2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Nst de bebişleriniz kalp atımı nasıl? Benimki 160 sınırında atıyor. Doktor bence bir sıkıntı yok ama için rahat etmiyorsa perinatolojiye gidebilirsin dedi. Konu ile bilgisi tecrübesi olan var mı?
benimki de 125-130 arası atıyor zaten sinir da 125 canım..doktor sıkıntı yok ritmi iyi dedi..benimkinin kalbinde bir de parlama var inşallah ciddi bir şey değildir diyorum

Kizlar normal dogumla ilgili soru soranlar vardi ben ne egzersiz yapabildim ne hurma yedim ne de gezdim cunku migdemden cok sikintim vardi bide surekli kabizdim hic halim yoktu ilac icemedigimden hic halim olmuyodu.
Ama cok sukur normal oldu tabi benim 3.cocugum digerlerinde hep dikisim vardi bunda yok ve cok zor bi dogum olmadi oyuzden sizle paylasmak istedim kizlar agri geldiginde catalda ikinirken sakin bagirmayin sadece tum gucunuzle ikinin doktor ikin dediginde hic disariya ses cikarmadan tum gucunuzle nefesiniz tukenene kadar ikinin insallah normal yapanlar dikissiz olursun cok daha rahat oluyo.

Sole yapcm dicem zaten dr sordm o tamm dedi dicem o zaman konsmazlar diye umut edyrm:) yinede hayata kardi gulmek lazm takmamk lazm sende takma cnm mesjlarinida okuyrm
ayne oyle cnm benim eaim beni sahiplenici olsa takmam da benim de ainirlerimi zorluyor bazen kv.bana gelmis 2 hafta da bende kalirsin diyo.ben de ben degil sen kalirsin dedim.sen de kal 1 2 hafta diyo.ayak ustu konustuk.yani anlamiyprum millete bakin gelinime bakiyorum demek icin boyle yapiyo.bebegin besigi giysileri herseyi burda ben hic de kalmam duzenimi bozamam.kalirsa 1 2 hafta buyursun kalsin.1 2 haftaya bisey demem.torunudur.
ben bunu esime desem ne var gonlu olsun kalalim der.bebek aglasin zirlasin da ben bi goruyum bakim kalabilcek mi anasinda.oyle kolay mi duzen degistirmek.
milleti gercektem takmiyorum bir gun konusue iki gun konusur susar bi daha yuzlerini gormem.ama kvle ilgili soeunlara takmamazlik yapiyorum bazi seylere mecbur ama boyle seylere sinirleniyorum malesef.neyse bi o gunlere geliyim de annem gelcek zaten kalcak 2 hafta anmem gidince kv kalcak iddacı.aslinda gerek kalmaz torunu gor git nedir yani.ama kalicam derse bisey diyemem.ama ben evine gidip kalmam cok sacma.nerde gorulmus boyle sey ya.

cnm ilk haftalar bebegin kilosu dusuyormus zaten normalmis merak etme korkma.
sutun bol bol gelir insallah cnm.bol su bol emzirmeyle gelicek insallah.
insallah yanman da gecer.ama artik bogazinda yumru yok dimi ? ve artik kusmuyosun dimi

Kaderimiz ayni desene bacım tabki esyalarn orda sen orda napcksn rahat edemezsinki kendi evin degil hamileyz uzanmamz dinlenmemiz lazm bosver gitme ins kaynanan durmaz lohusalk zamnnda annen olur birde onu cekmezsn benim kaynanada cene var allah kimseye vermesn bana kizm dyr ama dedgni brakmyr artk sabr cekyrm hergun dyrum sabret az kaldi diyrm ama zor yasamak sende takma onn dedgni yapma gelmek istysa gelsn sen duzenini bozma bacm

bekle bakalım eşim gelene kadar olmazsa gidersin yine doktora hareketleri önemli

cnm ilk haftalar bebegin kilosu dusuyormus zaten normalmis merak etme korkma.
sutun bol bol gelir insallah cnm.bol su bol emzirmeyle gelicek insallah.
insallah yanman da gecer.ama artik bogazinda yumru yok dimi ? ve artik kusmuyosun dimi
Insallah canim doktor korkuttu hastaneye yatirabiliriz falan dedi bitki cayi aldim komposta iciyorum suda insallah bir an once toparlar.yumru gitti artik ilac icebiliyorum. kusma disimi fircalarken az oluyo o oncedende oluyodu bende . acilikta gecti cok sukur

Anladım canim cevap için sağol başka bir doktora da gitsem mi diyorum muayene icin
Bende aynı şeyi düşündüm de sonra kafamı karıştırmayayım dedim. Zaten son 2 haftadayım dedim. Bebeği riske sokacak bir şey yapmayacaktır herhalde doktor dedim. Ama sizin kafanız rahat edecekse tabi ki gidin ikinci bir görüş iyidir.

cnm bebek olduktan sonra bebekle bende kalin diyor.cok sacma ya ben tasi taragi toplayip kvde de neden kalayim ki cok istiyosan sen gel kal yani.benim kv reklam pesinde.
aynen bana da kizim kizim der de gelin gelindir kaynana kaynanadir istedigi kadar desin asla kizi gibi olamam benim de annem gibi olamaz
ya bi de bi minubusluk mesafedeyiz me diye kaliyim ki evim varken.iste isi gucu millete kendini ispat ettirmek.
dun iki odayi temizledim.gercekten kizi gibi olsam gelir temizligimi yapar guzelce sonra da ona buna laf etmezdi.yine arasam gelir yapar ama millete de ben evini temizledim doye hava atar.sirf bunun icin kendim temizledim kaldirdim bi kere bile cagirmadim.kizi geldi bi kac kez bi de gelmekle kalmiyo bende kaliyo gelmisken 2 gun falan evi yakin olmasina ragmen.oturdu kös kös diyo ki kizim yardima gitti yengesine .hadi ordan.
hic sevmiyorim yapmacik seyleri.zaten o yuzden kaybediyorum.ben de suratina her seyi desem esim varken annecim annecim olsam benden ala eş olmazdi ama beceremiyorum.valla hem s.cacaksın hem amnecim annecim diceksin boyleleri acayip yaraniyo goruyorum.hic tasvip etmiyorum buyugum sonucta ama s.çan yaraniyor.helal olsun diyorum boyle becerebilenlere.

bazi doktorlar da niye boyle korkutma pesinde anlamiyorum.ben bi kac yerde okudum instada doktorlarin sayfasinda karsima denk geldi.bebekler ilk haftalar kilo kaybedermis normalmis
sen zaten elinden geleni yapiyosundur cnm kendini fazla sıkma elindem geleni yap kilo alir sen merak etme.hangi bebek yerinde saymışki kiloda zaten
sana demir takviyesine devam et dedi mi.bana dedi dogumdan sonra da demir al diye.emzircem icin gerekicekmis.almiyorsan bi doktoruna danis istersem cnm belki onun da etkisi vardir

Sancin duzenli mi cikti canim bide kaca kadar cikti benimde hafiften cikti da korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…