- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.761
İnşallah ya gelsin kuzularımızAyagni kaldramyrdan yapamyosan sennde yakndr cnm
Aslında senin doğurmana daha var gibi bence kendini çok dinleyip bunaltıyorsun sancı hissettiriyorsun zorla rahat ol canım bebeğini üzme38 cnm :)
Tam tersi bunaltmyrm şu siralsr baska seylerle ugrasmaktan normal gryr is yapyrm otryrm biranda gryr sanclar belime felanda giriyr adet sancisi gbi alttan giriyrAslında senin doğurmana daha var gibi bence kendini çok dinleyip bunaltıyorsun sancı hissettiriyorsun zorla rahat ol canım bebeğini üzme
Ayagini kaldiramamakla ilgisi yok canim. Elinle de kaldirabilirsin ama dogum cok yakin olunca elinle kaldirip diger ayaginin uzerine koymaya calissan bile denk gelmiyor. Muhtemelen bebek asagida oldugu icin. Bunubana annem soylemisti ona da teyzesi soylemis, cok eski bir yontem yani :)Ayagni kaldramyrdan yapamyosan sennde yakndr cnm
Hadi inşallah ozamanTam tersi bunaltmyrm şu siralsr baska seylerle ugrasmaktan normal gryr is yapyrm otryrm biranda gryr sanclar belime felanda giriyr adet sancisi gbi alttan giriyr
O zaman tolga çevik in demesine göre daha en az bir haftam var :))Ayagini kaldiramamakla ilgisi yok canim. Elinle de kaldirabilirsin ama dogum cok yakin olunca elinle kaldirip diger ayaginin uzerine koymaya calissan bile denk gelmiyor. Muhtemelen bebek asagida oldugu icin. Bunubana annem soylemisti ona da teyzesi soylemis, cok eski bir yontem yani :)
Ben kasm annelernde okudm cnm onu soledm ben daha once duymamstm olede olabiliyrmus:) acaba daha naal eski yontemler var:)Ayagini kaldiramamakla ilgisi yok canim. Elinle de kaldirabilirsin ama dogum cok yakin olunca elinle kaldirip diger ayaginin uzerine koymaya calissan bile denk gelmiyor. Muhtemelen bebek asagida oldugu icin. Bunubana annem soylemisti ona da teyzesi soylemis, cok eski bir yontem yani :)
Az kaldı cnm doğacaksın Allah’ın izniyle çok güzel bir bebişin olacak inş az daha sık dişini hem bak reflü bitecek ohhhh be diyeceksin ben şuan antibiyotik alıyorum diye midem ağrıyor ama ilaçtan ötürü yanma bıçak gibi kesildi o yumru gitti asla bitmez diyordum mide bulantısı zaten hiç olmuyor sadece ameliyata girerken midem bulandı oda heyecan korkudan ama çıkınca hiç birşey yoktu bayada açtım:))şimdi sütüm gelsin diye savaş veriyorum resmen mama vermek zorunda kalıyorum çünkü açlıktan çok ağlıyor ili gecedir uyutmadı beni inş bu gece uyur çünkü öyle bir ağlıyor ki neyi var anlamıyorsun ve susmuyor memeyi almıyor mama içmiyor o an deli gibi ağlıyor gazı aşırı var bence ondan birde üşüttü sanırım midesini süt olsun diye humana çayı alacaktım birden bire Doğum olunca kaldı sen al bak evde bulunsun cnm en büyük tavsiyem bu sana göğüs ucum yara oldu evet ama ben soğan koydum ilk iki gün şimdide kantaron yağı sürüyorum emerken içim gidiyor ama o ağlamasın diye İnan o acıyı bile hissetmiyorsun ben çok zorladım diye yaram çok ağrıyor kimseyi uyandırmıyayım diye kendim kalkıyordum yataktan zorladım baya sen bunu yapma biri seni kaldırsın ama İnan bana bebek ağlıyorsa ne acını hissediyorsun ne başka birşey sadece sussun diye elimden geleni yapıyorsun ama çok güzel bir duygu anne olmak rabbim her isteyene nasip etsin inşkadın seninle yaris halinde Allah akil fikir versin
aman konuşsun ogluşuyla.
sen bebeginle guzel guzel vakit gecir takma kimseyi bu mutlulugunu kimsenin engellemesine izin verme.ne guzel saglikli bi evlat nasip etti sana Rabbim bu cok buyuk nimet.insallah hayirli da bi evlat olur annesini kimseye ezdirmez.
insallah kocalarimiz a bebeklerini kucaklarina aldiklari zmn kökten degisime ugrarlar da analarina sahip ciktiklari kadar karilarina da sahip cikarlar anam da anam demezler.
kvne sen iyi dedin o istedigi kadar duymasin istenmedigi eve gelsin de gorsun oglundam cok senle vakit gecircek ne yuzsuz.
bu yastan sonra kv bi degistiremicene gore amaaan salla gitsin bazen bosvermek gamsiz olmak lazim ne derse desin gül geç duymazdan gel sinir olsun daha cokhem hincini almis olursun hem de dirdirci olmamis olursun
benim de annem hafta sonu gelicek su gunler hic gecmiyor herkes de dogurdu sanki bi ben kaldim gibi hissediyorum
Cnm ben Doğum yaptığım gün atamamıştım normalde atmadan oturamazdım karnıma rağmen zorla atardım o gün hiç atamamıştım ve zaten birden Doğum başladı bence doğru bir tespitYapamayan varmı bacak hareketini merak ettim valla
Her akşam yatmadan yapıyım bari bende enazından hazırlıksız yakalanmam duş alır uyurumCnm ben Doğum yaptığım gün atamamıştım normalde atmadan oturamazdım karnıma rağmen zorla atardım o gün hiç atamamıştım ve zaten birden Doğum başladı bence doğru bir tespit
Ben yapamadm cnmYapamayan varmı bacak hareketini merak ettim valla
Aramizda yapamayn ve dogm yapan ckti :) sennde agrilarn varmydi suyun mu geldide dogm oldu:)Cnm ben Doğum yaptığım gün atamamıştım normalde atmadan oturamazdım karnıma rağmen zorla atardım o gün hiç atamamıştım ve zaten birden Doğum başladı bence doğru bir tespit
Yap bence de ben iyiki de banyo yapmış adamı yapmıştım tamda o gün gece zaten birden geldi suyum hadi inş hayırlısıyla Doğum yaparsın sen deHer akşam yatmadan yapıyım bari bende enazından hazırlıksız yakalanmam duş alır uyurum
Evet cnm ben bilerek yapmadım normal de hep ayak ayak üst üstte atan biri olduğum için o gün atamamıştım ve sanki vajşnada birşey varmış gibi hissetmiştim ve gece birden suyum geldi apar topar has sonra Doğum :) darısı başınıza inşAramizda yapamayn ve dogm yapan ckti :) sennde agrilarn varmydi suyun mu geldide dogm oldu:)
Ayy ins bugun bende aklma geldi denedim ywslandm duvara yanastramadm agri grdi hatta bakalm benm nasl gelck :) zaten ondn snra heyecn grdi icime hissettm sanki:)Evet cnm ben bilerek yapmadım normal de hep ayak ayak üst üstte atan biri olduğum için o gün atamamıştım ve sanki vajşnada birşey varmış gibi hissetmiştim ve gece birden suyum geldi apar topar has sonra Doğum :) darısı başınıza inş
İnşallah canım yaYap bence de ben iyiki de banyo yapmış adamı yapmıştım tamda o gün gece zaten birden geldi suyum hadi inş hayırlısıyla Doğum yaparsın sen de
Benim iki gün boyunca kasık ağrısı vardı ama ben yalancı sancı sanıp önemsememiştim suyum geldi ama hiç sancı olmadı benim hadi inş hayırlısıyla gelir yavrularınız çok güzel bir duyguAyy ins bugun bende aklma geldi denedim ywslandm duvara yanastramadm agri grdi hatta bakalm benm nasl gelck :) zaten ondn snra heyecn grdi icime hissettm sanki:)
Gerçekten mi bekliyoruz ozaman 3 güne kadar hadi bakalımBen yapamadm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?