- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.021
evet aynen sağlık ocağı mecbur sanırım ankaraya yolluyorlarmış 2 hafta sürüyor sonucun çıkmasını kızımda öyleydiKızlar ilk doğumumda topuk kanını özel hastanede aldırmıştım sonra sağlık ocağım yine aldı bizim almamız lazım diye.isterseniz sağlık ocağıyla konuşup ona göre aldırın hastanenizde.iki kere delmesinler yavrucakların ayaklarını.beni sağlık ocağından aradılar doğumdan sonra 5. gün topuk kanı alacağız diye
Bana sağlık ocağında ki hemsirem zaten topuk kanını ve hepatit aşısını hemen yaparlar 1 hafta sonra buraya gelince diğerlerini yaparız dediKızlar ilk doğumumda topuk kanını özel hastanede aldırmıştım sonra sağlık ocağım yine aldı bizim almamız lazım diye.isterseniz sağlık ocağıyla konuşup ona göre aldırın hastanenizde.iki kere delmesinler yavrucakların ayaklarını.beni sağlık ocağından aradılar doğumdan sonra 5. gün topuk kanı alacağız diye
Özel muayenehaneye gidiyorum doktor anlasmali oldugu hastanelerde dogum yaptiriyorBende adanadayım normal 2300 sezeryan 2000 dediler bende diyorum sanki ben doğurmicam doktor hazır bana verecek diye doktor ayrı hastane ayrı fiyat nasıl oluyor doktor dışarıdan mı geliyor
Ben diyetisyene gidebilirim. Gerci cok almadim hatta bu son haftalar vermisim maalesef. Zaten kilo vermek icin degil ama saglikli beslenmek adina gitmek istiyorum. Artik eskiden dedikleri gibi emziriyorsun cok ye diye bir sey olmadigini biliyoruz, en cok sut yapan sey su diyorlar.Hanımlar ben yavaştan kiloları ve lohusa dönemini takmaya başladım. Normal de tatlı pek sevmem ama bu sıralar bol yiyorum birde ödem var fazlaca. Doğumdan sonra da kendime hakim olmak istiyorum emziriyorum diye abartmak istemiyorum. Siz nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz? Birde herşey ya gaz yapar bebeğe diyorlar yada başka birşey korktum açıkcası
Evet bol bol su içmek lazım ve bende çok icmiyorum malesef ama dikkat edicez artıkBen diyetisyene gidebilirim. Gerci cok almadim hatta bu son haftalar vermisim maalesef. Zaten kilo vermek icin degil ama saglikli beslenmek adina gitmek istiyorum. Artik eskiden dedikleri gibi emziriyorsun cok ye diye bir sey olmadigini biliyoruz, en cok sut yapan sey su diyorlar.
Ben de hamileliğimde hiç kilo almam hep emzirirken alırım. bu sefer diyetisyen kontrolünde geçireceğim başarırım tutarım kendimi inşallah bakalım.Hanımlar ben yavaştan kiloları ve lohusa dönemini takmaya başladım. Normal de tatlı pek sevmem ama bu sıralar bol yiyorum birde ödem var fazlaca. Doğumdan sonra da kendime hakim olmak istiyorum emziriyorum diye abartmak istemiyorum. Siz nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz? Birde herşey ya gaz yapar bebeğe diyorlar yada başka birşey korktum açıkcası
Bende fazla kilo almadım yani hamilelik icin tam ideal kilo aldım ama takıyorum biraz e bide emzirirken alırsam naparım bilmiyorumBen de hamileliğimde hiç kilo almam hep emzirirken alırım. bu sefer diyetisyen kontrolünde geçireceğim başarırım tutarım kendimi inşallah bakalım.
Dikkat edersen almazsın. Ama emzirince benim elim ayağım çekiliyor başım dönüyor hemen bişeyler yiyesim geliyor. Bunlar da tatlı şeyler oluyor genelde tabi. Doğum kiloları 11-12 kilo kadar alınırsa 40 çıkmadan gidiyor zaten. Ben bunda 5 kilo aldım şimdiye kadar.Bende fazla kilo almadım yani hamilelik icin tam ideal kilo aldım ama takıyorum biraz e bide emzirirken alırsam naparım bilmiyorum
Ardından temizlemedim ama bende beğenmedim ve aşırı yavaştı. Bitek camları silmesi için çağırıyorumBende biri calistigi icin rahatsizlik olmak yerine benim kadar iyi yapmiyorlar diyr rahatsiz oluyorumbu yuzden de ilk tasindigim bos ev haric hic temizlikci alamiyorum maalesef aslinda rahat olsam iyi olacak ama temizlikcinin ardindan benim tekrar temizlemisligim var.
Benimde bir haftadır öyle bugün kontrolde söyledim doktora çok normal merak etme dedi. Doğum yaklaştıkça daha fazla olabilir hatta bacaklarında uyuşmada hissedebilirsin dediÇatı kemiklerimde ağrı var geceden beri. Otur kalk yaparken bile canım acıyorvar mı aynı ağrıları çeken normaldir dimi sona yaklaştık artık
Çatı kemiklerimde ağrı var geceden beri. Otur kalk yaparken bile canım acıyorvar mı aynı ağrıları çeken normaldir dimi sona yaklaştık artık
Genelde dahil olmuyor canım ama arayıp sor istersenKızlar birşey sormak istiyorum hastaneden dogum fiyatı aldık ama hiç sormadık bebek dogunca çocuk doktorunun kontrolü topu kanı için falan ekstra bir ücretmi ödiycez yoksa dogum fiyatına dahil mi
Zaten iki kere alınıypr canım ilk doğduğu gün ve 5. GünKızlar ilk doğumumda topuk kanını özel hastanede aldırmıştım sonra sağlık ocağım yine aldı bizim almamız lazım diye.isterseniz sağlık ocağıyla konuşup ona göre aldırın hastanenizde.iki kere delmesinler yavrucakların ayaklarını.beni sağlık ocağından aradılar doğumdan sonra 5. gün topuk kanı alacağız diye
Geçmiş olsun canım. Olmaz inşallah...Kızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
Ben oğlumda 65kiloyla hamile kalmistim 53kiloya düşmüştüm hemde baya yiye yiye hep süt oldu inşallah yine ayni olur . ama bu sefer daha dikkatli olmak istiyorum su zaten çok bol iciyorum şekersiz komposto bol bol gaz yapmayan çorbalar et balık idare edicez inşallah oğlumda gazdan çok çektim onlara dikkat edicem inşallahHanımlar ben yavaştan kiloları ve lohusa dönemini takmaya başladım. Normal de tatlı pek sevmem ama bu sıralar bol yiyorum birde ödem var fazlaca. Doğumdan sonra da kendime hakim olmak istiyorum emziriyorum diye abartmak istemiyorum. Siz nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz? Birde herşey ya gaz yapar bebeğe diyorlar yada başka birşey korktum açıkcası
Endişelenmemeye çalış canım senin moralinde çok önemli. İnşallah bişey olmazKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
Canım merak etme benimde açılmam var suyum normal çıktı yatış dahi vermedi doktor 2 hafta daha tutsak yeter dedi. Ciger gelistirici yapti magnezyum verdi bide haftada bir pruluton igne verdi onları yaptırıyorum. Inşallah 36 yı geçirsinlerde ddvamı cok önemli degilmisKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?