2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tam tersi bunaltmyrm şu siralsr baska seylerle ugrasmaktan normal gryr is yapyrm otryrm biranda gryr sanclar belime felanda giriyr adet sancisi gbi alttan giriyr
En kısa zamanda hayırlısı ile doğum yaparsın inşallah. Burayı takip ediyorum ama en çokta sana içten dua ediyorum. Allah yardımcın olaun. Allahtan eşin seni seviyor ve yanında. Yoksa en hassas zamanlarımızdayız nazlanacağımız zamanlar. Kv nin yaptığı edepsizlik. Bende senin yerinde olsa idim inan biran önce doğurmak isterdim. Allah yardımcın olsun sağlıcakla al kucağına bebeğini

Kızlar mis gibi uyuyodum ne güZel kasıklarımda sancıyla uyandım. Tuvaletim var sandım ayağa kalkmamla makata bir Zonklama geldi anlatamam. İstemsiz ıkınma gibi. Doğuruyorum sandım ama bişey yok ne su ne sancı. Şimdi iyiyim bişey yok. Hayır olsun

insallah cnm insallah valla umut oluyosun bana cok sagol.yoksa ben de cidden sanki bu mide sıkıntılarim hic gecmicek saniyorum.
cnm kendini kasma dikkat et yarana.zaten kardesin sana yardima geldi cekinme kimseden.yaran enfeksiyon kapmasin.esin de uyanirsa uyansin oyle alistirma cnm.
kv n gelince sinirini bebekten esinden cikartma cnm kvne soyle.kadin acik acik sana herseyi soyluyor hic kirilir mi uzulurmu dusunmuyor.napcan cnm bu yastan sonra kv huyu degismez.sen de sus sus nereye kadar dayanamazsin.her seye degil de seni cok sinirlendirdigi zmn cevabini verirsin.yoksa herseyine laf soylesen bu sefer hic huzur kalmaz.en iyisi bazi seyleri duymazdan gelmek takmamak.ama bazi seylere de ses cikartmamazlik yapma cnm.acik acik aeni rahatszi eden seyleri soyle.
reflü yuzunden uyuyamiyordun simdi de bebis uyutmuyor insallah tez zmnda bebisin uykulari duzene girer sen de uykunu alirsin cnm.
cnm sütün icin bol su ic.3 litre falan.rezene ictin mi hic.icmediysen dene derim.herkes rezene diyor bana.ve gaz icim de kimyon koy her yemegine.belki bebegine senin yedigim bisey dokunuyo olabilir gaz yaoan seyler yeme cnm.bakalim benim bebegim nasil olcak.ben normalde hic yemeklere kimyon atmam ama aldim artik aticam kendi tabagima.ve simdiden rezene aliyim diyorum bende.humana cayinin tadi nasil cnm ben her cayi icemiyorum iceriginde neler var tadi kotu mu ?
simdiden rezene alip icsem erken mi olur acaba.doktora sorcaktim unuttum yine
ben de ayva cekirdegini sulandirdim jel kivamina getirdim onu surucem.ama ekstra gogus ucu kremi aldim ama kucucuk.hastaneye de onu gotircem once bi denicem onunla gogus ucu yara olursa gogus kalkani alicam.senin de yaram varsa al derim cnm herkes cok memnun.ben son care alirim simdilik almadim
kantaron yagi iyi geldimi bayagi olmazsa ondan da aliyim dursun.krem cok kucuk zaten hemen biter.
ve sari kantaronu kirmizi kantaron yagi mi aldin cnm ?
bebek emmeden once siliyormusun yagi ?
mide bulantisi kesin bende yasicam dogum gunu.hatta kuscama cok eminim ac karnina ameliyat olcam icin ama olsun o gune geliyim de kusuyum yeterki son olsun benim de bicak gibi kesilsin insalah.
genel anesteziyle bebegine kavustun dimi cnm spinal degildi

cnm burdan bi arkadas yazmisti makatinda zonklama olup doguma gitmisti dogurmustu.dikkat et cnm sancin duzenli mi kontrol et.

Bacak hareketini çoookk rahat yapıyorum bizim paşanın keyfi yerinde zaten tırmalanıp duruyor hiç geleceği yok yarın muayenemiz var bakalım doktor ne diyecek.
Doğum yapan annelere sorum olacak. Bebişlerin karnımızdaki hareketleri ile doğduktan sonraki hareketleri saat olarak aynı mı? Benimki geceleri kıpır kıpır gündüz sakin. Doğumdan sonra da böyle mi olur yoksa hiç belli olmaz mı

Çok sagol cnm caresizlk zor kipirdayamamk mecbur kalmk cidden iste bebegim icin sabredyrm bazi insanlar ole deme 40 kadar gelsn zamanini doldrsun diyor ben sanki istemyrm hayrlisi neyse o zaman gelsin diyrm aceleci davranyrm saniyorlar ama inan ole degilim hergun sabr cekyrm bebegm icin dua edyrm bol bol. Rabbim bilir kaynanamin bana yaptklarinida allaha havale ettim sabredyrm bi insan evinde yabanci gbi hisseder mi inan ben ole hissedyrm.benim evm degl sanki kendi evi baya uzun teskkr ederm dualarin icin rabbim ins sana da hayrli saglikli dogm nasip eder ins

Bosuna demiyorlar erkek bebek vec dogwr dye sennki 10 ayi bile tamamlar cnm o zaman

benim ilk gebeliğimde kızım gece 2-4 arası beni uykudan kaldırırdı hareketlerinden ve doğduktan sonra gece 2 4 arası uyanırdı kesintisiz ağlardı gaz sancısı çekerdi yavrum. bakalım sende nasıl olacak =)

Iyi geceler 6 dk da bir olan sancılarım var hastaneye gittik sanci çıkmadı. Karnım kasiliyor belime kasiklarima ağrı giriyor. Dayanilcak gibi değil. 40 50 saniye sürüyor. Akşam 10 da başladı 10 dk da birdi 6 dk da bir e düştü şimdi. Bu doğum sancısı değilse ne ya nefesim kesiliyor. 30 cikiyo en yüksek sancim. Önceden 30 çıktığında hissetmezdim. Kafayı yicem yatamıyorum oturamıyorum sanci gelince.

Sancı hiç yok öyle bir iki dk lık zonklama geldi gitti şimdi bişey yok. Gelişme olursa haber veririm çok heyecanlandım ama :)
insallah gonlunce olsun cnm ama sanirim erken senin daha benim normal dogum tarihim 22 aralik benim de sancilarim duzensiz.
ben sezeryan olcam icin 10 araligi bekliyorum bakalim
hayirlisi olsun hepimiz icin

cnm baska doktora da mi gitsen
sancilarin duzenli oldugu halde nasil sanci cikmiyor cok tuhafmis cidden
nts ye girdigin zmn sanci hissetmismiydin peki.acaba evde sancin olup nts de sanci kesilmis olabilir mi
cnm takma kimseyi haftan gayet de normal 38 haftada ne varmis.mukemmel annelik taslamati cok sever bizim millet.bosversene herkesin cocugu kendine ozeldir.bebegini senden baska hic kimse dusunemez.
oyle diyenlere annesi benim kotulugunu isticek halim yok de kestir at.

Ay bilmiyorum 4 dk da bire düştü tekrar gidicem galiba normal bişey degl eminim buna nst de böyle sanci olduğunda 30larda cikiyo 30 değil bu kaç kez girdim biliyorum kafayı yicem

Allah allah inşallah yanlış ölçmüyorlardır

Kızlar geceden bu yana düzensiz sancılarım var. Belden kasıklarıma ve sağ bacağıma vuruyor. Adet sancısı gibi. Bebeğim kaskatı kesiliyor. Ne yapsam bilemedim. Pazartesi sezeryan günüm. Kontrole gitsem mi ki. Bi akıl verin kızlar. Düzensiz diye önemsemesem mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…