2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Normal sezeryandan daha mi pahalı orada fiyatlar uygunmuş. Benim gittigim hastanede sezeryan 2400 normal 1900 suit oda istersen 170 TL fark ödüyorsun gece başına.
Valla bunlar bile uygun geldi bana benim hastane 3500 istiyor sezeryan normal farketmez dedi doktorum disardan olinca mecbur en uygun fiyat buydu kabul ettim

Doğum fiyatları gerçekten çok uçuk sanki biz değil doktor doğuruyor

Bu da iyiymis aslinda, benim hastane istege bagli sezeryana 5000 dedi

Doğurmayı geçtim hazır bebek veriyorlar sanki

Sormayın ya çok yüksek rakamlar. Hele bide allah korusun beklenmedik bir durum falan olsa altından kalkmak baya zor olacak. Ben doktora 2500 hastaneye 3750 diye konustum. Tabi hastaneler surekli zam yaptığı için insallah ben doğurana kadar yukselmez.

Ya sorma arkadas normal dogum yapmis ama plasentayi atamayinca ayrica ameliyata almislar. Ayrica bir ameliyat parasi vermis.

Ben iyi ki paket almisim 3400 e muayne dahil dogum falan para cikmicak cepten. Sizlerde paket imkani yok muydu?

Ya sorma arkadas normal dogum yapmis ama plasentayi atamayinca ayrica ameliyata almislar. Ayrica bir ameliyat parasi vermis.

Aaa daha neler duyucaz başımıza gelmez insallah. Zaten hastane fiyat verirken hemen söylüyor şu şu dahil farklı birsey olursa ekstra diye. Bakalım bize toplam kaça mal olacak

Cnm sezeryan 1100, normal 1400
Suit oda istersen 100 TL fark veriyorsun.
Hangi doktora gidiyirdun sen?

Doğum fiyatları gerçekten çok uçuk sanki biz değil doktor doğuruyor
Bende adanadayım normal 2300 sezeryan 2000 dediler bende diyorum sanki ben doğurmicam doktor hazır bana verecek diye doktor ayrı hastane ayrı fiyat nasıl oluyor doktor dışarıdan mı geliyor

Reactions: 114
Benimde sezeryan 3800 tl 1 gece kalınıyormuş ekstra bir durum olurda kalırsam gecelik 350 tl dediler

Ben iyi ki paket almisim 3400 e muayne dahil dogum falan para cikmicak cepten. Sizlerde paket imkani yok muydu?

Hiç duymadım canım çevremdeki hastanelerde yok. Daha önce doğum yapan arkadas yada akrabalardanda duymadım. Ama seninki çok uygunmuş. Ben bide her muayene icin 200tl ödüyorum. Geçen ay 250 oldu neyse biz 200den devam edicez.

Bende adanadayım normal 2300 sezeryan 2000 dediler bende diyorum sanki ben doğurmicam doktor hazır bana verecek diye doktor ayrı hastane ayrı fiyat nasıl oluyor doktor dışarıdan mı geliyor

Evet canım doktor dışardan gelince ayrı ayrı oluyor.

Bu da iyiymis aslinda, benim hastane istege bagli sezeryana 5000 dedi

Normal doğumda da +300 TL alınabiliyormuş ekstra bir sey olursa dediler. Artik agri kesici mi epidural mi tam bilmiyorum.

Bazı hastanelerde de ssvd ye çok para istiyorlarmış. Fiyatlar çok değişken...

Son düzenleme:
Allah odeme kolayligi versin canim

Adana da da normal sezeryan dan pahalı Manisa gibi. Istanbul dışında kimse normal doğuramasın mi istiyorlar nedir

O çok ender yaşanan komplike bir durumdur.
Tabi ama neyle karsilasiriz kim bilir. Bu da hic duymadigim bir seydi.
Arkadas normalde sezeryan anlasmisti tup bebekti zaten. Gununden onceki gece sancisi tutuyor ve gidince dogum baslamis diye normal doguma aliyorlar.
Hayirlisi diyelim kolay ve basit dogumlar olur insallah.

Bende paket aldım canım ama 5500 verdik 10 muayene tüm testler nst ler 2 gece refakatçi ile yatış falan topuk kanı bebek bakımı diyetisyen kontrolü falan bir sürü şey vardı. Zaten sadece doğum 3500 civarıydı bize daha mantıklı geldi paket. Memnunumda hala hastaneden de doktorumdan da.

Bugün eve yardımcı bi kadın geldi temizlik yapıyor. Daha once 2-3 kere gelmişti ama ben evde yoktum o zaman. İlk defa evdeyim ve ben oturuyorum o çalışıyor kendimi çok kötü hissediyorum ya. Evet bu onun işi para kazanıyor bu sayede ev gecindiriyor ama ben yinede çok kötü oldum. Sanırım alışık degilim. Biran once bitsede gitse diyorum

Bende biri calistigi icin rahatsizlik olmak yerine benim kadar iyi yapmiyorlar diyr rahatsiz oluyorum bu yuzden de ilk tasindigim bos ev haric hic temizlikci alamiyorum maalesef aslinda rahat olsam iyi olacak ama temizlikcinin ardindan benim tekrar temizlemisligim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…