2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende öyleyim düzensiz diye gitmedim doktora sezeryan günüme kadar kanala girmez inşallah korkuyla oturuyorum öyle.Sancılarını takip et çok rahatsız olursan git bence

Gözün aydın almışsın bebisini kucağına sağlıcakla.Sütünde bol bol gelir işallah. Bu lohusalık daha ağır geçiyor anladığım kadarıyla. Allah önce siz doğum yapanlara sonrada bana sabır verir işallah. Sıkmamaya çalış canını kv söyle ağzına geleni bu nasıl bir anlayışsızlık böyle.Bu arada normal mi doğum yaptın. Doğum hikayenide paylaşırsan çok memnun olurum.

Zynpctnr nasıl oldun canım gittin mi doktora. İyi haberlerini bekliyoruz.
Diğer sancısı olan arkadaşlar sizler nasılsınız. Ne de olsa sezeryan deyip önemsemememezlik yapmayın ne olur ne olmaz. Gereksiz yere neden açılmanız olsun ki eğer sancınız varsa ihmal etmeyin derim

Aynı şeyi yaşadım ve bu saate kdr uyuyamadım. Allah sonumuzu hayır etsin. Reflu de üstüne bitirdi beni.
Uyumak istiyorummmmm

Benim oğlum mamayı biberini hic kabul etmemişti öğürmüştü yetemiyorum diye agliyodum bari mama yese doysa diyordum ama gazı olan bebek çok aranıyor bence bi gazını falan da çıkar öyle dene bide dünyada senden başka guvenecegi kimse olmadığı için bırakmakta istemiyor tabi kuzum

Ne tarafında var ve ayıp olmazsa ne kadar aldın bir de instagramda da var satan yerler ama güvenemedim gerçekmi diye
Valla canım 3sene oldu ben alalı geze geze baktık tam surda diyemem sana hatırlamıyorum çünkü doğal taş satan bi magazaydi sorunca tarif ediyorlar zaten ben 100tl idi aldigimda 25 30tl lık birşey değil yani benim aldığım şekilsiz falandi kirik taş deniyor diğerleri daha pahalı benim aldigimdan biraz daha büyük düzgünleri 1sira taş 600tl idi

Benim oğlum aynıydı canım içerde de durmuyordu dışarda da buda öyle bakalım ne yapicaz

ayyy hayırlı olsun gözün aydın olsun canım.. sezaryen mi oldunn... nasılsınız?
kasım annelerinde de doğurmayanlar var hala gerçi ama heyecan sırası sizlere geldiiii...

Dün 36+0 da 2700 müş bebiş boyu 49 cm olmuş. 1. zorunlu sezeryan olduğu için bunda da sezeryan olacak mecburen ama planlı değil sancılar vs olana kadar. Doktor 3ü bulur dedi. Sizce

Dün 36+0 da 2700 müş bebiş boyu 49 cm olmuş. 1. zorunlu sezeryan olduğu için bunda da sezeryan olacak mecburen ama planlı değil sancılar vs olana kadar. Doktor 3ü bulur dedi. Sizce
Canım gecen hafta bende 36+0da gittim 2750gr dı doktorum gelişiminin son haftalarda daha hızlı olduğunu sabahları yumurta çökelek peyniri hemen gerektiğini söyledi et et suyu yoğurt ayran muz ceviz tahin pekmez yedim eşim hakiki bal almış her sabah 1tatli kasığından fazla yedim tam 1hafta sonra gittim dün yani 3300ultrason gösteriyordu doktorun 3100olmuştur dedi biraz daha düşük söyledi her ihtimale karşı ayin 13ünde doğum inşallah ozaman 3500olur dedi sende uygula belki işe yarar canım

3 de geçer canım son zamanlarda kilo alımları hızlanıyor. Sen güzelce beslenmene devam et. Boyuda iyi maşallah

Merhaba kızlar bakıyorum benimle aynı dönemde olan arkadaşlara sancı ağrılar var ama bende en son çarşamba günü adet sancısı gibi amacı oldu geçti iki gündür hicbirsey yok dün Dr dan sonra adaçayı içtik merdiven çirkin yürüyüs yaptım perinr masajı hurma yeme bugün sabah yine kurma yedim adacyai dans ettim ama tık yok böyle olması normal mi bilemedim herkesin ağrısı sancisi olunca annemde sancı birden de başlar belli olmaz diyor insallah kızım kendi isteğiyle gelir

Haftaya doğum iznine ayrılacam evde meyve vs yerim bol bol

Canım Kaçıncı haftadasın. Bende bekliyorum. Hergün yürüyüş, pilates yapıyorum ama aynı durum :) biz ne yaparsak yapalım bence onlar keyifleri ne zaman isterse gelecekler Güzel zamanlarda gelirler inşallah

Canım Kaçıncı haftadasın. Bende bekliyorum. Hergün yürüyüş, pilates yapıyorum ama aynı durum :) biz ne yaparsak yapalım bence onlar keyifleri ne zaman isterse gelecekler Güzel zamanlarda gelirler inşallah
Canım yarın 40 merhaba diyeceğim 38+6 bugün normal geçen haftaki kontrolde Dr 15 araliga kadar vakti var dedi dün USG de baya baktı farklı seylerede plasenta yaşlanmaya başlamış planlama yapalım dedi muayeneden sonra haftaya Perşembe kontrole kadar gelmezse cuma yatış dedi suni sancı ile normal doğum başlatacakmis bende süreç doğal ilerlesin kendi gelsin diyorum ama bakalım dediğin gibi kendileri ne zaman isterse o zaman gelecekler :) senin Dr ne zamana kadar süre verdi sağlıcaklarla gelsinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…