- 17 Ekim 2018
- 54
- 63
- 3
- 40
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.941
Benim oglumda da vardi. Gerci biz dogumdan sonra ogrendik cocuk dr muzdan. Kendiliginden kuculebiliyormus. 9 aylik oldugunda tekrar ultrasonda baktirmistik hic ilac kullanmadan kendiliginden normal sinirlara gelmisti. Hemen panik yapmayin. Kontrol ettirin cok ust sinirdaysa belki operasyona gerek olur. Ama dusuk bi ihtimal o daCanim benim detayli ultrasonda hafif bobrekde dolgunluk var demisti ama sinirdaydi. Erkek bebekte olabildigini soylemisti. Kendi doktoruma sordugumda hic onemsenecek boyutta degil demisti her gittigimde de soruyorum belki ben panik olmayim diye yine sinirdaysa da hic bisey yok gayet normal diyor. Benimde aklima takiliyor ama doktor da riske atmaz heralde bisey olsa soyler. Seninde belki buyutulcek bisey degildir bazi doktorlar daha evhamli olabiliyor sen boyutunuda bir sorsaydin.
Canım benimde baya şişkinligim var yüzümde elimde ama hiç geçmeyen bir şişlik kzııma hamileykende bu haftalarda şişmeye başlamıştım aama idrara çok çıkıyorum senin azalmışmıydı?
Günde 3 defa da adalat içiyorum 1 saat önce falan tansiyonum 15 9 çıktı başım çok agırıyor uzandım dinlendm limonlu au içtim 14 8 çıktı doktoruma mesaj attım hastaneye çagırdı sabah kontrolüm varfı bir sıkıntı yoktu niye böyle yükseldi anlamadm
Ayy ins banada dua et bacm bende dogurym kaynanadan kurtlym ins .
Amin inşallah :)Şimdi öyle yapıyoruz canım
Darısı sizleri olsun hayırlısıyla çok güzel duygulandım☺☺
Dogumdan sonra gitceksen pek görüşmicekseniz hiç kafaya takma canımCnm ben kavga ckmasn dye susuyrm bebek icin inan katlanyrm sonra gitcgm icin sabredyrm ama bana buluyr bir kulp ya cok zor ins hicbrniz yasamazsnz kizlar
Ahh neler yapti bilsen katlanyrm sabir sabir diyrm ins dr bugun bebek asagida kafasi dedi rahime yaknms bakalm belki suyum gelr belli olmaz :)Allah yardımcın olsun canım inşallah ☺ sabretmeye çalış geçiyor o günler
Aynen gitcm cnm ondn snra uzun sure gorsmk istemyrm zatenDogumdan sonra gitceksen pek görüşmicekseniz hiç kafaya takma canım
Maşallah canımKizlar kontrole gittim şükür her sey yolunda 3 kilo olmus oğlum.fl 7.3 çıktı biraz uzun olcak dedi dr normal icin beklicek ama kilosu 4ü gecerse sezeryana alirım dedi prolutonu bu haftada vurdurdum. Artık haftaya vurdurmana gerek yok dedi
aynısını bende almayı düşündüm canım =)Kızlar fikrinizi almak istiyorum.Siz doğum sonrasında doktorunuza ufak hediye çiçek çikolata vs. Alicakmisiniz. Ne düşünüyorsunuz. Ben orkide bide çikolata alsam diyorum ama karar veremedim. Düşündüğünüz biseyler var mı ?
Yarin tam 36 olcak canımMaşallah canımKaç hafta günlüktü oğluşun
Canim ben babylife firmasinda saklattim kordon kanini. Instagramda sayfalari mevcut. 2750 ilk ucreti. Her yil icin saklama ucreti olarak 100usd karsiligi tl para oduyorum. Dogumdan once dedigim gibi kan testi istiyorlar. Hepatit aids vs baska hastalik var mi diye. Varsa saklatamiyorsun. Dr na da haber veriyorsun cunku o kordon kanini aliyor dogum sirasinda. Ya da dr unla da gorusebilirsin konu ile ilgili. Cunku firmalar dr ile de iletisimde oluyorlar brosur vs birakiyorlar kartvizitleri oluyor.Kızlar @SupSuperMom A Aylindemirsaydam bana da bu konuda bilgi verir mısınız? Aradım aradım sayfalarca bulamadım konuyu. Maliyeti nedir bunun? Şartları nelerdir? Nereyi tavsiye ederdiniz siz? Netten bir form doldurmuştum ben dönmediler geri. Beni de yeşillendirin nolur
Cuma indirimine bakcam ben yarın muayenehanesine bi çikolata yaptiririm diye düşündüm kendinede bakcam artik biseyler :)Kızlar fikrinizi almak istiyorum.Siz doğum sonrasında doktorunuza ufak hediye çiçek çikolata vs. Alicakmisiniz. Ne düşünüyorsunuz. Ben orkide bide çikolata alsam diyorum ama karar veremedim. Düşündüğünüz biseyler var mı ?
Benim baya farketti son kontrolde 3300 dendi onceki kontrollerdede iri bi bebek olacak dediler 4 farkli dr hemen hemen ayni seyi soyledi ama 2850 dogdu sasirdik baya.Ama suyu cok fazlaydi dogum esnasinda baya yerlere su dokulduDoğum yapanlar bebeklerinizin kilolarıç ok farkettimi karnınızdaki ölçümlerle bize yazsanız olur mu :)
0
Benim baya farketti son kontrolde 3300 dendi onceki kontrollerdede iri bi bebek olacak dediler 4 farkli dr hemen hemen ayni seyi soyledi ama 2850 dogdu sasirdik baya.Ama suyu cok fazlaydi dogum esnasinda baya yerlere su dokuldu
İnşallah.allah razı olsun.inşallah herkes bebeğini sağlıkla alır kucağına.ben 14 sene ilk doğumumda bu kadar çok şeyler yoktu.nerdeyse hastaneye 3 yada 4 kere gitmiştim normal doğum yapmıştım.yeni zamanda teknolojidenmi artık yoksa yediğimiz içtiğimizden mi inanın kafam allak bullak oluyor.Benimde 2 gün önceki kontrolde 12 gün ileride çıktı 2 hafta sayılır. İdrar tahlili falan yaptı bişey çıkmadi ama açlık tokluk bakalım arada dedi. Bende yarın sağlık ocağında tokluk şekerime baktıracağım. Şu an 35 +1 im. Sizinde bişey çıkmaz inşallah sanmiyorum.
Sağol gülüm allah razı olsun.rabbim herkesin kini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.haklısın stres yapmamakta elde değil.rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsinCanım diyorum ya benim bebeğim de önde gidiyor. Kafası da büyük :) ama doktorum hiç korkutmadı beni çünkü ultrason yanıltabilir. Sen içini ferah tut. Stres herşeyi etkiliyor . İnşallah şekerin yokturdur olmazsa başka doktora da gidersin rahat olmaya çalış canım
Aynen katiliyorum valla o sutunuz gelsin diye ozellikle hastanede gogsunuzu acmadiginiz kimse kalmiyor.Bende dogumdan once yapmam emzirmem kimse yaninda kavga ederim diyordum ama gel gor ki o bi damla sut bosa akmasin diye neler neler yapiyorumKızlar bu kadar ince düşünmeyin yoksa lohusa depresyonunuz doğum sonrası depresyon olarak kalır, tecrube olarak konuşuyorum, ilk Bebeğim de dibine kadar yaşadım dediklerinizi sonuc depresyon oldu, süt nazari gibi şeylere de inanmayın kimsenin gözü değmesiyle süt gitmez, yabanci kadinlar her yerde herkesin icinde emziriyor sütlerimi kesiliyor. K.validenize kadar bu kadar ince düşünmeyin bence. Bebekleriniz onlarin torunu istemezler herhalde sütsüz kalsın.
Merhaba canim bende cerkezkoydeyim ozelmi dusunuyorsunmerhaba hanımlar bir şey sormak istiyorum daha çok yeni hamileliğim çerkezköyde oturuyorum iyi bir doktor onerebilirmisiniz
Amin canım cümlemizin inşallah. güzel haberlerini bekliyoruzSağol gülüm allah razı olsun.rabbim herkesin kini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.haklısın stres yapmamakta elde değil.rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?