2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ne alcaksın canim çiçek falan mı? Çok süslü bi doktorum var başka bişey alsam kesin beğenmez bende çiçekte karar kıldım :))
Çikolata veya tatlı alırım sanırım :) hem ordaki personel de yemiş olur. Saksı çiçekte mantıklı olur

Ayy aynı benimkiler benimde aynısı oldu kayınvalidem güya bana bakmaya geldi evimi bile süpürmedi silmeden gitti. Kayınpederimde onla birlikte burayı bekledi emzirmeme bile karıştı odama alıp gittim çocıgumu yanıma getir diye emir veriyor bide bana çocıgumun bana ihtiyacı var size degil dedim baya laf soktum uzun sürekli gelmezler gibi ☺☺☺

Kaynbabam allahtan evnde aslnda oraya cagryrdu ben istemedm rahat edemyrm iki buklum oluyrm cnm dogsada gitseler artk rahatlasak

Yok yok benimki her işi yapıyor sessizdir bana hiç laf söylemez. Kayınpederimin varlığından şikayetçiyim ben

Kizlar trk tek alinti yapamadim hepinizden allah razi olsun dualariniz icin darisi basiniza aldim bebegimi kucagima cok sukur biraz kendime geleyim ayrintilari anlatirim insallahhh

canım hayırlı olsun bebegin. sağlıkla mutlulukla buyusun inşallah

Sanirim kayınvalide konusunda çok şanslıyım. Yani melek midir bilmem çünkü çok samimi değiliz. Aynı şehirde farklı ilçelerde oturuyoruz arabayla 30 dakika faaln aramız uzak değil aslında. hatta ilk sene aynı semtte oturduk ama o zamanda aynıydı. çok yuz göz olmadık hiç. o nedenle hiç aramızda tartışma laf sokma falan olmadı. çok saygı duyarlar ailece bana. büyük gelinim artık ondan mı okuyup ettik diye mi bilmiyorum ama bence eşlerimiz çok önemli bu konuda. mesela eşim hep beni över ailesinin yanında kardeslerine falan hep beni örnek gösterir. bu yuzden ailede kim ne yapacak önemli bir kararsa arar danışır bana fikir alır. haftada bir yada 10günde 1 telefon ile konuşuruz bazen o bazen ben ararım. ayda 1 kere falan gideriz akşam yemeğine. onlarda 3-4 ayda bir anca gelir. uzakta olunca kıymetli olunuyor bence. bide benim 4 tane görümcem var. onlarda sağolsunlar çok iyiler. inşallah nazar değmezde hep böyle devam eder bakalım bebekten sonra nasıl olacak

Kayınvalide konusu herkesin ortak derdi kızlar farkındayım ama bi şekilde stres yapıyor sizde ve bebekleri etkiler muhakkak. Yavrularınızı düşünün mutlu olmak için herşeyi yapın

ayni seninki gibi cnm benim esim de.ben de bazen hareket ettigi zmn bakim tepki vericekmi diye parmagimla bastiriyorum.cocugu rahatsiz etme diyor.ben de he annesi olarak eziyet ediyorum sanki diyorm. daha bi cok sey.soyle yetistirelim boyle yetistirelim diyor.hele bi dur bakalim.
bak beni bunaltma nasil yetistirceme de karisma diyorum ben.tabi ki kari koca yetistircez.ama benim esimden yana guvencim yok o konuda is bana duşcek gibi.cocuk psikolojisnden falan anlamaz.ben elimden geldigince okurum severim de.insallah uygulayabilirim.esim de benden gorur ogrenir belki.o zmn anlar cocuk yetistirmek oyle kolay degil.tabi ben de okuyorum ama uygulamasi cok zor bakalim ben becerebilcekmiyim.okumakda bisey yok is uygulayabilmekte.
bi de zaten esim isten eve evden ise oldugu icin ben hep evde oldugum icin haliyle cocugu yetustirmek en cok bana duscek.
isten gelince kizimla oynasin ilgilensin sevsin bana yeter daha fazla karismasin.ama kariscak kesin.
ben de diyorum bak cocugumuz olumca simarcak yaramazlik yapcak herseyine yapma etme demicez.yoksa ozguvensiz pısırık olur sosyal olmaz falan diyorum.

Daha yeni tartstk brde diyor kizlarmdan ayirmyrm seni gordum anne dedim nasl ayrmadgni dedim sustm snra salatayi yapip cktm mutfaktan
hamile halinle seni anlayamiyorsa sen de laf sokucan ki en azindan erken gitsin cnm boyle devam
koca dirdiri bitti kaynana dirdiri mi cekcez bi de bebekten sonra.

maşalah cnm huzurunuz daim olsun
ama bence is eşte bitiyor.esin seni sahipleniyor ailesine laf dusurmuyor.
esım beni hayatta övmez.hatta cok sikayetciyim bu konuda.ne yapsam elestirir.
sen aldiginda mi oyleydi sen mi sonradan adam ettin merak ettim eger sonradansa nasil becerdin tüyo verirmisin

Akşam şişen ellerim ve ayaklarım sabahları inmiş olurdu. Dört beş gündür inmiyor şişlikler. Az önce aklıma geldi tansiyonuma bakayım dedim. 9-6 civarı çıkardı önceden . 13-8 çıktı şimdi sınır mı oluyor yoksa yüksek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…