- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.861
Gecen bana daha yukarida dedi bir kac ebe ama benim gobegim hep bu sekildeydi. Kafa asagida oldugu icin mi nedir biraz asagi dogru sarkik hep.
cnm doktotun 39.haftada mi alicak bebegi
bana 38 bitince dedi de
Demek zorlanıyorsun ilacı alınca benim de yapılıyor boğazıma ona çok takılmıyordum da ağzıma Demir tadı gelmesi midemi bulandırıyor işte tabi bunun nedeni şu başa bala reflü yüzünden benim reflüm bekarkende vardı ama bu kadar değildi tabi 2 3 ayda bir çok stresli olduğum da yada aşırı acı baharatlı yediğim gün midem ağırırdı yanma ise çok nadir olurdu ben rennie gaviscon filan kullanmazdım çünkü yanma yeşil soğanı çok yiyince olurdu bilirdim zaten yemezdim ama hamilelikte ben daha önce yaşamadığım kadar mide sorunu yaşadım senin gibi senin bir de taş oluşmuş benden daha kötü ağrında olmuştur Doğum yap kendine gel ilk işin onu aldırmak olsun kurtulursun...cnm bisey demedi bana doktor ama berdi ilaci.sinirda belki de ondan verdi bilemiyorum cnm
ayne bende aabah 7 8 gibi kalkip reflü ilacimi aliyorum.geri yatiyorum kalkinca bi kac lokma bisey atiyorum agzima mesela tahin oekmez beni tutuyo biraz.onu yiyip bulanti ilacimi aliyorum.kahvalti yapiyorum.ama bu kan ilacini bi turlu alamiyorum ac karnina bogazimda kaliyo gitmiyo ve o beni bulandiriyo.bugun sabah ilk onu aliyim dedim 1 saat gitmedi bogazimdan bi de tadi geldi igrencti.uyuyamadim.daha sonra cok uykum vardiki dalmisim.o sayede gitti bogazdan.
Allah dusmanima boyle reflü vermesin..
ama abarttimizi dusunenler bulantiyi biraz yasasin da anlasin
bizim de 2.hamileligimiz nasip olursa rahat gecsin de azcik da biz prenses hamile olalim.
sadece ilk 3 ay kussam yine iyi 9 ay dan bin kat iyi
o degil de ben kafayi yedim skmdiden 2.yj dusunuyorum.cidden tek cocukla kalmak hic istemiyorum ama boyle hamilelik de istemiyorum ben napicam ya yemin ederim dogumdan korkmuyorum sezeryan olcam diye 2.hamilelikten korkuyorum.ah ah ne pis bunyemiz varmis
N11 e de bi bak orda da uygun oluyoBende ole alcam normal pijima kullanym lohusa setleri pahali aynen evdede kullnrm rahat olur olmadi bende ole yapiym
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım =) tatlı birşey ye muayene girmeden =)8.30 da kontrolüm var çok heycanlıyım 3 hafta oldu kızımı görmeyeli. Gerçi yüzünü hiç göstermedi ama olsun kollar bacaklarda yetiyo :))
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.. inşallah yüzünü de görebilirsin bugün.8.30 da kontrolüm var çok heycanlıyım 3 hafta oldu kızımı görmeyeli. Gerçi yüzünü hiç göstermedi ama olsun kollar bacaklarda yetiyo :))
cnm bisey demedi bana doktor ama berdi ilaci.sinirda belki de ondan verdi bilemiyorum cnm
ayne bende aabah 7 8 gibi kalkip reflü ilacimi aliyorum.geri yatiyorum kalkinca bi kac lokma bisey atiyorum agzima mesela tahin oekmez beni tutuyo biraz.onu yiyip bulanti ilacimi aliyorum.kahvalti yapiyorum.ama bu kan ilacini bi turlu alamiyorum ac karnina bogazimda kaliyo gitmiyo ve o beni bulandiriyo.bugun sabah ilk onu aliyim dedim 1 saat gitmedi bogazimdan bi de tadi geldi igrencti.uyuyamadim.daha sonra cok uykum vardiki dalmisim.o sayede gitti bogazdan.
bizim de 2.hamileligimiz nasip olursa rahat gecsin de azcik da biz prenses hamile olalim.
o degil de ben kafayi yedim skmdiden 2.yj dusunuyorum.cidden tek cocukla kalmak hic istemiyorum ama boyle hamilelik de istemiyorum ben napicam ya yemin ederim dogumdan korkmuyorum sezeryan olcam diye 2.hamilelikten korkuyorum.ah ah ne pis bunyemiz varmis
8.30 da kontrolüm var çok heycanlıyım 3 hafta oldu kızımı görmeyeli. Gerçi yüzünü hiç göstermedi ama olsun kollar bacaklarda yetiyo :))
Canım geçmiş olsun, sen kaçıncı haftadasın yakınmıyız?Bende öyleyim canım bacaklarımın arasındaki kemiklerim ağırıyor bazende belim. Ama bunlar doğum sancılarına ufak ufak alıştırma bence düşünsene birden sancılar çeksek çok ağır olurdu bünyemize
Canım kan ilaçlarının kapsül olanlarından istesene. Ne koku var ne tat rahat rahat içersin. Benim doktorum ilk normal verdi konuşurken çok kötü kokuyor falan dedim o zaman başka vereyim miden bulanmasın dedi ve kapsül verdi vallahi miscnm bisey demedi bana doktor ama berdi ilaci.sinirda belki de ondan verdi bilemiyorum cnm
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım8.30 da kontrolüm var çok heycanlıyım 3 hafta oldu kızımı görmeyeli. Gerçi yüzünü hiç göstermedi ama olsun kollar bacaklarda yetiyo :))
bazen dedıgın gıbı foş dıye gelır ama benımkı yataktan kalkıncaya kadar azcık azcık 2 defa geldı çiş olmadıgı anlasılıyor koku moku olmuyorYa kızlar dünden beri normalde zaten olan akıntım biraz daha artmıştı ama progestan fitil de kullandığım için önemsememiştim. Gece 2-3 defa günlük ped olmasına rağmen pedi taşan akıntım oldu. Su gibiydi. ıslaklıktan kalkıp çamaşır değiştirdim. hatta sabah eşim namaza kalkmıştı suyum geldi galiba falan dedim. Şaka yaptım sandı güldü, yattı uyudu. Sabah kalkıp biraz araştırdım ama su gelince foş diye boşalıyormuş bir anda. Siz yaşadınız mı böyle yoğun akıntı? Yada daha önce doğum yapanlar suyun gelmesi nasıl bişey bilgi verir misiniz? Kontrolüm de yarın doktora şimdi bişey demeyeyim dedim.
benimkinde de koku falan yoktu canm renksiz su gibiydi. 2-3 defa suyun aktığını hissettim. Sancım falan da yok. Daha çok erken inşallah su gelmemiştir.bazen dedıgın gıbı foş dıye gelır ama benımkı yataktan kalkıncaya kadar azcık azcık 2 defa geldı çiş olmadıgı anlasılıyor koku moku olmuyor
Canım kanala soktuysa başını yukarısı boşalıyor biraz o yüzden de küçülüyor karnımız. Bebiş küçülmez korkma senİştahım kesildi yaa ve su içemiyorum eskisi gibi bu beni çok üzüyorkış aylarını hiç sevmiyorum iyi gelmiyor bana göbüşümde küçüldü bebegimde küçülüyor sanki?? Altı aylıkken bunda iyiydik sanki
Ben düne kadar iyiydim ama kilo alamadığını duyunca içimden yemek hissi gittiİştahım kesildi yaa ve su içemiyorum eskisi gibi bu beni çok üzüyorkış aylarını hiç sevmiyorum iyi gelmiyor bana göbüşümde küçüldü bebegimde küçülüyor sanki?? Altı aylıkken bunda iyiydik sanki
Kilo almamasının sebebi ne ki canım. Kan akışı ve kordon durumu normalse zayıf bi bebek olacaktır sıkıntı yapma kendine. Benim kızım 1800 doğdu. 2 ayda 4 ü geçti. Doktor çok emziriyorsun azalt dedi hattaBen düne kadar iyiydim ama kilo alamadığını duyunca içimden yemek hissi gittisuya dikkat ediyorum ama.
Ne biliyim ya bu nasıl bir usta acemiliktir,herşeyi kafama takiyorum ama buraya fazla yansıtmıyorum herkesin fazlasıyla derdi var zaten güzel şeyler olsa hep,meselâ dün gece bendede olduCanım kanala soktuysa başını yukarısı boşalıyor biraz o yüzden de küçülüyor karnımız. Bebiş küçülmez korkma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?