2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Demek zorlanıyorsun ilacı alınca benim de yapılıyor boğazıma ona çok takılmıyordum da ağzıma Demir tadı gelmesi midemi bulandırıyor işte tabi bunun nedeni şu başa bala reflü yüzünden benim reflüm bekarkende vardı ama bu kadar değildi tabi 2 3 ayda bir çok stresli olduğum da yada aşırı acı baharatlı yediğim gün midem ağırırdı yanma ise çok nadir olurdu ben rennie gaviscon filan kullanmazdım çünkü yanma yeşil soğanı çok yiyince olurdu bilirdim zaten yemezdim ama hamilelikte ben daha önce yaşamadığım kadar mide sorunu yaşadım senin gibi senin bir de taş oluşmuş benden daha kötü ağrında olmuştur Doğum yap kendine gel ilk işin onu aldırmak olsun kurtulursun...
Dediğin gibi bizim gibi olmadıkları için basit geliyor onlara geçen bi tanıdık aramış bende çok kötüyüm diyo ama bunu diyen dışarda yemeğe gidiyor ev gezmelerine gidiyor dedim benim gibi olsan o yataktan kalkamazdın benim gibi değilsin yani insanlara sanırım çok kolay geliyor bizim o yaşadıklarımız aynen senin gibi tek çocuk olsun istemiyorum ama aynı zaman da çok korkuyorum ikincide aynı olursa diye sanırım bu korku yüzünden tek çocuk kalabilir şuan hiç düşünmüyorum rabbim bize bu yavruları sağlıklı nasip etsin ikinci olmasada en azından bir evladımız olacak öyle düşünürüz annem bile ikinci için korkar oldu eşim çok istiyor ama bana acıyor keşke bu ikiz olsaydı okadar çektin diyo :) ikinciyi söylemeye korkuyo adam çünkü ona hatırlatıyorum aşırı kustuğum günleri tmm tmm diyo bakalım cnm belki Doğumdan sonra unuturuz bu günleri bir daha yaparız yada bu konuyu tamamen kapatırız zaten istersem ikinciyi çok ara vermem herhalde 2 yıl yeterli araları tabi istersem :))öncelikle rabbim bütün herkese bize sağlıklı evlatlar nasip etsin bu günleri aratmasın az kaldı herkes tek tek doğurmaya başladı darısı sağlıkla bize inş

8.30 da kontrolüm var çok heycanlıyım 3 hafta oldu kızımı görmeyeli. Gerçi yüzünü hiç göstermedi ama olsun kollar bacaklarda yetiyo :))
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım =) tatlı birşey ye muayene girmeden =)

Günaydın canım. Ben de refluden cok çektim hala da ara ara sıkıntı yaşıyorum. İlaçlara gelince içmekte cok zorlanıyordum. Bogazima takılıp kalıyordu. İcsem bile tadı ağzıma geldikçe çıkarmak istiyordum. En son dr a söyledim. O da yatarken içmeye çalış uyuduğun icin tadını almazsın dedi gerçekten çok faydası oldu. Demir veya kan ilacını da sabah uyanır uyanmaz içiyorum ardından hemen bir tane mandalina yiyorum. Bir saat sonra kahvaltı yapıyorum. Hem emilimi daha iyi oluyor böyle. Sana faydası olur mu bilemem ama dene istersen canim geçmiş olsun.

Canım geçmiş olsun, sen kaçıncı haftadasın yakınmıyız?

Canım kan ilaçlarının kapsül olanlarından istesene. Ne koku var ne tat rahat rahat içersin. Benim doktorum ilk normal verdi konuşurken çok kötü kokuyor falan dedim o zaman başka vereyim miden bulanmasın dedi ve kapsül verdi vallahi mis

İştahım kesildi yaa ve su içemiyorum eskisi gibi bu beni çok üzüyor kış aylarını hiç sevmiyorum iyi gelmiyor bana göbüşümde küçüldü bebegimde küçülüyor sanki?? Altı aylıkken bunda iyiydik sanki

Ya kızlar dünden beri normalde zaten olan akıntım biraz daha artmıştı ama progestan fitil de kullandığım için önemsememiştim. Gece 2-3 defa günlük ped olmasına rağmen pedi taşan akıntım oldu. Su gibiydi. ıslaklıktan kalkıp çamaşır değiştirdim. hatta sabah eşim namaza kalkmıştı suyum geldi galiba falan dedim. Şaka yaptım sandı güldü, yattı uyudu. Sabah kalkıp biraz araştırdım ama su gelince foş diye boşalıyormuş bir anda. Siz yaşadınız mı böyle yoğun akıntı? Yada daha önce doğum yapanlar suyun gelmesi nasıl bişey bilgi verir misiniz? Kontrolüm de yarın doktora şimdi bişey demeyeyim dedim.

bazen dedıgın gıbı foş dıye gelır ama benımkı yataktan kalkıncaya kadar azcık azcık 2 defa geldı çiş olmadıgı anlasılıyor koku moku olmuyor

bazen dedıgın gıbı foş dıye gelır ama benımkı yataktan kalkıncaya kadar azcık azcık 2 defa geldı çiş olmadıgı anlasılıyor koku moku olmuyor
benimkinde de koku falan yoktu canm renksiz su gibiydi. 2-3 defa suyun aktığını hissettim. Sancım falan da yok. Daha çok erken inşallah su gelmemiştir.

Canım kanala soktuysa başını yukarısı boşalıyor biraz o yüzden de küçülüyor karnımız. Bebiş küçülmez korkma sen

Ben düne kadar iyiydim ama kilo alamadığını duyunca içimden yemek hissi gitti suya dikkat ediyorum ama.

Ben düne kadar iyiydim ama kilo alamadığını duyunca içimden yemek hissi gitti suya dikkat ediyorum ama.
Kilo almamasının sebebi ne ki canım. Kan akışı ve kordon durumu normalse zayıf bi bebek olacaktır sıkıntı yapma kendine. Benim kızım 1800 doğdu. 2 ayda 4 ü geçti. Doktor çok emziriyorsun azalt dedi hatta doğunca toparlar inşallah.

Canım kanala soktuysa başını yukarısı boşalıyor biraz o yüzden de küçülüyor karnımız. Bebiş küçülmez korkma sen
Ne biliyim ya bu nasıl bir usta acemiliktir,herşeyi kafama takiyorum ama buraya fazla yansıtmıyorum herkesin fazlasıyla derdi var zaten güzel şeyler olsa hep,meselâ dün gece bendede oldu ruhum_mavi nin bahsettiği şimdi nasıl güzel düşüniym!?? Daha önceki doğumlarda ebeler suyumu getirtmisti ben yaşamadım bilmiyorumki ama iki doğum yapmışım güya acemiyim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…