- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.981
Bu da iyiymis aslinda, benim hastane istege bagli sezeryana 5000 dediNormal sezeryandan daha mi pahalıorada fiyatlar uygunmuş. Benim gittigim hastanede sezeryan 2400 normal 1900 suit oda istersen 170 TL fark ödüyorsun gece başına.
Doğurmayı geçtim hazır bebek veriyorlar sankiDoğum fiyatları gerçekten çok uçuk sanki biz değil doktor doğuruyor
Valla bunlar bile uygun geldi bana benim hastane 3500 istiyor sezeryan normal farketmez dedi doktorum disardan olinca mecbur en uygun fiyat buydu kabul ettimNormal sezeryandan daha mi pahalıorada fiyatlar uygunmuş. Benim gittigim hastanede sezeryan 2400 normal 1900 suit oda istersen 170 TL fark ödüyorsun gece başına.
Doğum fiyatları gerçekten çok uçuk sanki biz değil doktor doğuruyor
Bu da iyiymis aslinda, benim hastane istege bagli sezeryana 5000 dedi
Doğurmayı geçtim hazır bebek veriyorlar sanki
Ya sorma arkadas normal dogum yapmis ama plasentayi atamayinca ayrica ameliyata almislar. Ayrica bir ameliyat parasi vermis.Sormayın ya çok yüksek rakamlar. Hele bide allah korusun beklenmedik bir durum falan olsa altından kalkmak baya zor olacak. Ben doktora 2500 hastaneye 3750 diye konustum. Tabi hastaneler surekli zam yaptığı için insallah ben doğurana kadar yukselmez.
Ya sorma arkadas normal dogum yapmis ama plasentayi atamayinca ayrica ameliyata almislar. Ayrica bir ameliyat parasi vermis.
doktor dahil mi bu ücretlere ne kadar uygunmuş. Ankarada o kadar pahalı ki doğum ücretleri. Benim doğum yapacağım hastanede doktor hariç tek gece kalırsam 3.000 2 gece kalırsam 3.500 ödeyeceğim. Doktor da 3000-3500 civarı alıyor.
Cnm sezeryan 1100, normal 1400
Suit oda istersen 100 TL fark veriyorsun.
Hangi doktora gidiyirdun sen?
Bende adanadayım normal 2300 sezeryan 2000 dediler bende diyorum sanki ben doğurmicam doktor hazır bana verecek diye doktor ayrı hastane ayrı fiyat nasıl oluyor doktor dışarıdan mı geliyorDoğum fiyatları gerçekten çok uçuk sanki biz değil doktor doğuruyor
Ben iyi ki paket almisim 3400 e muayne dahil dogum falan para cikmicak cepten. Sizlerde paket imkani yok muydu?
Bende adanadayım normal 2300 sezeryan 2000 dediler bende diyorum sanki ben doğurmicam doktor hazır bana verecek diye doktor ayrı hastane ayrı fiyat nasıl oluyor doktor dışarıdan mı geliyor
Bu da iyiymis aslinda, benim hastane istege bagli sezeryana 5000 dedi
Ya sorma arkadas normal dogum yapmis ama plasentayi atamayinca ayrica ameliyata almislar. Ayrica bir ameliyat parasi vermis.
Allah odeme kolayligi versin canimHiç duymadım canım çevremdeki hastanelerde yok. Daha önce doğum yapan arkadas yada akrabalardanda duymadım. Ama seninki çok uygunmuş. Ben bide her muayene icin 200tl ödüyorum. Geçen ay 250 oldu neyse biz 200den devam edicez.
Evet canım doktor dışardan gelince ayrı ayrı oluyor.
Bende adanadayım normal 2300 sezeryan 2000 dediler bende diyorum sanki ben doğurmicam doktor hazır bana verecek diye doktor ayrı hastane ayrı fiyat nasıl oluyor doktor dışarıdan mı geliyor
Tabi ama neyle karsilasiriz kim bilir. Bu da hic duymadigim bir seydi.O çok ender yaşanan komplike bir durumdur.
Amin canım hepimize. Asıl masraflar zaten doğumla başlayacak. Bu hazirlik dönemi masrafları en azı aslında.Allah odeme kolayligi versin canim
Bende paket aldım canım ama 5500 verdik 10 muayene tüm testler nst ler 2 gece refakatçi ile yatış falan topuk kanı bebek bakımı diyetisyen kontrolü falan bir sürü şey vardı. Zaten sadece doğum 3500 civarıydı bize daha mantıklı geldi paket. Memnunumda hala hastaneden de doktorumdan da.Ben iyi ki paket almisim 3400 e muayne dahil dogum falan para cikmicak cepten. Sizlerde paket imkani yok muydu?
Bende biri calistigi icin rahatsizlik olmak yerine benim kadar iyi yapmiyorlar diyr rahatsiz oluyorumBugün eve yardımcı bi kadın geldi temizlik yapıyor. Daha once 2-3 kere gelmişti ama ben evde yoktum o zaman. İlk defa evdeyim ve ben oturuyorum o çalışıyor kendimi çok kötü hissediyorum ya. Evet bu onun işi para kazanıyor bu sayede ev gecindiriyor ama ben yinede çok kötü oldum. Sanırım alışık degilim. Biran once bitsede gitse diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?