2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar sabah şekerim yüksek çıktı doktorum yatış yaptırdı eğer burdaki takiplerde yüksek olursa yarın Doğum olacak internet hakkım yok maalesef dua edin Doğum olursa bilgi veririm kendinize iyi bakın
Canm dualarim seninle rabbim sifa versin ikinize hakkinizda hayrlisi neyse o olsn cnm saglikli dogmn olur ins bebegni kucagna alrsn:)

duzensiz olduguna eminsen onemseme
cunku kaskati olmasi sanci olmasi bende de var cnm.
ama kendini kontrol et.
zaten pazartesi dogum olcak.
magnezyum kullan kasilman icin

kızlar bebeğimin boynunda iki tur kordon var demiştim size annemde beni telaşlandırıp korkutuyor hemen alsınlar bebeği çok ciddi birşey diyor. neyse ki sabah devlete gittim birde bakayım başka doktorun fikrini alayım diye. doktor usg baktı birşey demedi sonra ben dedim boynunda kordon varmış diye baktı tekrar evet var biz bunu söyleyip anneyi telaşlandırmıyoruz dedi hatta ben hiç bakmam her gebelikte kordon oluyor dedi. tuhafıma gitti bu kadar rahat olması.
peki tehlikeli değil mi dedim yani hareket ettikçe sıkılaşmaz mı boğazına dedim evet olabilir nefesi de kesilebilir ama bizim yapanikeceğimiz birşey yok ve sadece boynunda kordon var diye de bebeği almıyoruz dedi.
çok garip çok tuhaf ben anlayamadım bu doktorların rahat davranışlarına.

Zaten takmyrm birde dogumdan sonra esimle 10 gun sonra doncez simdi herkes dyr 40 kadar bekle sanki ben bebegmi dusunmyrm cidden cevrede bos konusan cahil insan cok ya
sen de mahsus doktor 40 a kadar beklemez bebek dedi de cnm.millete laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor ugrasma bosver doktoru one sür herseyde.

Evet canim almiyorlar diye biliyorum. Benim doktorum her seferinde kordondan gecen kani kontrol ediyor, onda azalma vs yoksa boynuna dolanmasi problem degil. Arkadasim 2 tur kordonla normal dogum yapti.

bugun hastanedeydım bbenden oncekı hastanın bebegının boynuna da dolanmıstı ve 2 ıken 3 kez olmus dolanması doktor telaslandırmadı bebek suyun ıcınde nefes ıle bı sıkıntıları yok yanı orda nefes hareketlerı yapıyor ama nefes almıyorlar sıkıntıkordonun boyunun kısalmas vs gıbı seyler dedı yanı bebegı almadı takıp etmeye devam etceklerdı

Aynen sanki onlar daha iyi biliyr herkes aklnca fikir vermeye calsyr sukur benim aklm fikrim var ya kimseye ihtycm yok en sonnda soru sormayin diye tisort gycm
Banada ayni bende 100 kere anlattiklari seyleri aa öylemiymis bak bilmiyodum falan diyorum hoslarina gidiyo bosver takma hiç çünkü susmicaklar biliyorum :)

Kordon anne karnında sorun olmuyor diye biliyorum bende. Doğumda biraz zorlar doktoru belki ama öyle bebeğe zarar verecek birşey olmuyor. Uğraştırır doğumda en kötü ihtimal

Evet canim almiyorlar diye biliyorum. Benim doktorum her seferinde kordondan gecen kani kontrol ediyor, onda azalma vs yoksa boynuna dolanmasi problem degil. Arkadasim 2 tur kordonla normal dogum yapti.
biliyorum ve anlıyorum da ama annem benim başımın etini yer iki hafta. hareketi de iyi maşaAllah yani bir tek onu gözlemliyorum zaten hayırlısı olsun

yani her hafta çağırıyor doktor zaten ve hareketlerini gözlemliyorum zaten maşaAllah hareketli annem çok evhamlı beni de strese soktu ağladım

Anladım canım nettede eminönünde bir kaç adres var bakayım oralara en iyisi. Bende bir kaç kişiden duydum kırık olanlardan aldım diğerleri çok pahalıydı diye demekki seninkide gerçekmiş. Teşekkürler

Kordon anne karnında sorun olmuyor diye biliyorum bende. Doğumda biraz zorlar doktoru belki ama öyle bebeğe zarar verecek birşey olmuyor. Uğraştırır doğumda en kötü ihtimal
benim zaten sezeryan olacak da bu kordon boğaza sıkmaz mı yani doktorlar da bile bile böyle bir hata yapmazlar ki ilk ben değilim zaten kan akımını da bakıyor her seferinde. işte annem kafamı iyice allak bullak etti keşke söylemeseydim

Merhaba kızlar polar sabahlıklı gecelik takımı almak istiyorum. Uygun güzel bir şey acil, az vaktim kaldı. (mavi renk) öneri yapar mısınız?

Canım nefes almiyoki anne karninda nefesi kesilsin. Bizdede var kordon doktorum dediki kordon içindeki kan o kadar kuvvetliymiski yerden delik acsak kan tavana deger dedi yani öyle dolanmayla düğümle kolay kolay bebege zarar vermezmiş. Ancak doğum sırasında bazen bebeği strese sokabiliyomuş onun içinde düzenli nstye bakiyolar zaten.

Tek mi iki mi canım eger tekse problem olmuyormuş ama 2 kere dolanmış olması hemen sezeryan ile alıyorlar diye biliyorum doktorum söylemişti dogum kursunda

duzensiz olduguna eminsen onemseme
cunku kaskati olmasi sanci olmasi bende de var cnm.
ama kendini kontrol et.
zaten pazartesi dogum olcak.
magnezyum kullan kasilman icin
Magnezyum ve progestanla durduruyor doğumu. Dr. Bunları kullanmazsan sancıların başlar dedi ama onlar bile demekki fayda vermiyor. Şimdilik iyiyim çok şükür. İnsan ister istemez telaş yapıyor.

sen de mahsus doktor 40 a kadar beklemez bebek dedi de cnm.millete laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor ugrasma bosver doktoru one sür herseyde.
Sole yapcm dicem zaten dr sordm o tamm dedi dicem o zaman konsmazlar diye umut edyrm:) yinede hayata kardi gulmek lazm takmamk lazm sende takma cnm mesjlarinida okuyrm

Banada ayni bende 100 kere anlattiklari seyleri aa öylemiymis bak bilmiyodum falan diyorum hoslarina gidiyo bosver takma hiç çünkü susmicaklar biliyorum :)
Cidden dogum zor degl insnlarla ugrasmak zormus arkds bnu anladm bende takmyrm bu aralar bebegmi tek dusunyrm onla ilglenyrm

Nst de bebişleriniz kalp atımı nasıl? Benimki 160 sınırında atıyor. Doktor bence bir sıkıntı yok ama için rahat etmiyorsa perinatolojiye gidebilirsin dedi. Konu ile bilgisi tecrübesi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…