- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.961
Nerden aldın 50 ye çok iyiymiş bende bulamadım
Evet bugun sezeryan olucaktı allahım yardımcısı olsunBıgün müydü o ? İnşallah sağlıkla geçer her aşama
Baston ve sarmal şekerlerimiz de geldi
Insallah senin gibi sezeryan kolay geçer. 2 haftam kaldı. Nasil gidiyor bebisle hayat?
Insallah senin gibi sezeryan kolay geçer. 2 haftam kaldı. Nasil gidiyor bebisle hayat?
Yok canım sağolasın ben internetten aldın sandımCanım mağazadan aldım ben. Şişli Osmanbey de ana caddede iç giyim mağazası. Eğer yer olarak yakinlardaysan tarif ederim
Canim yanlis olcmus de olabilir belki ama kilo almiyorsa haftasi da iyi gayet doktorun dedigi dogru olabilir. Baska bir doktor da degerlendirebilir daha cok kafam karismaz diyorsan.Canım nette araştırdım baya gelişim geriliği olan bebeklerde normal doğum çok önerilmiyor. İçimde hep bi korku oluşuyor hani normal kilosunda devam etseydi kafamda vardı normal doğum ama o kadar yıprandım ki, inanmazsınız belki eşimin sakalları beyazladı resmen ve benim de saçlarımda beyazlar çoğaldı. Dün doktor da dedi ki yani düşünüyorum ama bulamıyorum beni bile yordu dedi ,. Kilo alamayan bir bebeğin 40. haftaya kadar içerde kalması olumsuz sonuçlanabilir Allah korusun. Sonuçta herkesin seyri normal gidiyor, kontrolden geliyorsunuz ve 200 gram almış, 300 gram almış yazılıyor ama benim yavrum 2100 de kaldı sence bu normal bir şey mi?
Sen hangi doktora gidiyordun canim?Aynen canım baktım ordan pendik yüzyılda bir doktor var haftaya randevu aldım ona. Değerlendirsin ve bilgi versin diye bana. Sezeryan olacaksam da kendi doktoruma baya gıcık oldum son zamanlarda ona gitmeyeceğim
Anladım cnm ben de sipariş vereyim dedimBen hacışeriften çikolata yaptırdım.. birde oda kokusu hazırladım bambu Çubuklu yeterli diye düşünüyorum . Şekerleri Mevlüt’te dağıtmayı düşünüyorum bende canım hediyelikle birlikte
Yok o aynı devam cnm.Nahit ataya gidiyorum da en son muayene ücretleri zamlanınca o da zAmlanmıştır diye aklıma geldi
Sağolasın teşekkürlerYok o aynı devam cnm.
canım tanesi 4 TL minimum 40 adet yapıyorlar.Canım çok güzeller çok beğendim. Kaça yaptırdın? sayfaya mesaj attim ama donmediler daha.
canım işyerinden izin aldım devlet hastanesi acile gideceğim, ben de korktum bakalım. Kendi doktorum yurtdışında çünkü.Canım korkutmak istemem ama benim boyle suyum bitti doktora söylemiştim idrardir o diyip beni savuşturdu oğlum susuzluktan taşikardi oldu son anda kurtardıktan sen ihmal etme doktora git bence
progestan su gibi akıntıya neden olur, hele biraz fazla hareket ettiysen akıntı da artarYa kızlar dünden beri normalde zaten olan akıntım biraz daha artmıştı ama progestan fitil de kullandığım için önemsememiştim. Gece 2-3 defa günlük ped olmasına rağmen pedi taşan akıntım oldu. Su gibiydi. ıslaklıktan kalkıp çamaşır değiştirdim. hatta sabah eşim namaza kalkmıştı suyum geldi galiba falan dedim. Şaka yaptım sandı güldü, yattı uyudu. Sabah kalkıp biraz araştırdım ama su gelince foş diye boşalıyormuş bir anda. Siz yaşadınız mı böyle yoğun akıntı? Yada daha önce doğum yapanlar suyun gelmesi nasıl bişey bilgi verir misiniz? Kontrolüm de yarın doktora şimdi bişey demeyeyim dedim.
İnşallah dediğin gibi olur canım tek duam sağlıklı olması. Allah ım bundan geri koymasın inşallah.Canim seni cok iyi anliyorum ama bak goruceksin dogduktan sonra nasil cabuk toparlanacak kilo alicak sen bile sasiracaksin bu sefer neden kendimi o kadar uzdum diyeceksin benim oglum da zayif dogdu kizim ise kilolu dogdu oglum suan 4.sinifa gidiyor kizim liseye gidiyor ogluma gecenlerde kiap almaya gittiler adam demiski hanginiz 4. sinifa gidiyorsunuz cunku kizim dogduktan sonra hep istahsizdi oglum ise masallahi vardi demem o ki daha yolun cok basindayiz rabbim once saglik versin
İnşallah su değildir canım ben her muayenede soruyorum doktorumda hassasiyetimi biliyor sağolsun çok rahatlatiyor hayırlı haberler ver inşallahcanım işyerinden izin aldım devlet hastanesi acile gideceğim, ben de korktum bakalım. Kendi doktorum yurtdışında çünkü.
Canim yanlis olcmus de olabilir belki ama kilo almiyorsa haftasi da iyi gayet doktorun dedigi dogru olabilir. Baska bir doktor da degerlendirebilir daha cok kafam karismaz diyorsan.
Başka doktora da gittim canım aynı şeyleri söyledi. Sadece adalata devam edebilirsin demişti en azından 2 hafta daha. Bıraktığımdan beri sıkıntı yaşamadım çok şükür 1 haftası geçti artık.
Bakalım nasıl geçecek önümüzdeki hafta.
Canim yanlis olcmus de olabilir belki ama kilo almiyorsa haftasi da iyi gayet doktorun dedigi dogru olabilir. Baska bir doktor da degerlendirebilir daha cok kafam karismaz diyorsan.
Sen hangi doktora gidiyordun canim?
Canim ben de mesaj attim tanesi 4 liraymis minumum 40 tane siparis verilebiliyormus 15 gun onceden siparis verilirse bizim icin iyi okur ama aceleyse de yardimci olmaya calisiriz dedilerCanım çok güzeller çok beğendim. Kaça yaptırdın? sayfaya mesaj attim ama donmediler daha.
Canım nette araştırdım baya gelişim geriliği olan bebeklerde normal doğum çok önerilmiyor. İçimde hep bi korku oluşuyor hani normal kilosunda devam etseydi kafamda vardı normal doğum ama o kadar yıprandım ki, inanmazsınız belki eşimin sakalları beyazladı resmen ve benim de saçlarımda beyazlar çoğaldı. Dün doktor da dedi ki yani düşünüyorum ama bulamıyorum beni bile yordu dedi ,. Kilo alamayan bir bebeğin 40. haftaya kadar içerde kalması olumsuz sonuçlanabilir Allah korusun. Sonuçta herkesin seyri normal gidiyor, kontrolden geliyorsunuz ve 200 gram almış, 300 gram almış yazılıyor ama benim yavrum 2100 de kaldı sence bu normal bir şey mi?
canını sıkma canım doğum şekli değil senin mutluluğun huzurun ve sağlığınız tabiki. Ben arkadaşımdada gelişim geriliği olduğu için sordum çünkü dediğim gibi onunki hiç kilo almadı neredeyse ama küvezde 2 saat kaldı gerek yok diye getirdiler yanına 3 gün hastanede kaldı ama bir problem olduğundan değil risk almamak adına şimdi 3 ayına yaklaştı 3 kilo oldu maşallah çok sağlıklı. Sakın üzme kendini bebeğinde çok sağlıklı olacak sen mümkün olduğunca kendini rahat bırak mutlu ve sağlıkla kucağına alacağın günü düşünüp mutlu ol geri herşeyi doktorlar hallederCanım nette araştırdım baya gelişim geriliği olan bebeklerde normal doğum çok önerilmiyor. İçimde hep bi korku oluşuyor hani normal kilosunda devam etseydi kafamda vardı normal doğum ama o kadar yıprandım ki, inanmazsınız belki eşimin sakalları beyazladı resmen ve benim de saçlarımda beyazlar çoğaldı. Dün doktor da dedi ki yani düşünüyorum ama bulamıyorum beni bile yordu dedi ,. Kilo alamayan bir bebeğin 40. haftaya kadar içerde kalması olumsuz sonuçlanabilir Allah korusun. Sonuçta herkesin seyri normal gidiyor, kontrolden geliyorsunuz ve 200 gram almış, 300 gram almış yazılıyor ama benim yavrum 2100 de kaldı sence bu normal bir şey mi?
Canim ben de mesaj attim tanesi 4 liraymis minumum 40 tane siparis verilebiliyormus 15 gun onceden siparis verilirse bizim icin iyi okur ama aceleyse de yardimci olmaya calisiriz dediler
Cnm sezeryan 1100, normal 1400
Suit oda istersen 100 TL fark veriyorsun.
Hangi doktora gidiyirdun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?