- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.901
benimki de 125-130 arası atıyor zaten sinir da 125 canım..doktor sıkıntı yok ritmi iyi dedi..benimkinin kalbinde bir de parlama var inşallah ciddi bir şey değildir diyorumNst de bebişleriniz kalp atımı nasıl? Benimki 160 sınırında atıyor. Doktor bence bir sıkıntı yok ama için rahat etmiyorsa perinatolojiye gidebilirsin dedi. Konu ile bilgisi tecrübesi olan var mı?
ayne oyle cnm benim eaim beni sahiplenici olsa takmam da benim de ainirlerimi zorluyor bazen kv.bana gelmis 2 hafta da bende kalirsin diyo.ben de ben degil sen kalirsin dedim.sen de kal 1 2 hafta diyo.ayak ustu konustuk.yani anlamiyprum millete bakin gelinime bakiyorum demek icin boyle yapiyo.bebegin besigi giysileri herseyi burda ben hic de kalmam duzenimi bozamam.kalirsa 1 2 hafta buyursun kalsin.1 2 haftaya bisey demem.torunudur.Sole yapcm dicem zaten dr sordm o tamm dedi dicem o zaman konsmazlar diye umut edyrm:) yinede hayata kardi gulmek lazm takmamk lazm sende takma cnm mesjlarinida okuyrm
Sagol canim
Sagol canim iyiyim dikisim olmadi cok sukur oyuzden arada sancim oluyo usutmememeye calisiyorum agri kesici iciyorum cok sukur iyiyim
Evet canim ayni sikintilar bendede var bide ustune yanma vardi yanma hala var ama istagim giderek aciliyo insallah bide sutum olsun diye ugrasiyorum bugun bebegin kontrolu vardi kilosu dusuk cikti artik ne bulursam yicem yani insallah bol sutum olurda kizima yarar
cnm ilk haftalar bebegin kilosu dusuyormus zaten normalmis merak etme korkma.Sagol canim
Sagol canim iyiyim dikisim olmadi cok sukur oyuzden arada sancim oluyo usutmememeye calisiyorum agri kesici iciyorum cok sukur iyiyim
Evet canim ayni sikintilar bendede var bide ustune yanma vardi yanma hala var ama istagim giderek aciliyo insallah bide sutum olsun diye ugrasiyorum bugun bebegin kontrolu vardi kilosu dusuk cikti artik ne bulursam yicem yani insallah bol sutum olurda kizima yarar
Kaderimiz ayni desene bacım tabki esyalarn orda sen orda napcksn rahat edemezsinki kendi evin degil hamileyz uzanmamz dinlenmemiz lazm bosver gitme ins kaynanan durmaz lohusalk zamnnda annen olur birde onu cekmezsn benim kaynanada cene var allah kimseye vermesn bana kizm dyr ama dedgni brakmyr artk sabr cekyrm hergun dyrum sabret az kaldi diyrm ama zor yasamak sende takma onn dedgni yapma gelmek istysa gelsn sen duzenini bozma bacmayne oyle cnm benim eaim beni sahiplenici olsa takmam da benim de ainirlerimi zorluyor bazen kv.bana gelmis 2 hafta da bende kalirsin diyo.ben de ben degil sen kalirsin dedim.sen de kal 1 2 hafta diyo.ayak ustu konustuk.yani anlamiyprum millete bakin gelinime bakiyorum demek icin boyle yapiyo.bebegin besigi giysileri herseyi burda ben hic de kalmam duzenimi bozamam.kalirsa 1 2 hafta buyursun kalsin.1 2 haftaya bisey demem.torunudur.
ben bunu esime desem ne var gonlu olsun kalalim der.bebek aglasin zirlasin da ben bi goruyum bakim kalabilcek mi anasinda.oyle kolay mi duzen degistirmek.
milleti gercektem takmiyorum bir gun konusue iki gun konusur susar bi daha yuzlerini gormem.ama kvle ilgili soeunlara takmamazlik yapiyorum bazi seylere mecbur ama boyle seylere sinirleniyorum malesef.neyse bi o gunlere geliyim de annem gelcek zaten kalcak 2 hafta anmem gidince kv kalcak iddacı.aslinda gerek kalmaz torunu gor git nedir yani.ama kalicam derse bisey diyemem.ama ben evine gidip kalmam cok sacma.nerde gorulmus boyle sey ya.
bekle bakalım eşim gelene kadar olmazsa gidersin yine doktora hareketleri önemliYok cnm ben anlamiyirum pek neresi nerde. Tahmini ağırlık verdiği bölgeler var oralara dokunup durttugumde hareket ediyor genelde ama bikac kez daha böyle oldu hic tepki vermedi sonra kendiliginden oynamaya başladı . Gene oyle olur diye bekledim bu saate kdr ama minicik hareketler disinda normal hareketlerini yapmadi. O hareketlerden de şüpheye düştüm simdi yani.
Insallah canim doktor korkuttu hastaneye yatirabiliriz falan dedi bitki cayi aldim komposta iciyorum suda insallah bir an once toparlar.yumru gitti artik ilac icebiliyorum. kusma disimi fircalarken az oluyo o oncedende oluyodu bende . acilikta gecti cok sukurcnm ilk haftalar bebegin kilosu dusuyormus zaten normalmis merak etme korkma.
sutun bol bol gelir insallah cnm.bol su bol emzirmeyle gelicek insallah.
insallah yanman da gecer.ama artik bogazinda yumru yok dimi ? ve artik kusmuyosun dimi
Sizin şeker probleminiz var mıydı yoksa bu haftada mı çıktı?Akciğer geliştirici vurdular gebelik şekerinde bebeğin ciğerinde sıkıntı olabiliyormuş risk almayalım dediler ikinci doz da olacakmı acaba
Anladım canim cevap için sağol başka bir doktora da gitsem mi diyorum muayene icinBAna da tam olarak aynısını söyledi çatı için ama ısrarla normaldogum yapalım dedi sezeryanı telafuz bile etmedi.
Amiiin insallah :)evet aynen canım Allah evlatlarımızı sağsağlım kavuştursun inşaAllah
Bende aynı şeyi düşündüm de sonra kafamı karıştırmayayım dedim. Zaten son 2 haftadayım dedim. Bebeği riske sokacak bir şey yapmayacaktır herhalde doktor dedim. Ama sizin kafanız rahat edecekse tabi ki gidin ikinci bir görüş iyidir.Anladım canim cevap için sağol başka bir doktora da gitsem mi diyorum muayene icin
Vardı gebelik şekerimSizin şeker probleminiz var mıydı yoksa bu haftada mı çıktı?
cnm bebek olduktan sonra bebekle bende kalin diyor.cok sacma ya ben tasi taragi toplayip kvde de neden kalayim ki cok istiyosan sen gel kal yani.benim kv reklam pesinde.Kaderimiz ayni desene bacım tabki esyalarn orda sen orda napcksn rahat edemezsinki kendi evin degil hamileyz uzanmamz dinlenmemiz lazm bosver gitme ins kaynanan durmaz lohusalk zamnnda annen olur birde onu cekmezsn benim kaynanada cene var allah kimseye vermesn bana kizm dyr ama dedgni brakmyr artk sabr cekyrm hergun dyrum sabret az kaldi diyrm ama zor yasamak sende takma onn dedgni yapma gelmek istysa gelsn sen duzenini bozma bacm
130 -140 civari ama hareketliyse 160a çikabiliyormusNst de bebişleriniz kalp atımı nasıl? Benimki 160 sınırında atıyor. Doktor bence bir sıkıntı yok ama için rahat etmiyorsa perinatolojiye gidebilirsin dedi. Konu ile bilgisi tecrübesi olan var mı?
Saglıkla kucagınıza alın inşallah bebeğiniziVardı gebelik şekerim
bazi doktorlar da niye boyle korkutma pesinde anlamiyorum.ben bi kac yerde okudum instada doktorlarin sayfasinda karsima denk geldi.bebekler ilk haftalar kilo kaybedermis normalmisInsallah canim doktor korkuttu hastaneye yatirabiliriz falan dedi bitki cayi aldim komposta iciyorum suda insallah bir an once toparlar.yumru gitti artik ilac icebiliyorum. kusma disimi fircalarken az oluyo o oncedende oluyodu bende . acilikta gecti cok sukur
bana da gebe egitimi aldin mi dedi hastanedeki hemsire.yok dedim.iki dk motor gibi konustu bitirdi.bu muydu egitim dicektim vazgectimBen de gebe egitimdeydim kizlar. Fena seyler ogrenmedim bana faydasi oldu.
Sancin duzenli mi cikti canim bide kaca kadar cikti benimde hafiften cikti da korktum.Kızlar şimdi muayeneden geçtim. Nst de sancı çıkmış hafif ağrım var deyince de açılmaya bakalım dedi. Çatı muayenesinde çok kasmıştım ama bunda daha rahattım şükür. Açılma yok ama baskı çok iyi pazartesi başlayabilir dedi. Haftaya çağırdı. Günü doluyor haftaya ne yaparız dedim. İki üç günde bir çağırıp bebeğin durumuna bakarız bekleriz. Açılma var sancı yoksa suni sancı veririz ama açılma yoksa suni sancı işe yaramıyor dedi. Hayırlısı bakalım belli haftaya kalmaz gelirsiniz dedi. Heyecanlandım ya :)
Hakkinizda hayirlisi olsun canmKızlar sabah şekerim yüksek çıktı doktorum yatış yaptırdı eğer burdaki takiplerde yüksek olursa yarın Doğum olacak internet hakkım yok maalesef dua edin Doğum olursa bilgi veririm kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?