- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.961
Evet malesef hergün farklı bişey çıkıyor artık. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.İnşallah.allah razı olsun.inşallah herkes bebeğini sağlıkla alır kucağına.ben 14 sene ilk doğumumda bu kadar çok şeyler yoktu.nerdeyse hastaneye 3 yada 4 kere gitmiştim normal doğum yapmıştım.yeni zamanda teknolojidenmi artık yoksa yediğimiz içtiğimizden mi inanın kafam allak bullak oluyor.
Allah razı olsun.içimizi rahatlatan insanların olması ne güzel.insan biran korkuyor.bir haftada kilosunun aşırı çıkması beni ürküttü.daha doğrusu insan bebeğim acaba şeker hastasımı diye korkuyor.rabbim onları bize bağışlasın.acılarını asla göstermesin.sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallahBebeğin gelişiminin ileride olması kötü birşey değil aksine guzel beslendiği ve gelsitiginin göstergesidir. Ayrıca içinde bulunduğun hafta doğum haftanı etkilemez sadece bebegin boy ve ozellikle kilosuna bağlı olarak sadece dogum seklini etkiler. Kafa buyuklugu ve karin çapı genişliği de doğum şeklini etkiler. Kafani karistitmana gerek yok. Sen şuan hala 36. Haftandasın endişelenme. Sorun olsa zaten söylerdi doktorun. Bak ne güzel beslemişsin bebisi diye düşünmelisin.
Haa bu demek değil ki normal doğum yapamazsın tabi ki yaparsın 5kg normal doğum yapan birçok insan var. Eskiden sezeryan mi varmış Ayrıca?
Çatı muayenende durumun netlesir. Oda yakinda yapilir zaten.
İnşallah benimde öyle olur.yarın herşey belli olacak inşallah.doğuma yakın şeker çıkması kafa karıştırıcı.şeker yüklamamda şeker çıkmamıştı.Minanur18 sana yazdım ama nedense alıntı olmadi
Biri 39du diğeri 40 haftayı geçmişti. Son adete göre. Her ikisi de kendisi geldi suni sancı falan almadim
Aman iyi bari cnm zaten doktorumda bisey olmadigini soyluyorda annelik iste . Icim rahatladi sagolBenim oglumda da vardi. Gerci biz dogumdan sonra ogrendik cocuk dr muzdan. Kendiliginden kuculebiliyormus. 9 aylik oldugunda tekrar ultrasonda baktirmistik hic ilac kullanmadan kendiliginden normal sinirlara gelmisti. Hemen panik yapmayin. Kontrol ettirin cok ust sinirdaysa belki operasyona gerek olur. Ama dusuk bi ihtimal o da
İnşallah yarın benimde çıkmaz.acaba şeker çıkmaması için birşey yapmalımıyımCanim benim de idrarda şeker cikmisti dr yanlis bu dedi sende seker olamaz baktik zaten aclik tokluk dedi sonra tekrar tahlil yapildi iidrarda seker negatif cikti. Yani o tahliller de yanlis olabiliyor
Sabırlısın canım valla böyle birinin evinde kimse birgün bile kalmaz Rabbim sabrını arttırsın..Cnm kizlarina laf geciremez anca bana bende susuyrm kirmak istemyrm kavga etmk istemyorum zaten sogm olsn 2 .hafta gidcm ondn istyrm ya dogum gelsin biran once ayrilaym kadnn yanndan esime dersm kavga ckar kaynanamla konsmyr daha beter olur diye susyrm rabbim sabr versn bana
Ama hele bi anne deme ! Öz anne muamelesi istiyorlar amaa?? Gerçekten her kaynana aynı değil ama bazıları var melek,melek, bazılarıda tam bir lanet !! Allah seni muhtaç etmesin öyle kaynanaya canım inşallahKendi öz kızı degiliz vicdan yapacakmış degiller ya işte. Ben de hamileligimde de dogumda da çok çektim en son seninle kızın var ettigini bul dedim. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın heleki benim annem hayata degil.
Canım sen sorunca kendi tahlilime baktım da benimkinde negatif yazıyor yani referans değeri falan direkt negatif diye gözüküyor bir rakam aralığı yok. Yardımcı olamadım kusura bakmaben idrar verdim de bi şey anlamadım dr.uma da gitmedim daha sen anlarsın büyük ihtimal canım.protein spot idrar 13,93, kreatinin 68,89 çıktı
Bu sonuçlar idrar toplayarak mı çıktı canım.ben idrar verdim de bi şey anlamadım dr.uma da gitmedim daha sen anlarsın büyük ihtimal canım.protein spot idrar 13,93, kreatinin 68,89 çıktı
En iyisini yaparsın takma kimseyi herkesin terbiyesi farklı insaların laflarına göre çocuk büyütülmez eşin ne kadar şimdiden böyle yaparız dese de kıyamaz emin ol anne babanın evladından beklediği tek şey saygıdır onu sağladı mı daha ne olsun hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar biz bir şekilde büyütecez zor olduğunu zaten biliyoruz kimsenin akıl vermesine gerek yok uyuyamazsın diyenlere de kızıyorum ne yani bilsem ne değişecekki onu yaşamam gerek hazırlıklı olunmuyor bu duruma hem belki uyuyacak ne bileyim belki uslu bir bebek olacak kötüyü çağırmak niye güzel düşünelim güzel olsun ben buna çok inanıyorum neye inanırsan öyle olmaya başlıyor bence çok akıllı çok uslu çok sağlıklı bebişlerimiz olacak öyle de oldu çoluk şükür diyip geçelim :)kesinlikle malesef onun bunun lafini takmicam desek te icten ice takiyoruz.gercekten biraz gamsiz bi insan olmayi cok isterdim.
ve kesinlikle ben de kendkmi hep hamileden ziyade yatalak bi hasta olarak gordum bazen dayanamayip neden ben diyerek isyan etsem de haberlerde nette daha kotu hastaliklarla cebellesenkeri gordukce hamd ettim.cok dua ettim bende icimden.ben bunlara dayanamazken ustelik sonucu guzel biticek insallah bebegimi kucagima alicam ama nice hastalar var yillardir ugrasiyo dertlerinin dermani yok Rabbim kat kat yardimcilari olsun dedim kizdim kendime bazen isyan ettigim icin
insallah gunahlarimiza kefaret olsun.
ciddem agrilarim da var ama onlari hic ama hic takmiyorum midem kadar beni hic bisey uzmedi hamilelikte.bebegimi de strese soktum kendim stresli oldugum icin.guya bebegime kotu etki etmesin doye hamileligin tadini cikartcaktim ama artik 2.5 hafta sonraya sakladim dogsun telafi edicem insallah.zaten hamileligimiz hep stresli gecti disarda gezip tozamadik desarj olamadik.lohusa depresyonuna girmicem insallah izin vermicem buna.annem bile 40 gun cikma disari dese de hic de valla cikicam giydircem kalinca bebisi gezicem diyorum.kimse umrumda olmicak.insanlar konusur konusur gider.gercekten takmicam.onlar konustuklaro zmn bebegimle daha cok ilgilencem.cunku bu gunleri bi daha yasamicaz hemencik buyucekler cnm.uykusuzlugu da alistik ne de olsa saat basi tuvalete kalkiyoruz.bh sefer de saat basi emzirmek icin kalkicaz.
ama insallah eslerimiz bu konuda destek olur bize.en azindan mesela eslerimiz ise gidiyo sustur şu cocugu tarzinda olmaz insallah.bazen esim simdiden soyle yetistirelim boyle yetistirelim soyle yapma etme diyo da demekle olmuyo ki.bebek bu robot degil neticede.eskm cok kariscakmis gibi geliyo.valla dedim cok karisma bana cok tartisiriz bak depresyona sokma beni dedim.insallah yasamayiz boyle sıkıntilar.
Yok cnm bana da son ay azalır demişti dr ama daha çok oldu geçen ay yemekten sonra bi kere içerdim ekşime olmazdı şimdi 2 bazen 3 kere içiyorum yemek sonrası ama yine yanma gelmiyor en çok bu nedenden ötürü artık doğmak istiyorum benim hamilelik öncesi de vardı ama böyle değildi reflüm şuan sürekli ilaç içer oldum gaviscon aldım ben tadı çok iğrençti midemi bulandırıyordu rennie iyi geliyor ama aylık 6 8 tane yazdırıyorum ay bitmeden kutular bitiyor ücretle alıyorum okadar çok içiyorum yani zararı yok diyorlar ama ilaç olmazsa ben hiç uyuyamam mecburum içmeye Allah’a emanet yavrularımızYatırır artı reflu var bende. Gebelikle beraber ortaya cikti canim. Son haftalarda hafifler bebek asagi indikce dedi dojtorum ama aksine artti daha da. Gerci inmemisti en son 2 hafta önce bebek aşağı. Göbeğim de hala yukarda mesela şuan inmemiştir diyorum. Ama mahvediyor beni su mide.
Gaviscon içiyorum o biraz rahatlatıyor ama tadı berbat. Bir de ilaç var ama onu hiç kullanmadım adını unuttum bakarım.
O hickiriklar doguncada devam ediyor.Benimki gunde 4 5 kez en az 5er dakika hickirirdi simdi o kadar uzun olmasada devam ediyorHemen hemen her gün :) yemek yerken yada yemekten sonra hıçkırınca çok tatlı oluyor demi
Ama hele bi anne deme ! Öz anne muamelesi istiyorlar amaa?? Gerçekten her kaynana aynı değil ama bazıları var melek,melek, bazılarıda tam bir lanet !! Allah seni muhtaç etmesin öyle kaynanaya canım inşallah
Maşallah canım :) Aa batımız aynı durumun nasıl sancı vs var mı?O hickiriklar doguncada devam ediyor.Benimki gunde 4 5 kez en az 5er dakika hickirirdi simdi o kadar uzun olmasada devam ediyor
Canım Bende düşündüm hatta bebeği kontrole götürünce hem ziyaret etmiş oluruz hemde teşekkür hediyesini götürür foto çekeriz dedimKızlar fikrinizi almak istiyorum.Siz doğum sonrasında doktorunuza ufak hediye çiçek çikolata vs. Alicakmisiniz. Ne düşünüyorsunuz. Ben orkide bide çikolata alsam diyorum ama karar veremedim. Düşündüğünüz biseyler var mı ?
cnm sen evlendin koca aldin kendine evlatlik almadin kiCnm sorma bugun dyr ben esimi kendim giydirirdim bakardm sen oglma bakamadn nasl sinrlendm bu lwfna dedm sen nerden blysn anne dedim ben oglnn corabni ble ben gydryrdm inann dikkat ble edyrm cok zoruma gitti demesi dedim nerden blysn anne dedim giydrdgmi susuyrm bana yuklenysn dedm sonra agzmi acmadm kiz en basndan beri evime gelmk icin cldryrdu esyalrida istedgi gbi aldi benim istedgmi almadi bak kizlari istedgi gbi alyr laf etmiyor elin kiziyiz ya
Canım adet tarihin baz alınır bence ama bebeğin sürpriz yapıp erken de gelebilir veya yerini sevip son güne kadar kalmakta isteyebilir. Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin..Allah razı olsun.lakin şimdi geldik doktordan idrarımda şeker çıktı.yarın yeniden kan verecem doktor sonradan şeker hastalığı çıkmış olabilir dedi.bir haftada 1 kilo alması beni açıkçası çok şaşırttı.şimdi ben ultrosana göremi doğum yapacam yoksa adetime göremi.
insallah insallah cnmEn iyisini yaparsın takma kimseyi herkesin terbiyesi farklı insaların laflarına göre çocuk büyütülmez eşin ne kadar şimdiden böyle yaparız dese de kıyamaz emin ol anne babanın evladından beklediği tek şey saygıdır onu sağladı mı daha ne olsun hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar biz bir şekilde büyütecez zor olduğunu zaten biliyoruz kimsenin akıl vermesine gerek yok uyuyamazsın diyenlere de kızıyorum ne yani bilsem ne değişecekki onu yaşamam gerek hazırlıklı olunmuyor bu duruma hem belki uyuyacak ne bileyim belki uslu bir bebek olacak kötüyü çağırmak niye güzel düşünelim güzel olsun ben buna çok inanıyorum neye inanırsan öyle olmaya başlıyor bence çok akıllı çok uslu çok sağlıklı bebişlerimiz olacak öyle de oldu çoluk şükür diyip geçelim :)
yanlış yazmisim canım istanbul çekmeköy benimMerhaba canim bende cerkezkoydeyim ozelmi dusunuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?