2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Anlamadım size bakan erkek doktor mu bu bahsettiğiniz. Aynı kişi mi yani
Evet aynı kisi denk gelmis o gün. Gönderildigi hastaneye gidiyordum. Dün çok kafama taktım üzüldüm filan. Arkadaşlar da yazmışlar sagolsunlar. Sadece doktor deyip geciyorum artık biraz da doğum stresi heralde fazlaca taktım kafama

Bende sonra ekleme yaptım canım. Yanlış bişey yapmış tabi doktor ama hep yapacak diye bişey yok. Stres olma bence Muhatap olduğumuz İnsanlar hayatlarında duymadığımız ne hatalar yapıyordur kim bilir olabilir yani.

Anlamadım size bakan erkek doktor mu bu bahsettiğiniz. Aynı kişi mi yani. Ama sonuçta görevini yapmış adam bak 2 cm açıklık var demiş. Sapık değil ya sonuçta. Biriyle yapmış işte bişeyler
Canım biriyle bir seyler yapmasina takılmadım zaten. Arasında iliskisi olan kadının 8 aylık hamile ve hastası olduğunu söylüyor kadının esi. Mahkemeye fotograf whats konusması delilleri sunmuş. Hamile ve kendi hastasıyla ilgilenebilecek birisi olması beni tiksindirdi sadece. Neyse düşünmüyorum artık adamı. Herhangi bir doktor beni muayene etti diyorum artık

Reactions: 114
Bende de 3 gündür adet sancısı, kasılma, karın ağrısı bitmedi.
Dün doktor hiç açılman yok, rahim ağzı da 3.80 dedi. Yani istediği kadar ağrısın sana bir etkisi yok, doğumla da ilgisi yok dedi

Yenidoğan takımı olmaz mı 50 cm üstü bebeklere :)) bizim geçen kontrolde 52 cm çıktı
oluyor canı da hemen küçülüyor işte benim kızım 52cm doğdu..o yeni doğan takımları 1 ay bile giyemedi o yüzden ben bu sefer 1-3 ay yazanlardan aldım yeni doğan da 2 takım var yeter

yalancı sancılar beni de sık sık yollar oldu kızlar ..günlük bir kaç kez yokluyor ve ağrılı oluyor kasılmalar..zaten bebek de aşağı inmiş dedi doktor yavaştan geliyor mu ki..daha doğum iznine bile ayrılmadım.dinlenmeden gelmesin ya hayırlısı gerçi de

lillypot arkadaşların dediği gibi cans ıkacak bir durum yok. Sen herhalde elle muayeneyi beklemiyordun bir anda ondan öyle tepki verdin. Özel hayatı mesleğinde iyi-kötü olduğunu belirlemez
butterfly54 benim tansiyonum 9-5 normalde ama zaman zaman 13-8, 14-8 gibi çıkınca normal diyorlar bana da. Kendini kötü hissetmiyorsan yüksek bir tansiyon değil.
@Katrina_ anne yanı beşiklerin içi çok derin değil diye biliyorum, bu attığın yatak sanırım bayağı yüksek içini iyice küçültmesin ona da dikkat et derim. Bir de biz park beşik aldığımızda içine yatak da denedik ama iç ölçüsü 65 cm olmasına rağmen 65 cm denen bazı yataklarda kenarlarda boşluk oluştu almadan geldik.

Yok canım eşimin yapısı böyle 5 yıldır evliyiz hep aynıydı. Ama biz uzun bir sevgililik dönemi gecirdik 9 yıl kadar Baya tanıyarak evlendik birbirimizi. en büyük kavgamız sanırım maç izlerken falan oluyor farklı takımları tuttuğumuz için
Kayınvalide konusunda baştan mesafeli olunca karışma hakları olmuyor bence. Biz herşeye eşim ile karar verdik kimseye söz düşmedi. Mesela beni istemeye gelmeden önce biz düğün tarihini aldık yerini netleştirdik balayı rezervasyonunu yaptık sonra isteme falan oldu. bunu iki ailede biliyordu ve saygı duymak düştü kimse ne düğün tarihine ne şekline karışmadı. Biz çocuk baştan beri istemedik 1 kere bile ne annem ne kayınvalidem lafını etmedi. hatta onun yanında biri sorduğunda gençler yapacağı zamanı bilir nede olsa bakacak büyütecek olan onlar bize karışmak düşmez derdi ikiside. Bide bence eşlerimizin çekingen olmaması lazım. ailelerinin yanında bizi ne kadar sevdiklerini ve saydıklarını göstermeliler. bazıları tam tersi aile yanında uzak durur. ben bunu yanlış buluyorum sarılsın öpsün canım desin fikrini alsın önem versin seni yüceltsin ailede bunu görüp ona göre davranır.
İnşallah sende bebeğinden sonra herşeyi istediğin gibi yoluna koyarsın. Hepimiz çok çok mutlu olalım

Bir belgesel önerim var hepinize. The Beginning of Life (yaşamın başlangıcı)
Biz netflix üzerinden bölüm bölüm izliyoruz gerçi daha 2 bölüm izledik ama ben çok beğendim. farklı ülkelerden kültürlerden bir çok aile ile röportaj ve uzmanların verdiği bilgiler var.bir sürüde muhteşem bebek eşiniz ile özellikle izleyin bence. bazı babalar ebeveynlik sürecine geç dahil oluyor yada doğum sonrası kadınları anlamakta oldukça zorlanıyor. bu konuda yardımcı olacak bir belgesel bence. Bir çok film sitesinde var netten bakarsınız.

Dün bir an bacaklarımda ıslaklık hissettim o an nasıl bir korku heyecan napacağını bilememe bir sürü duygu yaşadım. Bi baktım bişey yok. Neden böyle bişey yaşadım bilmiyorum ama çok değişikti. Sanırım öyle bir durumda daha sakin olmam lazım çünkü beynim durdu resmen.

Kızlar bebek kıyafetlerini hangi programda yıkadınız
Ben ilk makinayı 40 derece uzun programda açmıştım ve kıyafetleri ters cevirmedim. granül sabun tozu ile yıkadım ve bence hiç güzel olmadı pamuklandı sanki yeni kıyafetler. giyilmiş gibi oldu hoşuma gitmedi. sonra ki makinaları 30 derece kısa programda sıvı deterjanla ve ters cevirip yıkadım mis gibi oldu

Benimde karnımda agri var kizim tam bu hafta dogmustu korkuyorum sanki
Neler oluyor bize sancı nasıl onu da bilmiyorum ama karın ağrısı yoklayıp duruyor bugün.

Benim makinede bebek programı var onda yıkadım sabun tozuyla.
Benim makinamda da anti alerji yazıyor yanında biberon resmi var o bebek programı mı oluyor acaba ogluşumun elbiselerini bozmaktan korkuyorm o programa ayarlayınca 60 derece oluyor

Ben 30 derece kısa programda yıkamıştım
Kısa ptogramın adı ne
Benim makinamda
Pamuklu beyazla renkliler koyu renkliler sentetik gömlek yorgan nevreism anti alerji ultra narinler yünlü diye programlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…