- 19 Şubat 2018
- 144
- 138
- 23
- 39
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.781
En kısa zamanda hayırlısı ile doğum yaparsın inşallah. Burayı takip ediyorum ama en çokta sana içten dua ediyorum. Allah yardımcın olaun. Allahtan eşin seni seviyor ve yanında. Yoksa en hassas zamanlarımızdayız nazlanacağımız zamanlar. Kv nin yaptığı edepsizlik. Bende senin yerinde olsa idim inan biran önce doğurmak isterdim. Allah yardımcın olsun sağlıcakla al kucağına bebeğiniTam tersi bunaltmyrm şu siralsr baska seylerle ugrasmaktan normal gryr is yapyrm otryrm biranda gryr sanclar belime felanda giriyr adet sancisi gbi alttan giriyr
insallah cnm insallah valla umut oluyosun bana cok sagol.yoksa ben de cidden sanki bu mide sıkıntılarim hic gecmicek saniyorum.Az kaldı cnm doğacaksın Allah’ın izniyle çok güzel bir bebişin olacak inş az daha sık dişini hem bak reflü bitecek ohhhh be diyeceksin ben şuan antibiyotik alıyorum diye midem ağrıyor ama ilaçtan ötürü yanma bıçak gibi kesildi o yumru gitti asla bitmez diyordum mide bulantısı zaten hiç olmuyor sadece ameliyata girerken midem bulandı oda heyecan korkudan ama çıkınca hiç birşey yoktu bayada açtım:))şimdi sütüm gelsin diye savaş veriyorum resmen mama vermek zorunda kalıyorum çünkü açlıktan çok ağlıyor ili gecedir uyutmadı beni inş bu gece uyur çünkü öyle bir ağlıyor ki neyi var anlamıyorsun ve susmuyor memeyi almıyor mama içmiyor o an deli gibi ağlıyor gazı aşırı var bence ondan birde üşüttü sanırım midesini süt olsun diye humana çayı alacaktım birden bire Doğum olunca kaldı sen al bak evde bulunsun cnm en büyük tavsiyem bu sana göğüs ucum yara oldu evet ama ben soğan koydum ilk iki gün şimdide kantaron yağı sürüyorum emerken içim gidiyor ama o ağlamasın diye İnan o acıyı bile hissetmiyorsun ben çok zorladım diye yaram çok ağrıyor kimseyi uyandırmıyayım diye kendim kalkıyordum yataktan zorladım baya sen bunu yapma biri seni kaldırsın ama İnan bana bebek ağlıyorsa ne acını hissediyorsun ne başka birşey sadece sussun diye elimden geleni yapıyorsun ama çok güzel bir duygu anne olmak rabbim her isteyene nasip etsin inş
Kv tam bir gerizekalı yemin ederim küstü kadın ya başlıyacam ona kadın gelip aylarca kalma peşinde ne kadar anlayışsız ya empati yapamıyor kendi olsa kp yanında yeni Doğum yaptığında rahat eder miydi bugün sinir etti beni ama takmıyorum şuan ama gelince beni daha çok sinir edecek ya bazen bebeğimi alıp kimsenin olmadığı bir yere gitmek istiyorum gelecek aptal aptal konuşacak gitmek istemeyecek biliyorum inş cnm beni deli etmez valla gitti gitti gitmezse eşiminle çok kavga ederiz açık açık 10 gün kalırsınız dedim bunun üstüne kalmak isterse naparım bilmiyorum kuzm İnan elimde değil sinir olmamak keşke takmayan biri olsam elimden geldiğince takmam ama beni sürekli gererse bilemiyorum zaten şuan sütüm gelsin diye savaş veriyorum üstüne o Kadın beni delirtirse başımı alır giderim herhalde çünkü kadının planını bozdum diye baya bozuldu bugün anlamıyorum seni dedi salak ya tövbe tövbe hakaret etmeyi sevmem ama bu durumda gerçekten çekemiyorum zaten uykusuzum günlerdir birde onun salak tribi çekemem sen sen ol sakın kv çok kalmasına izin verme valla sütün de gelmez sinirden
cnm burdan bi arkadas yazmisti makatinda zonklama olup doguma gitmisti dogurmustu.dikkat et cnm sancin duzenli mi kontrol et.Kızlar mis gibi uyuyodum ne güZel kasıklarımda sancıyla uyandım. Tuvaletim var sandım ayağa kalkmamla makata bir Zonklama geldi anlatamam. İstemsiz ıkınma gibi. Doğuruyorum sandım ama bişey yok ne su ne sancı. Şimdi iyiyim bişey yok. Hayır olsun
Sancı hiç yok öyle bir iki dk lık zonklama geldi gitti şimdi bişey yok. Gelişme olursa haber veririm çok heyecanlandım ama :)cnm burdan bi arkadas yazmisti makatinda zonklama olup doguma gitmisti dogurmustu.dikkat et cnm sancin duzenli mi kontrol et.
Çok sagol cnm caresizlk zor kipirdayamamk mecbur kalmk cidden iste bebegim icin sabredyrm bazi insanlar ole deme 40 kadar gelsn zamanini doldrsun diyor ben sanki istemyrm hayrlisi neyse o zaman gelsin diyrm aceleci davranyrm saniyorlar ama inan ole degilim hergun sabr cekyrm bebegm icin dua edyrm bol bol. Rabbim bilir kaynanamin bana yaptklarinida allaha havale ettim sabredyrm bi insan evinde yabanci gbi hisseder mi inan ben ole hissedyrm.benim evm degl sanki kendi evi baya uzun teskkr ederm dualarin icin rabbim ins sana da hayrli saglikli dogm nasip eder insEn kısa zamanda hayırlısı ile doğum yaparsın inşallah. Burayı takip ediyorum ama en çokta sana içten dua ediyorum. Allah yardımcın olaun. Allahtan eşin seni seviyor ve yanında. Yoksa en hassas zamanlarımızdayız nazlanacağımız zamanlar. Kv nin yaptığı edepsizlik. Bende senin yerinde olsa idim inan biran önce doğurmak isterdim. Allah yardımcın olsun sağlıcakla al kucağına bebeğini
Bencede takip et belki dogum belirtisidr hadi iyi haberlerni ver cnM:)Sancı hiç yok öyle bir iki dk lık zonklama geldi gitti şimdi bişey yok. Gelişme olursa haber veririm çok heyecanlandım ama :)
Bosuna demiyorlar erkek bebek vec dogwr dye sennki 10 ayi bile tamamlar cnm o zamanBacak hareketini çoookk rahat yapıyorum bizim paşanın keyfi yerinde zaten tırmalanıp duruyor hiç geleceği yokyarın muayenemiz var bakalım doktor ne diyecek.
Doğum yapan annelere sorum olacak. Bebişlerin karnımızdaki hareketleri ile doğduktan sonraki hareketleri saat olarak aynı mı? Benimki geceleri kıpır kıpır gündüz sakin. Doğumdan sonra da böyle mi olur yoksa hiç belli olmaz mı
benim ilk gebeliğimde kızım gece 2-4 arası beni uykudan kaldırırdı hareketlerinden ve doğduktan sonra gece 2 4 arası uyanırdı kesintisiz ağlardı gaz sancısı çekerdi yavrum. bakalım sende nasıl olacak =)Bacak hareketini çoookk rahat yapıyorum bizim paşanın keyfi yerinde zaten tırmalanıp duruyor hiç geleceği yokyarın muayenemiz var bakalım doktor ne diyecek.
Doğum yapan annelere sorum olacak. Bebişlerin karnımızdaki hareketleri ile doğduktan sonraki hareketleri saat olarak aynı mı? Benimki geceleri kıpır kıpır gündüz sakin. Doğumdan sonra da böyle mi olur yoksa hiç belli olmaz mı
insallah gonlunce olsun cnm ama sanirim erken senin daha benim normal dogum tarihim 22 aralik benim de sancilarim duzensiz.Sancı hiç yok öyle bir iki dk lık zonklama geldi gitti şimdi bişey yok. Gelişme olursa haber veririm çok heyecanlandım ama :)
cnm baska doktora da mi gitsenIyi geceler 6 dk da bir olan sancılarım var hastaneye gittik sanci çıkmadı. Karnım kasiliyor belime kasiklarima ağrı giriyor. Dayanilcak gibi değil. 40 50 saniye sürüyor. Akşam 10 da başladı 10 dk da birdi 6 dk da bir e düştü şimdi. Bu doğum sancısı değilse ne ya nefesim kesiliyor. 30 cikiyo en yüksek sancim. Önceden 30 çıktığında hissetmezdim. Kafayı yicem yatamıyorum oturamıyorum sanci gelince.
cnm takma kimseyi haftan gayet de normal 38 haftada ne varmis.mukemmel annelik taslamati cok sever bizim millet.bosversene herkesin cocugu kendine ozeldir.bebegini senden baska hic kimse dusunemez.Çok sagol cnm caresizlk zor kipirdayamamk mecbur kalmk cidden iste bebegim icin sabredyrm bazi insanlar ole deme 40 kadar gelsn zamanini doldrsun diyor ben sanki istemyrm hayrlisi neyse o zaman gelsin diyrm aceleci davranyrm saniyorlar ama inan ole degilim hergun sabr cekyrm bebegm icin dua edyrm bol bol. Rabbim bilir kaynanamin bana yaptklarinida allaha havale ettim sabredyrm bi insan evinde yabanci gbi hisseder mi inan ben ole hissedyrm.benim evm degl sanki kendi evi baya uzun teskkr ederm dualarin icin rabbim ins sana da hayrli saglikli dogm nasip eder ins
Ay bilmiyorum 4 dk da bire düştü tekrar gidicem galiba normal bişey degl eminim buna nst de böyle sanci olduğunda 30larda cikiyo 30 değil bu kaç kez girdim biliyorum kafayı yicemcnm baska doktora da mi gitsen
sancilarin duzenli oldugu halde nasil sanci cikmiyor cok tuhafmis cidden
nts ye girdigin zmn sanci hissetmismiydin peki.acaba evde sancin olup nts de sanci kesilmis olabilir mi
cnm takma kimseyi haftan gayet de normal 38 haftada ne varmis.mukemmel annelik taslamati cok sever bizim millet.bosversene herkesin cocugu kendine ozeldir.bebegini senden baska hic kimse dusunemez.
oyle diyenlere annesi benim kotulugunu isticek halim yok de kestir at.
Allah allah inşallah yanlış ölçmüyorlardırIyi geceler 6 dk da bir olan sancılarım var hastaneye gittik sanci çıkmadı. Karnım kasiliyor belime kasiklarima ağrı giriyor. Dayanilcak gibi değil. 40 50 saniye sürüyor. Akşam 10 da başladı 10 dk da birdi 6 dk da bir e düştü şimdi. Bu doğum sancısı değilse ne ya nefesim kesiliyor. 30 cikiyo en yüksek sancim. Önceden 30 çıktığında hissetmezdim. Kafayı yicem yatamıyorum oturamıyorum sanci gelince.
Haber ver canım mutlaka. Hayırlısı olur umarımAy bilmiyorum 4 dk da bire düştü tekrar gidicem galiba normal bişey degl eminim buna nst de böyle sanci olduğunda 30larda cikiyo 30 değil bu kaç kez girdim biliyorum kafayı yicem
Açılmana falan bakıldımı canım var mı bişey ultrasonda isteAy bilmiyorum 4 dk da bire düştü tekrar gidicem galiba normal bişey degl eminim buna nst de böyle sanci olduğunda 30larda cikiyo 30 değil bu kaç kez girdim biliyorum kafayı yicem
Onu yapyrm cnm sen naslsn bebek nasl:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?