2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Anladım canım sakin olmaya çalış o zaman çok etkiliyor insanı çünkü biliyorum. Şöyle karnını falan salla :) sesli bişeyler aç rahatsız olur belki :)
Anladım canım sakin olmaya çalış o zaman çok etkiliyor insanı çünkü biliyorum. Şöyle karnını falan salla :) sesli bişeyler aç rahatsız olur belki :)
Şu saate kdr minik bir kaç hareketi oldu kipir kipir olmasi lazimdi. Çikolata yiyip soluma uzancm yarim saat daha hareketi olmazsa gidiyorum dayanamicam

Reactions: 114
evet canım hafta da bir çağırıyor yeterlidir umarım

Cnm kac kez gittim böyle esim artik kızıyor her gittiğimde nst de veya ultrasonda sanki hareketsiz olan o değilmiş gibi oynamaya basladi. Biraz daha bekleyeyim diyorum aksam esimle giderim. Bsy varsa da tek olmayayım...
elinle dokunduğum zaman totisinin falan nerde olduğunu anlıyor musun canım..benimkinin belli mesela poposu nerde ayağı nerde..hareket etmediği zaman poposunun olduğu yere hafif vuruyorum ya da oksuyorum falan hemen hareket ediyor rahatsız oluyor ondan ..sen de bir dene..bir de yorgunluktan etkileniyorlar ..geçen pazar yemeğe misafirim vardı ertesi günü oğlum hareket etmedi fazla hareketleri belli belirsizdi

Kızlar şimdi muayeneden geçtim. Nst de sancı çıkmış hafif ağrım var deyince de açılmaya bakalım dedi. Çatı muayenesinde çok kasmıştım ama bunda daha rahattım şükür. Açılma yok ama baskı çok iyi pazartesi başlayabilir dedi. Haftaya çağırdı. Günü doluyor haftaya ne yaparız dedim. İki üç günde bir çağırıp bebeğin durumuna bakarız bekleriz. Açılma var sancı yoksa suni sancı veririz ama açılma yoksa suni sancı işe yaramıyor dedi. Hayırlısı bakalım belli haftaya kalmaz gelirsiniz dedi. Heyecanlandım ya :)

emzirebilirsin hıçkırığı zaman ben öyle yapardım uzun surerse gecmezse

ayy hadi harılısı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

Kızlar sabah şekerim yüksek çıktı doktorum yatış yaptırdı eğer burdaki takiplerde yüksek olursa yarın Doğum olacak internet hakkım yok maalesef dua edin Doğum olursa bilgi veririm kendinize iyi bakın
hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin

canım hicbir şey olmaz bir çok bebekte oluyor.instegramda izledigim videoların çoğunda bebek boynunda kordonla doğuyor..ciddi bir şey olsaydı doktor zaten hemen müdahale ederdi
annene devlete gittikten sonra kordon boynundan çıkmış deşeydin keşke nerden bilecek çıkıp çıkmadığını sen de rahat ederdin o da
hadi inşallah pazartesiye kadar gelir

Rica ederim canım ben baya araştırdım bir bak sende boşyere para vermeye gerek yok

Nst de bebişleriniz kalp atımı nasıl? Benimki 160 sınırında atıyor. Doktor bence bir sıkıntı yok ama için rahat etmiyorsa perinatolojiye gidebilirsin dedi. Konu ile bilgisi tecrübesi olan var mı?
120-160 zaten normali benimkide o civarlar hep. Hareket edince 200 üstüne çıkıyor.

Yok cnm ben anlamiyirum pek neresi nerde. Tahmini ağırlık verdiği bölgeler var oralara dokunup durttugumde hareket ediyor genelde ama bikac kez daha böyle oldu hic tepki vermedi sonra kendiliginden oynamaya başladı . Gene oyle olur diye bekledim bu saate kdr ama minicik hareketler disinda normal hareketlerini yapmadi. O hareketlerden de şüpheye düştüm simdi yani.

BAna da tam olarak aynısını söyledi çatı için ama ısrarla normaldogum yapalım dedi sezeryanı telafuz bile etmedi.

gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini.
Sagol canim
Hadi gözün aydın nasılsını peki
Sagol canim iyiyim dikisim olmadi cok sukur oyuzden arada sancim oluyo usutmememeye calisiyorum agri kesici iciyorum cok sukur iyiyim
Evet canim ayni sikintilar bendede var bide ustune yanma vardi yanma hala var ama istagim giderek aciliyo insallah bide sutum olsun diye ugrasiyorum bugun bebegin kontrolu vardi kilosu dusuk cikti artik ne bulursam yicem yani insallah bol sutum olurda kizima yarar

ay dur öyle diyim ben ona iyi fikir sağol canım aynen eğer riskli birşey görseydi müdahale ederdi. bende normal doğum izledim az önce anne kendi bebeğin boynundaki kordonu çözüyor ve 3 4 kes di sanırım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…