2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim oglumda da vardi. Gerci biz dogumdan sonra ogrendik cocuk dr muzdan. Kendiliginden kuculebiliyormus. 9 aylik oldugunda tekrar ultrasonda baktirmistik hic ilac kullanmadan kendiliginden normal sinirlara gelmisti. Hemen panik yapmayin. Kontrol ettirin cok ust sinirdaysa belki operasyona gerek olur. Ama dusuk bi ihtimal o da

Bende bir an Da oldu şişligim o kadar iyidi ki hamileligim kilo almıyodum hamile gibi degildim 2 haftada şiştim sonunda dogum oldu. En son tansiyonum 14 10 gelmiş bir daha ölçmemişim 1 hafta sonra dogum yaptım. 17 12 ile doguma alındım. Çok dikkat edin. Bende şu an adalat içiyorum bir tane günde

Maşallah canım Kaç hafta günlüktü oğluşun

aynısını bende almayı düşündüm canım =)

Canim ben babylife firmasinda saklattim kordon kanini. Instagramda sayfalari mevcut. 2750 ilk ucreti. Her yil icin saklama ucreti olarak 100usd karsiligi tl para oduyorum. Dogumdan once dedigim gibi kan testi istiyorlar. Hepatit aids vs baska hastalik var mi diye. Varsa saklatamiyorsun. Dr na da haber veriyorsun cunku o kordon kanini aliyor dogum sirasinda. Ya da dr unla da gorusebilirsin konu ile ilgili. Cunku firmalar dr ile de iletisimde oluyorlar brosur vs birakiyorlar kartvizitleri oluyor.

Cuma indirimine bakcam ben yarın muayenehanesine bi çikolata yaptiririm diye düşündüm kendinede bakcam artik biseyler :)

0
Doğum yapanlar bebeklerinizin kilolarıç ok farkettimi karnınızdaki ölçümlerle bize yazsanız olur mu :)
Benim baya farketti son kontrolde 3300 dendi onceki kontrollerdede iri bi bebek olacak dediler 4 farkli dr hemen hemen ayni seyi soyledi ama 2850 dogdu sasirdik baya.Ama suyu cok fazlaydi dogum esnasinda baya yerlere su dokuldu

0

Benim baya farketti son kontrolde 3300 dendi onceki kontrollerdede iri bi bebek olacak dediler 4 farkli dr hemen hemen ayni seyi soyledi ama 2850 dogdu sasirdik baya.Ama suyu cok fazlaydi dogum esnasinda baya yerlere su dokuldu

Su fazlalığı olunca kilo ölçümleri doğru olmuyor daha kilolu imiş gibi çıkıyor ölçümler gercekten

İnşallah.allah razı olsun.inşallah herkes bebeğini sağlıkla alır kucağına.ben 14 sene ilk doğumumda bu kadar çok şeyler yoktu.nerdeyse hastaneye 3 yada 4 kere gitmiştim normal doğum yapmıştım.yeni zamanda teknolojidenmi artık yoksa yediğimiz içtiğimizden mi inanın kafam allak bullak oluyor.

Sağol gülüm allah razı olsun.rabbim herkesin kini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.haklısın stres yapmamakta elde değil.rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin

Aynen katiliyorum valla o sutunuz gelsin diye ozellikle hastanede gogsunuzu acmadiginiz kimse kalmiyor.Bende dogumdan once yapmam emzirmem kimse yaninda kavga ederim diyordum ama gel gor ki o bi damla sut bosa akmasin diye neler neler yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…