2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet malesef hergün farklı bişey çıkıyor artık. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.

Allah razı olsun.içimizi rahatlatan insanların olması ne güzel.insan biran korkuyor.bir haftada kilosunun aşırı çıkması beni ürküttü.daha doğrusu insan bebeğim acaba şeker hastasımı diye korkuyor.rabbim onları bize bağışlasın.acılarını asla göstermesin.sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah

Minanur18 sana yazdım ama nedense alıntı olmadi

Biri 39du diğeri 40 haftayı geçmişti. Son adete göre. Her ikisi de kendisi geldi suni sancı falan almadim
İnşallah benimde öyle olur.yarın herşey belli olacak inşallah.doğuma yakın şeker çıkması kafa karıştırıcı.şeker yüklamamda şeker çıkmamıştı.

Aman iyi bari cnm zaten doktorumda bisey olmadigini soyluyorda annelik iste . Icim rahatladi sagol

İnş
Canim benim de idrarda şeker cikmisti dr yanlis bu dedi sende seker olamaz baktik zaten aclik tokluk dedi sonra tekrar tahlil yapildi iidrarda seker negatif cikti. Yani o tahliller de yanlis olabiliyor
İnşallah yarın benimde çıkmaz.acaba şeker çıkmaması için birşey yapmalımıyım

Sabırlısın canım valla böyle birinin evinde kimse birgün bile kalmaz Rabbim sabrını arttırsın..

Ama hele bi anne deme ! Öz anne muamelesi istiyorlar amaa?? Gerçekten her kaynana aynı değil ama bazıları var melek,melek, bazılarıda tam bir lanet !! Allah seni muhtaç etmesin öyle kaynanaya canım inşallah

ben idrar verdim de bi şey anlamadım dr.uma da gitmedim daha sen anlarsın büyük ihtimal canım.protein spot idrar 13,93, kreatinin 68,89 çıktı
Canım sen sorunca kendi tahlilime baktım da benimkinde negatif yazıyor yani referans değeri falan direkt negatif diye gözüküyor bir rakam aralığı yok. Yardımcı olamadım kusura bakma Doktoruna gösterebildin mi ne dedi?

En iyisini yaparsın takma kimseyi herkesin terbiyesi farklı insaların laflarına göre çocuk büyütülmez eşin ne kadar şimdiden böyle yaparız dese de kıyamaz emin ol anne babanın evladından beklediği tek şey saygıdır onu sağladı mı daha ne olsun hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar biz bir şekilde büyütecez zor olduğunu zaten biliyoruz kimsenin akıl vermesine gerek yok uyuyamazsın diyenlere de kızıyorum ne yani bilsem ne değişecekki onu yaşamam gerek hazırlıklı olunmuyor bu duruma hem belki uyuyacak ne bileyim belki uslu bir bebek olacak kötüyü çağırmak niye güzel düşünelim güzel olsun ben buna çok inanıyorum neye inanırsan öyle olmaya başlıyor bence çok akıllı çok uslu çok sağlıklı bebişlerimiz olacak öyle de oldu çoluk şükür diyip geçelim :)

Yok cnm bana da son ay azalır demişti dr ama daha çok oldu geçen ay yemekten sonra bi kere içerdim ekşime olmazdı şimdi 2 bazen 3 kere içiyorum yemek sonrası ama yine yanma gelmiyor en çok bu nedenden ötürü artık doğmak istiyorum benim hamilelik öncesi de vardı ama böyle değildi reflüm şuan sürekli ilaç içer oldum gaviscon aldım ben tadı çok iğrençti midemi bulandırıyordu rennie iyi geliyor ama aylık 6 8 tane yazdırıyorum ay bitmeden kutular bitiyor ücretle alıyorum okadar çok içiyorum yani zararı yok diyorlar ama ilaç olmazsa ben hiç uyuyamam mecburum içmeye Allah’a emanet yavrularımız

Ama hele bi anne deme ! Öz anne muamelesi istiyorlar amaa?? Gerçekten her kaynana aynı değil ama bazıları var melek,melek, bazılarıda tam bir lanet !! Allah seni muhtaç etmesin öyle kaynanaya canım inşallah

Valla ben hiç anne gibi seven bir kayınvalide görmedim vardır belki bilemem ☺☺☺ ama bize dek gelmedi benimki türünün son örnegi eminim. Eşimle tartışırlar beni suçlar dolduryosun diye hiç agzımı açmam eşim kendi kavga eder ama o beni suçlar otomatikmen suçlu benüm ☺

Canım Bende düşündüm hatta bebeği kontrole götürünce hem ziyaret etmiş oluruz hemde teşekkür hediyesini götürür foto çekeriz dedim

cnm sen evlendin koca aldin kendine evlatlik almadin ki
aynen boyle dicektin sen yanlis demissim cnm.ne demek corabini giydirmek kalksin giysin töbe ya..
o kadr is güc yapiyoruz yemekler camasir bulasik bebek...corap giydirmeyi birak bize ev islerinde yardim etmeleri lazim.
evlendik biz hayati paylasmak icin.hizmetci olmak icin evlenmedik.
aman soyle valla hak ediyo boyleleri hic susma.sustukca tepene cikar.konussun dursun.hamile halimle bana laf sokup durma de.

Canım adet tarihin baz alınır bence ama bebeğin sürpriz yapıp erken de gelebilir veya yerini sevip son güne kadar kalmakta isteyebilir. Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin..

insallah insallah cnm
zaten uykusuz geceler yasacamizi bilerek cocuk istedik heralde kimse demiyo zaten eski duzenimiz olcak diye bosuna agizlarini yoruyorlar :)
esim cok karisiyo simdiden valla insallah bebek olunca degisir de anlar herseyin oyle kolay olmadigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…