2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Insallah senin gibi sezeryan kolay geçer. 2 haftam kaldı. Nasil gidiyor bebisle hayat?
Insallah senin gibi sezeryan kolay geçer. 2 haftam kaldı. Nasil gidiyor bebisle hayat?

Ben o kadae acil girdim ki aglaya aglaya eşimde yetişemedi bekleyemeyiz dediler benim ve bebegimin hayati tehlikemiz vardı ona ragmen çok rahattı ameliyat sonrası inşallah kolay geçer sizinkide bebişle hayat çok güzel yanından ayrılamıyoruz eşimle☺

Canim yanlis olcmus de olabilir belki ama kilo almiyorsa haftasi da iyi gayet doktorun dedigi dogru olabilir. Baska bir doktor da degerlendirebilir daha cok kafam karismaz diyorsan.

Aynen canım baktım ordan pendik yüzyılda bir doktor var haftaya randevu aldım ona. Değerlendirsin ve bilgi versin diye bana. Sezeryan olacaksam da kendi doktoruma baya gıcık oldum son zamanlarda ona gitmeyeceğim
Sen hangi doktora gidiyordun canim?

Canım korkutmak istemem ama benim boyle suyum bitti doktora söylemiştim idrardir o diyip beni savuşturdu oğlum susuzluktan taşikardi oldu son anda kurtardıktan sen ihmal etme doktora git bence
canım işyerinden izin aldım devlet hastanesi acile gideceğim, ben de korktum bakalım. Kendi doktorum yurtdışında çünkü.

progestan su gibi akıntıya neden olur, hele biraz fazla hareket ettiysen akıntı da artar

İnşallah dediğin gibi olur canım tek duam sağlıklı olması. Allah ım bundan geri koymasın inşallah.

canım işyerinden izin aldım devlet hastanesi acile gideceğim, ben de korktum bakalım. Kendi doktorum yurtdışında çünkü.
İnşallah su değildir canım ben her muayenede soruyorum doktorumda hassasiyetimi biliyor sağolsun çok rahatlatiyor hayırlı haberler ver inşallah

Canım çok güzeller çok beğendim. Kaça yaptırdın? sayfaya mesaj attim ama donmediler daha.
Canim ben de mesaj attim tanesi 4 liraymis minumum 40 tane siparis verilebiliyormus 15 gun onceden siparis verilirse bizim icin iyi okur ama aceleyse de yardimci olmaya calisiriz dediler

canını sıkma canım doğum şekli değil senin mutluluğun huzurun ve sağlığınız tabiki. Ben arkadaşımdada gelişim geriliği olduğu için sordum çünkü dediğim gibi onunki hiç kilo almadı neredeyse ama küvezde 2 saat kaldı gerek yok diye getirdiler yanına 3 gün hastanede kaldı ama bir problem olduğundan değil risk almamak adına şimdi 3 ayına yaklaştı 3 kilo oldu maşallah çok sağlıklı. Sakın üzme kendini bebeğinde çok sağlıklı olacak sen mümkün olduğunca kendini rahat bırak mutlu ve sağlıkla kucağına alacağın günü düşünüp mutlu ol geri herşeyi doktorlar halleder

Canim ben de mesaj attim tanesi 4 liraymis minumum 40 tane siparis verilebiliyormus 15 gun onceden siparis verilirse bizim icin iyi okur ama aceleyse de yardimci olmaya calisiriz dediler

Çok beğendim ama kararsız kaldım. 40 fazla benim için. Ben çikolata yaptiricam zaten. Ama gelen küçük yegenlerimiz icin 10-15 tane şeker istiyordum sadece ışte ablamin, gorumcemin falan çocukları için. Fazla uzak akraba yok zaten. sekersepetim diye bir site var fiyatlari baya uygun ama kalitesi nasıl bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…