- 22 Kasım 2010
- 11.324
- 20.373
- 598
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.921
Bizimkide arabada oynuyor cnm bebekler seviyor araba sesini kizimda dogunca uyusun diye arabayla turlardik :))Eşim erken cikti hastaneye giderken yolda hareket etmeye basladi bizimki geri dönüyoruz. Resmen trol cikti bu cocuk yasinirlerim boşaldı ağlıyorum kac dk dır. Kac oldu boyle hareketlerinin azalıp acile kosturdugumiz...hic bi problem de çıkmıyor. Allahım sınıyor herhalde sabri öğretiyor...
:):) kandırıkçı neyse canim saglikla dogsunda öpe öpe çıkar bu günlerin acısinı :)Eşim erken cikti hastaneye giderken yolda hareket etmeye basladi bizimki geri dönüyoruz. Resmen trol cikti bu cocuk yasinirlerim boşaldı ağlıyorum kac dk dır. Kac oldu boyle hareketlerinin azalıp acile kosturdugumiz...hic bi problem de çıkmıyor. Allahım sınıyor herhalde sabri öğretiyor...
Kilo kaybi oluyo normaldede bide esim tartirlirken gormus 2900 du dedi kagitta 3.100gr yaziyo bugunde 2.700 cikti cok fark var arada surekli emziriyorum gece uyumadim yarim saatte bir saatte emzirdim nasil bu kadar kilo kaybi oldu anlamadimbazi doktorlar da niye boyle korkutma pesinde anlamiyorum.ben bi kac yerde okudum instada doktorlarin sayfasinda karsima denk geldi.bebekler ilk haftalar kilo kaybedermis normalmis
sen zaten elinden geleni yapiyosundur cnm kendini fazla sıkma elindem geleni yap kilo alir sen merak etme.hangi bebek yerinde saymışki kiloda zaten
sana demir takviyesine devam et dedi mi.bana dedi dogumdan sonra da demir al diye.emzircem icin gerekicekmis.almiyorsan bi doktoruna danis istersem cnm belki onun da etkisi vardir
Ne anlatiyolar peki ben gitcektim ama basta zamanim uymuyodu izne ayrilimcada artik geç oldu dedim :)Ben de gebe egitimdeydim kizlar. Fena seyler ogrenmedim bana faydasi oldu.
cnm bebek olduktan sonra bebekle bende kalin diyor.cok sacma ya ben tasi taragi toplayip kvde de neden kalayim ki cok istiyosan sen gel kal yani.benim kv reklam pesinde.
aynen bana da kizim kizim der de gelin gelindir kaynana kaynanadir istedigi kadar desin asla kizi gibi olamam benim de annem gibi olamaz
ya bi de bi minubusluk mesafedeyiz me diye kaliyim ki evim varken.iste isi gucu millete kendini ispat ettirmek.
dun iki odayi temizledim.gercekten kizi gibi olsam gelir temizligimi yapar guzelce sonra da ona buna laf etmezdi.yine arasam gelir yapar ama millete de ben evini temizledim doye hava atar.sirf bunun icin kendim temizledim kaldirdim bi kere bile cagirmadim.kizi geldi bi kac kez bi de gelmekle kalmiyo bende kaliyo gelmisken 2 gun falan evi yakin olmasina ragmen.oturdu kös kös diyo ki kizim yardima gitti yengesine .hadi ordan.
hic sevmiyorim yapmacik seyleri.zaten o yuzden kaybediyorum.ben de suratina her seyi desem esim varken annecim annecim olsam benden ala eş olmazdi ama beceremiyorum.valla hem s.cacaksın hem amnecim annecim diceksin boyleleri acayip yaraniyo goruyorum.hic tasvip etmiyorum buyugum sonucta ama s.çan yaraniyor.helal olsun diyorum boyle becerebilenlere.
Benim kaynanada bebde kalyr yemekleri o yapyr mutfagi toplyr yani kalysn bi zahmet yap agrm oluyr b3nde yardm edyrm ama genllkle ona yaptryrm zaten evmi istedgi gbi dosedi sagolsn istemdgm seyleri yapti yne susuyrm evnde duzenn var ne alaka gitc3ksn aman bos ver gitme evnde kal butun esyalarn orda konssn anca kayananancnm bebek olduktan sonra bebekle bende kalin diyor.cok sacma ya ben tasi taragi toplayip kvde de neden kalayim ki cok istiyosan sen gel kal yani.benim kv reklam pesinde.
aynen bana da kizim kizim der de gelin gelindir kaynana kaynanadir istedigi kadar desin asla kizi gibi olamam benim de annem gibi olamaz
ya bi de bi minubusluk mesafedeyiz me diye kaliyim ki evim varken.iste isi gucu millete kendini ispat ettirmek.
dun iki odayi temizledim.gercekten kizi gibi olsam gelir temizligimi yapar guzelce sonra da ona buna laf etmezdi.yine arasam gelir yapar ama millete de ben evini temizledim doye hava atar.sirf bunun icin kendim temizledim kaldirdim bi kere bile cagirmadim.kizi geldi bi kac kez bi de gelmekle kalmiyo bende kaliyo gelmisken 2 gun falan evi yakin olmasina ragmen.oturdu kös kös diyo ki kizim yardima gitti yengesine .hadi ordan.
hic sevmiyorim yapmacik seyleri.zaten o yuzden kaybediyorum.ben de suratina her seyi desem esim varken annecim annecim olsam benden ala eş olmazdi ama beceremiyorum.valla hem s.cacaksın hem amnecim annecim diceksin boyleleri acayip yaraniyo goruyorum.hic tasvip etmiyorum buyugum sonucta ama s.çan yaraniyor.helal olsun diyorum boyle becerebilenlere.
Resmen tumsegin üstünden geçerken hareketlendi. Bütün gün uğraştım ya ordan burdan durttum yok...cikolata yedim sola yattim yok. Acaba gene de gitse miydik bilemedim ama o kdr cok gittik ki boyle. Kac kez gereksiz yere ultrasona girdim bu yüzden bu kez girmeyeyim dedimBizimkide arabada oynuyor cnm bebekler seviyor araba sesini kizimda dogunca uyusun diye arabayla turlardik :))
Ahh hele bi göreyim o gunleri..oyle cok stres yasadim ki oyle doluyum ki...:):) kandırıkçı neyse canim saglikla dogsunda öpe öpe çıkar bu günlerin acısinı :)
Ahh yemek yapsa keske bizimkide:) onada raziyim :) gecen 3 gün yemek yapmadim inat ettim esimle disarda yedik napcak diye. Bana dediki disarda yiyosun sonra tansiyonum cikti diyosun evdesin işte yapsana yemegini diyo. Dedimki bende 9. Ayımdayım benimde önüme hazır gelse yerim ama gelmiyo bende dişarda yiyorum dedim. Hic banamısın demedi ertesi gün geldi gene ne yemek var bende sizle yiyim diyo :)Benim kaynanada bebde kalyr yemekleri o yapyr mutfagi toplyr yani kalysn bi zahmet yap agrm oluyr b3nde yardm edyrm ama genllkle ona yaptryrm zaten evmi istedgi gbi dosedi sagolsn istemdgm seyleri yapti yne susuyrm evnde duzenn var ne alaka gitc3ksn aman bos ver gitme evnde kal butun esyalarn orda konssn anca kayananan
Hareket ettiyse sorun yok cnm onemli olan hareketini hissetmenResmen tumsegin üstünden geçerken hareketlendi. Bütün gün uğraştım ya ordan burdan durttum yok...cikolata yedim sola yattim yok. Acaba gene de gitse miydik bilemedim ama o kdr cok gittik ki boyle. Kac kez gereksiz yere ultrasona girdim bu yüzden bu kez girmeyeyim dedim
Şaka gibi kadın hic utanma yok ya 9aylik hamile kadından yemek bekliyorAhh yemek yapsa keske bizimkide:) onada raziyim :) gecen 3 gün yemek yapmadim inat ettim esimle disarda yedik napcak diye. Bana dediki disarda yiyosun sonra tansiyonum cikti diyosun evdesin işte yapsana yemegini diyo. Dedimki bende 9. Ayımdayım benimde önüme hazır gelse yerim ama gelmiyo bende dişarda yiyorum dedim. Hic banamısın demedi ertesi gün geldi gene ne yemek var bende sizle yiyim diyo :)
Ay bide bugun bi yere gittik oturmaya onlarda altli ustlu oturuyolar ama yeme icme falan ayri kadın dediki bugun gelinim yapcak biz yicez sagolsun yapiyo arada falan dedi benim kv diyoki ay ne güzel gelinin yapiyosa demezmi dedimki bizde kim yapiyo dedim biz beraber yiyoruz diyo sözde kendi yapiyo gibi gösteriyo delirdim sinirimdenŞaka gibi kadın hic utanma yok ya 9aylik hamile kadından yemek bekliyor
Etti bir kaç kere cnm simdi dışarıdayız bari bi çay içelim dedikHareket ettiyse sorun yok cnm onemli olan hareketini hissetmen
Canm evmde kalyrsa evimi istedgi gbi duzenledyse bi zahmet yapsn onuda ben yapmym agrilarm var yapsn birsy demyrm soncta bana geldi huzurmu bozdu saglsn brde yemk yapmym bole deme iyu demissin vallahi yapsn bi zahmet sen yapms agrilarmz var bde onunlami ugrscazAhh yemek yapsa keske bizimkide:) onada raziyim :) gecen 3 gün yemek yapmadim inat ettim esimle disarda yedik napcak diye. Bana dediki disarda yiyosun sonra tansiyonum cikti diyosun evdesin işte yapsana yemegini diyo. Dedimki bende 9. Ayımdayım benimde önüme hazır gelse yerim ama gelmiyo bende dişarda yiyorum dedim. Hic banamısın demedi ertesi gün geldi gene ne yemek var bende sizle yiyim diyo :)
Canım içinin rahatlamasına sevindimEtti bir kaç kere cnm simdi dışarıdayız bari bi çay içelim dedikona vesile oldu bzm oğlan. Eşim hala gitseydik diyo.
Ay bide eşim diyoki dogduktan sonra annesi geceleride kalirmis bizde Allahtan görümcem dediki ben doğum yaptigimda altini bile silemedi yataktan kalkip ben sildim sizde kalsa ne faydasi olcak dedi. Öyle diyince esim vazgecti yoksa benim sözümü dinleyen yok :)Canm evmde kalyrsa evimi istedgi gbi duzenledyse bi zahmet yapsn onuda ben yapmym agrilarm var yapsn birsy demyrm soncta bana geldi huzurmu bozdu saglsn brde yemk yapmym bole deme iyu demissin vallahi yapsn bi zahmet sen yapms agrilarmz var bde onunlami ugrscaz
Gözün aydınBen doğum yaptım, kızıma kavustum. Darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?