım hastanede doktor hariç tek gece kalırsam 3.000 2 gece kalırsam 3.500 ödeyeceğim. Doktor da 3000-3500 civarı alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?