- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.821
Canım sıcak sıcak duş alsan günde bikaç kez oda ise yararCanım yarın 40 merhaba diyeceğim 38+6 bugün normal geçen haftaki kontrolde Dr 15 araliga kadar vakti var dedi dün USG de baya baktı farklı seylerede plasenta yaşlanmaya başlamış planlama yapalım dedi muayeneden sonra haftaya Perşembe kontrole kadar gelmezse cuma yatış dedi suni sancı ile normal doğum başlatacakmis bende süreç doğal ilerlesin kendi gelsin diyorum ama bakalım dediğin gibi kendileri ne zaman isterse o zaman gelecekler :) senin Dr ne zamana kadar süre verdi sağlıcaklarla gelsinler insallah
Hayırlı olsun canım ayrıntıları bekliyoruzGünaydın arkadaşlar nasılsınız bebisine yeni kavuşanlar hayırlı olsun darısı bekleyenlerin basına insallah .bizde doğduk teyzelerim annemi uyutmuyorum :) Doğum yaptım bende ancak yazabildim zor gecti ameliyat sonrası
Bende 38+4 iki gün varmış aramızda. Benim doktorumda 12 aralığa kadar gelir dedi. Her an bekliyoruz dedi başka bişey söylemedi. Bende aynı şekilde doğal bir süreç olsun istiyorum ama kısmet. Bide kızlar erken gelir diyip duruyorlardı bana :))Canım yarın 40 merhaba diyeceğim 38+6 bugün normal geçen haftaki kontrolde Dr 15 araliga kadar vakti var dedi dün USG de baya baktı farklı seylerede plasenta yaşlanmaya başlamış planlama yapalım dedi muayeneden sonra haftaya Perşembe kontrole kadar gelmezse cuma yatış dedi suni sancı ile normal doğum başlatacakmis bende süreç doğal ilerlesin kendi gelsin diyorum ama bakalım dediğin gibi kendileri ne zaman isterse o zaman gelecekler :) senin Dr ne zamana kadar süre verdi sağlıcaklarla gelsinler insallah
Her gün bir kere alıyorum ama faydası günde iki defa alayım sağol canimCanım sıcak sıcak duş alsan günde bikaç kez oda ise yarar
ben onu 1 haftadır yapamıyorum bırak üst üste atmayı yaklaşmıyor bile..ama hala doğurmadım gerçek değil sanki ya..ama şöyle bir şey var ki 2 hafta önceki kontrolde doktor bebek aşagı inmiş demişti ondan da olabilir tabi.Yapamayan varmı bacak hareketini merak ettim valla
2 gündür benim de öyle oluyor bir iki kez çok fena ağrı giriyor.doğum yakın mi ki acaba diyorum ben deKızlar mis gibi uyuyodum ne güZel kasıklarımda sancıyla uyandım. Tuvaletim var sandım ayağa kalkmamla makata bir Zonklama geldi anlatamam. İstemsiz ıkınma gibi. Doğuruyorum sandım ama bişey yok ne su ne sancı. Şimdi iyiyim bişey yok. Hayır olsun
canım nst bozuk olabilir mi acaba başka bir hastaneye mi gitsenIyi geceler 6 dk da bir olan sancılarım var hastaneye gittik sanci çıkmadı. Karnım kasiliyor belime kasiklarima ağrı giriyor. Dayanilcak gibi değil. 40 50 saniye sürüyor. Akşam 10 da başladı 10 dk da birdi 6 dk da bir e düştü şimdi. Bu doğum sancısı değilse ne ya nefesim kesiliyor. 30 cikiyo en yüksek sancim. Önceden 30 çıktığında hissetmezdim. Kafayı yicem yatamıyorum oturamıyorum sanci gelince.
dün gün boyu sandım oldu akşam da geçti gitti..geçmeseydi acile gidecektim sen de bir git eğer geçmezseKızlar geceden bu yana düzensiz sancılarım var. Belden kasıklarıma ve sağ bacağıma vuruyor. Adet sancısı gibi. Bebeğim kaskatı kesiliyor. Ne yapsam bilemedim. Pazartesi sezeryan günüm. Kontrole gitsem mi ki. Bi akıl verin kızlar. Düzensiz diye önemsemesem mi ki
hayırlı olsunGünaydın arkadaşlar nasılsınız bebisine yeni kavuşanlar hayırlı olsun darısı bekleyenlerin basına insallah .bizde doğduk teyzelerim annemi uyutmuyorum :) Doğum yaptım bende ancak yazabildim zor gecti ameliyat sonrası
annenin dediği gibi bir anda da gelebilir illaki önceden sancı olması gerekmiyor..sen devam et bu yaptıklarına gelir inşallahMerhaba kızlar bakıyorum benimle aynı dönemde olan arkadaşlara sancı ağrılar var ama bende en son çarşamba günü adet sancısı gibi amacı oldu geçti iki gündür hicbirsey yok dün Dr dan sonra adaçayı içtik merdiven çirkin yürüyüs yaptım perinr masajı hurma yeme bugün sabah yine kurma yedim adacyai dans ettim ama tık yok böyle olması normal mi bilemedim herkesin ağrısı sancisi olunca annemde sancı birden de başlar belli olmaz diyor insallah kızım kendi isteğiyle gelir
Evet ya bizim kızlar nazlı çikti galiba canım seninki yine hazırlık yapıyor benimkinde tık yok :) ya birden gelecek merakla bekliyorum normal doğum düşündüğüm için Dr gün verince heyecan oldu beklemiyordum rabbim gönlümuzden geçenleri hakkımızda hayırlı kılıp güzel bir Doğumla sağlıcakla kavuşmayı nasip etsinBende 38+4 iki gün varmış aramızda. Benim doktorumda 12 aralığa kadar gelir dedi. Her an bekliyoruz dedi başka bişey söylemedi. Bende aynı şekilde doğal bir süreç olsun istiyorum ama kısmet. Bide kızlar erken gelir diyip duruyorlardı bana :))
yok ya o doğru değil bence maşallah benim kızının rahatı yerindeydi.41 haftayı doldurduğunda bile hiç sancım yoktu.suni sancıyla başlatmıştı doktor doğumu.tabi bana o da sancı yapmadı ilkin o ayrı amaBende 38+4 iki gün varmış aramızda. Benim doktorumda 12 aralığa kadar gelir dedi. Her an bekliyoruz dedi başka bişey söylemedi. Bende aynı şekilde doğal bir süreç olsun istiyorum ama kısmet. Bide kızlar erken gelir diyip duruyorlardı bana :))
Tecrübelere inanmak lazım :) devam edecegim insallah gelir bugün havada yağmurlu insallah durursa direk yuruyuse :)ben onu 1 haftadır yapamıyorum bırak üst üste atmayı yaklaşmıyor bile..ama hala doğurmadım gerçek değil sanki ya..ama şöyle bir şey var ki 2 hafta önceki kontrolde doktor bebek aşagı inmiş demişti ondan da olabilir tabi.
2 gündür benim de öyle oluyor bir iki kez çok fena ağrı giriyor.doğum yakın mi ki acaba diyorum ben de
canım nst bozuk olabilir mi acaba başka bir hastaneye mi gitsen
dün gün boyu sandım oldu akşam da geçti gitti..geçmeseydi acile gidecektim sen de bir git eğer geçmezse
hayırlı olsun
annenin dediği gibi bir anda da gelebilir illaki önceden sancı olması gerekmiyor..sen devam et bu yaptıklarına gelir inşallah
sen adanadaydin değil mi canımTecrübelere inanmak lazım :) devam edecegim insallah gelir bugün havada yağmurlu insallah durursa direk yuruyuse :)
Evet canımsen adanadaydin değil mi canım
hemşehriyiz. ben de adanalıyımEvet canım
Ne güzel :) geliyormusun.bu tarafahemşehriyiz. ben de adanalıyım
Ayy 41 mi nasıl ya :)) o kadar brklemesin güzelim gelsin annesineyok ya o doğru değil bence maşallah benim kızının rahatı yerindeydi.41 haftayı doldurduğunda bile hiç sancım yoktu.suni sancıyla başlatmıştı doktor doğumu.tabi bana o da sancı yapmadı ilkin o ayrı ama
Benimki karnımda çok hareketliydi şuan çok sakin bir çocuk. Sürekli uyuyor. Ama karnımda sürekli hıçkırık tutardı şimdi de öyleyiz:)Bacak hareketini çoookk rahat yapıyorum bizim paşanın keyfi yerinde zaten tırmalanıp duruyor hiç geleceği yokyarın muayenemiz var bakalım doktor ne diyecek.
Doğum yapan annelere sorum olacak. Bebişlerin karnımızdaki hareketleri ile doğduktan sonraki hareketleri saat olarak aynı mı? Benimki geceleri kıpır kıpır gündüz sakin. Doğumdan sonra da böyle mi olur yoksa hiç belli olmaz mı
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah neden zor geçti sezeryan sonrası ne olduGünaydın arkadaşlar nasılsınız bebisine yeni kavuşanlar hayırlı olsun darısı bekleyenlerin basına insallah .bizde doğduk teyzelerim annemi uyutmuyorum :) Doğum yaptım bende ancak yazabildim zor gecti ameliyat sonrası
valla hemşireler de şaşırdı ilk serum bitti tık yok bende ikincide başladı sancılar yavaştan sonra arttı..Ayy 41 mi nasıl ya :)) o kadar brklemesin güzelim gelsin annesineSuni sancıda işe nasıl yaramadı hayret :))
anca yazın canım şimdi annem gelecek doğuma sonra da kış zaten gitmem bir yere iki çocuklaNe güzel :) geliyormusun.bu tarafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?