2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Selam kızlar bir şey paylaşmak istiyorum sizinle. Geçen gece biraz sancım vardı ve ertesi gün kontrole gittim. Acil durumlar icin bakan ayrı bir doktor varmış. Doktor erkekti. Erkek olmasına normalde takılmam. Neyse nst cektirdi sancı çıkmadı. Bana alttan bakmam lazım sana açıklığın var mı diye bazen sancı olmadan açıklık olabiliyor haftan gelmis belki yatırabilirim dedi. Ben de ultrasonla bakacak sandım ki iki parmağını soktu cok afedersiniz neye ugradığımı şaşırdım adamın kolunu filan itekledim. 2 cm açıklığın var dedi. Muayeneden sonra ağladım çok gerildim. Gece de rüyamda adamı ittigimi gördüm sürekli. Esas mesele şu ki küçük bir yerde yaşıyorum adamın hamile bir hastasıyla bir iliskisi olmuş. Kadın doğurduktan sonra iliskileri devam etmis. Esi mesajları görmüş dava açmıs hem doktora hem eşine. Hakkında soruşturma acılınca Doktor da o hastaneden başka hastaneye gönderilmiş. Buarada doktorun eşi de yeni doğum yapmış. Bütün bunları aldatılan eşin dava dilekçesinden ve kadının evet hataydı ama çok sevdim doktoru ve iliskim de oldu diye sosyal medyadan paylaşmasından ve adamın adını gogsunun ustune dövme yapmasından biliyorum. Ahlak bekcisi degilim elbet ablam da kadin erkek otekilerin neleri var bilemeyiz takma kafana diyor bana. Takıldım iste moralim bozuldu... Anlasam o sekilde bakacağını hic baktırmazdım. Keske gitmeseydim dedim sonra. Fazla mı takılıyorum sizce

Bence fazla takılmıssın. Bakması gerekiyormuş bakmış gibi düşün.öyle oldu diye senlede öyle olacak değil tabiki.

Bence fazla takılmıssın. Bakması gerekiyormuş bakmış gibi düşün.öyle oldu diye senlede öyle olacak değil tabiki.
Evet nedense kafama taktım. Evhamlı takıntılı biri oldum çıktım. Normalde rahat biriyim kolay kolay dert etmem ama 4.aydan beri çalışmıyorum sürekli evdeyim hic bir yere çıkamadım erken doğum riskinden. İyice alt üst oldum galiba. Yine de bu cevabı duymak bana iyi geldi. Teşekkürler

Bi hastasıyla yaşamış diye herkese yan gözle bakacağını sanmıyorum ilk hastası değilsindir canım. Hem herkesin özel hayatı ortada değil gün içerisinde birçok insanla muhatap oluyoruz kimin nasıl olduğunu neler yaptığını bilemeyiz. Onun işi bu son haftalara giriyorsun önceki gece sancın olduğu için bakmıştır art niyetten değildir rahat ol canım

lillypot canım fazla takılıyosun . Evet doktorun geçmişi temiz değil ama hangi doktor olsa aynı müdahaleyi yapacaktı . Art niyetli oldugunu hıc sanmıyorum . Ayrıca bu doktorun geçmişini biliyoruz . Diğer geçmişlerini bilmeyipte muane olduklarımıZ kimbilir belki de cok daha fazlasını yaptılar,yasadılar . Önemli olan bizim niyetimiz . O yuzden yapması gerekeni yaptı de geç gitsin :) herkes isini yapsın:)

Ben çok korkuyorum ya sancıdan yalancı bile olsa :) demekki aynı şeyi yaşıyoruz hayırlısı dediğin gibi sağlıkla gelsinler sen kaç haftalıksın normal mı yapacaksın Doğumu
Bende dün kontrolüm vardı ve sonrası sancılarım çok yüksek o yüzden korkmaya başladım ama geçince dayanırım diyorum. Onu kucağıma aldığım anı düşündükçe onun ve benim için en sağlıklısı hangisiyse o olsun diyorum. Ve 38+2 oldum hayırlısıyla gelsin artık

Evet haklısın artık son zamanların da gerginliginden fazla taktım kafama sanırım

Aynen öyle çok haklısın doğum stresi üstümde zaten fazla taktım kafama herhangi bir doktor iste. Çok teşekkürler canım bunları duymak bile rahatlattı beni

yok canım çalışıyorum izin almadım ..tansiyonuma baktırdım sadece 10-7 cıkınca önemsemedişm.

Kizlar 50 90 ölçülerinde anne yani besik aldim. Buna uygun yatak arıyorum. Bu ölçüde pek seçenek yok. Ortopedi yataklar var yenidogana yari ortopedik veya pamuklu yatak tavsiye ediliyor diye biliyorum. Nette suny buldum iyi midir sizce? Gerci bu tam ortopedik galiba

Eklentiler

• Screenshot_20181123-110012.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 40
Normalde düşük çıkardı tansiyonum o yüzden bana da biraz yüksek gibi geldi. Gün içerisinde ölçümler yapayım da aynı değerler çıkarsa limonlu su deneyeyim teşekkür ederim.

Reactions: 114
Bu arada tecrübeli annelere sorum olacak ya da sancı çekenlere. Sancımız gelmeye başladığında bebeğin hareketlerini hissedecek miyiz yoksa kasılacak mı o da. Doğum öncesi ve doğumda hareketlenme olacak mı?

Anlamadım size bakan erkek doktor mu bu bahsettiğiniz. Aynı kişi mi yani. Ama sonuçta görevini yapmış adam bak 2 cm açıklık var demiş. Sapık değil ya sonuçta. Biriyle yapmış işte bişeyler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…