2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maşallah canım. Benim doktorum hiç böyle şeyler söylemiyor. 3600 gr çıkınca doktor hala notmal olabilir ama biraz zorlayabilir dedi. Ama bunu anca doğum esnasında anlayabiliriz dedi. Bende inşallah daha çok kilo almazda rahave sağlıkla kucağıma alırım diyorum. Ve tüm herkes içinde dileğim bu. İnşallah herkes gönlünden geçtiği gibi doğumları olsun bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım

Iyimis gorumcen yannda olms ahh bu esler nye boleler anlamyrm iyi kurtldn cnm :) kaynanadan tek bile bakarsn illa birinn bakmasna gerek yok b3nce arkdsm 3 gunden snrs tek basna bakms bakan bakyr ya :)

Ayyy sinir hic birşey yedirmiycen ona geldiğinde aaa yeni yedik bitti diycen dışarda yiycen yapsın yesin utanmaz

Iyimis gorumcen yannda olms ahh bu esler nye boleler anlamyrm iyi kurtldn cnm :) kaynanadan tek bile bakarsn illa birinn bakmasna gerek yok b3nce arkdsm 3 gunden snrs tek basna bakms bakan bakyr ya :)
Ya çocugu tutsa ya da yardim etse tamam ama yapcagini söyliyim cocugu alcak sen isini yap dicek 2 dk sonra bu kustu bu altina yapti bilmem ne vercek cocugu sonra ben evime cikiym dicek gece kalmaya gelcek ondada amaç dogalgaz yanmaması :) he bu arada butun misafirlerini evde bebek var demeden bana cagircak ben kafayi yicem

Tek mi iki mi canım eger tekse problem olmuyormuş ama 2 kere dolanmış olması hemen sezeryan ile alıyorlar diye biliyorum doktorum söylemişti dogum kursunda
3 boynunda 1 de bacaklarda folanikti doktorum cok rahatti 3 haftayi o sekil gecirdik.Hemen sezeryana almiyorlar kan akiminda sorun yoksa

3 boynunda 1 de bacaklarda folanikti doktorum cok rahatti 3 haftayi o sekil gecirdik.Hemen sezeryana almiyorlar kan akiminda sorun yoksa
Seninkide fır fır dönüyor demek içerde baya eğleniyor belli. Doktorun en iyisini bilir canım sıkma canını hareketleride iyi diyorsun zaten eminim doktorunda hareketleri azalırsa hemen gel demiştir ki bizede aynısını diyor. Çok düşünüp canını sıkma Ne kadar eğlenceli hareketli bebişin var onu düşün bence

Ayy maalesef eşim isten gelir gelmez geliyo direk mutfaga geciyo. Bide diyoki oglum açmisin hemen isitiyim ben yemegi diyo ben ya sabır çekiyorum
Tam sac bas yoldurmalik kaynana kayınpederin yokmu canım benim yok kocamda ilk çocuğu ilk evlendigimizde bildiğin kumam gibiydi sağolsun kocam çok dahil etmedi evimize

Hayırlı olsun canım gözün aydın

Nst de bebişleriniz kalp atımı nasıl? Benimki 160 sınırında atıyor. Doktor bence bir sıkıntı yok ama için rahat etmiyorsa perinatolojiye gidebilirsin dedi. Konu ile bilgisi tecrübesi olan var mı?
120 hatta son çalışmalar 110 160 arası normal diyor dedi doktorum. Bebek hareket ettiğinde daha yüksek çıkar genelde dedi. Benim ortalama 130-150 arası çıkıyor. Ama hareket ettiğinde 160 oluyor.
Ben doğum yaptım, kızıma kavustum. Darısı sizlerin başına
Hayirli olsun canım gözün aydın

Sennde zormus ya rabbim sabir versin hepimizin kaynanasinda var birsy şu ilk zamanlari bi stlatsak rahatlarz arrk kaynanamla tartsmaktn skldm cnm ya benimde bole iste . Sennkide gosters merklisi sabir sabir sabir hepimizze:)

Cnm gelsin artık bu stres bitsin istiyorum valla kadın gıcıklık yapacak belli ama benim tahammülüm yok birde uykusuz olursam hiç susmam çıkarırım acısını yeter diye anneme bile kızıyorum şuan çünkü her kafadan bir ses çıkıyor annem ordan şunu yap bi başkası burdan bunu yap kızdım anneme karışma diye kv yaparsa ona da kızarım isterse defolsun gitsin gerçekten lohusalık başka birşey kimseyi çekemiyorsun kendi anneni bile kv kim oluyor boğasn gelir herhalde :)cnm humana çayı tadı çok güzel aldım 47 tl ama iyi geldi gibi içince çok fazla bitki var süt için rezene içtim kuzum ama bende pek işe yatamadı gibi ama yine içmekte fayda var işe yarayan da olmuş kesinlikle tahin pekmez ye bir çok kişiye süt yapmış hemde çok fazla ona bugün başladım göğüs ucu için lansinoh almıştım ben onu bir iki kere sürdüm soğan suyunu sürdüm kantaron yağı sürdüm yani acıyor tabi ama olacak elbet okadar yara olursa eğer kalkan alacam bende çünkü daha yeni yeni emiyor bebek yara olur illa ki sarı kantaron vardı ben de hamileyken çok sürdüm şimdi de sürüyorum silmiyorum emzirirken çünkü zeytin yağı be kantaron çiçeği çok iyi geliyor herşeye bebeğe zarar vermez ben bebeğin her altını değiştiğimde kantaron yağı sürüyorum ilk iki gün biraz tahriş olmuştu bezden şuan yok çok iyi geliyor ben mustela seti almıştım onda pişik kremi var ama onu gezmeye gidersem çantama atarım diye evde sadece kantaron yağı sürüyorum onu da Ceyda Düvenci sürmüştü o anlatıyordu evde vardı bir kaç kişide sürüyorum iyi diyince dr sür dedi sürüyorum
Cnm ben genel oldum hiç birşey hatırlamıyorum çıktığım da sondanın yeri ve yara yeri ağrıyordu ama dayanılmaz bir ağrı değil hemen ağrı kesici vurdular geçti gitti sakın korkma ağrın illa ki biraz olacak ona da dayanırsın illa ki ben bebek ağlamasın umrumda değil yara ağrı senin de öyle olacak emin ol anne olmak çok güzel bir duygu cnm İnan bu korkularının hepsi geçecek onu yanına verince

Tam sac bas yoldurmalik kaynana kayınpederin yokmu canım benim yok kocamda ilk çocuğu ilk evlendigimizde bildiğin kumam gibiydi sağolsun kocam çok dahil etmedi evimize
Yok canim maalesef zaten onu kullanıyo. Bi yere götürmeyelim hemen kocam olsaydi o götürürdü. O yapardı falan eşimde kıyamıyor. Ilk evlendigimiz sene eşimle başbasa hiç bi yere gidemiyoduk her yere 3 kisi gidiyoduk. Bide cimri bi kerede bi çay parasini sen ode dimi yok onuda yapmiyodu. Bide eve gelince ondan memnun kalmadim bu böyle falan memnuniyetsizlikler. En son eşim dayanamadı artik hiç bi yere cagırmıyo. Arada ben çagiriyorum iyi oluyo kendi düzenimiz oluştu.

Sennde zormus ya rabbim sabir versin hepimizin kaynanasinda var birsy şu ilk zamanlari bi stlatsak rahatlarz arrk kaynanamla tartsmaktn skldm cnm ya benimde bole iste . Sennkide gosters merklisi sabir sabir sabir hepimizze:)
Maalesef beni istemeye geldiklerinde kendi dedi benim eşim yok ben yapiyim aksam yemeklerini beraber yiyelim benim tek istegim o dedi. Bende calısınca mantikli geldi kabul ettim. Ama evlendik 4 ay falan yapti. Yemegi onda yiyoduk bemde her gün ayıp olmasin diye kek pogaca falan yapip misafirleri ben agirliyodum. Ya da haftasonlari kahvaltiyi bende yapiyoduk. Sonra bi ramazan günü ben oruçluydum. Kendi tutmuyo yemegi yapcak nasil olsa diye bende yattim cok basim agriyodu. Sadece tam 3 kaselik corba yapmiş. Ben artik yemek yapmicam hep ben yapiyorum arada sen yap dedi. O arada hergüne dönüştü. Bazen görümcem kiziyo annesine sen yap kiz hamile falan diye o zaman yapiyo ondada yaptigi sadece makarna. Ya da benim gebelik şekerim çikmisti o zaman tatlilar yapmis beni cagiriyo. Tansiyonum cikti dr kontrol et dedi. Bende yiyin çorba yaptim dedi içine basmiş tuzu. Sırf istemeyelim ondan diye

Benim minnosun dogdu canim 10 gunluguz su an.Gecirdij o stresli gunleri darisi basiniza.☺

Benim bi tanıdık 2 kere dolanmış ertesi gün sezeryana aldılar günü de dolmamıştı. Hayırlısı olsun Rabbim sag salim zamanında gelmesini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…