2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hacı Şerif'ten çikolata istedim kızlar yanınada şekerleme bakıyım dedim fiyat aldım üstteki 1.75 tl baskı dahil alttaki 2.50 tl içinde azıcık var fikriniz olsun yani kazık yemeyin

Eklentiler

• IMG_9027.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_9026.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 88
Çatı kemiklerimde ağrı var geceden beri. Otur kalk yaparken bile canım acıyor var mı aynı ağrıları çeken normaldir dimi sona yaklaştık artık

Ben hamileligimin ortalarinda almistim. O kadar cok konusuyor ve soru soruyordu ki hic memnun kalmadim ve yoruldum. Orayi bununla mi sileyim, sunu suraya koyayim mi, burada neler yapayim vs... Ben de oturayim kafasina gore iyi kotu yapsin ama rahat edeyim istiyorum

Kızlar birşey sormak istiyorum hastaneden dogum fiyatı aldık ama hiç sormadık bebek dogunca çocuk doktorunun kontrolü topu kanı için falan ekstra bir ücretmi ödiycez yoksa dogum fiyatına dahil mi

Kızlar birşey sormak istiyorum hastaneden dogum fiyatı aldık ama hiç sormadık bebek dogunca çocuk doktorunun kontrolü topu kanı için falan ekstra bir ücretmi ödiycez yoksa dogum fiyatına dahil mi
ben sordum canım
çocuk doktorunda kontrol kadın doğum kontrol içinde benimkinde

Bu senin merhametinden canım :)

Ben de oturamıyorum. Yardım ediyorum illaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…