- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.041
Oyy kolay gelsin :)) çok sağol canım aminEmme calismalarindayiz canim bende toparlandim sayilir.Sanada hayirli bir dogum diliyorum.
Bence fazla takılmıssın. Bakması gerekiyormuş bakmış gibi düşün.öyle oldu diye senlede öyle olacak değil tabiki.Selam kızlar bir şey paylaşmak istiyorum sizinle. Geçen gece biraz sancım vardı ve ertesi gün kontrole gittim. Acil durumlar icin bakan ayrı bir doktor varmış. Doktor erkekti. Erkek olmasına normalde takılmam. Neyse nst cektirdi sancı çıkmadı. Bana alttan bakmam lazım sana açıklığın var mı diye bazen sancı olmadan açıklık olabiliyor haftan gelmis belki yatırabilirim dedi. Ben de ultrasonla bakacak sandım ki iki parmağını soktu cok afedersiniz neye ugradığımı şaşırdım adamın kolunu filan itekledim. 2 cm açıklığın var dedi. Muayeneden sonra ağladım çok gerildim. Gece de rüyamda adamı ittigimi gördüm sürekli. Esas mesele şu ki küçük bir yerde yaşıyorum adamın hamile bir hastasıyla bir iliskisi olmuş. Kadın doğurduktan sonra iliskileri devam etmis. Esi mesajları görmüş dava açmıs hem doktora hem eşine. Hakkında soruşturma acılınca Doktor da o hastaneden başka hastaneye gönderilmiş. Buarada doktorun eşi de yeni doğum yapmış. Bütün bunları aldatılan eşin dava dilekçesinden ve kadının evet hataydı ama çok sevdim doktoru ve iliskim de oldu diye sosyal medyadan paylaşmasından ve adamın adını gogsunun ustune dövme yapmasından biliyorum. Ahlak bekcisi degilim elbet ablam da kadin erkek otekilerin neleri var bilemeyiz takma kafana diyor bana. Takıldım iste moralim bozuldu... Anlasam o sekilde bakacağını hic baktırmazdım. Keske gitmeseydim dedim sonra. Fazla mı takılıyorum sizce
Evet nedense kafama taktım. Evhamlı takıntılı biri oldum çıktım. Normalde rahat biriyim kolay kolay dert etmem ama 4.aydan beri çalışmıyorum sürekli evdeyim hic bir yere çıkamadım erken doğum riskinden. İyice alt üst oldum galiba. Yine de bu cevabı duymak bana iyi geldi. TeşekkürlerBence fazla takılmıssın. Bakması gerekiyormuş bakmış gibi düşün.öyle oldu diye senlede öyle olacak değil tabiki.
Bi hastasıyla yaşamış diye herkese yan gözle bakacağını sanmıyorum ilk hastası değilsindir canım. Hem herkesin özel hayatı ortada değil gün içerisinde birçok insanla muhatap oluyoruz kimin nasıl olduğunu neler yaptığını bilemeyiz. Onun işi bu son haftalara giriyorsun önceki gece sancın olduğu için bakmıştır art niyetten değildir rahat ol canımSelam kızlar bir şey paylaşmak istiyorum sizinle. Geçen gece biraz sancım vardı ve ertesi gün kontrole gittim. Acil durumlar icin bakan ayrı bir doktor varmış. Doktor erkekti. Erkek olmasına normalde takılmam. Neyse nst cektirdi sancı çıkmadı. Bana alttan bakmam lazım sana açıklığın var mı diye bazen sancı olmadan açıklık olabiliyor haftan gelmis belki yatırabilirim dedi. Ben de ultrasonla bakacak sandım ki iki parmağını soktu cok afedersiniz neye ugradığımı şaşırdım adamın kolunu filan itekledim. 2 cm açıklığın var dedi. Muayeneden sonra ağladım çok gerildim. Gece de rüyamda adamı ittigimi gördüm sürekli. Esas mesele şu ki küçük bir yerde yaşıyorum adamın hamile bir hastasıyla bir iliskisi olmuş. Kadın doğurduktan sonra iliskileri devam etmis. Esi mesajları görmüş dava açmıs hem doktora hem eşine. Hakkında soruşturma acılınca Doktor da o hastaneden başka hastaneye gönderilmiş. Buarada doktorun eşi de yeni doğum yapmış. Bütün bunları aldatılan eşin dava dilekçesinden ve kadının evet hataydı ama çok sevdim doktoru ve iliskim de oldu diye sosyal medyadan paylaşmasından ve adamın adını gogsunun ustune dövme yapmasından biliyorum. Ahlak bekcisi degilim elbet ablam da kadin erkek otekilerin neleri var bilemeyiz takma kafana diyor bana. Takıldım iste moralim bozuldu... Anlasam o sekilde bakacağını hic baktırmazdım. Keske gitmeseydim dedim sonra. Fazla mı takılıyorum sizce
Bende dün kontrolüm vardı ve sonrası sancılarım çok yüksek o yüzden korkmaya başladım ama geçince dayanırım diyorum. Onu kucağıma aldığım anı düşündükçe onun ve benim için en sağlıklısı hangisiyse o olsun diyorum. Ve 38+2 oldum hayırlısıyla gelsin artıkBen çok korkuyorum ya sancıdan yalancı bile olsa :) demekki aynı şeyi yaşıyoruz hayırlısı dediğin gibi sağlıkla gelsinler sen kaç haftalıksın normal mı yapacaksın Doğumu
Evet haklısın artık son zamanların da gerginliginden fazla taktım kafama sanırımBi hastasıyla yaşamış diye herkese yan gözle bakacağını sanmıyorum ilk hastası değilsindir canım. Hem herkesin özel hayatı ortada değil gün içerisinde birçok insanla muhatap oluyoruz kimin nasıl olduğunu neler yaptığını bilemeyiz. Onun işi bu son haftalara giriyorsun önceki gece sancın olduğu için bakmıştır art niyetten değildir rahat ol canım
Aynen öyle çok haklısın doğum stresi üstümde zaten fazla taktım kafama herhangi bir doktor iste. Çok teşekkürler canım bunları duymak bile rahatlattı benilillypot canım fazla takılıyosun . Evet doktorun geçmişi temiz değil ama hangi doktor olsa aynı müdahaleyi yapacaktı . Art niyetli oldugunu hıc sanmıyorum . Ayrıca bu doktorun geçmişini biliyoruz . Diğer geçmişlerini bilmeyipte muane olduklarımıZ kimbilir belki de cok daha fazlasını yaptılar,yasadılar . Önemli olan bizim niyetimiz . O yuzden yapması gerekeni yaptı de geç gitsin :) herkes isini yapsın:)
Olabilir canım az kaldı haliyle çok hassasız :)Evet haklısın artık son zamanların da gerginliginden fazla taktım kafama sanırım
Şimdi ilk defa bende yaşıyorum belim karnım ağrıyor tuvalete çıktım az rahatlama oldu tamda geçmedi daha önce hiç sancı bilmediğim için bir korku bastıKızlar günaydın bugün sanki regl olacakmışım gibi ağzım var sizde de oluyormu 1 saattir falan geçmedi.
Benimde hala geçmedi canım karın ağrım var ilk defa.günlerimizde aynı neredeyse doğuruyormuyuz yoksaŞimdi ilk defa bende yaşıyorum belim karnım ağrıyor tuvalete çıktım az rahatlama oldu tamda geçmedi daha önce hiç sancı bilmediğim için bir korku bastı
yok canım çalışıyorum izin almadım ..tansiyonuma baktırdım sadece 10-7 cıkınca önemsemedişm.Canım sen sorunca kendi tahlilime baktım da benimkinde negatif yazıyor yani referans değeri falan direkt negatif diye gözüküyor bir rakam aralığı yok. Yardımcı olamadım kusura bakmaDoktoruna gösterebildin mi ne dedi?
yok canım tansiyonum ilk defa 13-8 cıktı dr.um bı idrare ver bakalım dedi ona göre 24 saatlik toplarsın dediBu sonuçlar idrar toplayarak mı çıktı canım.
Ben 1 hafta daha dursun istiyorum ya enazından oğlum gibi 3 kilo doğarBenimde hala geçmedi canım karın ağrım var ilk defa.günlerimizde aynı neredeyse doğuruyormuyuz yoksa
Normalde düşük çıkardı tansiyonum o yüzden bana da biraz yüksek gibi geldi. Gün içerisinde ölçümler yapayım da aynı değerler çıkarsa limonlu su deneyeyim teşekkür ederim.14-9 u geçmemesi lazım canım. Ama senin normaldeki tansiyon oranınada bağlı tabi hep düşük tansiyonun varsa normalde 13.8 birazcık yüksek limonlu sunfalan iç böyle zamanda. Bi kere bende aynı değerde çıktım limonlu su düşürdü
Anlamadım size bakan erkek doktor mu bu bahsettiğiniz. Aynı kişi mi yani. Ama sonuçta görevini yapmış adam bak 2 cm açıklık var demiş. Sapık değil ya sonuçta. Biriyle yapmış işte bişeylerSelam kızlar bir şey paylaşmak istiyorum sizinle. Geçen gece biraz sancım vardı ve ertesi gün kontrole gittim. Acil durumlar icin bakan ayrı bir doktor varmış. Doktor erkekti. Erkek olmasına normalde takılmam. Neyse nst cektirdi sancı çıkmadı. Bana alttan bakmam lazım sana açıklığın var mı diye bazen sancı olmadan açıklık olabiliyor haftan gelmis belki yatırabilirim dedi. Ben de ultrasonla bakacak sandım ki iki parmağını soktu cok afedersiniz neye ugradığımı şaşırdım adamın kolunu filan itekledim. 2 cm açıklığın var dedi. Muayeneden sonra ağladım çok gerildim. Gece de rüyamda adamı ittigimi gördüm sürekli. Esas mesele şu ki küçük bir yerde yaşıyorum adamın hamile bir hastasıyla bir iliskisi olmuş. Kadın doğurduktan sonra iliskileri devam etmis. Esi mesajları görmüş dava açmıs hem doktora hem eşine. Hakkında soruşturma acılınca Doktor da o hastaneden başka hastaneye gönderilmiş. Buarada doktorun eşi de yeni doğum yapmış. Bütün bunları aldatılan eşin dava dilekçesinden ve kadının evet hataydı ama çok sevdim doktoru ve iliskim de oldu diye sosyal medyadan paylaşmasından ve adamın adını gogsunun ustune dövme yapmasından biliyorum. Ahlak bekcisi degilim elbet ablam da kadin erkek otekilerin neleri var bilemeyiz takma kafana diyor bana. Takıldım iste moralim bozuldu... Anlasam o sekilde bakacağını hic baktırmazdım. Keske gitmeseydim dedim sonra. Fazla mı takılıyorum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?