2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aslında senin doğurmana daha var gibi bence kendini çok dinleyip bunaltıyorsun sancı hissettiriyorsun zorla rahat ol canım bebeğini üzme
Tam tersi bunaltmyrm şu siralsr baska seylerle ugrasmaktan normal gryr is yapyrm otryrm biranda gryr sanclar belime felanda giriyr adet sancisi gbi alttan giriyr

Ayagni kaldramyrdan yapamyosan sennde yakndr cnm
Ayagini kaldiramamakla ilgisi yok canim. Elinle de kaldirabilirsin ama dogum cok yakin olunca elinle kaldirip diger ayaginin uzerine koymaya calissan bile denk gelmiyor. Muhtemelen bebek asagida oldugu icin. Bunubana annem soylemisti ona da teyzesi soylemis, cok eski bir yontem yani :)

O zaman tolga çevik in demesine göre daha en az bir haftam var :))

Ben kasm annelernde okudm cnm onu soledm ben daha once duymamstm olede olabiliyrmus:) acaba daha naal eski yontemler var:)

Az kaldı cnm doğacaksın Allah’ın izniyle çok güzel bir bebişin olacak inş az daha sık dişini hem bak reflü bitecek ohhhh be diyeceksin ben şuan antibiyotik alıyorum diye midem ağrıyor ama ilaçtan ötürü yanma bıçak gibi kesildi o yumru gitti asla bitmez diyordum mide bulantısı zaten hiç olmuyor sadece ameliyata girerken midem bulandı oda heyecan korkudan ama çıkınca hiç birşey yoktu bayada açtım:))şimdi sütüm gelsin diye savaş veriyorum resmen mama vermek zorunda kalıyorum çünkü açlıktan çok ağlıyor ili gecedir uyutmadı beni inş bu gece uyur çünkü öyle bir ağlıyor ki neyi var anlamıyorsun ve susmuyor memeyi almıyor mama içmiyor o an deli gibi ağlıyor gazı aşırı var bence ondan birde üşüttü sanırım midesini süt olsun diye humana çayı alacaktım birden bire Doğum olunca kaldı sen al bak evde bulunsun cnm en büyük tavsiyem bu sana göğüs ucum yara oldu evet ama ben soğan koydum ilk iki gün şimdide kantaron yağı sürüyorum emerken içim gidiyor ama o ağlamasın diye İnan o acıyı bile hissetmiyorsun ben çok zorladım diye yaram çok ağrıyor kimseyi uyandırmıyayım diye kendim kalkıyordum yataktan zorladım baya sen bunu yapma biri seni kaldırsın ama İnan bana bebek ağlıyorsa ne acını hissediyorsun ne başka birşey sadece sussun diye elimden geleni yapıyorsun ama çok güzel bir duygu anne olmak rabbim her isteyene nasip etsin inş
Kv tam bir gerizekalı yemin ederim küstü kadın ya başlıyacam ona kadın gelip aylarca kalma peşinde ne kadar anlayışsız ya empati yapamıyor kendi olsa kp yanında yeni Doğum yaptığında rahat eder miydi bugün sinir etti beni ama takmıyorum şuan ama gelince beni daha çok sinir edecek ya bazen bebeğimi alıp kimsenin olmadığı bir yere gitmek istiyorum gelecek aptal aptal konuşacak gitmek istemeyecek biliyorum inş cnm beni deli etmez valla gitti gitti gitmezse eşiminle çok kavga ederiz açık açık 10 gün kalırsınız dedim bunun üstüne kalmak isterse naparım bilmiyorum kuzm İnan elimde değil sinir olmamak keşke takmayan biri olsam elimden geldiğince takmam ama beni sürekli gererse bilemiyorum zaten şuan sütüm gelsin diye savaş veriyorum üstüne o Kadın beni delirtirse başımı alır giderim herhalde çünkü kadının planını bozdum diye baya bozuldu bugün anlamıyorum seni dedi salak ya tövbe tövbe hakaret etmeyi sevmem ama bu durumda gerçekten çekemiyorum zaten uykusuzum günlerdir birde onun salak tribi çekemem sen sen ol sakın kv çok kalmasına izin verme valla sütün de gelmez sinirden

Cnm ben Doğum yaptığım gün atamamıştım normalde atmadan oturamazdım karnıma rağmen zorla atardım o gün hiç atamamıştım ve zaten birden Doğum başladı bence doğru bir tespit
Her akşam yatmadan yapıyım bari bende enazından hazırlıksız yakalanmam duş alır uyurum

Cnm ben Doğum yaptığım gün atamamıştım normalde atmadan oturamazdım karnıma rağmen zorla atardım o gün hiç atamamıştım ve zaten birden Doğum başladı bence doğru bir tespit
Aramizda yapamayn ve dogm yapan ckti :) sennde agrilarn varmydi suyun mu geldide dogm oldu:)

Aramizda yapamayn ve dogm yapan ckti :) sennde agrilarn varmydi suyun mu geldide dogm oldu:)
Evet cnm ben bilerek yapmadım normal de hep ayak ayak üst üstte atan biri olduğum için o gün atamamıştım ve sanki vajşnada birşey varmış gibi hissetmiştim ve gece birden suyum geldi apar topar has sonra Doğum :) darısı başınıza inş

Ayy ins bugun bende aklma geldi denedim ywslandm duvara yanastramadm agri grdi hatta bakalm benm nasl gelck :) zaten ondn snra heyecn grdi icime hissettm sanki:)

Ayy ins bugun bende aklma geldi denedim ywslandm duvara yanastramadm agri grdi hatta bakalm benm nasl gelck :) zaten ondn snra heyecn grdi icime hissettm sanki:)
Benim iki gün boyunca kasık ağrısı vardı ama ben yalancı sancı sanıp önemsememiştim suyum geldi ama hiç sancı olmadı benim hadi inş hayırlısıyla gelir yavrularınız çok güzel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…