- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.061
Evet aynı kisi denk gelmis o gün. Gönderildigi hastaneye gidiyordum. Dün çok kafama taktım üzüldüm filan. Arkadaşlar da yazmışlar sagolsunlar. Sadece doktor deyip geciyorum artık biraz da doğum stresi heralde fazlaca taktım kafamaAnlamadım size bakan erkek doktor mu bu bahsettiğiniz. Aynı kişi mi yani
Bende sonra ekleme yaptım canım. Yanlış bişey yapmış tabi doktor ama hep yapacak diye bişey yok. Stres olma benceEvet aynı kisi denk gelmis o gün. Gönderildigi hastaneye gidiyordum. Dün çok kafama taktım üzüldüm filan. Arkadaşlar da yazmışlar sagolsunlar. Sadece doktor deyip geciyorum artık biraz da doğum stresi heralde fazlaca taktım kafama
Canım biriyle bir seyler yapmasina takılmadım zaten. Arasında iliskisi olan kadının 8 aylık hamile ve hastası olduğunu söylüyor kadının esi. Mahkemeye fotograf whats konusması delilleri sunmuş. Hamile ve kendi hastasıyla ilgilenebilecek birisi olması beni tiksindirdi sadece. Neyse düşünmüyorum artık adamı. Herhangi bir doktor beni muayene etti diyorum artıkAnlamadım size bakan erkek doktor mu bu bahsettiğiniz. Aynı kişi mi yani. Ama sonuçta görevini yapmış adam bak 2 cm açıklık var demiş. Sapık değil ya sonuçta. Biriyle yapmış işte bişeyler
Kuzlar ben de katın ağrısıyla uyandım. Hatta dedim eşime bu sanci mi yoksa?Benimde hala geçmedi canım karın ağrım var ilk defa.günlerimizde aynı neredeyse doğuruyormuyuz yoksa
oluyor canı da hemen küçülüyor işte benim kızım 52cm doğdu..o yeni doğan takımları 1 ay bile giyemedi o yüzden ben bu sefer 1-3 ay yazanlardan aldım yeni doğan da 2 takım var yeterYenidoğan takımı olmaz mı 50 cm üstü bebeklere :)) bizim geçen kontrolde 52 cm çıktı
maşalah cnm huzurunuz daim olsun
ama bence is eşte bitiyor.esin seni sahipleniyor ailesine laf dusurmuyor.
esım beni hayatta övmez.hatta cok sikayetciyim bu konuda.ne yapsam elestirir.
sen aldiginda mi oyleydi sen mi sonradan adam ettin merak ettimeger sonradansa nasil becerdin tüyo verirmisin
Aralık anneleri Bebekleri telepati yapıyor galiba topluca aynı gün Doğum yaparsak şaşırmayacağım.Ağrılarımızı bile aynı gün aynı şekilde yaşıyoruzKuzlar ben de katın ağrısıyla uyandım. Hatta dedim eşime bu sanci mi yoksa?
Benim makinede bebek programı var onda yıkadım sabun tozuyla.Kızlar bebek kıyafetlerini hangi programda yıkadınız
Ben 30 derece kısa programda yıkamıştımKızlar bebek kıyafetlerini hangi programda yıkadınız
Ben ilk makinayı 40 derece uzun programda açmıştım ve kıyafetleri ters cevirmedim. granül sabun tozu ile yıkadım ve bence hiç güzel olmadı pamuklandı sanki yeni kıyafetler. giyilmiş gibi oldu hoşuma gitmedi. sonra ki makinaları 30 derece kısa programda sıvı deterjanla ve ters cevirip yıkadım mis gibi olduKızlar bebek kıyafetlerini hangi programda yıkadınız
Benimde karnımda agri var kizim tam bu hafta dogmustu korkuyorum sanki
Bende de 3 gündür adet sancısı, kasılma, karın ağrısı bitmedi.
Dün doktor hiç açılman yok, rahim ağzı da 3.80 dedi. Yani istediği kadar ağrısın sana bir etkisi yok, doğumla da ilgisi yok dedi
Neler oluyor bizeyalancı sancılar beni de sık sık yollar oldu kızlar ..günlük bir kaç kez yokluyor ve ağrılı oluyor kasılmalar..zaten bebek de aşağı inmiş dedi doktor yavaştan geliyor mu ki..daha doğum iznine bile ayrılmadım.dinlenmeden gelmesin ya hayırlısı gerçi de
Benim makinamda da anti alerji yazıyor yanında biberon resmi var o bebek programı mı oluyor acaba ogluşumun elbiselerini bozmaktan korkuyorm o programa ayarlayınca 60 derece oluyorBenim makinede bebek programı var onda yıkadım sabun tozuyla.
Kısa ptogramın adı neBen 30 derece kısa programda yıkamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?