2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Senin işin daha zormuş canim. Allah güç kuvvet kolaylık versin.

Amin kuzum. Sen gönlünü ferah tut. Rabbime emanet önce meleklerimiz. Annelik iste hep kaygıyla geçiyor.

Çok teşekkür ediyorum canim. Araştırıcam ben de.

Süt içiyim en iyisi canım çok sagol
Mide agrım yetmiyormuş gibi başım agrıyor tansiyonum yükselmiş doktoruma mesah attım akşam hastaneye çagırdı daha bu sabah kontrolüm vardı
Naaptın canim g3c gördüm mesajını. Inşallah iyisindir. Aynı şeyler bende de oluyor artı aniden ter boşalmasi kusma da ekleniyor. Tansiyon dan oluyormuş. Böyle hissettiğin anlarda tuzlu ayran iç d3misti bana doktor.

Cnm salon tek suan yaniyor dogalgaz mecburi kalyrm diger yerler soguk cnm susuyrm bana laf atck buluyr esimede dersm sknti biliyrm annesyle konsmyr kavga eder etmesinler dye beklyrm dogmu ondn dyrm dogm olsn da doniyim evme
Boyle de kendine kendinden ote bebeğine zarar veriyorsun. Sinirli stresli bir bebek olmasını istemiyorsan kurma kafanda. Bak kilosunu beyin gelişimini bile olumsuz etkiliyorsun farkında olmadan.bu günler gelmeyecek geri. Kulaklık en güzeli. Çok aşırı soğuk değilse giyin kalinca al battaniyeni geç başka odaya. Çok üstüne gelirse ver cevabını. Şu halinle s3nin icind3 kalıp sana dert olacağına ona dert olsun. Günah ya. Çok sinir oldum. Esin d3 bilmeli b3nce

14 9 sınır diye biliyorum canım benimde daha önce 13 8 çıkınca doktoruma mesaj attım normal demişti ama istersen limonlı su yapıp içebilirsin hemen düşürüyo tansiyonu

Midem hariç iyim çok şükür tansiyonum düştü bir sıkıntı yok şimdilik çok sagol canım
Benim tanisyonum yüksekti bugun tansiyon düşünce tuzlu ayran içiliyor canım

Esime dersm kavga eder kaynanami bile gondereblr sonra iyice bana laf derler en iyisi dememek birsy kalmadi az kaldi sabredym bgn dedm artk susuyrm ama bir yere kadr kadna agzmda kusta tutsam yaranamm bnu iyi anladm gttgmde yuzyuze konscm esimle suan yanmda deglde

Zamanla alışır cnm ya ilk günler çok hassas olur eşler çünkü çok yeni bilinçsiz oluyorlar sonra alışıyorlar benim gördüğüm hep böyle oldu ay allahım bize nasip etsin o günlere inş...
Ben herzaman derim zaten terbiyeyi anne verir baba bilmez ilgilenmez bu şeylerle evet pısırık olmasın diye çok baskı yapılmaması lazım çokta rahat bırakılmaması ikisinin arası olmalı inş becerirriz dengeyi bulmayı

aynen aynen insallah o dengeyi kursak tmmdir
ben hem arkadas gibi olalim hem de anneligimi koruyabileyim uyarilarimda beni ciddiye alsin cok istiyorum.insallah bunu basarabiliriz.denge kurmak oyle zor ki...
evliligimi bile dengeye oturtamadim bi turlu esimi sekillendiremedim.sadece sessiz kalmayi bosvermeyi ogrendim.ama insallah cocugumda becerebilirim.
eş cok onemli biz a derken onlar b derse dengeyi falan kuramayiz malesef.
insallah destek olmalarini gectim köstek olmasinlar da

Cnm ben ilk zamanlar çok çatıştım baktım başa çıkamıyorum saldım ne kadar sesssiz kalırsam okadar iyi olduğunu gördüm tabi sessiz kalınca eşler de kafalarına göre davranıyorlar ama başka türlü denge olmuyor mutlaka birinin geri adım atması gerekiyor umarım baba olunca biraz daha destekçi olurlar olmazlarsa da yapacak birşey yok

aynen bizde oyle valla cnm.cok catistik bi de basta esime annesi icin cok soylendim annen soyle diyo boyle diyo diye.aramiz daha kotu oluyodu.baktim olmicak ben de saldım senin gibi.kesinlikle esler salinca da duzelmiyo ama dedigin gibi.ama en azindan kafam rahat oluyo bosverince.yoksa her lafina takarsam daha cok kavga ederiz.
herkes 4 4 lük degil.baska adamla evlenseydim baska degisik huylari olcakti illa ki diyerek teselli ediyorum kendimi anlayisli erkek bu devirde cook zor.
bulan bu dunyada cenneti yasiyor derim.
insallah destek olurlar bize cnm
sen de mi uyuyamiyosun valla ne olcak bu halimiz
ne zmn acaba oglene kadar uyuyabilcem ben eskisi gibi cocuk okula basladigi zmn mi

14-9 u geçmemesi lazım canım. Ama senin normaldeki tansiyon oranınada bağlı tabi hep düşük tansiyonun varsa normalde 13.8 birazcık yüksek limonlu sunfalan iç böyle zamanda. Bi kere bende aynı değerde çıktım limonlu su düşürdü

masallah cnm sana ve bebise darisi bize inslalah.
insallah sutun hemencecik gelir.
sezeryan mi oldun cmm nasildi
Kızlar nolur kusuruma bakmayın ben nete falan giremiyorum çok yoğun günlerdeyim emme derdi, kizimla ilgilenme, kendi ameliyatlı halim, gelen giden.ins daha rahat günler gelecek inanıyorum.
Sezeryanla oldum spinal.doktirlarla konuşarak göbek isim bularak foto çekilerek çok güzeldi.bas ağrısı ya da farklı ağrı asla yaşamadım dikiş yerim acıdı ameliyattan 6 saat kadar sonra, bir ağrı kesici o da bitti.
1. Mesane pedi denen şeyi kullanmadı hemşire çocuk bezi kullandı ilk 2 sefer gelip değiştirdiler.aonrasinda kendim ayaklaninca ben kullandım mesane pedi belki çok kanamam olmadığı için çok kalın kaba bir pamuk yığını geldi hiç beğenmedim ince orkidler yeterli bana.
2. Çocukları çok örtüp basturmayin soğuk diye benim gibi isilik yaparsınız sonra panikleyip doktora goturursunuz omrunuzden ömür gider.25 derece penye battaniye peluş ortmeyin.
3.kesinlikle 10 bezden fazla koyun.camasir bolca koyun sızdırma leke olabilir.
Daha çok uyarilacak konu vardır ama bu kadar vakit oldu kızlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…