- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.001
Çikolata veya tatlı alırım sanırım :) hem ordaki personel de yemiş olur. Saksı çiçekte mantıklı olurNe alcaksın canim çiçek falan mı? Çok süslü bi doktorum var başka bişey alsam kesin beğenmez bende çiçekte karar kıldım :))
Iyi salata yapıyorsun. Benim kayınvalidem de bende. Tamam kayınvalidesi bana bakmaya gelmiş de kayınpederin ne alaka o da gelmiş yerleşmiş evime. Ayaklarımı uzatıp yatıyorum o da karşımda oturuyor. Hey Allahım insan anlar rahatsız oluyorum diye bardak bile kaldırmıyorum ben de. Madem bana gelmiş bakmaya yerleştiler evime iyi baksınlar
Kaynbabam allahtan evnde aslnda oraya cagryrdu ben istemedm rahat edemyrm iki buklum oluyrm cnm dogsada gitseler artk rahatlasakIyi salata yapıyorsun. Benim kayınvalidem de bende. Tamam kayınvalidesi bana bakmaya gelmiş de kayınpederin ne alaka o da gelmiş yerleşmiş evime. Ayaklarımı uzatıp yatıyorum o da karşımda oturuyor. Hey Allahım insan anlar rahatsız oluyorum diye bardak bile kaldırmıyorum ben de. Madem bana gelmiş bakmaya yerleştiler evime iyi baksınlar
Yok yok benimki her işi yapıyor sessizdir bana hiç laf söylemez. Kayınpederimin varlığından şikayetçiyim benAyy aynı benimkiler benimde aynısı oldu kayınvalidem güya bana bakmaya geldi evimi bile süpürmedi silmeden gitti. Kayınpederimde onla birlikte burayı bekledi emzirmeme bile karıştı odama alıp gittim çocıgumu yanıma getir diye emir veriyor bide bana çocıgumun bana ihtiyacı var size degil dedim baya laf soktum uzun sürekli gelmezler gibi ☺☺☺
Aynen ben de onu bekliyorumKaynbabam allahtan evnde aslnda oraya cagryrdu ben istemedm rahat edemyrm iki buklum oluyrm cnm dogsada gitseler artk rahatlasak
Kizlar trk tek alinti yapamadim hepinizden allah razi olsun dualariniz icin darisi basiniza aldim bebegimi kucagima cok sukur biraz kendime geleyim ayrintilari anlatirim insallahhh
Ben varım inşallah.kızlar sezeryan olup tüplerini bağlatacak var mi aranizda
Hepimizin derdi ayniymis resmen birde esim bozdu morlmi insan arar sorar aramyor etmyr aglcm artk ,or tutuyrmAynen ben de onu bekliyorum
Aynen çikolata çiçek istemeye gider gibi olcak ama :)))) çikolatayı beraber yerler çiçek hatıra kalsın.Çikolata veya tatlı alırım sanırım :) hem ordaki personel de yemiş olur. Saksı çiçekte mantıklı olur
ayni seninki gibi cnm benim esim de.ben de bazen hareket ettigi zmn bakim tepki vericekmi diye parmagimla bastiriyorum.cocugu rahatsiz etme diyor.ben de he annesi olarak eziyet ediyorum sanki diyorm. daha bi cok sey.soyle yetistirelim boyle yetistirelim diyor.hele bi dur bakalim.Takma cnm şimdi onu doğmamış çocuğa don biçmek kolay doğsun koyabilecek mi bakalım:) benimki de karışıyor şimdiden yok niye karnına vuruyorsun niye uyandırıyorsun sen bu çocuğu hasta edeceksin kalın giyin vuruyorsun dediği de hafif sarsıyorum dr da yapıyor hem karşılık veriyor bana mutlu oluyorum bazen gün boyu hissetmiyorum hareketini uyandırıyorum ben şimdiden uyarıyorum sakın sürekli suçlayan bir baba olma çocuk bu hasta da olur düşer kalkar biz dr öyle büyüdük sakın beni suçlama kimse evladının canı yansın istemez ben elimden geldiğince onu korurum diyorum sen de öyle de
hamile halinle seni anlayamiyorsa sen de laf sokucan ki en azindan erken gitsin cnm boyle devamDaha yeni tartstk brde diyor kizlarmdan ayirmyrm seni gordum anne dedim nasl ayrmadgni dedim sustm snra salatayi yapip cktm mutfaktan
maşalah cnm huzurunuz daim olsunSanirim kayınvalide konusunda çok şanslıyım. Yani melek midir bilmem çünkü çok samimi değiliz. Aynı şehirde farklı ilçelerde oturuyoruz arabayla 30 dakika faaln aramız uzak değil aslında. hatta ilk sene aynı semtte oturduk ama o zamanda aynıydı. çok yuz göz olmadık hiç. o nedenle hiç aramızda tartışma laf sokma falan olmadı. çok saygı duyarlar ailece bana. büyük gelinim artık ondan mı okuyup ettik diye mi bilmiyorum ama bence eşlerimiz çok önemli bu konuda. mesela eşim hep beni över ailesinin yanında kardeslerine falan hep beni örnek gösterir. bu yuzden ailede kim ne yapacak önemli bir kararsa arar danışır bana fikir alır. haftada bir yada 10günde 1 telefon ile konuşuruz bazen o bazen ben ararım. ayda 1 kere falan gideriz akşam yemeğine. onlarda 3-4 ayda bir anca gelir. uzakta olunca kıymetli olunuyor bence. bide benim 4 tane görümcem var. onlarda sağolsunlar çok iyiler. inşallah nazar değmezde hep böyle devam eder bakalım bebekten sonra nasıl olacak
Bir çay bardağı soğuk sütü ayakta içmeyi dene canım. Beni rahatlatıyorOffff kizlar öleceğim artik bu mide yanmasindan ne yapsam ise yaramiyor bir haftam kaldi ama gercekten dayanamiyorum artik
Aynen canım :)Aynen çikolata çiçek istemeye gider gibi olcak ama :)))) çikolatayı beraber yerler çiçek hatıra kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?