- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.901
Bence biraz daha beklesin 38 bitsinDogsun istiyorum cnm artkondan olablr ama dr dedi 1 cnm felan var dedi asagida kafasi dedi yuzu bile gozukmedi
Ins cnm kaynanamlaym esim yanmda da degil iyice bunaldm arrk ondan dogsun istyrm kalbme gore olsa gelrde iste daha var demekki gelmiyor kizim :) esim yanmda olsa dayanrdm ama esimde yok kaynanamda durmadn laf sokuyr bana susuyrm ondn morlm cok bozk cnmBence biraz daha beklesin 38 bitsinama iyi büyümüş içerde büyük ihtimalle süttün çok yariycak öyle derler yani sağlıklı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Bence çok iyi maşallah bende dün gittim 36+2 2.750Kizlar 36+4 bugun kontrole gittik bebek 2810 gram iyimi sizce ve dr dedi bebegn kafasi asagidayms rahime yakinmis bebek bir hafta sonra gel dedi sizce dogum yaklasmsym
34+1im bugun doktor haftada 150-200 gram arasi alir en az dedi. 38den once dogmasini istemiyormus.Kilosu çok iyi canım maşallah inşallah az daha durur
Banada her hafta idrar tahlili veya baska tahliller yaptiriyo simdi gene 14 cikti anlamadimki saglik ocaginda eczanede evde olcuyorum hep 12 falan cikiyo ortalama :)Ya evet bende aynen böyleydim evde hep normal cıkıyodu doktorda 14-15 en son artık 32.haftada 15-11 cıkınca doktor idrar tahlili istedi protein kaçağı var mı diye ve tansiyon hapı yazdı günde 1 tane kullanıyorum gebelik zehirlenmesine karşı önlem alalım dedi. Protein kaçağı çıkmadı ama yine de kullanıyorum hala.
Cnm sennde iyi rahime yakin 1 ,2 cm dedi dr sence dogum bu haftalardw mi olur ole olunca bebegn kafasi asagidayms ondn yuzunu goremedi bile drBence çok iyi maşallah bende dün gittim 36+2 2.750
Bende bebişle ziyarete gitmek istiyorum. Çiçek götürürüm yeterli diye düşünüyorumKızlar fikrinizi almak istiyorum.Siz doğum sonrasında doktorunuza ufak hediye çiçek çikolata vs. Alicakmisiniz. Ne düşünüyorsunuz. Ben orkide bide çikolata alsam diyorum ama karar veremedim. Düşündüğünüz biseyler var mı ?
ben idrar verdim de bi şey anlamadım dr.uma da gitmedim daha sen anlarsın büyük ihtimal canım.protein spot idrar 13,93, kreatinin 68,89 çıktıYa evet bende aynen böyleydim evde hep normal cıkıyodu doktorda 14-15 en son artık 32.haftada 15-11 cıkınca doktor idrar tahlili istedi protein kaçağı var mı diye ve tansiyon hapı yazdı günde 1 tane kullanıyorum gebelik zehirlenmesine karşı önlem alalım dedi. Protein kaçağı çıkmadı ama yine de kullanıyorum hala.
Muz ye canım bana iyi geliyorKızlar midem delincek nerdeyse çok agrıyo soda içtim ama geçmedi ne yapabilirm
dogurdun dogurcan az kalmis hamile halinle kaynana da laf sokma derdin miIns cnm kaynanamlaym esim yanmda da degil iyice bunaldm arrk ondan dogsun istyrm kalbme gore olsa gelrde iste daha var demekki gelmiyor kizim :) esim yanmda olsa dayanrdm ama esimde yok kaynanamda durmadn laf sokuyr bana susuyrm ondn morlm cok bozk cnm(
Bu 24 saatlik idrar değerleri miben idrar verdim de bi şey anlamadım dr.uma da gitmedim daha sen anlarsın büyük ihtimal canım.protein spot idrar 13,93, kreatinin 68,89 çıktı
Canim rennie sürüp yada gaviscon var mi? Nane kaynat ic. Onlar yoksa ılık süt yada leblebi ye. Yatıyorsan da başını yüksekte tut.Kızlar midem delincek nerdeyse çok agrıyo soda içtim ama geçmedi ne yapabilirm
Banada her hafta idrar tahlili veya baska tahliller yaptiriyo simdi gene 14 cikti anlamadimki saglik ocaginda eczanede evde olcuyorum hep 12 falan cikiyo ortalama :)
Haklısın canim tansiyon ilacı vermedi bana dr odem ve protein kaçagi yok evde 3_4 saatte bi ölcup not almami istiyo. Şimdi ikinizde iyisiniz degil miBen bu yüzden erken dogum yaptım arkadaşlar çok dikkat edin tansiyon protein kaçagı bide ödem 3 ü bir gebelik zehirlenmesi ile alakalı . 35 haftalık dogdu ogluşum tansiyon için ilaç kullanın mutlaka
Cnm sorma bugun dyr ben esimi kendim giydirirdim bakardm sen oglma bakamadn nasl sinrlendm bu lwfna dedm sen nerden blysn anne dedim ben oglnn corabni ble ben gydryrdm inann dikkat ble edyrm cok zoruma gitti demesi dedim nerden blysn anne dedim giydrdgmi susuyrm bana yuklenysn dedm sonra agzmi acmadm kiz en basndan beri evime gelmk icin cldryrdu esyalrida istedgi gbi aldi benim istedgmi almadi bak kizlari istedgi gbi alyr laf etmiyor elin kiziyiz yadogurdun dogurcan az kalmis hamile halinle kaynana da laf sokma derdin mi
sen de laf sok altta kalma.buyukse buyuklugunu bilsin
Canim şu halinle ne lafi sokuyor? Duyma görme sen de. Yok mu ayrı Oda? Ağrım var de yat. Tak kulağına bir kulaklık yada bir kitap oku oyala kendini. O da olmadı hayal kur. Içinde büyütme kaynanani.Ins cnm kaynanamlaym esim yanmda da degil iyice bunaldm arrk ondan dogsun istyrm kalbme gore olsa gelrde iste daha var demekki gelmiyor kizim :) esim yanmda olsa dayanrdm ama esimde yok kaynanamda durmadn laf sokuyr bana susuyrm ondn morlm cok bozk cnm(
Doğurana kadar ordamısın?? Eğer öyleyse Allah sabır versin, köprüyü geçene kadar ayıya dayı dcen doğumdan sonra kendine gelir gelmez kaç ordanIns cnm kaynanamlaym esim yanmda da degil iyice bunaldm arrk ondan dogsun istyrm kalbme gore olsa gelrde iste daha var demekki gelmiyor kizim :) esim yanmda olsa dayanrdm ama esimde yok kaynanamda durmadn laf sokuyr bana susuyrm ondn morlm cok bozk cnm(
Cnm salon tek suan yaniyor dogalgaz mecburi kalyrm diger yerler soguk cnm susuyrm bana laf atck buluyr esimede dersm sknti biliyrm annesyle konsmyr kavga eder etmesinler dye beklyrm dogmu ondn dyrm dogm olsn da doniyim evmeCanim şu halinle ne lafi sokuyor? Duyma görme sen de. Yok mu ayrı Oda? Ağrım var de yat. Tak kulağına bir kulaklık yada bir kitap oku oyala kendini. O da olmadı hayal kur. Içinde büyütme kaynanani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?