- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.921
Dün gittiğimde doktorum ultrasonu koymadan konuşmaya başlamıştı bakalım yüzünü görebilecekmiyiz çok aşağı indiyse göremeyebiliriz falan derken gördük iyi daha inmemiş bu haftada göreceğiz dedi ve kızımızı gördük demekki bu haftalarda görememek aşağı inmesi normalki doktor öyle bir beklentiye girdi son haftalar artık bebek kanala giriyormuş ve gözükmüyormuş yüzü bence seninki normal oğlumda çok erken kanala girdi 37+2 de doğdu erken de sayılmadı sağlıklıydıCnm sennde iyi rahime yakin 1 ,2 cm dedi dr sence dogum bu haftalardw mi olur ole olunca bebegn kafasi asagidayms ondn yuzunu goremedi bile dr
hayır değil.önce idrar ver bakalım ona göre 24 saatlik toplarsın dediBu 24 saatlik idrar değerleri mi
Cnm kizlarina laf geciremez anca bana bende susuyrm kirmak istemyrm kavga etmk istemyorum zaten sogm olsn 2 .hafta gidcm ondn istyrm ya dogum gelsin biran once ayrilaym kadnn yanndan esime dersm kavga ckar kaynanamla konsmyr daha beter olur diye susyrm rabbim sabr versn banaDoğurana kadar ordamısın?? Eğer öyleyse Allah sabır versin, köprüyü geçene kadar ayıya dayı dcen doğumdan sonra kendine gelir gelmez kaç ordanşaka biyanada bir anne gibi neden olmuyo bu kvler çokmu zor yaa hamile birine böyle laf sokmak nedir,anne adayları aksamı zor ediyor uyuycak uyku yok sabahı zor ediyor su kvlere Rabbim vicdan versin yaa vicdan bizde öyle nefret edilesi kaynana olmayz inşallah
Haklısın canim tansiyon ilacı vermedi bana dr odem ve protein kaçagi yok evde 3_4 saatte bi ölcup not almami istiyo. Şimdi ikinizde iyisiniz degil mi
Dr bakti cnm hic yuzunu goremedi baya asagida dedi dr normal istyrm diynce normale engel yok dedi iste kanama su felan gelrse hemen gel dedi bakalm cnm ins bende 37 dogururmda rahatlarm insDün gittiğimde doktorum ultrasonu koymadan konuşmaya başlamıştı bakalım yüzünü görebilecekmiyiz çok aşağı indiyse göremeyebiliriz falan derken gördük iyi daha inmemiş bu haftada göreceğiz dedi ve kızımızı gördük demekki bu haftalarda görememek aşağı inmesi normalki doktor öyle bir beklentiye girdi son haftalar artık bebek kanala giriyormuş ve gözükmüyormuş yüzü bence seninki normal oğlumda çok erken kanala girdi 37+2 de doğdu erken de sayılmadı sağlıklıydı
Süt içiyim en iyisi canım çok sagolCanim rennie sürüp yada gaviscon var mi? Nane kaynat ic. Onlar yoksa ılık süt yada leblebi ye. Yatıyorsan da başını yüksekte tut.
Seni iyi anlıyorum canim insanin yaninda ona destek veren birinin olmaması kötü bi durum ama sen ne kadar kafaya takarsan o kadar buyur soyledikleri ve senin üzüldüğünü gördükçe dahada fazla laf söyler o yuzden sen keyfine bak hiç takilma cevap alamayinca kendi kendine dert ederIns cnm kaynanamlaym esim yanmda da degil iyice bunaldm arrk ondan dogsun istyrm kalbme gore olsa gelrde iste daha var demekki gelmiyor kizim :) esim yanmda olsa dayanrdm ama esimde yok kaynanamda durmadn laf sokuyr bana susuyrm ondn morlm cok bozk cnm(
Doğurana kadar ordamısın?? Eğer öyleyse Allah sabır versin, köprüyü geçene kadar ayıya dayı dcen doğumdan sonra kendine gelir gelmez kaç ordanşaka biyanada bir anne gibi neden olmuyo bu kvler çokmu zor yaa hamile birine böyle laf sokmak nedir,anne adayları aksamı zor ediyor uyuycak uyku yok sabahı zor ediyor su kvlere Rabbim vicdan versin yaa vicdan bizde öyle nefret edilesi kaynana olmayz inşallah
Zaten artk acmicam agzmi suscam bebegmi dusnyrm kiyafetlerine bakyrm o kadni takmamaya clascm cnm evmi istedgi gbi duzenledi sirf karsmadm sonra bana laf soler kendi istedgi gbi hersyi yapti yine yaranamadm kaynanamaSeni iyi anlıyorum canim insanin yaninda ona destek veren birinin olmaması kötü bi durum ama sen ne kadar kafaya takarsan o kadar buyur soyledikleri ve senin üzüldüğünü gördükçe dahada fazla laf söyler o yuzden sen keyfine bak hiç takilma cevap alamayinca kendi kendine dert eder
Iyi bari canim sevindim cünkü tehlikeli bi durum tansiyon şimdi bol bol o 35 haftanin hasretini giderin :)Bende ayaklarım yüzüm gözüm bir an Da şişmişti bende sürekli tansiyon takibi yapıyordum evde en son 1 kasımda ölçüyüm bırakmışım sonra sancılarım oldu böbreklerimde idrar çıkışım azaldı idrar tahliliverince ortaya çıktı hemen aldılar bebegimi. Çok şükür iyiz evimizdeyiz bakalım tansiyon için ilaç kullanıyorum hiç ölçmüyorum korkumdan da
Hummey cnm oglusun cok tatli masallah nasl alistn mi artk :)
Canım benimde baya şişkinligim var yüzümde elimde ama hiç geçmeyen bir şişlik kzııma hamileykende bu haftalarda şişmeye başlamıştım aama idrara çok çıkıyorum senin azalmışmıydı?Bende ayaklarım yüzüm gözüm bir an Da şişmişti bende sürekli tansiyon takibi yapıyordum evde en son 1 kasımda ölçüyüm bırakmışım sonra sancılarım oldu böbreklerimde idrar çıkışım azaldı idrar tahliliverince ortaya çıktı hemen aldılar bebegimi. Çok şükür iyiz evimizdeyiz bakalım tansiyon için ilaç kullanıyorum hiç ölçmüyorum korkumdan da
Galiba hata bizlerde birazda ne çirkef insanlar var açiyo agzini yumuyo gözünü kv öve öve bitiremiyo biz sessiz kaldikça tepemize cikiyolarZaten artk acmicam agzmi suscam bebegmi dusnyrm kiyafetlerine bakyrm o kadni takmamaya clascm cnm evmi istedgi gbi duzenledi sirf karsmadm sonra bana laf soler kendi istedgi gbi hersyi yapti yine yaranamadm kaynanama
Kiz benim gorumcm evlenck digeri yeni evlendi kizlari esya alr agzni acmaz dun kizida esyalarni gosterdi benim istedgm moblyayi alms kizina lafni gecremedi kizi bagrdi sustu ama benim hersymi kendisi secti istedgm gbi alamadm hicbrsyi untmcm ama iste kizina gecrmez anca bana geline allah buyuk ne dyimKendi öz kızı degiliz vicdan yapacakmış degiller ya işte. Ben de hamileligimde de dogumda da çok çektim en son seninle kızın var ettigini bul dedim. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın heleki benim annem hayata degil.
Ayy ins banada dua et bacm bende dogurym kaynanadan kurtlym ins .Çok şükür alıştık canım ya mama veriyordum bugün kestim hep beni emdi uyudu. Doyamıyoruz eşimle sevmelere darısı size tez zamanda çok güzel bir duygu Minik bir yavrunun size baglı olması ☺☺☺
Hayırlısı ne zamansa öyle olsun diye dua et canımDr bakti cnm hic yuzunu goremedi baya asagida dedi dr normal istyrm diynce normale engel yok dedi iste kanama su felan gelrse hemen gel dedi bakalm cnm ins bende 37 dogururmda rahatlarm ins
Cnm ben kavga ckmasn dye susuyrm bebek icin inan katlanyrm sonra gitcgm icin sabredyrm ama bana buluyr bir kulp ya cok zor ins hicbrniz yasamazsnz kizlarGaliba hata bizlerde birazda ne çirkef insanlar var açiyo agzini yumuyo gözünü kv öve öve bitiremiyo biz sessiz kaldikça tepemize cikiyolar
Canim benim de idrarda şeker cikmisti dr yanlis bu dedi sende seker olamaz baktik zaten aclik tokluk dedi sonra tekrar tahlil yapildi iidrarda seker negatif cikti. Yani o tahliller de yanlis olabiliyorİdrarımda şeker çıktı şimdi yarın açlık tokluğa bakacak.kafası büyük iri bebek dedi.ya ben anlamıyorum bu doktorları.içime kurt düşürdü.anormal bir durum mu acaba anlamadım.sabaha kadar heyecandan stresten doğurmasam bari.z
Iyi bari canim sevindim cünkü tehlikeli bi durum tansiyon şimdi bol bol o 35 haftanin hasretini giderin :)
Iyi bari canim sevindim cünkü tehlikeli bi durum tansiyon şimdi bol bol o 35 haftanin hasretini giderin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?